Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vielä mennään kerran ennen taukoa! Ei tästä pelistä oo kun yks sana, mitä tänään pitää tapahtua: voitto, huolimatta Niemen maalillaolosta.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
Vielä mennään kerran ennen taukoa! Ei tästä pelistä oo kun yks sana, mitä tänään pitää tapahtua: voitto, huolimatta Niemen maalillaolosta.
Tuossa on jo neljä sanaa? No, joo, leikki sikseen. Niemi maaliin ja voitto himaan. Ei vain voi olla muuta lopputulosta tai sitten on asiaa ihan muuhun ketjuun.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Ehkä Kurri voi puhuu mitä sattuu. Valmennus päättää. Ei tässä kyl järkee ole. Ois sen paskan tähän peliin voinu laittaa sätkimään. Ei me oltais hävitty siihen. Kai. Taitaa Niemel olla sukset ristissä Marjukan kanssa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tällaiseen huumoripeliin Kalnins maaliin. Huumorimiehiä on kyllä Marjamäkikin, tai kuka ikinä päättääkään pelaavan maalivahdin.
 
Pöö

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No nyt on kyllä maalivahtivalinta täyttä idiotismia.... Milloinkas sitä Kalninsia meinataan lepuuttaa sitten? Noh, tuleehan sitä toisaalta kesäloma sit ajoissa kun on peluutuksesta puhki tai saikulla.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Latella ja Niemellä välirikko tai Marjan hiljainen protesti Kurrille. Mitäs jos Kalnins hajoaa. Idiotismia.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ne helvetin ourat voisi varmaan heittää Daugava-jokeen pelin jälkeen. Vaikka Kalnins olisikin fyysisesti palautunut lauantain ryöpytyksestä, niin ainakin näin katsojan silmin silti vaikuttaa ettei Kalninsille henkisesti ole hyvä pelata koko loppukautta yksinään. On vähän alkanut kiekot lipsumaan jos vertaa vaikka pisteputken peleihin.

Todella nöyryyttävää Niemelle, että jopa seuran suulla kerrotaan ensin faneille tämän saavan pelata tällä rundilla (?), mutta sitten ei saakaan.

Jollain sairaalla tavalla haluaisin jopa nähdä tilanteen, jossa pudotuspeleihin joudutaan lähtemään Niemellä. Niin idioottimaisesti Marjamäet pelaavat korttinsa, että tavallaan ansaitsisivat sen paskan määrän niskaansa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kyllähän siinä voi nopsaan tietysti välirikkoja tulla jos jengin kallein pelaaja tulee loppukesällä rinkiin pizzakuurilta eikä saa yhessäkään pelissä mitään kiinni.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikö Maken sana mv-valmentajana paina yhtään? Luulisi joku näkemys olevan, kun kerran päivittäin veskareiden kanssa töitä tekee?

Kun ei mitään pakkovoittojakaan ole tässä kohtaa, niin onhan tämä nyt perin kummallista.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tässä yrittää jotenkin Marjamäen mietteisiin päästä kiinni, niin ainoa maalaisjärkiseltä tuntuva syy peluuttaa Jänistä on Laten haave päästä runkosarjassa 2.sijalle. Tämän takia nyt yritetään maksimoida pisteet - maksoi mitä maksoi. Ongelmana tällä hetkellä on että tämä haave ei pelkällä Jäniksellä maalissa toteudu.
 
Tää jengi on tässä!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Ööö... Meillä on veskari, joka on pleijareita ajatellen korvaamaton maalivahtitilanteen takia. Meillä on maanantainen matsi sarjajumboa vastaan, tällä korvaamattomalla veskarilla on alla pitkä putki pelejä jaote on vähän lipsunut. Päälle vielä kakkosen pelituntuma alkaa olemaan sillä tasolla, että eroa ei sen osalta huomaisi vaikka Ketterer vetäisi kamat päälle. Ei näissä olosuhteissa pitäisi lähteä Kalnins maalilla, varsinkaan kun loput peleistä ovat kovempia nippuja vastaan. Jos niemellä pientä flunssaa, loukkia tai sukset ristissä johonkin, niin sitten vaikka se varaveskarin varaveskari debytoimaan.

Mä en jaksa uskoa siihen, että Marjamäki olisi täysin pikkusieluisena paskiaisena vetänyt herneen nokkaan jostakin. Jos jotain pitäisi arvata, niin olettaisin Marjamäen katsoneen sarjataulukkoa ja otteluohjelmaa hieman eri kantilta kuin mitä itse tein. Voitolla ollaan taas lännen kolmannella sijalla ja keskinäisen voittamalla on SKA vielä saavutettavissa. Vaikka sarjajumbo on vastassa, niin pisteitä ei haluta riskeerata peluuttamalla Niemeä. Mitä jaksamiseen tulee, niin luulisi riikalaisyleisön motivoivan Kalninsia venymään parhaimpaansa ennen maajoukkuetaukoa. Ja kuten sanoin, mä en itse tilannetta näe noin. Koitan vain jollain tavalla ymmärtää Marjamäen motiiveja.

Koutsi toki vastaa peluutuksesta ja peluutuksen ei pitäisi Kurrille kuulua millään saralla, mutta aika ikävään paikkaan hän itsensä puhui. Jos mitään pläniä ei ole valmiina, niin joku "savolaisempi" vastaus olisi ollut nyt kuultua suoraa "lupausta" parempi vaihtoehto. Ei Kurri ainakaan kauhean luotettavaa kuvaa ole itsestään antanut, kun vielä huomioi sekoilut ja epämääräisyydet kesällä omistuksen siirryttyä hänelle.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kalnisin otteet on ollu niin ja näin viime aikoina. Ehkä väsymystä, ehkä ei..täyttä typeryyttä ettei tällaiseen peliin laiteta Niemeä maalille ja sit playoffeihin kakkosella ei mitään tuntumaan muuta kuin istumiseen. Mitä helvettiä..
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kertoo Marjamäen luotosta Niemeen kun sarjan jumboa vastaan ei edes uskalla päästä kaveria maaliin. Saas nähdä pelaako enää peliäkään Jokereissa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aiai mikä paikka ois ollu antaa maalivahtijunnulle peliaikaa. Viime kaudella Jokereiden sopimuspelaaja Eetu Mäkiniemi on pelannut Ilveksessä nyt 5 peliä .930% varmuudella, mutta eihän näitä kannata kokeilla.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Haista Marjamäki pitkä paska!

Vittu tää seura on kyllä niin puuhastelijoita täynnä, että pahaa tekee. Toivottavasti Kalnins vielä hajoaa niin kruunaa tämän idioottien toiminnan. This is Jokerit!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
En ymmärrä Marjukan veskareiden peluutusta.

Mitähän siellä arvottiin ekassa vaihdossa, mut lopulta ei tapahtunut mitään?

Jensen istumaan, Jokerit väärä vaihto. Hyvin alkoi.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy