ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Avataanpas tällekin koitokselle oma fooruminsa, kun on töllöpelikin vielä eikä muuta seurantaa varmaan järjestetä.

Joukkeiden kokoonpanot.

Mestissivut ennakoivat, että "Nousukuntoiset kohtaavat Tikkurilassa". No jaa. Saapas nähdä. Kummallakin tahmeat voitot alla kinkkukekkereiden vastapainoksi. Rosterit alkavat muistuttaa lähes optimaalista, loukkaantuneita on kuitenkin molemmin puolin. Lohi kaipaa eniten Nistasia, sarvipäät kenties Lindholmia ja Forsbergia.

KiVa saa takalinjoilleen mestisympyröissä tutun MC-miehen, kuulema kaivattua äijämäisyyttä luvassa. Sitä on myös kakkosparissa Ahosen ja Melartin hahmossa, jos unohdetaan taannoinen Tuukka-show. Hyökkäyksessä verryttelee tällä kertaa mm. Max Wärn. Torjuntavuorossa Santanen.

Jukureilla sen sijaan sputnik-lainat ovat vähissä, kun Pulkkikin on ollut vakiokalustoa jo pitemmän ajan. Molemmissa joukkueissa maalinteko on ennalta lähinnä kahden ekan kentän varassa, mutta yllättäjiä saattaa takaakin löytyä (esim. Perkkiö, Jeskanen, Kettunen). Niin no, yllättäjiä siinä mielessä, että pelaavat nyt takaketjuja.

Veikataan tasaista vääntöä, mutta kotietu ja eilinen J-R-peli huomioiden Lohelle niukkaa voittoa. Jos Lohi ei sössi tapansa mukaan tokaa erää, se on vahvoilla.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kauheasti näköjään kiinnostaa tämä matsi yhä... Liekö Saukkonen saanut porukan sanattomaksi verbaaliakrobatiallaan. No hallissa sitä ei kuullut, kovaa taukomusiikkia ja äänekkäitä kuulutuksia kuitenkin. Pelikellokin välillä pysähtyi ja sekuntaattorille tuli käyttöä.

Itse peli oli juuri sellainen kuin aavistelinkin, tiukkaa vääntöä ja sähellystä. Liekö valmentajien pelikirjat menneet sekaisin, sillä valmista ei meinannut tulla mistään. Kotijoukkueen joulutauolla jäällä vietetty laatuaika ei kuitenkaan kentällä näkynyt. Siksi sekaista oli peli yhä. Toisen erän kirouskin oli vähällä toteutua, oli milleistä kiinni ettei Jukurit olisi karannut selvään johtoon Lehin monista oivista passeista - mutta ei, tyhjistäkin ohi. Osasyynsä oli toki Santasellakin, joka tolppien väliin asettuessaan kerää matsin jälkeen yleensä muutaman tähden räpsäänsä. Toinen syy löytyy sarvipäiden saamattomasta yv:sta, edes 5-3-veivit eivät uponneet. Tilaisuuksia Lohi kuitenkin tarjosi. Siitä kiitos myös ottelun tuomariparille, joka sekin halusi loistaa kirkkaissa valoissa.

Kotijoukkueesta kannattaa mainita JS:n lisäksi MC-mies eli Clarke. Kelpo esitys ekaksi peliksi pitkän tauon jälkeen. Myös IFK-lainat olivat äijiä paikallaan, ja Wärn napautti avauksen lisäksi tuplatolpan samalla vedolla, eli tolpan kautta toiseen ja siitä kentälle. Lindfors nyt ei petä koskaan. Mutta Capon peli on yhä jotenkin hukassa: en tiedä ketään muuta, joka maalille ajaessaan jarruttaa 5 m ennen maalia stoppiin asti ja odottaa, että joku ehtii väliin ennen vetoa! Seisovilta jaloilta syötötkään kunnolla osu kohdilleen. Jalkakynät kulmissa eivät hirveästi edistä peliä, jos vastustaja vie kiekon. Kiva tietysti katsoa että joku yrittää.

Jukureista Väisäseltä ok-peli, ei syypää maaleihin. Joukkue myös puolusti hyvin, mitä kuvaa esim. laukaisukartan tyhjyys parhaassa sektorissa. Nyt viimeistään sarvipäiden omaksi ykkössuosikikseni kohosi piskuinen mutta pippurinen Mäkisen Kalle. Ennenkin ihaillut kaverin tekemisiä, mutta kehitystä on tapahtunut. Jos kaikki pelaisivat samalla intensiteetillä, tulos olisi takuulla parempi. Kalle sai Caponkin hermostumaan (2 min) taklauksellaan. Ja Lehi on tietysti maestro. Jos edes joka toinen tai kolmas passi menisi kavereilta sisään niin...

Edit. Jukurit olisi ansainnut pelistä vähintään pisteen.
 
Viimeksi muokattu:
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Tuli katsottua peliä enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Ajoittain melko hyvävauhtinen peli, jota oli ilo katsella. Paljon laadukkaampi peli kuin viimeksi näkemäni Roki-Hokki. Jäätävää analyysiä maikkarilta, kun tilastojen mukaan Jukurit on tehnyt vähiten maaleja tähän asti -> väittämä valmentajalle: teillä on maalinteko-ongelma. ;)
Tänä päivänä veskareiden pudotessa polvilleen heti kun mahdollista, oli varsin hienoa nähdä Santasen esittämät parit stand-up kopit. Eräässä tilanteessa jukuripelaaja pääsi laukomaan todella hyvästä paikasta ja vaikka laukoi läheltä ylös, niin helpolta kopilta näytti seisaaltaan.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kovin oli tahmeaa Jukurien esitys jälleen. Tosin tähän on Tikkurilassa tottunut. Edellisen kerran pisteet lähtivät Mikkeliin 30.11.2006, joten K-Vantaa on kyllä päässyt kuittaamaan aiemmat nöyryytykset jo korkojen kera.

K-Vantaa oli käytännössä koko ottelun ajan potkun Jukureita edellä. Toisen erän puolivälin jälkeen Jukurit sai ylivoimilla hieman otetta, mutta tasaviisikoin vieraiden peli oli kyllä jähmeää. Kiekkoa ristikulmaan ja perään. Mikäli vastustaja ei onnistunut kiekkoa heti purkamaan, niin jäätiin pyörimään kulmiin. Jos laukaisukartasta poistaisi ylivoimalaukaukset, niin kovin karun näköinen se olisi.

Jukurien otteissa paistaa nyt itseluottamuksen puute. Syötöt menee milloin eteen, milloin taakse tai luistimiin. Kiekkoa on kova kiire ampua maalia kohti huonostakin paikasta, kun ei uskalleta maltilla hakea parempaa paikkaa tai kaveria. Viisikkopeli ei oikein toimi, kun syöttöpaikkojakin oli välillä vaikea löytää. Luistelua kiekon perässä kyllä oli, mutta käytännössä liike ei riitä kun pitäisi kiekko panna liikkumaan ja saada syötöt kohdilleen.

Paljon on valmennusjohdolla tekemistä jos Jukurit tuosta vielä sarjataulukossa nousee. Mielestäni Somppi ei tuonut Jukureihin juuri mitään. Laiskan oloista surffailua, josta puuttui kipinä. Melko pienikokoisena pitäisi taistella aivan toisenlaisella asenteella jos meinaa tehoja iskeä.

K-Vantaan ryhmästä jäi mieleen HIFK-laina Max Wärn, joka pelasi pirteästi ja maalin lisäksi kilisteli tolppiakin. Grünn oli hieman vaisumpi sitten viime kerran ja kaipasi selvästi Nistasta rinnalleen. Vantaan pakisto oli tutun jähmeää kalustoa, mutta Jukurien nykytehoilla ei heillä suurta hätää ollut. Santanen maalissa pelasi hyvin, mutta samalle tasolle ylti myös Väisänen toisessa päädyssä.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy