Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Vihdoin tauko on ohi! Tuntuu kuin edellisestä pelistä olisi viikko aikaa.

Tänään jatketaan venäläisten rikollisten tukemista, uusien sukellusveneiden ja hävittäjien ostamista, ja saatammepa myös olla osallisena salamurhiin, joten mitäpä tässä on enää hävittävää, kaikki siis television ääreen kun Suomen suosituin joukkue iskee yhteen Latvian suosituimman joukkueen kanssa.

Latviassa on ollut aina hyvä meininki, joten tuskin tämäkään ilta tekee poikkeusta. Riika tarvitsee pisteitä kipeämmin kun Jokerit, joten kentällä nähdään varmasti tarmoa täynnä oleva latvialaisryhmittymä.

Illalta en kauheasti odota. Kunpa vain kaikki selviäisi loukkaantumatta.

Game on!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Toivottavasti Moses on jo pelikunnossa. Mannisen ketjun taso putosi välittömästi, kun Moses korvattiin Jormakalla ja myöhemmin Plattilla(?). Moseksesta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta parantanut huimasti kokonaisvaltaista pelaamista kauden aikana. Tehopisteitäkin alkanut tulemaan kovan duunin ansiosta.

Wärnin luulisi olevan myös kohta jälleen pelikuntoinen, jolloin hyökkäyksessä ei olisi yhtäkään loukkaantunutta pelaajaa ennen playoffeja. Erikoinen tilanne suorastaan.
 
Pöö

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mukava päästä Jokeripelien ääreen jälleen. Noita EHT-pelejä kun katsoi lähinnä sivusilmällä ja sillä asenteella että ihan sama miten käy. Kotijoukkue pistää varmasti kaiken likoon ja kun Riikasta löytyy pari kuumakalleakin, niin voidaan nähdä yllättävän viihdyttävä matsi.

Olisihan se kiva, että Riika pääsisi monen kauden jälkeen taas pudotuspeleihin, joten toivotaan vierasjoukkueelle kahta pistettä, mutta vasta jatkojen jälkeen!
 
Viimeksi muokattu:

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin, nyt alkaa viimeinen stintti ennen poffeja. Itse odottaisin, vaikka merkityksettömiä pelejä pelataankin, puolustuspelin tiivistymistä. Kulunut, mutta varsin todenmukainen sanonta kuuluu "puolustamalla voitetaan mestaruuksia". Tai jotain sinnepäin. Fakta on kuitenkin se, että Jokerit on päästänyt oman konferenssinsa kuudesta parhaasta joukkueesta eniten maaleja omiin. Okei, Zapo voi ottaa noista maaleista varmaan 10% omaan piikkiinsä, mutta se ei muuta isoa kuvaa. Viime vuonna tähän aikaan päästettyjä maaleja oli 108 ja nyt niitä on 141. Minä olen syvästi huolestunut asiasta. Siksi kiinnitän tänään huomioni puoluspelaamiseen ja asetan joukkueelle tavoitteeksi tähän peliin alle kolme maalia omiin.
 
Yritin hukuttaa murheeni juomalla, mutta ne pirut oppivat uimaan

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uskoisin, että tänään nähdään viihdyttävä peli jossa kotiyleisökään ei päästä Jokereita helpolla.
Viime kerralla Lauridsenille ja jollekin muulle taisi jäädä jotain hampaankoloon joten tänään saatetaan nähdä myös kuumottavia rystysiä.

Jokerit tämän kuitenkin vastustajan rimpuilusta huolimatta vie 2-3. Ei voi mitään, sorry latvian pojat (ja palauttakaa perkele ne "lainaamanne" perämoottorit kun tulette seuraavan kerran stadissa vierailemaan).
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Mielellään latvialaiset päästäs pudotuspeleihin, mutta se saa tapahtua jonkun muun kustannuksella. Piste voidaan ehkä antaa, jos maksatte velkamme.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
On se todellinen ihme jos Kalninsia ei päästetä nollaamaan vanha kotiyleisö.
No eittämättä Kalnins lienee käytännössä 100% todennäköisyydellä maalissa. Veikkaan tästä Jokereille kuitenkin kohtuullisen hankalaa peliä - kotijoukkueen motivaatiossa ei ainakaan pitäisi olla valittamista.
 
Trust me, I know what you're doing.

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill 11

Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

76 Kristian Vesalainen – 93 Peter Regin – 48 Henri Ikonen

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

14 Tomi Mäki

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Lööv siis huilaa EHT:n jäljiltä ja Platt sairastuneena. Wärnkin toipunut käsivammastaan, joten meillä on käytännössä täysin terve rosteri. Milloin viimeksi ollut näin?

Ja kuten moni muukin, niin itseäni ei haittaisi vaikka latvialaiset veisivät tästä pelistä pari pojoa. Olisi jo aika nähdä näitäkin pitkästä aikaa playoffeissa, vaikka todennäköisesti tukkaan tulisikin avauskierroksella.
 
Pöö

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
Aivan varmasti vaikea peli tulossa. Riialla kaikki mahdollisuudet pleijareihin, tauon jälkeen tuntuma voi olla vähän hakusessa ja kotiyleisönkin uskon olevan omiensa takana, joten katsellaan miten käy. Ja rehellisesti sanoen, soisin Riian pelaavan pleijareissa, joten en pistäisi pahakseni, vaikka tänään kuokkaan tulisikin. Kunhan homma näyttää hyvältä.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
Ja ilman maskia veto sisään. Kyllä tämä on kauhukaksikko maalilla.
Toinen näistä sankareista on kyllä pakko saada vaihdettua ensi kaudeksi varmempaan korttiin.
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #12
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy