Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Ma 15.4.2019 HPK - Tappara (välierien 6. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana mailanmittaaja, 15.04.2019 klo 00.05.

 1. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Game 6 (HPK johtaa 3-2)

  Näin siinä sitten kävi, että HPK suoritti sen suuren ryöstöretken lauantaina Tampereella ja pääsee nyt kotihallissaan yrittämään pitkästä aikaa finaalipaikkaa. Tappara on ollut kovissa paikoissa ennenkin ja niin se on tänäänkin. Kokoonpano jälleen kotijoukkueen osalta ainakin täysi mysteeri, eli ketkä siellä mahtaa olla pelikunnossa. Tapparan osalta on vaadittu äänekkäästi ketjujen sekoittamista, mutta katsotaan mitä tekee Rautakorpi. Edellinen peli oli parin viimeisen erän osalta vahvaa Tapparan näytöstä, mutta tuskin Kerho ihan noin passiivinen olisi ollut, jos ei peli olisi heti alussa revennyt 1-3 tilanteeseen.

  Illalla hallille
   
 2. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Ei oo Japa tuomarina tänään.
   
 3. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lucenius palaa Kerhon kokoonpanoon ja Puustinen tippuu pois. Puustinen ei ole kovin näkyvä ollut muutenkaan, joten voitaneen tässä kohtaa sanoa, että ei tuo kokoonpano olisi enää kuin Lindgrenillä vahvistettavissa. Paras mahdollinen jälleen kuitenkin.
   
 4. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lindgren on ollut ehkä jopa yllättäen yksi parhaista omassa päässä. Hyvä jalka ja ahne maila on tehokas ase oikein käytettynä ja hyvällä sijoittumisella, niin tässä on turenkilaisen miehen Lidström.
   
 5. Lilleman Jäsen

  Lainaus:
  Luojan kiitos. Kaukokari on oikeasti hyvä tuomari, Liigan tasolla muihin tuomareihin verrattuna.
  Japalla on tapana ollut playoffeissa pitää pilli tiukasti taskussa, ja kun sen sieltä kaivaa ja jäähyn viheltää niin hetken päästä annetaankin toiselle joukkueelle jäähy tasapuolisuuden vuoksi.

  Eiköhän tämä sarja ole tänään taputeltu, tosin sellainen tunne että todella pitkän kaavan kautta.
   
 6. TJ MACKEY Jäsen

  Jotenkin sellainen fiilis, että Rautakorpi kaivaa tänään kaiken mahdollisen ja mahdottomankin käyttöön, jotta sarja kääntyy. Se tietysti helpottaa, että maalin suulle ei ole kuin rei-itetty Heljanko ja sitten kehäraakki, johon Rautakorpi ei luota, ja ihan syystä. Tässä edge Kerholle.

  En usko että Tappara lähtee kovin hanakasti haastamaan. Nyt menee luukut kiinni, isketään vastaan ja luotetaan ylivoimaan. Sen Rautakorpi osaa ja oli miten oli, sen Rautakorpi myös pöytään aina iskee kum tulee tiukka paikka.

  Toivottavasti Kerho osaa ottaa rennosti, itseä jännittää ihan perkeleesti.

  Kerho!
   
 7. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Onhan tuo kokoonpano aikalailla optimaalinen. Laidoilta löytyy vääntövoimaa ja varmasti pyritään myllyttämään tasaisesti neljällä ketjulla. Jalat, jalat!
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 8. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Tsemppiä kerholle! Nyt on sauma ottaa se finaalipaikka. Kerho on ollut parempi sarjassa, toivottavasti uskaltavat voittaa.
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 9. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Tänään pitää Kerhon saada ne jalat liikkeelle! Jos se onnistuu ja mylly pyörii niin Tappara tulee sulamaan kuin Metsola kevätauringossa. Jos Tappara saa painaa kuin viime pelissä niin turpaan tulee. Siinä on illan asetelmat.
   
 10. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Oli kyllä hallilla niin hurja mekkala, että korvat soi vieläkin. Ei varmaan ihan heti pysty rauhottua nukkumaan.

  Kerho!
   
  TJ MACKEY, M10, BlackWolf ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 11. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Oli upea, suorastaan herkistävä hetki jopa netin kautta seurattuna, kun pelin jälkeen soi "Se on siellä" kuin joskus JJ:n kausilla. Ja soi. Ja soi.

  GOOD TIMES!
   
  BlackWolf tykkää tästä.
 12. M10 Jäsen

  Moi!

  Se Ladan hidastettu lätty vaihdosta polkevalle Riskalle ennen Tavin maalia oli silkkaa seksiä.

  Öitä!
   
  clayman, TJ MACKEY, Läskisalo ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. Gibraltar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Rautakorpi kritisoi järjestelmää pelin jälkeen...täsmälleen oikeassa!
   
 14. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mulla meni ohi, miksi siinä lopussa ei Kerholle vihelletty kiekko katsomoon jäähyä? Ainakin omaan silmään se meni ihan suoraan katsomoon ja Rautakorven mielestä kanssa. Rautakorven kommenttien huulilta lukeminen olisi onnistunut sokealtakin.
   
 15. H P K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Eiköhän se osunut siihen Tappara hyökkääjän mailaan joka hölmösti sitä korkealla mailalla pelasi.
   
 16. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Onneksi jäähyjä ei kuitenkaan vihelletä Rautakorven näkemysten mukaan... Totta munassa tuossa vaiheessa koitetaan joka tilanteessa huutaa jäähyä, osui taikka ei. Melko varma olen, että viheltämättä jättäminen meni oikein, kun ihan palaveria tuomarit asiasta pitivät. Eikä Tapparan pelaajatkaan kovin paljoa prostestoineet... aivan kuten eivät Zaborskin käsimaaliakaan.
   
 17. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Piti oikein katsoa uudestaan ja kyllähän se Zaborskyn korkeasta mailasta menee katsomoon. Oli kyllä hölmö yritys kun parhaimmillaankin olisi saatu vihellys korkeasta mailasta ja aloitus keskialueelle.
   
 18. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Ei osu kehenkään, suoraan yli menee. Kuva kuvalta kelaillen katsottaessa on lähimmilläänkin kymmeniä senttejä yli Zaborskyn lavan. Kyllä tämä ainakin oli tuomarivirhe, vaikka muut sääntöpilkun mukaan oikein olivatkin.

  Mutta paskat siitä. Koko tästä vitun kuva-kuvalta -kelailusta pitäisi päästä jääkiekossa saman tien eroon ennen kuin se tästä yhtään ehtii enempää paheta. Koskee maalivahdin häirintää, taklauksia ja katsomokiekkoja. Pitäisi lopettaa koko pelien televisiointi!
   
  Juteeni ja Torsti tykkäävät tästä.
 19. Ralph Jäsen

  Entisistä kerholaisista piti sanoa, että Suhonen tulee vielä. Hyvin tehnyt tehoja ja ehkä saa onnistumisen myös pronssipeliin. Suhosta parhaimmillaan nähtiin myös HPK:n ekassa maalissa.

  Larmi voitti tehopisteissä tässä sarjassa Bloodin.
   
 20. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Entisistä kerholaisista minulle osui positiivisessa mielessä silmään Karjalainen ja Jasu. Karjalaisesta nyt ei mullistavan suuria muistikuvia ole Kerhossa, mutta Jasu on mennyt pelaajana eteenpäin Tapparassa. Toki myös Suhonen oli vaarallinen, varsinkin ylivoimilla. En kyllä osannut katsoa, oliko omissa yhtä vaikeuksissa kuin Kerho-aikanaan. Karjalainen oli jatkuvana riesana ja kiekon kanssa vahva. Erityispropsit ei-Kerhokasvateista Mäntylälle. Aika makoisia vastataklauksia pisti ja jätti entisaikojen töhöilyt tyystin väliin.
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Nooh, Bloodin kuuma vaihe tällä kaudella päättyi tuohon isänsä kuolemaan, että ehkä tästäkään asiasta ei nyt olisi oikea hetki viisastella.
   
 22. Tolppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
  Lainaus:
  Itse en miehestä historian vuoksi pahemmin perusta, mutta tässä sarjassa pelasi siististi ja kovaa, vaikka jonkun taklauksen kädet ylhäällä taisi vastaanottaa. Pakko kuitenkin on ihailla, miten kovaa mies halutessaan taklaa ja vielä todella lyhyellä vauhdilla. Kun vielä pituutta on niukasti, niin onhan nuo taklaukset todella hankalia vastaanotettavia vastustajan hyökkääjille.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019 klo 19.15