Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Lukon talous 2010-luvulla

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana 1936, 22.09.2010 klo 08.25.

 1. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
 2. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En osaa varmaksi sanoa, mutta Vehanen myytiin Venäjälle Marraskuussa 2009 ja kun Lukon tilikausi on kalenteri vuosi, joten luulisi niidenkin rahojen tulokseen kuuluvan. Toinen juttu on tietenkin jos Kazan on maksanut rahat vasta tämän vuoden puolella, tai osamaksuina.
   
 3. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lukon uusi leirikeskus on valmistumassa ja keväällä alkaa näköjään kaupallinenkin toiminta. Aika samanlaisella periaatteella näköjään mennään kun hallinkin suhteen, että kaikki lisätulot pyritään kaapimaan. Ei siinä mitään, sillä hienoa tulon lähteitä tulee seuralle jälleen yksi lisää.

  Tässä linkki joka vie Lukon leirikeskuksen Helmirannan kotisivuille http://www.helmiranta.fi/.

  Täytyy todeta, että hienot puitteet näyttäisi tuolla olevan leirejä pidellä. Pidemmällä tähtäimellähän Mokalla on ollut se, että tuonne tulisi myös kenttä/kaukalo, jossa olisi myös pienimuotoinen katsomo.
   
 4. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Uusi Rauma ylläolevasta linkistä selviää, että Lukko kerää miljoona euroa enemmän tukea oman talousalueensa yrityksiltä kuin isomman talousalueen Ässät. Käsittämätön ero! Tästä myös hatunnosto Rajalalle ja kumppaneille toimistolla.

  Ei liene kenellekään epäselvää kumpi kaupunki on todellinen hockeytown.
   
 5. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Eikös syyskuussa ollut Lukonkin tulos odotettavissa? Viime tilikaudella voittoa tuli 550000, mutta pitikö se sisällään Vehas-rahat?

  Minkälaista veikkausta tulevasta tuloksesta? Ainakin lipputuloissa mentiin varmasti yli budjetoidun ja käsittääkseni yritysmyyntikin onnistui. Mitään yllättäviä kulueriä ei tainnut olla?
   
 6. senilix Jäsen

  Lukon tilikausi on kalenterivuosi, ei pelikausi
   
 7. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  No niinpäs onkin. Viime vuonna näihin aikoihin tulos tuli julki, vai onko jotain mitä en nyt ymmärrä?
   
 8. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Lainaus:
  Lukaisinpa tuon artikkelin ja oheisen kohdan voi ymmärtää parilla eri tavalla:

  Lainaus:
  Mutta hyvä juttu joka tapauksessa että Lukon talouspuoli on kunnossa.
   
 9. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Totta. Lukon kohdalla budjetti on käsittääkseni pitänyt, jos ei jopa ylittynytkin. Kuitenkin on Lukon kohdalla hyvä huomioida, että ilman RTK:kin Lukko saisi kohtuu hyvän rosterin kasaan.

  Tottakai kaikki toiminta pelaajamarkkinoilla on RTK:n vuoksi huolettomampaa. Se taas voi olla sekä hyvä että huono asia.
   
 10. senilix Jäsen

  Lukon tuloksen vahvistaminen/julkistaminen ja joukkueiden talousluvut yleensä ovat kaksi ihan eri asiaa. Tuolta maan eteläreunalta katsottuna ensin mainittu ei ole uutinen, jälkimmäinen on. Ja koska useimpien liigajoukkueiden tilikausi päättyy 30.4., näkevät sikäläiset tiedotusvälineet MTV3 mukaanluettuna jutun juurta asiassa vasta kun pääkaupunkiseudun tulokset ovat käytettävissä.

  Myöntää täytyy, että Lukko ei näitä asioita liiemmin tiedota, mutta kyllä tilinpäätös on aikoja sitten tehty ja vahvistettu.
   
 11. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Eikö nuo tilinpäätökset ole julkista tietoa, eli olisi jonkun kaivettavissa?
   
 12. Larbatchov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 13. senilix Jäsen

  Noista Kauppalehden luvuista puuttuu konserniavustus, joka on budjetoitu normaalisti aikanaan.
   
 14. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  TJ Rajalan ilmoittamana tuoreimmat talousluvut lankintakaa palstalta:
  Uusi Rauma

  Konserniavustus on vaivaiset 1,5 milliä ja ilman sitä oltaisiin pakkasella reilut 1.26 miltsiä. No ei meillä napeilla pelata hymiö.
   
 15. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Eli pelaajabudjetti pysyy samana kuin viime kaudella. Mihinkohan se on kaytetty kun ei tuo rosteri silta nayta etta olisi korvattu McLeanin, Morrisonin ja Petruzalekin palkat?

  Kiitos valehtelusta Rajala, viime vuonna saimme lukea etta pelaajabudjetti tulee nousemaan vuosittain mutta nyt sanoit itse etta pysyy samana. Ei mene mun jakeluun. Katsojakeskiarvo ylitetaan selvasti, playoff tulot oli budjetoimatonta plussaa ja pronssistakin saa jotain...eli pitais olla sellaiset taysin ylimaaraiset 300k vahintaan takataskussa. Sen lisaksi budjettia piti viela nostaa. Mihin ne rahat menee? Vaikka Pesoselle, Beechille ja Bomersbackille makseittaisiin yhta suuret summat kuin lahteneelle karkikolmikolle (en millaan usko etta maksettaisiin, olisi taysin paatonta maksaa saman tason palkkaa katsomattomille korteille kuin SM-liigan kolmelle top-5 ulkkarille), pitaisi silti olla takataskussa helvetisti viela ylimaaraisia tuloja.

  Rajalan puheet ja laskuoppi eivat nyt ihan kohtaa. Ellei sitten kaiken maailman Kivimaille ja Eloille ole annettu 100% palkankorotusta...se vasta jannaa olisi.
   
 16. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mistä olisi voinut Rajala tietää etukäteen pomon vaihtumisen Laihoon?
   
 17. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Saivarteluna, miten katsojaKESKIARVON voi ylittää? Tarkoitit varmaankin budjetoitua katsojamäärää ja se ylitettiin suunnilleen sadalla, joten ei siitä niin hirveästi jää. Play-offien välierätuottto puolestaan meni liigalle ja ilmeisesti pelaajille on maksettu pronssista ylimääräinen bonus.

  Mitä pelaajapalkkioihin tulee niin tulihan tänne Huhtanen.....
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 04.09.2011 klo 17.14
 18. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Onko jossain sanottu, että koko budjetoitu osuus on jo käytetty? Norosellakin lienee palkka noussut viime kaudesta ainakin jonkin verran...
   
 19. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ja Tuomainen lahti alta pois. Huhtaselle ei ole mitaan syyta maksaa senttiakaan suurempaa palkkaa kuin Tuomaiselle, naytot ovat heikommat.

  Jos Laihon ruoriin astuminen on vaikuttanut budjetin pienenemiseen niin siina tapauksessa on ainakin tiedotus epaonnistunut koska tata budjetin pienentamista ei ole Laihon taholta missaan vaiheessa lahdetty selittamaan, ja ehdottomasti nain pitaisi tehda kun kyse on tuotteesta jota myydaan kuluttajille. Kun tuotteeseen ja liikesuunnitelmaan tehdaan muutoksia, silloin pitaisi asiakkaille asiasta tiedottaa...."emme aiokaan talla kaudella taistella mestaruudesta vaan pelleilla taas pikkuseurana joten ottakaa se huomioon kun niita kausikortteja meinaatte ostella".

  Rauman lukko ei ole tata tiedottanut missaan vaan maksavan asiakkaan taytyy nyt vain lukea se rivien valista. Toimintasuunnitelma on muuttunut ja tama kausi ON valikausi. Sita ei vain haluta lukon toimesta sanoa aaneen, vaikka se kuuluisi hyviin liiketapoihin.

  Rauman lukko siis pitaa valikauden, pronssia maha taynna. Kiitti vitusti.

  Ja ei tama ole pelkastaan spekulaatiota, kaytannon toimet puhuvat sen puolesta ja niin myos sellaiset ihmiset jotka asioista yleensa tietavat. Lukko muutti suunniteltua budjettiaan, joten se muutti myos tavoitettaan. Se on ihan selvaa, ja jokaisen tulisi pitaa se mielessa tehdessaan ostopaatoksia.
   
 20. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ja Tukosella taas laskenut ainakin lukon maksettava osa koska vakuutukset varmasti hoitavat suuren osan hanen palkastaan jos ei pysty pelaamaan.

  Ei ole sanottu etta koko budjetoitu osuus olisi kaytetty, mutta ei myoskaan missaan ole indikoitu etta penniakaan aiottaisi kayttaa vaikka on paivanselvaa kaikille etta joukkue tarvitsee selkeita vahvistuksia, monikossa. Jos siis tarkoitus olisi menestya. Mutta se ei ole ensi kauden tavoite.

  Kuten olen aiemminkin sanonut, minua ei kyrpisi tuollainen toiminta ollenkaan niin paljoa, jos sanottaisiin rehellisesti etta nyt yritetaan vahan vahemmalla parjata ja nilkutetaan siihen asti kunnes Vehanen ja Niskala palaa takaisin ja sitten lyodaan kaasu pohjaan. Ymmartaisin jopa tuollaisen taktiikan, onhan esim. HIFK helvetin kova kanto kaskessa talla hetkella ja realistinen kilpailu talla kaudella vaatisi helvetin isoja satsauksia joten voi olla jopa viisaampaa jattaytya suosiolla kisasta ja odottaa etta NHL vie Granlundit sun muut. Mutta katsojan silmaan kusemista en hyvaksy, kun kerran kaytannossa ollaan heitetty pyyhe kehaan ensi kauden osalta, se pitaisi sanoa rehellisesti. Raumalla on aina saatu katsojat hallille vaikka ei ole oltu tosissaan yrittamassa. Kerrankin se voitaisi tehda rehellisesti.
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Beech, Generous, Bomersback, Pesonen, Huhtanen.... kyllä noihin tulijoihin on jo jonkun verran rahaa käytetty joten ei mielestäni voida sanoa että mainitsemasi kolmikon verran rahaa olisi vielä käyttämättä. Siitä voidaan sitten olla mitä mieltä tahansa onko oikeanlaisia pelaajia ylipäätänsä hommattu vai olisiko jotain pitänyt tehdä toisin.

  Mutta älä "psyko-isukki" pelkää, Lukon pelaajahankinnat eivät tule jäämään näihin nykyisiin, ruletti pyörii vielä kauden aikana monta kertaa ;)
   
 22. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Onhan niihin jo rahaa kaytetty mutta ei minkaan jarjen mukaan sen vertaa mita palkkakuluja lahti koska meilta lahti kolme suurta staraa ja tilalle tuli yksi jonka voi etukateen staraksi laskea.

  Enka oikein usko etta ruletti pyorii kauheasti ensi kaudella. Lukko on heittanyt pyyhkeen kehaan ensi kautta ajatellen ja kehittelee nuoria joten ei tarvita mitaan rulettia.

  Kunhan nyt jossain kertoisivat maksavalle yleisollekin tuon suunnitelman. Ei maistuisi sitten niin paskalta kun olisi rehellista kerrankin.
   
 23. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Muistetaan nyt kuitenkin vielä, että joukkuetta voi täydentää tammikuulle asti. Kausi ei ole vielä edes alkanut.

  Toisaalta ymmärrän Lukon johdon paineen antaa se mahdollisuus nuorille akatemian uskottavuuden nimissä.
   
 24. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Koko kauden ajan voi kerata pisteita, jotka vaikuttavat sitten siihen mita joukkuetta vastaan playoffit aloitetaan. Parhaiten sijoittuneet pelaa heikoimmin sijoittuneita vastaan. Olisi aika fiksua yrittaa olla jo syyskuussa valmiilla joukkueella liikkeella, silloin on suurempi mahdollisuus parempaan pistesaldoon ja myos yhteispelin toimivuuteen loppukaudesta.
   
 25. Panosmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Minnesota Wild, Jarmo Kekäläinen
  Kyllähän nuo uudet vahvistukset miltein samanhintaisia ovat kuin lähtijät:

  McLean - Beech: ei Beechin näytöt kalpene mäkin vastaaviin, joten agentti on varmaan saanut lypsettyä saman palkan.

  Petruzalek - Bomersbeck: kovat pojot bomerilla KHL:stä ja muutenkin menestyksellinen ura euroopassa. Jos Petrulle olisi väkisin veivattu kesken pleijareita soppari niin sitten olisi ollut bomeria kalliimpi pelaaja.

  Tuomainen - Huhtanen + Generous: kyllä se aika samoihin menee, Tuomaisen palkka Lukon 4.kentän laiturina tuskin on ollut mikään kova.

  Morrison - Pesonen: Moulla saattoi olla kova liksa, joten tässä tulee tujaus säästöä(Ne säästöt onkin sitten käytetty korkojen kera Nortin ja Tikkasen pitämiseen). Pidän Pesosta kyllä erittäin hyvänä hankintana, ei varmaan pääse ihan Moun parhaaseen vauhtiin. Vakuutti meikäläisen kuitenkin Kazan-näytöspelissä, olemalla Lukon vaarallisin hyökkääjä.

  Luulisi Lukolla silti olevan varaa vielä hankkia se pitelemätön kiekollinen puolustaja, ehkä sitten verorajalla.. jos kausi alkaa harjoituspelien malliin.