Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Puolivälieräsarjan kolmas peli on edessä ja kuten tiedetään, Tappara on tukevasti niskan päällä johtaen voitoin 2-0. Molemmat pelit niin Hakametsässä kuin Äijänsuollakin ovat päättyneet kirvesrintojen voittoon maalein 3-2.

Lauantaisessa pelissä Lukko oli suunnilleen 40 minuuttia köysissä mutta ryhdistäytyi kolmanteen erään. Runsaan ylivoiman turvin tuli yksi maali mutta ei enää toista, jolla kotijoukkue olisi tullut pelissä tasoihin ja kenties selvinnyt jatkoajalle, ei vaikka parhaimmillaan Lukolla oli 1.57 kahden miehen ylivoimaa.

Mutta sen verran terävä Lukko kuitenkin oli että uskon pelin päättyvän tänään vierasvoittoon ja sarjan kaventuvan 2-1:een.

Tai sitten Tappara hakkaa jo kymmenessä minuutissa kolme maalia ja peli on sillä selvä.

Tappara tänään:

Mv: Heljanko (Bäckström)

I: Vittasmäki-Suhonen; Zaborsky-Malinen-Kuusela
II: Blood-Kemiläinen; Levtchi-J-M. Järvinen-Ojamäki
III: Utunen-Mäntylä; Luoto-Rauhala-Karjalainen
IV: Erkinjuntti-M. Järvinen-Jasu
(7. puolustaja: Fälth)

Ei tuossa nähdäkseni mitään muutoksia lauantaiseen peliin ole.

Lukko tänään:

Mv: Setänen (Lehtinen)

I: Krejcik-Ahonen; Keränen-Ilomäki-Koivisto
II: Sevänen-Heinola: DeFazio-Danforth-Sopanen
III: Reunanen-Kukkonen; Saarela-Laakso-Liedes
IV: Vidgren-Koivistoinen-Ganahl
(7. puolustaja: Riikola)

Lukko on hiukan muuttanut kokoonpanoa lauantaisesta. Brandon DeFazio palaa yhden pelin kestäneen porvarinkoulun jälkeen mukaan, Linus Nyman tekee tilaa. Simo-Pekka Riikola puolestaan tulee seiskapakiksi Mark Aukin tilalle, ja iso muutos on myöskin se että Oskari Setänen aloittaa maalilla pitkästä aikaa.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilman lauantain päätöserää olisin valmis liputtamaan suurinumeroisen kotivoiton puolesta. Lukon loppurutistus oli kuitenkin sen verran kiimainen, että uskon pienen mahdollisuuden olevan ilmassa. Tapparalle Rauman-voitto saattoi olla pieni helpotuksen huokaus, jonka jälkeen kovin lataus purkautuu. Mikäli joukkue on yhtään puolivaloilla liikenteessä, on Lukolla iskunpaikka.

Arvio: joko mennään alusta lähtien Tapparan merkeissä tai sitten Lukko onnistuu heti alussa ja pitää ottelun vähämaalisena. Toivotaan jälkimmäistä.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
Ei ole ohipeliä nähty Tapparalta hetkeen. Jotenkin sellainen sopisi viimeisen parin kauden Tapparalta juuri tähän hetkeen. Viime pelissä nähtiin tutuksi tullut totaalisulaminen kolmoserässä, mutta poikkeuksellisesti maalivahti pelasti ottelusta positiivisen lopputuloksen.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy