Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ma 10.4.2017 JYP - KalPa (välierien 4. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana RaakaSamppa, 10.04.2017 klo 09.31.

 1. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  #Pelipäivä


  Sepä se tänään taas olisi. Tänään Jyskylän Synergia-areenalla nähdään maanantai-illan trilleri kun Jyväskylän JYP kohtaa Kalevan Pallon neljännettä kertaa näissä välierissä. Voitot ovat KalPan hyväksi 2-1 ja maalit 5-1. Viime ottelussa Kuopiossa JYP haki ryöstön Anssi Löfmanin maalin takia lukemin 0-1 ja sen johdosta voittajajoukkueen maalivahti on pelannut aina nollapelin kaikissa sarjan peleissä.

  Miten käy tänään? Tuleeko maaleja? Nähdäänkö nollapeli? Mitä tekevät valmentajavelhot? Heitetäänkö vierasjoukkueen kannattajia hallista liiasta kiroilusta johtuen? Tekeekö Miklik ihmeitä maalien muodossa? Onko Kilpeläinen pelipäällä? Kuka aloittaa JYPin maalilla?

  Niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia.

  Kaikki tämä selviää klo 18.30 alkavassa ottelussa. Stay tuned.
   
 2. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Kalpaten. 6 maalia nähdään. Ei. Juovat penkin takana pullosta. Ei. Ei. On. Olkkari.

  Autan myös mahd. lisäkysymyksissä.

  Kohde 2, ei varmistuksia.
   
 3. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tämä on aika no brainer. Ei ole Siekkisellä ja Virtasella mitään järkeä vaihtaa nollapelin pelannutta maalivahtia pois putkien välistä. Muutenkin kokoonpanon oletan olevan täysin sama kuin voittopelissä oli.
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  JYPperiumin vastaisku onnistui lauantaina iskemään särön KalPaliiton kilpeen, mutta taistelu Järvi-Suomesta jatkuu. Tosin tämän kamppailun voittaja saattaa kääntää koko sarjan tasapainon.

  May the Puck be behind you, Juho.
   
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  But remember... Keep the puck out of the goal, Jussi. Trust your feelings.
   
 6. cimoh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Jokipo, Canucks
  JYP tänään:
  Tuppurainen - Löfman - Kolehmainen
  Miklik - Hytönen - Tavi
  Kanninen - Suomela - Nättinen
  Saari - Hotakainen - Pihlman

  Niku - Kuukka
  Vaakanainen - Kalteva
  Friman - Pulli
  Yonkman

  Olkinuora
  Tuokkola


  Kalpa tänään:
  Keränen - Rissanen - Mankinen
  Jokinen - Myttynen- Nuutinen
  Pitkänen - Sebok - Ilomäki
  Mutanen - Luostarinen - Junnila

  Riikola - Lukka
  Koponen - Timonen
  Seppälä - Lyytinen
  Knuutinen

  Kilpeläinen
  Godla
   
 7. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Nooo JYPin tuntien siellä olisi yllättäen saattanut olla Kenkä Siekkinen tai Wallinheimo maalilla.

  Mutta hyvä että Olkinuora jatkaa tänään!
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Ennen ottelun alkua tulee olemaan hiljainen hetki. Monien JYPin kannattajien tietämä Mikko Jaatinen on nukkunut pois. Siitä syystä JYP pelaa myös surunauhoilla. Mikko oli erittäin innokas JYPin kannattaja ja oli aina hallilla jos vaan terveys antoi periksi.
  JYP - Yksi on joukosta pois. ⚫JYP-kannattaja Mikko...
   
 9. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jännittäähän tässä jo. Yhtään mitään JYPiltä pois ottamatta (kannattajat voivat sen tehdä jos haluavat) kyseinen jengi on kuitenkin saanut sarjassa tähän saakka kolmessa pelissä yhden maalin värkättyä, joten tietynlainen vankka luotto vierasjoukkueeseen löytyy yhä ainakin täällä. Tolppakutejahan on nähty molemmin puolin, ei siinä. Helppo olisi vetää pessimistimyssy päähän ja olettaa, että kun nyt JYPin kotiluolassa pelataan niin kotijoukkue tulee rymisten päälle ja tasoittaa sarjan, mutta samanlaiset olivat odotukseni ennen Lahden toista peliä ja sieltä otettiinkin melkoinen murskavoitto. Vaikea tosin kuvitella, että JYPin kohdalla tapahtuisi samanlaista selkärangan täydellistä naksahtamista kuin pelsuilla pienen haasteen takia. Siksipä odotukset ovat maltilliset, mutta myönteiset. Kerta toisensa jälkeen Kalpa on tällä kaudella päässyt yllättämään ja ylittänyt itsensä.

  Onneksi sarja on vasta 2-2, jos tulee nokkiin.
   
 10. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Rauha hänen sielulleen.

  Mikon muistan käyneen todella innokkaasti myös muiden Jyväskylän urheilujoukkueiden peleistä. Mikko oli kannattaja isolla Koolla! Tänään voitto Mikon muistolle.
   
 11. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vai on jyppi-Jaatinen poissa keskuudestamme... Tuli jo pienenä lapsena JYPissä pelatessani juteltua kaverille lätkästä kun asu nii lähellä.

  Olisi mielenkiintoista tietää monta kotiottelua jäi Jaatiselta näkemättä. Ei varmaa kovin montaa. Siinä oli kunnon lätkäjätkä.

  Illan peliä odotan innolla. JYP paransi varsinkin oman alueen peliä huomattavasti edellisessä pelissä, Yogi sai vähän huilata ja nyt taas kotona. Tuskin sen enempää maaleja nähdään kuin aikaisemmin.
   
 12. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Ikävästi haisee 7 ottelun sarjalle. Pumppu ei kestä.
   
 13. El Lude Jäsen

  Tämän pelin voittaja vie koko sarjan.
   
 14. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  On paras seitsemästä, joten 4. ottelun (tilanne 1-2) voittaja ei koko ottelusarjaa voita.
   
 15. Mighty Mickey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos
  Kyllä on outoa sanoa, että tämän pelin voittaja voittaa sarjan. Toisaalta onhan se helppoa kun 50-50, mutta faktahan on, että tänään voittaja saa yhden voiton tililleen. KalPalla en nää vieläkään niin suuria paineita kuin JYPillä, koska JYPin voitto tietäisi tasoitusta ja KalPan voitto puolestaan tarkottaisi, että JYP pelaisi veitsi kurkulla loput pelit..

  Parempi voittakoon! Game on!
   
 16. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  JYP oli tänään selkeästi parempi ja ansaitsi voittonsa. KalPalla oli etsikkoaikansa ensimmäisessä erässä jossa se sai yhden pitkän pyörityksen JYPin päässä ja kolmannessa kun se pääsi 6-4 ylivoimalla pyörittämään. Ei tulosta. JYP sen sijaan oli aktiivisempi, huolellisempi ja ennen kaikkea tehokkaampi. JYP myös vei silmämääräisesti selkeästi enemmän aloituksia nimiinsä. Yllättävää oli myös että JYP oli tänään hieman parempi jalalla.

  Ylivoima oli KalPalla parempaa vaikka ei se maalia tehnytkään. Sillä oli kuitenkin selkeä maskimies ja se oli aktiivisempi verrattuna JYPin ylivoimaan. Aika erikoista on myös se että sarjassa ei ole vielä yhtäkään erikoistilannemaalia tehty. Yleensä juuri nuo erikoistilanteet ovat ne joilla otteluita pudotuspeleissä voitetaan.
   
 17. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Parempi voitti, ei kahta sanaa. En tiedä mitä vittua KalPa oikein kaksi ensimmäistä erää puuhasteli. Kertakaikkisen munaton esitys kaikkine vastuunpakoiluineen. Toki on myönnettävä, että olihan siellä myös vastustaja,tällä kertaa jopa hyvin nälkäinen, jolla jotain osuutta pelin kuvaan. Joka tapauksessa vain Kilpi piti KalPan kaksi erää pelissä mukana. Kolmannessa jo yritys alkoi olla sinnepäin mutta jos 60 minuutin jälkeen 0 tehtyä maalia niin eipä voi esitystä kehua. Nyt joukkueella ja jokaisella erikseen peiliinkatsomisen paikka, haluaako voittaa vai ei!
   
 18. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nollalla maalilla ei voi voittaa. Eero oli tänäänkin loistava, mutta Olkinuora täydellinen. Kalteva ampui nätin rannarin ja Suomela sai loistavan passin joltain pelaajalta. Ansaittu voitto Jypille.

  JYPin potenttiaali oli tiedossa, enkä missään vaiheessa uskonut, että Jyp jäisi voitoissa alle kahtee. Jyp onnistui nousemaan kahdesta nolllapelistä. Nyt katotaan pystyykö KalPa samaan.

  Perverssillä tavalla toivon, että tää sarja etenee seiskaan asti. KalPan Game 7 on nimittäin kokematta.

  Mutta aika näyttää.
   
 19. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Sarja tasoihin, nyt sitten edessä "säälipleijarit". Mihin olisin ennen kauden alkua sijoittanut KalPan, ja runkosarjan puolivälissä JYPin. Kyllähän tässä selkeästi silti on kotietu kuopiolaisten puolella, mutta jännäksi menee.

  Täysin pelin ulkopuolisista asioista, tai melkein: ensimmäisen erän hienoimpia tilanteita oli linjatuomarin taklaus Pulliin. Omasta näkövinkkelistä ensimmäinen osuma oli lantioon, mutta toisaalta olihan se jalkakin aika pitkällä tuomarilla; oliko kyseessä perstaklaus vai jalkakamppi?
   
 20. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tuo oli selkeä jalkakamppi. Jos linjurin jalka olisi vähän ollut enemmän esillä, se olisi ollut jopa polvitaklaus. Pullin olisi hyvä nostaa katsettaan niin olisi tuon voinut välttää mutta tilanne kyllä tuli aika nopeasti.
   
 21. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Oikeastaahan KalPa on ylivoimamaalin tehnyt, vaikkei se tilastoissa näy. Perjantaina KalPa teki ylivoimapyörityksen päätteeksi 2-0 maalin, JYPin jäähy oli päättynyt tilastojen mukaan 2 sekuntia aiemmin mutta jäähyltä tullut pelaaja ei ehtinyt edes puolustusalueelle.
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 08.03
 22. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Onpas ihmeen hiljaista täällä, toista se oli, kun KalPa voitti kaksi ekaa peliä. No, parempi näin.

  Muutamia ajatuksia, JYP
  • Olkinuora - etenkin kolmannen erän lopussa hyviä torjuntoja. Sitä ennen aika hiljaista (10 torjuntaa ennen kolmatta erää...)
  • Kalteva - hieno maali! Niin se vaan on niitä harvoja JYP-pakkeja, joilta voi pisteitä odottaa (samaan aikaan eräskin Valtteri Kemiläinen johtaa pudotuspelien pistepörssiä... junnusopimusta tarjottiin JYPissä..?)
  • Kolehmainen - tehottomuudesta huolimatta pelaa nyt omassa roolissaan mahtavasti - taklaa, karvaa, puolustaa, riistää ja raastaa.
  • Suomela - ihanaa, että joukkueestä löytyy maalintekijä
  • JYPin puolustuksen tiiveys ja virheettömyys - suorastaan hämmästyttävällä tasolla.
  • Niklas Friman - ehkä paras pakki JYPissä tällä hetkellä? Löytyy fyysisyyttä, oikea-aikaisuutta ja nousee välillä hienosti mukaan hyökkäyksiin.
  • JYPin avauspeli - mielestäni erittäin mallikasta, ykkössyöttö terävästi hyökkääjän lapaan ja siitä vauhdilla eteenpäin
  • Hyökkäyksissä ajaudutaan edelleen liikaa kulmiin. Mutta on vain ajan kysymys milloin joku noista kymmenistä heitoista maalille pomppii sisään.
  • Maaliteko - uskomattoman vaikeaa! Osittain johtuu Kilpeläisestä, mutta olihan siinä lopussakin yli kolme minuuttia aikaa pistää tyhjiin. Hytönen ampuu ohi ja ohi ja ohi. Vastaavasti Tavilla on sellainen kipsi päällä, että ei mitään rajaa.
  • Mutta hieno voitto kertakaikkiaan ja R.I.P Mikko Jaatinen

  KalPa
  • Kilpeläinen on käsittämättömän hyvä.
  • Santeri Lukka ja muut pakit - rohkeita haastoja omasssa päässä kiekollisena
  • Miklik saa edelleen iskuja osakseen, välillä myös kiekottomana
  • Alkoiko KalPa pelata vasta kolmannen erän lopussa (ennen JYPin 2. maalia) vai mitä ihmettä siinä tapahtui? Hillittömiä pyörityksiä muutama. Muutoin aika vaisua pelia.

  Vaikka joku kalakukkofani onkin jo maataan myymässä, niin sarja on edelleen aivan auki. Ei voi julistaa, että seuraavan pelin voittaja vie koko kakun(kukon?). Niin on pienet marginaalit.

  Nähdäänkö vihdoin peli, jossa molemmat saavat maalin aikaiseksi?
   
 23. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Maalintekopeli, Suomela yksi, Rissanen nolla. Hiljaiseksi veti ja katseet tiukasti eteenpäin.
   
 24. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Ilman Mikkolaa tulee kyllä tässä sarjassa takkiin. KalPalla oli hetkensä, mutta kyllähän niistä (harvoistakin) paikoista pitäisi laittaa sisään. YV ei ollut mitään totaalisen huonoa. Pyöri kyllä, mutta maali jäi puuttumaan. Illan "kohokohta" oli kun umpikänninen Matti Nykänen hyppäsi VIP-aitiosta portaille heristelelemään sormeaan ja huutelemaan (ilmeisesti kulmassa oleville KalPa-faneille?). Sen jälkeen Masa viskattiin ulos.

  Kortsuepisodin ohella tämä oli jälleen yksi hieno Suomen Ateenasta puhaltava, lämmin keväinen tuulenhenkäys, joka hulmutteli ja hyväili tuuheaa hiuspehkoani