Ma 17.2.2020 Jokerit - Dynamo Moskova

  • 12 950
  • 163

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään tämä pitkän kauden läpi tarponut gladiaattoriryhmä nähdään toiseksi viimeistä kertaa runkosarjapelissä Hartwall Arenalla tällä kaudella. Joten jos mietit, että vienkö lapset harrastuksiin, niin älä mieti enää. Älä vie, vaan vie heidät hallille katsomaan näitä tosielämän sankareita ja esikuvia.

Tänään siis vastaan tulee Teemu Pulkkisen edustama Dynamo, jonka kanssa Jokerit kamppailee konfrenssin kolmannesta sijasta. Tähtiloistoa ei pelistä puutu. Shipyachov ja Jaskin pitävät siitä etunenässä huolta.

Jokerit on siis 3 pistettä Dynamoa edellä, mutta myös yhden ottelun enemmän pelanneena, joten oikeastaan tänään ratkaistaan kolmospaikka, tai sitten ei.

4 peliä runkosarjaa jäljellä. Vähiin käy. Voi olla, että tänään tulee kolmannen kerran peräkkäin yli 10k katsojaa tuohon venäläisten salaiseen tukikohtaan. Kohta @YamahaGPR voisi laskea yleisökeskiarvon.

Hyvää pelipäivää, ja ottelun alkamisaikaa en kerro. Jos et tiedä, häpeä.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokereiden loppuohjelma tämän illan jälkeen:

Omsk - Jokerit
Jokerit - SKA
Torpedo - Jokerit

Dynamon loppuohjelma tämän illan jälkeen:

Severstal - Dynamo
Dynamo - Spartak
Dynamo - Traktor
Minsk - Dynamo

Kuten sämpylä (jonnet ei muista) sen toteaa, tämäniltainen pitkälti ratkaisee kumpi on lännen kolmonen. Dynamolle on helppo povata 6-8 pistettä tämän illan jälkeen olevista, kun Jokerit voi ihan hyvin jäädä vaikkapa 0-2 pisteeseen. Vaikka Dynamo jäisi tänään nollille, niin ottelut tasatessa Jokereiden kolmen pisteen etumatka voi tosiaan loppuohjelmaa plärätessä olla sekin liian pieni.

Se on sitten makuasia haluaako kumpikaan jengi erityisesti lännen kolmatta tai neljättä sijaa, eli suomeksi: haluaako Jokerit avausvastustajakseen Spartakin vai Lokomotivin, toisella kierroksella SKA vai TsSKA.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tuohon taktikointiin sanoisin et turha miettiä. Jos tämä joukkue pelaa sillä tasolla kuin pystyy niin kaatuu vastustaja. On se sit Loko tai Spartak. Jos pelataan sillä perus Marjamäki-tasolla niin vastustajalla ei oo väliä. Lähtö Leville koittaa nopeasti.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Oliver pelaa :)

Niemi-Ignatiew veskareina

Ja Konnakin pois
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen kokoonpano illalle.

1.Mäenalanen 2-ketjun keskellä
2.Niemi maalissa-joko tänään menisi alle 3 omiin? Kädet, varpaat ja sormet on ristissä, että onnistuisi tänään
3.Tanskandogin vaikutus on iso, vaikka pelaisi vain rajatut minuutit, fear-factorin merkitystä ei voi väheksyä. Minuutteja alle ja täyteen kuntoon pleijareihin.

Mielenkiintoista myös, että Halme ohitti Moseksen ja Niemen kokoonpanovalinnoissa. Arvostan. Vaikka tuleekin iän kautta.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Missä Konna? Ennakko ei kerro mitään Konnasta mutta mainitsee et Mäenalanen pelaa 2.ketjun keskellä. Onko tuolla jotain kokemusta sentterinä pelaamisesta? Joka tapauksessa tuo on selkeä heikennys Konnaan verrattuna.

Ollin paluu kokoonpanoon on hienoa, hyvä että saadaan vielä mukaan tällä kaudella, tärkeää myös pleijareita ajatellen.

Illan ottelusta on luvassa suuri numeroinen tappio, koska Antti Niemi jatkaa imurointiaan maalinsuulla Jäniksen ollessa sivussa sairastumisen takia. Pulkkinen pommittaa Niemen reikäjuustoksi jo 1.erässä. Illan pitkävetovinkkinä isolla kiinni Jokereiden tappiota.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@flintstone no jaa, en tiedä onko selkeä heikennys Konna vs Mäenalanen. Kontiola on omissa ollut huono näissä kovissa peleissä jo pitkän aikaa ja tehot taas on tulleet heikkoja vastaan. Aloituksissa toki on heikennys lähtökohtaisesti, mutta kamppailu- ja luisteluvoima keskikaistalla parani aika paljonkin. Ylivoimalla Kontiola on korvattavissa täysin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
@massaonvoimaa no illalla nähdään, alkukauden Konna olisi helppo korvattava, nyt kun jalat on paremmat niin ei ole enää vain selviytymässä. 2.ketjun sentterin päätehtävä ei ole kamppailupeli vaan johtaa joukkueen toista selkeää hyökkäysvitjaa, en ole tämän kauden aikana nähnyt Mäenalaista pelintekijänä saatikka rytmittäjänä, eli lähtökohtaisesti näen Sakun selkeänä heikennyksenä Konnaan. Saa toki yllättää illalla mut uskon vasta kun näen.

Joukkueessa olisi myös tarjolla ihan oikea sentteri Mika Niemi esim 3.ketjun keskelle ja Norman voisi johtaa 2.ketjua.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joukkueessa olisi myös tarjolla ihan oikea sentteri Mika Niemi esim 3.ketjun keskelle ja Norman voisi johtaa 2.ketjua.
Näin olisi viety Halmelta paikka. Itse tykkään tästä, että kokoonpanoa muokataan niin, että ei mennä matalimman aidan kautta, vaan haetaan haastetta ja annetaan näytönpaikkoja.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@flintstone totta, illalla nähdään. Ei tietenkään ole Konnan päätehtävä mikään kamppailupeli, mutta ongelma tulee siinä, että se vuotaa sillä miehellä omissa niin pahasti, että hän on riski kuten Magnia vastaan nähtiin. Kaksi turhaa jäähyä kun ei ehdi. Kiekollista vastuuta siinä ketjussa on jo Haapalalla plus Jensenillä niin en näe tätä niin suurena heikennyksenä. Mäenalanen häviää Konnalle varmasti rytmittämisessä, mutta voittaa kyllä monessa muussa asiassa.

Niemi on ihan oikealla paikalla tällä hetkellä. Pihlströmin voisi korvata, ei muuta. Kaksi kolme hyvää peliä ei muuta isoa kuvaa tuon laiskan porilaisen osalta. Itse pitäisin katastrofina jos kolmosessa olisi Niemi+Halme. Ongelmia, paljon ongelmia omissa. Hidas sentteri+kokematon laituri.

Jos A Niemi taikoo kanin ja päästää vain 2 niin voidaan pelata voitosta!
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin olisi viety Halmelta paikka. Itse tykkään tästä, että kokoonpanoa muokataan niin, että ei mennä matalimman aidan kautta, vaan haetaan haastetta ja annetaan näytönpaikkoja.
Tämä. Piti hieraista silmiä kun näki kokoonpanon. Pakko myös kehaista Latea, että kerrankin löytyi rohkeutta. Ellei siellä sitten ole jotain vammoja näillä lepuutettavilla pelaajilla, toivottavasti ei. Lauridsenin yllätyspaluulle massiivinen peukku.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Sinällään pelaavan kokoonpanon osalta voidaan tehdä mitä tahansa kokeiluja koska meidän maalivahtivalinta takaa sen ettei tänään ainakaan pelata voitosta niin ei se pahasti pieleen mene vaikka Mäenalainen ei ketjua johtaa osaisikaan. Ja jos sanotaan että Konnalla karkaa miehet puolustettaessa niin Jensen ja Haapala on kyllä vielä heikompia omiin päin mennessä. Joten puolustusalueella Saku saa olla aika maaginen jos paikkaa noiden kahden suharin puolustuvirheitä. Ja tämä ei ole mitään pois Jensenin tai Haapalan hyökkäysavuista, mutta puolustavaan ja rikkovaan rooliin meillä on aika paljon parempia jätkiä joten toivottavaa olisi että Mäenalaisen ketju pyörisi lähinnä hyökkäyspäässä eikä joutuisi hirveästi puolustamaan.

Ja mitä tulee Konnan jäähyihin Magnitskaa vastaan niin ainakin toinen oli ihan puhdas vahinko, jossa ei ollut kiire puolustamaan.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Flintstonen kommentit Haapala - Kontiola - Jensen - kentästä ovat hyvin valideja eli kenttä kokonaisuudessaan todella huono omaan päähän. Jokainen noista voi vielä selvitä kahden paremmin puolustavan kanssa, mutta ei noita kimpassa voi omaan päähän laittaa.

Sen myötä sellaisissa peleissä missä ollaan esim. kolmoserässä johdossa ei tuo kolmikko kentällä paljon pyöri vaan aika rauhassa saavat syödä tuppea penkin päässä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin. Se ketä Konna paikkaa ja missä on toinen juttu. Ihan ensiksi mies voisi aloittaa ihan sen oman paikan pelaamisesta kunnolla ennen muiden paikkailuja. N Jensenillä on kyllä valmius pelata hyvin koko kentän alueella, mutta halusta en tiedä. Konnalla ja Haapalalla tulee fysiikka vastaan.

Se, että Kontiolan ketju jatkuvasti vain hyökkäisi on perusolettamana harhainen. Ei tapahdu ainakaan pudotuspeleissä, kun ei tapahdu edes runkosarjassa. Tai se, että Kontiola jotenkin maagisesti johtaisi ketjuaan. 34 pts on Konnan arvo tältä kaudelta ja näistä varmaan 10 pts Riikaa vastaan. Konna ei riitä kovemmissa peleissä liikkeen puolesta. Tehoilee kyllä heikkoja vastaan.

Eihän Late ketjuja tule rikkomaan, ainakaan kahta ensimmäistä, kahteen ekaan pleijariotteluun. Magni-pelin ketjuilla mennään ja piste. Kaikki muu on iso yllätys.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Näen itse suurimpana ongelmana tuossa Konnan ketjussa Haapalan. Ei ole oikein pitkään aikaan tuonut mitään tuohon ketjun pelaamiseen, eikä ole kovin erikoinen pelaaja omassa päässäkään. Paljon parempi toki kuin Moses, mutta se ei ole paljoa vaadittu. Olisikin kiva nähdä jossain vaiheessa Jensen-Kontiola-Mäenalanen ja Haapala vaikka kolmosketjuun SaviVellun ja Johnnyn kanssa dominoimaan.

Tänään toiveissa Niemelle ja Lauridsenille hyvä peli. Mielenkiinnolla seurataan myös tuon kakkosketjun suorittamista.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tänään pelataan isoista pisteistä. Ja voitolla ollaan lähempänä kolmospaikkaa. Toki se ei vielä tällä ottelulla varmistu.. Jokereilla on ehkä hieman vaikeampi loppuohjelma kuin Dinamolla.

Mut oman tekemisen kautta lähdetään pelaa.
Antti Niemen on onnistuttava tänää maalissa, jotta 2 pistettä jää Stadiin.

Dinamolla nähdään tänää Suomalais hyökkääjä Teemu Pulkkinen. Niemi saa olla tarkkana, ettei kiekko livahda längist uuniin, ku Pulu paukuttaa kiekkoa kohti maalia. Länget pidettävä kiinni.!!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen peli tulossa. Lauridsenin paluu, Niemi maalissa, Mäenalanen sentterinä, Pulkkinen vastassa...

Voi muuten olla että ilman loukkaantumisia Moses ei juuri enää pelaa.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Kontiola todellakin poppareilla?

Iso - Ollin paluulle noin Stadionin tornin kokoinen peukku!!
Kontiolaakin kannattaa lepuuttaa. Vanha mies. Turha näistä on sen isompia päätelmiä minusta loppukautta kohden vetää. Joka ukkoa tarvitaan 7 pelin sarjassa. Sieltä kun johonkin vitospeliin saadaan tuoretta ukkoa ketjun verran niin joku M. Niemi ja Moseskin ovat ihan tervetulleita.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kontiolaakin kannattaa lepuuttaa. Vanha mies. Turha näistä on sen isompia päätelmiä minusta loppukautta kohden vetää. Joka ukkoa tarvitaan 7 pelin sarjassa. Sieltä kun johonkin vitospeliin saadaan tuoretta ukkoa ketjun verran niin joku M. Niemi ja Moseskin ovat ihan tervetulleita.
Toki näin, mutta onko juuri tämä peli se lepuutuksen paikka?
Kun ei näitä "heikompia" jengejä vastaankaan ole lepuutettu juuri ketään, niin ihmettelen, että juuri tähän todennäköisesti runkosarjan 3.sijan ratkaisevaan kamppailuun yhtäkkiä keksitään lepuutukset.

Tai sitten Jokerit ei edes halua kolmospaikkaa, vaan haluaa kohdata mieluummin Spartakin kuin Lokomotivin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Toki näin, mutta onko juuri tämä peli se lepuutuksen paikka?
Kun ei näitä "heikompia" jengejä vastaankaan ole lepuutettu juuri ketään, niin ihmettelen, että juuri tähän todennäköisesti runkosarjan 3.sijan ratkaisevaan kamppailuun yhtäkkiä keksitään lepuutukset.

Tai sitten Jokerit ei edes halua kolmospaikkaa, vaan haluaa kohdata mieluummin Spartakin kuin Lokomotivin.


Eiköhän toi ole ihan sama kumpaa vastaan ekalla kiekalla pelataan. Joskus elokuussa olisin kauhistellut jos Konna poppareilla ja Halme kokoonpanossa. Helmikuussa tuollakaan ei ole enää suurta merkitystä. Konna on aika jaloissa pyörivä näitä kovia joukkueita vastaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eiköhän homman nimi ole se, että Kalninsin kanssa ei mitään riskejä oteta. Jos runkosarjan aikana kerran aivastaa, niin lääkkeet kouraan ja himaan lepäämään, noin kärjistetysti. Ja tässä vaiheessa junnuja on maalille enää käytännössä mahdotonta ajaa, niin Niemellä sitten mennään jos on tarvis.

Peukkua Ollin paluulle. Mitään kaunista tai edes erityisen hyvää en odota, mulle riittää tasan se, että mies saadaan kondikseen pleijareita ajatellen. Ihan sama vaikka lopuissa matseissa olisi taulussa -15, kunhan kiekon pudotessa pleijareissa mies on valmiina.

Vaikea uskoa tänään Jokerien voittoon. Haiskahtaa vähän siltä, että teemana on "kaikki kuntoon", eikä "kaikki peliin". Jos Joskus Pulun on pakko osua meitä vastaan, niin tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös