Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiekko tippuu jäähän tänään 19.30 ja ottelu pelataan NHL-kaukalossa.

Iso, iso peli Jokereille. Jos edellisen pelin ilme säilyy, niin lähellä ollaan voittoa. Pelaajien ja koko joukkueen kannalta olisi tärkeää saada toinen hyvä peli putkeen. Matkarasitusta ei tullut, koska Moskovaan voi heittää kiven.

Dynamo on aloittanut kautensa kuudella voitolla ja viidellä tappiolla.

Kesän tähtihankinnoista Andre Petterson on ollut huomattavasti vakuuttavampi, kun NHL-statuksella tullut Dmitri Jaskin. Kiire tulee joka tapauksessa. Vanha herra Maxim Afinogenovin ura alkaa vedellä viimesiä henkosiaan. Toistaiseksi seitsemän peliä kiikareilla.

Taas pitää suorittaa kovasti, jos mielii ottaa pisteitä matkaan.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Edelleen tuijottaisin peli-ilmettä sitä miten pelataan joukkueelle.
Viitteitä paremmassa oli lauantaina ja tänään kapea kaukalo tekee kamppailu pelaamisen tärkeäksi.
Kriisi jengien kohdalla olennaista on joko karmea tappioputki ja vuoristoratamainen henkinen pelaaminen.
Maalilla on Niemi jos hänet halutaan testata mutta epäilen että Kalnins pelaa. Orastava parannnus ja maalilla olisi Niemi joka hörppäisi on riski sille että taas on aloitettava alusta . Toki ”500,000e”veskarin luulisi olevan iskussa koska liksa on kova ja ykköseksi, joukkueen selkärangaksi hänet on hankittu.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Afinogenovillahan tuli viime sesongilla loukkaantuminen heti kauden alussa, jonka vuoksi oli koko sesongin sivussa. En nyt jaksa kaivaa, mikä siltä meni, mutta sitä ennen oli taas todella hyvä pari sesonkia Vityazissa ja tuon kauden alkukin Dynamossa oli erittäin hyvä. Vaikea taitaa jokatapauksessa olla enää nelikymppisenä isoista vammoista kuntoutua ennalleen. Toivottavasti on kokoonpanossa, niin saisi vähän vielä seurata vanhaa vauhtikonetta.

Jokereiden osalta toive on yksinkertainen. Jatketaan siitä, mihin hienossa viime pelissä jäätiin.
 
Puheet katoavat, kirjoitukset säilyvät

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin. Jokerit on pelannut KHL:ssä kaudesta 2014-2015, eli kuudes kokonainen kausi menossa. Ja tänään hyvät ystävät ja urheiluromantikot Jokerit pelaa tämän aikauden tärkeimmän syyskuussa pelatun runkosarjaottelun. Tärkeimmän syyskuussa pelatun runkosarjaottelun. Alkukausi on ollut todella tuskainen. Koko ajan sellainen fiilis, kuin olisi mennyt saunaan jossa ei ole kiuasta. Tai kävellyt piikkimatolla armeijan täysvarustuksessa, mutta paljain jaloin. Tai nuoruudesta voi hakea niitä fiiliksiä kun ensin keräs rohkeutta ja lopulta haki tyttöä tanssimaan vain saadakseen pakit. Tervanjuontia pettymyksestä toiseen ollut toistaiseksi tämä kausi. Mutta vihdoin ja viimein näimme valon lauantaina. Jokerit pelasi hyvän ottelun ja näytti aivan jääkiekkojoukkueelta, joka puhaltaa yhteen hiileen. Tänään on myös onnistuttava, sillä tänään Jokerit pelaa uskottavuudesta ja sen myötä panokset ovat kovat. Kovat kuin minä parhaimpina päivinäni. Oikein hyvää pelipäivää kaikille!
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Veikkaus tarjosi ihan kokeiltavaa 3,65 kerrointa Jokereiden alle kahdelle tehdylle maalille.

Dynamo ja NHL-kaukalo saattaa olla aika vähämaalinen yhdistelmä. Nyt kun laitoin vedon kiinni, niin Jokerit namuttelee 1-4 voiton mikä ehdottomasti kelpaisi.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
En ole tällä kaudella vielä yhtään kokonaista peliä päässyt katsomaan. Mutta heti tänään sitten se viimein onnistuu.

Sen verran on kurkisteltu, että noin niinkuin kokonaiskuva on aika selkeä, eikä se ole ruusuinen.

Palstaveljiltä voisinkin kysyä, ketkä ovat seuraamisenarvoisia Jokereista? Ihan sitten hyvässä tai pahassa. Joensuuta nyt tietty porilaisena tulee seurattua, notta miten jalka vielä liikkuu.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Palstaveljiltä voisinkin kysyä, ketkä ovat seuraamisenarvoisia Jokereista? Ihan sitten hyvässä tai pahassa.
Hyvässä kannattaa kiinnittää huomiota Haapalan nerokkuuteen, Lehtosen kiekolliseen osaamiseen, ja muutenkin koko Haapala - Konna - Mäenalanen kenttään. Tämän lisäksi O'Neillin taistelutahtoa ei pidä väheksyä yhtään.

Pahassa pyydän kiinnittämään huomiota Antti Niemen sivuttaisliikkeeseen. Vaikka Niemi ei pelaisikaan. Kovin hidasta etenemistä myös penkillä. Näyttää kun olisi vain paikoillaan. (Huumorintajuttomille : tämä oli joke)
 
Viimeksi muokattu:

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Jatkuuko Lauantain kaltainen hyvä peli vai palataanko normaalin sekoiluun. Tämä peli kertoo paljon missä mennään vielä kun vastus on ollut aika painajainen. Luulisi olevan hampaankolossakin jotain viime keväästä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täysin sama kokoonpano kuin lauantaina.

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 80 Saku Mäenalanen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 4 Tommi Kivistö
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)
 

Alligator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Terve vaan kaikille palstalaisille, päätin luoda tunnukset pitkän seuraamisen jälkeen. Mielenkiintoista nähdä miten Jokerit tänään jatkaa Avto voiton jälkeen. Avtomobilist oli kyllä aivan surkea, mutta tänään luulisi Dynamon painavan kovaa päälle. Pieni kaukalo ja kohtalaisen taidokas nippu Dynamolla, joten hyvä peli tulossa!
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
Tänään toivottavasti jatketaan siitä mitä lauantaina tehtiin. Hyvää peliä ja lopputulosta enemmän odotan hyvää peliä. Toki pisteet aina lämmittää, mutta pelin parannus on tällä hetkellä se fokus, ainakin minulle. Muutaman tunnin päästä olemme viisaampia. Pieni kaukalo tekee tästä vieläkin mielenkiintoisemman - ihmetyttää miksi kotihallissa ei sitä ole.
 
'Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pieni kaukalo tekee tästä vieläkin mielenkiintoisemman
Onneksi ensi vuonna taitaa olla. Jossain puhuttiin, että KHL linjaa ensi kaudelle kaikkien vaihtamaan pienempään askiin. Hartwallilla ei pysty pystyttämään välimallin 60x28 kaukaloa. Veikkaisin, että tuohon olisi siirrytty tälle kaudelle.

Tervetuloa @Alligator

Ps. Avto ei ollut surkea, Jokerit oli hyvä.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
6min pelattu ja vedot 7-0 vihulle. Ei tietoakaan lauantain esityksestä.
 
"Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy