Ma 20.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 45 460
  • 1 070
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
CMore kaivaa veistä vanhoissa haavoissa ja muistellaan KalPan sulamista Bluesia vastaan vuonna miekka ja kivi. Kiitämme tästä kulttuuriteosta loskaiseen maanantai-iltaan!
KalPa hävisi Bluesille, makkaraperijä Jussi Salonoja 150 miljoonaa.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Tuo toisen erän lopun Talajan taklaus Latvalaan oli kyllä hieno, ja kuvastaa kyllä tätä ottelua. Talaja taklaa kovaa vastustajan maalin takana, ja Latvala ottaa taklauksen vastaan rehdisti ja antaa vähän takaisinkin.

Se oli muuten oikeasti jotenkin hieno hetki. Sytty oikeen itsekin siihen tilanteeseen.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei liity kyllä vahvuuteen millään tavalla tuo nyrkin ja mailan yhdistelmä naamaan. Siihen pystyy vaikka viime kauden Aatu Jämsen.
Kyllä se sillee liityy, että vaikka vihulla olisi myös maila ylhäällä, niin riski naamaan osumisesta on olemassa jos olet vahvempi/nopeampi tai toiselta menee tikku poikki. Hanskaa vaan naamaan: siitä selviää kakkosella ja naapurilla pysyy legot ehjänä.
 

Ccrb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Onkohan ikinä Liiga-historiassa mikään joukkue voittanut mestaruutta häviämättä peliäkään pleijareissa? Kaverin puolesta kyselen.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Nyt vaan Granathille ja kumppaneille paljon peliaikaa, saisi kaikki lampimaksi huomiseen, erikoistilanteet syoneet sen verran aikaa
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Komee oli kyl poikkari, riittääkö 5 peliä
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Nyt Nordiksella havaittiin, että pleksin kiinnike on rikki. Taisi olla jo ekassa erässä, kun tuosta kohdilta tuli outoa pomppua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös