Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ma 18.10.2010 K-Vantaa – KooKoo

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana ahal, 18.10.2010 klo 13.04.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Illan töllöpeli. Maikkari buffasi eilen illalla matsia Mäkiaholla ja Tammisella! Buffista sai sen vaikutelman, että Mäkiahon lisäksi areenalla olisi em. konsulttikin. Jatkislaiset tietävät, ettei näin ole, mutta kaikki keinot ovat näemmä sallittuja. Itse en omista maikkarin maksullisia palveluja, joten hallille on mentävä. Vaikkei televisioitaisikaan.

  KooKoon sivuilla on kattavasti vieraiden lähtökohdat illan mittelöön. Kotijoukkue yrittää sekoittaa Ikan ja kumppaneiden pään cheerleadereiden avulla. Illan kokoonpanot ovat sitten luettavissa tietysti mestiksen sivuilta.

  Vierailla riittää osaamista vaikka jokunen on poissakin. Liekö Pablo varmuuden vuoksi sivussa Leivon taklauksen takia, vai lepuuttaako Ika vihdoin timanttiaan. Lehtonen stunttaa. Jos pakisto onnistuu illassa kelvollisesti, pisteet saattaavat matkata jälleen kerran Kouvolaan. Ja kotijoukkueen kirous jatkua.

  Lohipaidoissa ei suuria yllätyksiä ole, ellei Kivistön pakkivuoroa sellaiseksi lasketa. EDG ei ollut mukana Joensuussa. Liigalainoja on mukana 8 ja omia 12. Mäkiahokin kuuluu sopimuksensa mukaan ns. omiin.

  Luvassa kuitenkin tiukka vääntö, joka ratkennee lauantain tapaan pieniin asioihin. Kahdella maalilla tuskin voitetaan, mutta mihinkään maali-iloitteluunkaan ei mentäne.

  Edit. Kiekko-Vantaan oma ennakko.
  Edit2. Pablo poissa kolmesta seuraavasta KK-pelistä (YLE).
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2010 klo 14.38
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Paikan päälle lähtään noin. 15 fanin toimin. Tänään on pakkovoiton paikka ja toivottavasti pienellä reservilläkin onnistutaan voitto nappaamaan.

  - Järvinen sai siis kolme ottelua pelikieltoa puhtaasta taklauksesta
  - Rämö on kipeänä ja Hakosta ei haluta tässä vaiheessa peluuttaa. Maalissa Joni Ortio.
  - Yaworskin vikoja näyttöpaikkoja on tänään, koska Paunio + Kossu tekevät jo paluuta kkpanoon.
   
 3. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Voi tehdä vain hyvää kun pari tärkeää pelaajaa puuttuu. Materiaali on edelleen riittävä ja aika selvästi K-Vantaata kovempi. Nyt sen varaan ei kuitenkaan kannata laskea vaan voitto on taisteltava tyylistä riippumatta. En jaksa kaivella tilastoja, mutta Vantaa on viime vuosina ollut hyvinkin sopiva vastustaja KooKoolle ja täytyy uskoa että tästä voitto väännetään.
   
 4. mailman- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Jahas, tarkoitus olisi itsekin Valtti-areenalle venyä katsomaan ensimmäistä Mestis-peliäni tälle kaudelle.
  Ja mikäs siinä, mielenkiintoinen Kookoo vastassa. Passaa hyvin tällaiselle neutraalille fanille :P
   
 5. Banys Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jugurit
  Lainaus:
  Kyllä, toivotaan voittoa Kouvolaan täältä Laserin leiristä. Toivottavasti KooKoon faniryhmä onnistuisi myös kääntämään (osittain naurettavan) tappion Jukurifaneille nyt voitoksi. Kunnia siis Sarville Kouvolassa voitetusta katsomon taistelusta.
   
 6. Pelicans81 Jäsen

  Lainaus:
  Jälleen kerran jäätävää analyysia! Vieläkin kuuluu suhina takinvaihdosta. On siinä ja kannattaja.

  KooKolla sivussa siis Ruisma, Rämö, Jouhkimainen ja Järvinen. Hakoseen ei luoteta joten maalilla Ortio. Tämä peli on pakko voittaa, muuten alkavat ovet paukkua. Pelolla ajattelen jo pakkiparia Oksa-Himohuhta. Nyt vaaditaan tehoja Liukkoselta ja etenkin Julkuselta. Jullella vain 1 tehty maali.
   
 7. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  En kyllä näkisi, että KooKoon materiaali olisi selvästi K-Vantaata kovempi. K-Vantaa on ollut tällä kaudella voittamaton kotikentällään. Tikkurilasta on poistunut tällä kaudella pisteittä Jukurit, HeKi, Sport, TuTo ja D-Team. Ainakaan KooKoon puolustuksen materiaalilla ei kyllä päästä kehuskelemaan.
  K-Vantaa tänään selkeä voittajasuosikki, koska KooKoon heikosta puolustuksesta puuttuu Järvinen sekä myös Rämön puuttuminen on paha takaisku.
   
 8. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Laskin nopsasti, että KiValla on liigassa pelanneita kavereita mukana 8 ja KooKoolla saman verran (ml. Baker ja Liukkonen, jotka eivät kai oikeasti ole sarjapelejä vetäneet... mutta parhaimmillaan saattaisivat liigaryhmään yltää ?). Lohen pakistossa on neljä liigakokemusta omaavaa, KK:lla kaksi.

  Näillä ei nyt suuresti ole painoarvoa, päivän kunto ratkaisee ja pienet asiat. Yksi sellainen, ehkä isokin lopulta on, miten veskarit onnistuvat tolppien välissä. Norja on ollut vakuuttava etenkin kotona, mutta joskus sen huonon pelinkin on tultava. Merkittävä asia saattaa tänään olla, että kotijoukkue on keski-iältään n. 2 v nuorempi vieraitaan. Kokemusta siis puuttuu. Joukkueen nestori on Mäkkäri, ja muut ovat enimmäkseen 20-25-vuotiaita.

  Veikkauksen kertoimet ovat kuitenkin 2,40 / 2,05.
   
 9. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Jeps, eiköhän tuonne ole tänään raahauduttava. Tikkurila on ollut viime vuosina KooKoolle varsin antoisa paikka pelata ja viimeisen viiden vuoden aikana sieltä ei ole tarvinnut koskaan ilman pisteitä lähteä. Tiukkoja matsit toki viime vuosina Valtissa näiden joukkueiden välillä ovat olleet, helminä ehkä toissakauden Dickensonin viimesekunin maali sekä viimevuoden tunteita kuumentanut jälkimmäinen peli. Tuossa ottelussahan Kiren ajettiin sairaslomalle selästä taklaamalla ja toisaalta KooKoon voittomaali syntyi harvinaisen näyttävän koukkaamisen tuloksena kahta sekunttia ennen ottelun päätöstä. Eli mielenkiintoisia iltaa lienee lupa odottaa nytkin.

  Lainaus:
  Peli on myös aika hyvin katsottavissa ihan kotosalta eli kuvaa ottelusta pitäisi tulla ainakin Veikkauksen Live-vedon ilmaisesta webcastista ja MTV3:n Katsomosta. Jälkimmäinen toki maksullisena.

  Vieraista ajattelin erityisellä mielenkiinnolla katsella pakkipari Hirvihuhta-Oksa esityksiä.

  Tuolta Jukurit pelin otteluketjusta muuten vielä:

  Lainaus:
  Onko tästä mitään faktaa? Selittäisi miehen vaisuutta ainakin tuossa ottelussa, mutta toisaalta näyttäisi olevan kuitenkin tänäänkin kokoonpanossa.
   
 10. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Petri Mattilan sopimuksesta ilmoitettiin 12.10 ja sen jälkeen KooKoo on hävinnyt molemmat pelinsä. En sano enkä väitä, että olisi mitään yhteyttä, mutta katsellaan meneekö "putki" tänään poikki...
   
 11. mailman- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Kauankos tämä IFK:n De Grosso (miten se ny kirjotettiinkaan) on KiVan nutussa jo viilettäny? Eikös tuo ihan lähikierroksilla vielä Kerhossa ollut lainalla?
   
 12. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Muutaman viikon, tarkalleen en muista mutta syyskuusta alkaen (edit. noin 22.9). Pelasi pari matsia HPK:ssa, mutta siitä ei enempää kehkeytynyt.
   
 13. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  En ihmettelisi, kun keväällä pelasi pleijarit jalalla, jonka luultiin ensin murtuneen, mutta ei niin paha ollutkaan loppujen lopuksi, mutta kovasti mies silloin ontui eli kipukynnystä löytyy. Luigia ja Keinästä on dissattu täällä, mutta muistetaan nyt että Keikkakin huilasi juuri yhden pelin selkävaivojen takia. Kunnossa ollessaan kova parivaljakko, sekä A:t rinnassa molemmilla, joten katsomoon ei ole varaa heitä laittaa edes yhdeksi peliksi. Siren voisi olla nyt varakapteeni, mutta saa nähdä kuka on valittu vai onko ketään.
   
 14. Fordél Jäsen

  Portään...Jermu Portään!

  Olipahan tasainen matsi, joka lopulta kääntyi KooKoolle. Ehkä jopa ansaitusti, sillä kolmannessa erässä KooKoo oli niskan päällä. Kaksi ekaa erää meni hyvin tasaisissa merkeissä. Maalivahdeista sanottava, että hyvin pelasivat molemmissa päissä vaikka torjujina melko erilaiset.

  KooKoon kahden ensimmäisen erän peli oli kuin olisi lukenut arabialaista Aku Ankkaa: paljon tapahtuu, mutta mitään tolkkua siitä ei saa. Liekö sitten syynä pieni kaukalo ja vieraspeli vai mikä? No KooKoon onneksi sama määritelmä sopi molempiin joukkueisiin. KooKoolla oli hyvä liike, mutta pelaaminen meni pahaksi säntäilyksi. Viisikkopelaamisesta ei ollut tietoakaan. Välillä etäisyydet venyivät todella pahasti ja välillä taas oltiin kolmestaan neliön alueella. Siihen päälle vielä kunnon kiekonroiskintatalkoot niin voi aiheellisesti sanoa, että peli oli tasoltaan todella heikkoa. Onneksi kolmannessa erässä KooKoo otti järjen mukaan pelaamiseen. Kiekon roiskiminen loppui ja sitä uskallettiin pitää hallussa. Johan oli erinäköistä peliä!

  Joka tapauksessa tärkeät kaksi pistettä, mutta paljon pitää viisikkopelaamiseen tulla järkeä, jotta sarjan kärki saavutetaan.
   
 15. mailman- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Täysin neutraalina katsojana piti olla paikalla katselemassa, eniten koitin Mäkiahoa seurailla.
  Äijähän oli ihan kuutsalla, sanotaanko että joka toinen vaihto oli ihan hyvä, ja joka toinen sitten ihan perseestä. Liekkö vielä kesä terää vai mitä?

  KAIKKI KooKoon maalit jollain tavalla Mäkkärin piikkiin.

  KooKoon eka aiheutui Mäkkärin kiekon menetyksestä.
  Toista en muista tarkasti, mutta Mäkkäri siellä mielestäni sähelsi.
  Jatkoajalla aiheutti KiVan alivoiman järjettömällä jätöllä taaksepäin hyökkäyssinisellä vaihtoaitioiden puolella, josta sitten KiValle väärä vaihto.

  Toki Mäkkäriltä myös hieno suoritus KiVan tasoitusmaalissa. Mutta pahasti jäi pakkaselle äijän esitys. Parantamisen varaa on huimasti.

  Joni Ortio Kouvolalaisten maalilla oli aika epävarman oloinen, pomputteli melkoisesti :)

  Niin ja peukut KooKoon pienelle faniporukalle.
   
 16. Lainaus:
  Samaa voisi sanoa vierailijoiden Mikko Liukkosesta. Ensimmäisessä maalissa Del Grosso teki esityön kynäämällä seisovilta jaloilta tämän seuraikonimme kioskille ja heittämällä kiekon maalille, josta se sohaistiin sisään. Toista maalia #13 katseli aitiopaikalta selkä suorana, KiVan miehittäessä sektoria. No, eipä siinä tilanteessa kyllä muitakaan hyökkääjiä tainnut puolustaminen kiinnostaa. Pakko on vielä mainita ottelun parhaan maalipaikan missaaminen, ja muutenkin Yaworskin ohella joukkueen huonoin tänään.

  Lainaus:
  Ai sekö siellä olikin, ehdin jo luulemaan maalatuksi vanerilevyksi! Sen verran mielenkiintoinen tyyli hänellä; torjui niin läpiajot, one-timerit, kuin keskialueen roikutkin v-asennossa kaarella. Tämä on kai sitä nykyaikaa? No tehokashan tuo tyyli kieltämättä tänäänkin oli, vaikka aika hasardilta ajoittain näytti, kun ei kaveri näyttänyt olevan edes kiinnostunut kiekon sijainnista tai suunnasta.

  Ei tässä oikein vieläkään tiedä mitä pelistä tulisi ajatella. Samaa paskaa kuin tähänkin asti, onneksi vastustaja oli yhtä haluton ja kaksi pistettä tuli taas himaan näillä surkuhupaisilla otteilla.
   
 17. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo eipä tämä ottelu mitään riemunkiljahduksia aiheuta. Vaikea löytää oikein mitään hyvää koko ottelusta. Tänään nähtiin kyllä todella heikkotasoinen ottelu. KooKoon onneksi K-Vantaa oli vieläkin huonompi. Jos vastassa olisi ollut joku sarjan kärkijoukkueista niin takkiin olisi tullut komeasti. Tästä ei voi kuin parantaa. Tämän huonommaksi peli ei voi enää mennä. Jos muutamien nimeltä mainitsemattomien esitykset eivät tästä parane niin pistesarakkeeseen ei ole luvassa lisäystä seuraavissa peleissä K-Laserilta ja LeKiltä.
   
 18. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tuohon on aika helppo yhtyä. Jännittävä mutta sekava kiekkoilta, jonka KK ansaitusti niukasti vei. Sen verran taitavampia kokonaisuutena olivat. Harhasyöttöjä tuli molemmille tolkuttomasti, eikä kunnon hyökkäyskuvioita nähty kuin toveittain. Vieraat voittivat myös pitkäkiekkokisan selkeästi. Kotijoukkueen nuorukaisilla on tahtoa, mutta taidoissa on puutteita, pienessä tilassa kiekon kanssa ollaan pulassa. Myös omista purut ovat usein heiveröisiä, samoin vedot onnettomia lerppuja. Ellei talven aikana tapahdu isompaa kehitystä, kotiedusta pleijareissa on turha haaveilla. Jos joukkue sinne nyt yltää. Mutta aikaahan toki on.

  Mäkkäri ei jätä kylmäksi, aina tapahtuu (ja kylmää) kun Pothenin ketju on kentällä. Molemmissa päissä. Passi Pehkosen tasoitukseen oli upea, samoin tämän veto. Mutta vastaavasti käsittämätön kääntyminen kesken hyökkäyksen jatkoajalla aiheutti osaltaan vaihtovirheen ja KK:lle ylivoiman ja maalin. Mitähän kaveri oikein mietti?

  Vieraista Julli sai sitten onnistumisia tuplaten. Vain ajan kysymyshän purkin aukeaminen olikin. Keinänenkin alkaa vertyä. Vainiolalla vähän hakemista, valkopotasta lähinnä tunnisti. Lehtonen stunttasi Pabloa ihan ok ja Gröndahl sai kai jonkin vamman (?), kun Gärdström tuli kehiin. Ortio maalilla onnistui, tyylistä viis.

  KiVan KK-kirous vaan jatkuu. Koskahan katkeaa, 2015 kenties.

  Edit. Ai niin. Yaworski - kahdesti huomasin: kun tönäisi poikittaisella Jortikan päin laitaa ja kakkoselle ja myöhemmin pääsi nokikkain Norjan kanssa, veto ranteella, jonka Norja komeasti nappasi. Voitti kohtuullisesti kuitenkin aloituksia ja peliaikaakin 14 min. Ex-lohi Perkkiö pääsi sen verran jäälle, ettei ihan paikalleen jäätynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2010 klo 22.06
 19. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Joopas joo, että sellainen maanantai-illan ottelu. Vauhtia oli, järkeä ei niinkään ja tästä yhtälöstä saadaan taiottua aikalailla keskinkertaisen tavanomainen kiekkoehtoo. Kaipa jotain ottelusta kertoo sekin, että toisen erän ainoa tilastomerkintä oli Nikke-taisteluvanukkaan kevyehkösti annettu kepitysjäähy. Loppupeleissä pisteet menivät aikalailla oikein, koska kaksi erää mentiin tasaisesti ja kolmannessa KooKoo siirtyi ohjaajan penkille. Noh, eihän siinä, Valtin taika pitää edelleen. Ollaanko tuolla milloin viimeeksi hävitty varsinaisella peliajalla? Anyone? Everton?

  Forkká tuossa aika hyvin kasakin omatkin ajatukset pelistä. Maalivahdit olivat hyviä ja en oikein ymmärrä Ortion dissausta(?). Kaverin pelityyli näytti olevan torjua kiekot, ei liimata niitä. Tänään yksi takaisku maalinedusruuhkasta ja toinen suoraan syötöstä sektorista. Noh, omiin silmiin kyllä hoiti oman osuutensa, mutta mielipiteet ovat toki aina sallittuja.

  KooKoon peli kokonaisuutenaan oli kuitenkin aikalailla nahkeaa katsottavaa, ei voi mitään. Laskiko kukaan kuinka monta kertaa päästiin hyökkäämään/ylipäätään sinisen ylitse pelaamalla kiekkoa, ei roikottamalla sitä päätyyn? Tai kuinka monta kertaa päästiin suorasta hyökkäyksestä maalintekopaikoille? Tilanteet tulivat pääasiassa ainoastaan kulmavääntöjen seurauksena, mutta näistäkään ei montaa kertaa saatu rakennettua laukaisupaikkaa sektoriin. Jos ei kuulostaisi rikkinäiseltä levyltä, niin sanoisin tämän johtuvan etupäässä kädellisten pakkien puutteesta.

  Vielä pari nopeaa:

  - Yaworski oli tänään peruspirteä. Pari ihan hyvää maalipaikkaa, mutta loppupeleissä aikalailla sitä samaa massaa.

  - Luigi ei ole oma itsensä.

  - Valtti on huippuareena Mestikseen. Tykkään. Tosin hodari oli kylmä, mutta pari ihan ihmisennäköistä tanssijaa korvasi tämän.

  - Hirvihuhta ja Oksa suoriutuivat tänään ihan kunnialla. Oksan pelistä loistaa kilometrin päähän "JUNNU!", mutta kaipa kaverissa jonkinlaista potentiaalia on nähtävissä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2010 klo 22.23
 20. skode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllä oli sekavaa ykköskentän peli. Kaksi maalia, mutta taisi kaksi mennä omiinkin. Ihan g-junioreiden virheitä kummatkin. Aivan parhaalta paikalta maalit päästiin tekemään. Ensimmäisessä KiVan maalissa sinänsä huonoa säkää että vähän pomppi sivumiehelle (siis tämän KiVa miehen takia joka muutaman sekunnin ajan napsutteli mailaa maalinedessä ilman että kukaan pelasi miestä pois), olisi maali ollut vielä nöyryyttävämpi...

  Yaworski ei todellakaan ollut tänään huonoin, veistolan kanssa taisi olla jopa KooKoon paras pelaaja...kertonee kuitenkin ehkä enemmän muiden tasosta tänään..?
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Itse pelistä samaa mieltä kuin yllä ja hienoa yhtyä myös Hämeenlinnan Tikun ja Takun kehumiseen, kerrankin eheä peli. Tony Blair on mielenkiintoinen tyyppi, tuolla pelillä kyllä taas kelpaa joukkueeseen, liekkö sitten sentteri parempi rooli - heitti hyviä syöttöjä, antaisin kaverille vielä aikaa tämän perusteella.

  Mikähän tolla Luigilla oikein on, pitäisikö ottaa pari peliä lepiä. Taas tuli miinusta, se KiVan ensimmäinen maali oli KooKoolta kyllä nolo suoritus.

  Oli muuten Kaupin ilme "priceless", kun Ika sanoi aluksi Kauppia "kukkahattutädiksi" ja sitten lähetys palautui studioon.

  ps. Valtti on kyllä hieno areena ja minun hodari oli lämmin.
   
 22. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Niinhän se on, parhaita ellei paras. Sopivan kokoinen ja selkeä kokonaisuus. Yleisömäärä yli 1200 tv-pelissä varmaan yllätti kuppilatkin, eikä hodareita oltu riittävästi ehditty lämmittämään. Normiluku on tänä syksynä ollut sellaiset 600-900 silmäparia. Sportkaan ei enää vedä, kun Tami on puikoista poissa.
   
 23. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Minun hodari oli kylmä, aivan kauheaa skeidaa, tuli ikävä Kouvolan jäähallin maukkaita lihapiirakoita. Valtti on kyllä viihtyisä pikkuhalli. Oletin, että yleisöä olisi ollut enemmänkin tänään paikalla, koska halli näytti niin täydeltä.

  Eipä tästä pelistä paljon jää kerrottavaa jälkipolville. Illan positiivinen anti oli Hirvihuhdan ja Oksan hyvät esitykset tänään, Julkusen kaksi maalia, Yaworskin kohtuullisen hyvä esitys sekä tottakai kaksi pistettä varsin sekavan esityksen jälkeen. Pitkä miinus tällä kertaa Luigi Liukkoselle. Pelaako Luigi toipilaana vai mikä on kun mikään ei onnistu?
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viimeksi muokattu: 18.10.2010 klo 22.36
 25. Strawberry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Maalikooste illan pelistä löytyy täältä.

  Liukkonen molemmissa K-Vantaa maaleissa seuraa tilannetta aitiopaikalta.