Masentaja

Jäsen
HIFK 0 - 2 Jokerit.

Siinä lähtökohta tähän kolmanteen osaotteluun joka pelataan Stadin vanhassa ddr-bunkkerissa. Tiukka peli varmasti, ja ennakkoon ehkä suurimpia kysymyksiä on ranskalaisittain:

- Herääkö Hifkin kultapossukerho tasolleen vai jatkuuko vaellus yössä?

- Miten vaikuttaa Jokereitten pelaamiseen E. Westerlundin paluu penkin taakse?

- Tapahtuuko muita kokoonpanomuutoksia kuin MaGin poistuminen pelaavasta, oltuaan sunnuntaina A-junnujen messissä?

- Pystyykö Jokerit jäädyttämään Hifkin hyökkäyksiinlähdöt?

Molemmissa aiemmissa peleissä on nähty episodi Hifk vs Lupa. Jatkaako brändikiekko rymistelyä vai laittaako petu suitsia tiukemmalle? Yhden pelaajan puuttuminen aiheuttaa peluuttamisen sekoamisen ja estää samalla laajalla rintamalla peluun.

Itse nostaisin esille ärsyttävyydessään todella korkealle luokiteltavan Märkä-Simon kentällisen kotijoukkueelta sekä vierailijoilta tähänasti parhaan koostumuksen Hardt-Eaves-Filppula. Maalivahtipelin tärkeyttä ei voi koristaa. Mahtavaa toimintaa tähän asti. Saksan ihme piti Hifkiä toisessa osaottelussa pystyssä kerryttäen viitisenkymmentä torjuntaa. Jaksaako pitää tasonsa? Paljon kysymyksiä mutta niin kovin vähän vastauksia.

Huomenna klo 18.30 tärähtää. Jos Jokerit ottelun vie, on HIFK kuolinkamppailussa josta selviäminen vaatii jo sellaista ihmettä jota ei suomalaisessa ammattiurheilussa ole nähty. Jos taas kotijoukkue onnistuu voiton kääntämään, aukeaa sarja täysin uudestaan.

ALKAIS JO. LOPPUIS JO.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei varmaan huomenna tule taas työnteosta yhtään mitään. Kyllä ajatukset pyörii jossain ihan muualla. Huomenna on aivan helvetin tärkeä peli. Jos huomenna otetaan voitto on sarja 0-3 ja IFK:n selkäranka on aika lähellä sanoa riks raks poks. Jos taas IFK nappaa voiton saa sarja täysin uuden käänteen. IFK:n kannalta oleellisinta on herääkö Ilmaveivaaja ja Peltonen tasolleen? Jos ei niin Jokerien mahdolllisuudet kolmanteen voittoon on helvetin hyvät.

Veikkaisin huomisen otteluun kahdenlaista skenaariota. Joko ottelu on aivan helvetin tasainen ja mennän jatkoille/peli ratkeaa aivan lopussa tai Jokerit saa ekaan erään muutaman maaliin IFK alkaa jäähyilemään ja sikailemaan ja Jokerit mättää isot numerot taululle. Jälkimmäistä skenaariota toivotaan, ensimmäistä pelätään.
 
Suurin ongelma on se, että ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja.

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Huomenna on Jokereilla kuoliniskun paikka tähän sarjaan, jossa Hifk ahdistettaisiin todella pahasti nurkkaan. Edellisessä pelissä epäonnistunut rankkari ja sit vielä vastustaja iskee 1 jatkoerän viimeisillä sekunneilla voittoosuman saattaa syödä Hifk:n joukkuetta todella paljon. Mutta toisaalta pitää muistaa, että sarja on vasta 0-2 Jokereille. Jokereiden täytyy lähteä nöyrästi vaan pelaamaan taas tiivistä viisikko pelaamista. Aivan kuten tähänkin saakka. Ja fakta on se, että 5 vs 5 pelaamisen aikana Hifk ei ole tehnyt yhtään maalia. Aina on ollut yv maaleja kun on iskenyt häkin. Ja vastustaja on ollut aika hyvin muutaman kentän varassa, kun taas Jokereilla on tullut laajalla rintamalla onnistumisia. Huomenna täytyy ottaa vastustajan pelihuumori pois, koska jos naapuri saa tästä pelistä voiton, sarja alkaa tavallaan uudelleen, ja sit on kaikki taas auki. Joten huomenna kärsivällisesti vaan oman pelin kautta. Tehdään samoja asioita kun tähänkin asti, niin hyvä tulee.

Toivotaan myös että linja päätuomareilla muuttuu tähän peliin. Aivan karmeeta se eilinen dumaaminen puolin ja toisin. Antti Boman sekä Aleksi Rantala veti omaa showtaan. Miehet eivät olleet tietoisia, että kyseessä on playoff ottelu, ei Runkosarja.

Jokereille tulee huomenna varmasti vaikea ilta Nordiksella. Kotijoukkue tulee varmasti TODELLA KOVAA heti alkuun, joten liikettä pitää löytyä huomenna vielä enemmän mitä eilen. Toki Jokerit lähtee hyvistä asemista, mutta hyvän olon tunne ei saa hiipiä puseroon, muuten käy kylmät. Mutta en usko, jos jatketaan samalla kaavalla miten nyt ollaan pelattu, niin voitto lähtee Jokereille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Turha tässä on mitään ylianalysoida. Huomisen voittaja vie koko sarjan, pieni sauma tästä on vielä nousta.

Ei tässä nyt ihmeempiä tarvitse väkisin muuttaa. Joku voittaminen olisi tietysti kiva asia.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Voitto huomenna ja sarja kääntyy. Tappio, ja silti ollaan elossa.

On tää helppoo.

Kämpa på...

IFK!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Huomisesta voitto, niin alan uskomaan ihmeeseen. Huomisen voittaja ei kyllä mitenkään kerro, että kumpi tämän sarjan vie. Miten huomenna IFK:n voitto tarkoittaa, että vievät koko paskan?
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

jeani

Jäsen
Huomisesta voitto, niin alan uskomaan ihmeeseen. Huomisen voittaja ei kyllä mitenkään kerro, että kumpi tämän sarjan vie. Miten huomenna IFK:n voitto tarkoittaa, että vievät koko paskan?
Eihän se oikeasti tarkoitakaan. Kunhan jotkut hakevat yliotetta jatkoon, jos HIFK huomenna sarjan kaventaa, ja yrittävät sen etukäteen julistamalla oikeaksi osoittaa. Sarja on auki kävi maanantaina miten tahansa. Itse oletan HIFK:n ottavan maanantaina kavennuksen voittoihin. Ei sillä mitään suurempaa merkitystä ole, jos niin käy. Aivan kuten ei ole Jokerien mahdollisella voitollakaan.

Huomisen jälkeen tilanne on joko 1-2 tai 0-3, kummallakaan joukkueella ei ole pakkovoiton paikka tässä ottelussa.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit on jos ei nyt dominoinut niin hallinnut 5vs5-peliä kaksi ensimmäistä peliä. Vaikka IFK huomenna veisi suvereenilla esityksellä voiton, on Narrit silti suosikki sarjassa jo pelkästään johtoasemansa ansiosta. Jokereiden voittaessa se on tietysti vielä paljon isompi suosikki, mutta IFK:lla on siinäkin vaiheessa ihan todellinen mahis. Momentum ei tässä sarjassa käänny mitenkään radikaalisti, viime kaudellakin neljännen pelin hurmoksen jälkeen Jokerit tuli tyynen rauhallisesti hakemaan viidennestä pelistä ottelupallon itselleen. Vasta seitsemännessä pelissä sarja alkoi vääjäämättä ratketa jommalle kummalle osapuolelle. Mikään ei todellakaan ole ratkennut ennen kuin jommalla kummalla on neljä voittoa, siihen asti omien takana. IFK!
 
HELSINKI SCREWJOB 2016

Tsinska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Jokerit voittaa, uskon välieriin. Jos Jokerit häviää, uskon välieriin.

Meillä kaksi kiinnitystä neljästä. Se on paljon enemmän kuin uskalsi toivoa. Nyt vaan taas astetta parempana ja valmiimpana kolmanteen otteluun. Etenkin tarkkuutta ja tehokkuutta maalipaikoista, pelit saa naulata jo ennen jatkoerää.

TAISTELE JOKERIT !!!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Tärkeintä on muistaa, että jokainen sarjan peli on ihan omansa ja jokaisen pelin tulos vaan lisätään ottelusarakkeesseen. Itse nyt pyrin lähteä ajattelemaan, että peli on 0-0, enkä sillein, että tilanne olisi 2-0 meille. Huomisesta pelistä tulee varmastii Jokereiden pahin koitos tässä sarjassa tähän mennessä ja kaiken pitää onnistua aivan nappiin, jos aiomme huomenna voittaa. PS on nyt "saanut" sen altavastaajan asemansa ja IFK tulee olemaan äärettömän kova joukkue huomisessa matsissa. Jokainen IFK:n avainpelaaja on viimeistään nyt hereillä tässä matsissa, jos vielä sarjan alussa olivat ehkä vähän samalla meiningillä kuin naapurin kannattajat täällä ja ajattelivat Jokereita ihanne vastustajana tai tätä ottelusarjaa läpihuutojuttuna niin nyt ne ajatukset on tatuusti pois pelaajien mielestä.
 
Trump
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Game 3

Jos olisin Tami käyttäisin tässä kohtaa termiä "Win or die". Olen sikäli eri mieltä monen kirjoittajan kanssa, että kyllä mun mielestä HIFK:n kohdalla voidaan aika perustellusti puhua tässä kohtaa pakkovoitosta. Ei, sarja ei katkea vielä kolmanteen Jokerien voittoon, mutta 3-0-tilanteessa lähteminen neljänteen peliin on vain yksinkertaisesti liian vaikea asetelma.

HIFK:n voitolla huomenna voi niin ikään olla kauaskantoisia vaikutuksia koko sarjaan. Viime vuoden sarjasta on jäljellä monia pelaajia molemmissa joukkueissa, joten henkisellä puolella HIFK:n huomisella voitolla voi olla todella iso merkitys. Punaiset saattaa tästä saada sellaisen "Tämä onnistui viime vuonnakin, miksei nytkin"-hengen päälle ja tämmöinen asetelma, jos mikä herättää avainpelaajat, etenkin Ville Peltosen.

Pidän muutenkin tällaisessa tilanteessa juuri Peltosen heräämistä jopa Granlundia tärkeämpänä. Kokenut kettu on ollut ennenkin kääntämässä tämän kaltaisia sarjoja omiensa eduksi puhtaasti herättelemällä joukkuetta kopissa palopuheella. Sellaista tarvitaan nytkin, minkä lisäksi Peltosen on alettava kantaa joukkuetta myös peliesityksillään. Viime vuonna, kuten varmasti kaikki muistaa, sehän oli juuri Ville, joka iski sarjan 2-1:een vain muutama sekunti ennen päätössummeria. Pidän tuota hetkeä edelleen koko viime kevään mestaruuden käännekohtana: siitä alkoi nousu, joka ei enää pysähtynyt. Samaan on mahdollisuudet nytkin, mutta paljon se vaatii. Jokerit on nyt huomattavasti korkeampi vuori kiivettäväksi, mitä se oli viime keväänä.

Jokerit on pelannut tähän mennessä aivan loistavaa jääkiekkoa. Se on lähtenyt hitaasti omista ja saanut puhkottua HIFK:n keskialueen luvattoman helposti. Tähän on tultava huomenna muutos ja helpoiten se on tehtävissä siten, että HIFK palaa pelaamaan sitä omaa lätkäänsä, eikä mene Jokerien talutusnuoraan. Ei tuollainen roiskinta kuulu HIFK:n tapaisen joukkueen toimintaan. Karvaus olikin lauantaina jo huomattavasti paremman näköistä ja sitä sen pitää olla nytkin, jos tässä meinataan pärjätä.

Täysi rähinä päälle ja hanat auki, niin uskon edelleen, että tästä pystytään kairaamaan itsemme jatkoon!

Kom igen,

IFK!
 
"I mitt fall kan man nog tala om "En gång IFK, alltid IFK. Jag var IFK-fan då jag var liten, men sen blev det lite Jokerit där emellan" - Sean Bergenheim

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eihän se oikeasti tarkoitakaan. Kunhan jotkut hakevat yliotetta jatkoon, jos HIFK huomenna sarjan kaventaa, ja yrittävät sen etukäteen julistamalla oikeaksi osoittaa.
Sarja on auki, vaikka HIFK voittaisi tänään, keskiviikkona ja vielä perjantainakin. Toki myös silloin, jos Jokerit voittaa tänään, mutta kaikki todennäköisyydet ovat silloin kyllä jo murskaavasti Jokereille. Omaa toivonkynttilääni saan kyllä lepateltua aina mahdollisesti katkeraan loppuun asti.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä se niin on, että jos Jokerit voittaa niin sarja on taputeltu. Oletusarvohan näissä peleissä on kotivoitto ja Jokerit on siksi edellä kuten myös siksi, että se on pelanut selvästi paremmin edeltäneissä peleissä. Viime vuonna Jokerit sai ainakin toisen voittonsa alkusarjasta kovalla puolustustaistelulla ja osin säkällä.

Eli Jokereille ensimmäinen paikka katkoa kaverin rankaa ja ifk:lla pakkopaikka pysyäkseen mukana.
 
- Jussi_j

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Game 3, aallonjakaja ottelusarjalle. Yllättäen ollaan samassa tilanteessa kuin vuosi sitten, paitsi että Jokerit on ollut tänä vuonna selkeästi parempi. Erittäin pettynyt olen ollut silti IFK:n esityksiin näissä matseissa, eritoten siinä ensimmäisessä. Lauantain matsi oli, niiltä osin, kun ehdin sitä katsoa,tasaista vääntöä, jossa Jokerit oli sitten aivan lopussa terävämpi. Harmittavasti matsista jäi paljon jossiteltavaa, erityisesti Granlundin otteista.

Siitä viis, tänään on uusi päivä ja uusi peli. Kokoonpanoihin tulee muutosta varmasti. Nuorempi Granlund oli eilen junnuissa ratkomassa peliä IFK:lle, joten tuskin pelaa tänään. Hänen tilalleen tullee Rajamäki. Muitakin muutoksia on taatusti tulossa, kokoonpanoja tullaan rukkaamaan uusiksi. Endras jatkanee maalilla kuitenkin, nosti tasoaan toiseen peliin mielestäni.

Vuosi sitten tässä pelissä Ville Peltonen raahasi joukkueen väkisin voittoon. Nähtäväksi jää, toteutuuko sama tänään, mutta joka tapauksessa kannan itse katsomossa päälläni punaista paitaa #16. Vuosi sitten usko oli aika vähissä tässä kohtaa, mutta nyt on toisin. 2-0 takaa-ajoasemasta nouseminen ottelusarjan voittoon on hankalaa, mutta ei mahdotonta. Toivottavasti jokainen jätkä kokoonpanossa, erityisesti vuosi sitten samassa tilanteessa olleet, saavat voimaa tästä ajatuksesta ja kääntävät sen uskallukseksi pelata omaa peliään.

NOTHING IS OVER!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kyllä, do or die. Siinä on päivän teema.

Mielenkiintoista nähdä kokoonpanot. Pääseekö Rajamäki pelamaan pudotuspelin? Tuleeko Melart kokoonpanoon ja jos tulee, niin kenen paikalle?

Jokerit on ollut parempi kahdessa ensimmäisessä pelissä, mutta tänäänkin ottelu alkaa tilanteesta 0-0 ja IFK:lla on avausmaalin saadessaan täysi mahdollisuus siirtyä kuskin paikalle. Avausmaali on erittäin tärkeä. Jännää touhua tää on, taas kerran. Mikäköhän ois jännityskerroin, jos nämä olisivat finaaleita?
 
Ei minun takia tarvitse keittää

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Uskoa, toivoa ja rakkautta ei menetetä, ennen kuin lihava leidi on laulanut...

Kieltämättä ollaan tänään vaikean paikan edessä. Oma peli pitää saada kuntoon ja tunnetila ei saa mennä yli. Pelisuunnitelman laadinta tähän peliin on todella tärkeä...ja nyt oikeasti mitataan valmennuksen kyvyt.

Punaista päälle ja hallille...sekä armoton kannustus päälle...nyt jos koskaan the Joukkue tarvitsee sen lisäpelaajan yleisöstä mukaan!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsotaan nyt rauhassa miten tänään käy. IFK tulee varmasti kovaa ja pelaa fyysisemmin kuin tähän asti, sen on jo pieni pakko. Tähänastisella taktiikalla jatkamalla voi yhden tai kaksi ottelua voittaa ylivoimaosumilla tai huikeilla yksilösuorituksilla, pitkän sarjan vain pienellä tsägällä. Nuorempi Granlund ilmeisestikin jatkaa kautta A:ssa, joten IFK panostanee tänään enemmän lihaosastolle. Mielenkiintoista nähdä myös herääkö suuri johtaja yöstä ja nostaa omalla esimerkillään IFK:n suosta, ja nyt en tarkoita sitä näppärää oululaista pikkupoikaa.

Hermokontrolli ja boxista pois pysyminen ovat tänäänkin avainasemassa maalivahtipelin lisäksi. IFK:lla on niin paljon vaarallisempi ylivoima, ettei Jokereilla ole kertakaikkiaan varaa ottaa tyhmiä jäähyjä. Mahdollista tietysti on, että IFK:n lataus menee yli ja purkautuu jäähyinä, jo lauantaina tietyillä pelaajilla rupesi kattila porisemaan aika kuumana.

On tämä upea sarja, kaikki on vielä avoinna, yhtään ei ole varaa leijua sen paremmin kentällä kuin katsomossakaan, parempi joukkue voittakoon!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään höntsäillään jälleen peli, joka ei ratkaise yhtään mitään. Keskiviikon pelissä voi sitten jo olla jotakin panosta, mutta toistaiseksi siis vain höntsäillään.

Molemmat aikaisemmat pelit Urhon välityksellä katsoneena on helppo analysoida mihin tämä sarja lopulta ratkeaa. Periaatteessa on turha miettiä onko esim. 3-0 otteluvoitot tekemätön paikka, toistuuko viime vuoden kaava tai jotakin vastaavaa. Loppupeleissä kyse on vain ja ainoastaan siitä, saako Hifk oman pelinsä raiteille vai ei ? Jos saa niin sarjassa mahdollisuudet on 50-50 tilanteesta huolimatta, mutta jos jatketaan samaan malliin Jokerit jatkaa varmasti.

Jokeri-leiristä on ollut hienoa katsoa mm. miggemaggejen. Ville ysivitosen ja Kuhdan otteita, jokainen noista on liigan kärkipelaajia, mutta jokainen myös vaeltelee erittäin syvällä yössä. Näistä mainituistahan Kuhta on maalintekijä jumalan armosta ja silti ensimmäisessä ottelussa kokonainen veto Jokeri-maalia kohti, tokassa pelissä jo sentään neljä. Toivottavasti palataan ensimmäisen pelin tunnelmiin ja ukot jatkavat pimeää vaellustaan.

Hifk:n paras pelaaja tähän asti lienee ollut Liivik, joka on samalla ehdottomasti rotta- ja vittumaisin pelaaja naapurin joukkueessa. Jokerien areenalla saamista jäähyistä puolet tuli siitä, kun Siim tuli kohdelluksi kaltoin. Toki viron ihmeellä lienee myös märät housuissa tai ainakin kyky kaatua omituisissa paikoissa. Johtaa jäähyjen kalastelussa Jakkea 4-0.
 

Jotva

Jäsen
Tähän asti Jokerit on hallinnut 5vs5 -peliä ja mielenkiintoistä nähdä, kuinka Matikainen reagoi siihen tässä tilanteessa. Jos HIFK:n tähtipelaajat eivät vieläkään nouse tasolleen, voi hänellä olla jossain vaiheessa vaihtoehtona herättely pienten nyrkkihippojen kautta. Tuskin kuitenkaan heti alussa.

Jo HIFK:n tämän illan kokoonpano tietysti kertoo suuntaa, kuinka vahvasti hämmennysvaihtoehtoa on harkittu (lähinnä Melartia tarkoitan). Uskoisin, että rikkonainen ja fyysinen peli olisi Jokereille hankalampi nyt, kun peli on saatu kulkemaan paremmin.

Ennakkoon aprikoitiin, minkälaista roolia Ruutu ottaa ja kestääkö kasetti, mutta tähän asti on mennyt hienosti. Nähtäväksi jää, on miten hänet on ohjeistettu mahdollisten vastustajan ylilyöntien osalta vai onko jätetty ihan omaan harkintaan eli voi reagoida tilanteen mukaan.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokereiden ei tarvitse muuttaa pelissään oikeastaan mitään. Ainoastaan jäähyjä pitää ottaa vähemmän, mutta sekään ei ole aina omissa käsissä, kuten lauantaina nähtiin Rantalan sekoillessa raitapaidassa. Mielenkiintoista nähdä ketkä tänään dumaavat. Levosta toivotaan kehiin.

Erkka seiskoon sfinksinä vaihtoaitiosssa. Muuta roolia hän ei toivottavasti tänään ota.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsotaan nyt rauhassa miten tänään käy. IFK tulee varmasti kovaa ja pelaa fyysisemmin kuin tähän asti, sen on jo pieni pakko....
Kyllä IFKn ongelmat omassa päässä ainakin on ihan jossain muualla kun fyysisyydessä. Aika paljon ryntäilyä kulmiin jo nyt ja vähän väliä jokereiden pelaaja maalilla vapaana. Esimerkiksi Ruutu sai tehdä maalinsa ihan rauhassa. Lisäämällä fyysisyyttä lisäävät luutavasti myös maalipaikkoja jokereille.

Liivik oli kyllä vittumaisen onnistunut viime pelissä ja tärkein syy siihen, miksi IFK oli mukana pelissä niin pitkään. Toisaalta tuo on aina vähän tuomarista kiinni ja tietenkin vastustajasta, että miten reagoi ja riskiä hommaa muutenkin.

Ruudun ei ole tarvinnut tehdä isommin mitään hämmennystä, koska Jokerit on olleet kuskin paikalla koko ajan. Kyllä sekin kaatuu vielä jos tiukkaa tulee. Persetuntuma on kuitenkin, että sarjan tässä tilanteessa IFKlla on hermo herkemmin liipamisella.
 
- Jussi_j
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä IFKn ongelmat omassa päässä ainakin on ihan jossain muualla kun fyysisyydessä...
Ilmaisin itseäni vähän huonosti, mutta tarkoitin sitä fyysisyyttä nimenomaan hyökkäyspäässä. Tällä kaudella Jokerit on ollut kusessa aina kun meidän pakeille on annettu kunnolla painetta ja pommitettu surutta hyökkäyspäässä. Niin kauan kuin IFK peruuttelee keskialueella ja Jokerit saa rauhassa lähteä hitailla lähdöillä ylös, ei Jokereilla ole mitään hätää. No, eipä ole IFK muutenkaan toistaiseksi taklannut, kun eivät ole saaneet Jokereita oikein hollille... ja silloin kun ovat, niin ne eivät ole olleet puhtaita taklauksia, vaan niistä ollaan lähdetty jäähdyttelemään.

Eikös kukaan ole tviitannut tai töötännyt mitään kokoonpanoista...?

Ja se on kyllä aivan totta, että Märkä on ottanut Rudin roolin tässä sarjassa. Paitsi että on ollut IFK terhakkain hyökkyspäässä hankki lauantaina 3 kakkosta Jokereille, joista pari oli kyllä varsin teatraalisia pellehyppyjä. Ja siitä "ohimennen keihästämisestä" Jokerien vaihtoaitioon olisi "meidän Rudi" lähtenyt suihkuun alta aikayksikön... Mutta näissä Rudi/Märkä rooleissa onnistuminen piilee siinä, ettei pahanteosta jää kiinni, vaan vastustaja ottaa penalttia ja hattuuntuu entistä enemmän. Jokerit ovat toistaiseksi olleet sen verran edellä pelillisesti ettei ole tarvinnut lähteä hämmennyslinjalle. IFK:lla on nyt vaihtoehtona joko ruveta pelaamaan rohkeata taitokiekkoa tai pistää ranttaliksi ja toivoa että Jokerit lähtee mukaan ja tulee paljon erikoistilanteita. Kumpikohan olisi enemmän paskansyöjän näköinen malli?
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ei ole vielä näkynyt missään noita päivän ketjusommitelmia. Kävin tarkistaa vielä molempien kotisivutkin. Tästä sarjasta vielä niin kyllä HIFK pitäisi tänään pystyä voittamaan tai sitten kesäloma kutsuu hallitsevaa suomen mestaria. Sarja ei ole ehkä ollut niin tulinen, fyysinen ja mediaa kiinnostava kuin alkuun luultiin. Yksi voitto voi kuitenkin muuttaa tämän. Parastahan tässä sarjassa kuitenkin on se että toinen vahvoista tippuu pois.
 
"Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone." - Oldboy

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Eikös kukaan ole tviitannut tai töötännyt mitään kokoonpanoista...?
- - -
Uuge availee sommitelmia snickersillä:
"Turo Järvinen, Erkki Rajamäki, Tuomas Huhtanen ja Ilari Melart ovat kaikki mukana."

HIFK:n ongelmat tuntuvat olevan joka puolella selvillä, joten on aika ihme homma jos niille ei pystytä muuta tekemään kuin kierrättämään äijiä. Nooh, katsotaan illalla. Tarvitseeko hankkia 4pron korttia.
 
Lähetetty lerppuasemalla varustetusta Mikro-Mikko 2:sta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy