Lukko-SaiPa Ti 26.10.2004

  • 9 372
  • 87
Lukko-SaiPa Ti 26.10

Outoa, ettei kukaan ole vielä avannut tästä matsista ketjua, mutta nyt näin saa tapahtua.

Huomenna Äijänsuollakin pelataan siis pienen tauon jälkeen liigakiekkoa, kun isäntäjoukkue Lukko saa vieraita itärajalta, eli Saimaan Pallon Lappeenrannasta.

SaiPalla on mielestäni tällä kaudella hyvinkin mielenkiintoinen rosteri, joka on sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta.
Suurinta kokemusta SaiPassa edustaa meille Raumalaisillekin tuttu mies; Legendaarinen Jarmo "Jamo" Myllys, joka tunnetaan huikeiden saavutusten lisäksi myös temperamenttisuudestaan, ja viime kaudellakin Jamo taisi Äijänsuolla tuomarillekin suuttua.

Nuoruutta edustavat omat kasvatit, kuten erittäin lupaava Petteri Nokelainen ja Juha Kuokkanen.
Yksi Lappeenrantalaisen juniorikoulun käynyt mies luistelee myös isäntäjoukkueen paidassa; Joni Yli-Torkko ei ole Lukossa saanut ehkä sellaista roolia, minkä olisi toivonut, jä hänet on nähty lähinnä nelosketjussa tällä kaudella.
Itse toivoisin, että Tore nostettaisiin ainakin kolmoseen, sillä hänessä on paljon potentiaalia, ja hänen pelityylinsä sytyttää niin yleisön, kuin joukkuetoverit.
Snellmanin Villelle sen sijaan pikavisiitti(tai vaikka vähän pidempikin) mestikseen voisi tehdä hyvää.

Mutta takaisin peliin; SaiPan ulkomaalaiset ovat varmasti mielenkiintoisia, ja heitä aionkin tarkkailla huomisessa pelissä oikein enemmänkin.
Kaksi takuuvarmaa pistenikkaria(Sachl ja Banham), ja nuoret puolustajat, yliopistotaustaiset Forrest, joka on ilmeisesti ollut ihan jees, sekä kabinettipäätöksellä SaiPaan hommattu Mike Gabinet, jolla on ollut vähän vaisumpi alkukausi.

Myös isäntäjoukkueella on esitellä suurimalle osalle kannattajista uusi ulkomaalaistuttavuus, Dwayne Roloson, jolla on nyt 2 peliä liigaa alla, joista voitto Ässistä ja tappio Kärpille.
Pelimies on ilmeisesti tämä Väinö, ja hänet odotan innolla näkeväni, ja odotan, että hänelle taputtaa jokainen hallissa oleva, kun hänet kentälle kuulutetaan.

Nämä pelit ovat kovin usein päättyneet kotijoukkueen voittoon, viime kauteen tosin mahtui yksi poikkeus, kun Lukko löi käytännössä jo kautensa päättäneen SaiPan Lappeenrannassa.

Lokakuun Lukko on pelannut päin vittua, joten tässäkin matsissa voi muhia ns. Yllätys, SaiPan kannalta positiivinen sellainen.

Kerran ovat joukkueet jo kohdanneet tällä kaudella, tuolloin kisapuistossa matsi ratkesi vasta rankkarikisassa, jossa Kalle Kerman veivasi kiekon Markus Helasen selän taakse, ottelu siis päättyi 5-4 SaiPalle, ja tuon jälkeen SaiPa ei olekaan voittanut.

Lukko saanee tähän otteluun mukaan Esa Pirneksen, poissa lienevät kuitenkin vielä Antti Bruun, sekä pitkäaikaispotilas Samu Isosalo.
SaiPan loukkaantumistilanne on käsittääkseni varsin hyvällä mallilla myös, eikä mitään mainittavia poissaoloja ole?

Loppuun pistän vielä parempaan huomiseen uskovan tulosveikkauksen; 3-1 Lukolle, ja Rolosonkin torjuu vaatimattomasti 41 kertaa.

Siinäpä se, huomenna sitten kaikki hallille.
 
Viimeksi muokattu:

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Lukko-SaiPa Ti 26.10

Viestin lähetti Lakaisija
Outoa, ettei kukaan ole vielä avannut tästä matsista ketjua, mutta nyt näin saa tapahtua.

Samaa ihmettelin ja patistelinkin yv:llä 'Johto'a, mutta hällä on opiskelukiireitä. Eipä Lakaisijan avauskaan huonommaksi jää, joten siitä ketjunkimppuun.

Tosiaan SaiPa saapuu huomenna Raumalle ja muistaa varmaan edellisen kohtaamisen, toivotaan meidänpoikaittenkin muistavan.
Koskaan nämä matsit eivät ole olleet helppoja ja maalimarginaalit hyvinkin pieniä. Lukko saa siis huomenna Pirneksen kehiin, mutta kuulopuheiden mukaan Pahilla on nivusvaivoja, tiettävästi pelaa kuitenkin(toivottavasti ei riskillä).

Maalivahtipeli meitillä on kunnossa, mutta Jamolla on pirullinen taipumus aina pilata toisten huippuvahtien ilta, näyttämällä närhenmunat, nyt se ei sovi, sillä Kettulauma tarvitsee voiton ja varsinaiselta peliajalta, että apina putoo niskasta ja ketsuppipullo aukeaa.

Veikkaukseen laitin 4-1, enkä siitä aio lipsua.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin sano. Minusta Pasi ottaa nyt aika ison riskin jos hän huomenna pelaa kipeällä (tai puudutetulla) nivusella. Ei minulla tietysti mitään tietoa ole minkälaatuinen vamma alunperin on ollut mutta en kyllä tässä vaiheessa kautta riskeeraisi mitään. Jos Pasi pelaa, niin toivottavasti pystyy pelaamaan myös täydet kolme erää, vaikka pahaa pelkäänkin.

Se manaamisesta ja sitten valoisampiin asioihin.

Hetken näytti jo siltä etten pääse huomenna Äijänsuon ilmapiiriä sulostuttamaan läsnäolollani mutta nytten viime hetken tiedon mukaan pääsen sittenkin joten jippijaajei, näen Röllin tositoimissa vihdoinkin. Roloson nimittäin on se suurimman mielenkiinnon aihe huomisessa pelissä, tietenkään Esa Pirneksen paluuta unohtamatta.

Rautakorpi varmaan pistää luottomiehensä Pirneksen takaisin tutulle paikalleen Saarelan ja Bartekin väliin. Jälkimmäinen onkin ollut aika lailla pimennossa viime aikoina, toivottavasti Esan paluu piristää häntä.

Katsojia varmaan huomenna tulee paikalle runsaasti nimenomaan Rolosonia katsomaan, joten sen mukaan sitten pelaatte äijät.

Enää puuttuisi se että tuomarina olisi Aleksi Rantala...
 
Viimeksi muokattu:

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Roku
Enää puuttuisi se että tuomarina olisi Aleksi Rantala...
Roku, nuku yösi vaan ihan rauhassa. Huomenna meitä viihdyttää H.Henriksson apureinaan nämä paikalliset linjurit.
Jotenkin on vähän sellanen kutina että liiga ei ihan heti määrää Rantalaa Lukon otteluun puhaltelemaan, eikä varsinkaan Raumalle.
Omassa perverssissä mielessä olen pähkäillyt että minkähän kaltaisen reaktion hän saa Raumalla sitten kun sen aika joskus on, jossakin vaiheessa on tämäkin edessä.

Sivuttiinpas varsinaista aihetta, eli huomista matsia.
Mahtaakos Frankie-boy esittää taas tipu-tanssin niin kuin hän esitti muinoin Mika Laaksoselle? Kuinka lämpimänä Jamo huomenna käy ja kuinka paljon hän kommunikoi seisomokatsomon kanssa?
Näihin saadaan vastaus huomenna.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eiköhän Lukko väännä pakkovoiton tästä pelistä. Veikkaus 4-2, Roloson päihittää Jamon tässä pelissä. Lukon on aika taas näyttää kotiyleisölle.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Veikkaan, että Lukko hoitelee SaiPan perussuorituksella. Rolosonia ei pystytä yllättämään välttämättä kertaakaan. Lukon ketsuppipullo aukeaa toden teolla, ja Myllys vaihdetaan kesken ottelun Kuokkaseen. Pelistä on siis tulossa liian yksipuolinen. Heitetään kuitenkin yllättäen: Lukko - SaiPa 0-2 (0-0, 0-0, 0-2)
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
SaiPan täytyisi ottaa länsirannikon turneelta pisteitä, ettei säälipleijariviivakin karkaisi liian kauas. Maalinteko tökkii edelleen ja on liikaa ykköskentän miehien varassa.

Viime kotipelin hyvä liike jos saadaan siirrettyä myös vieraskaukaloon, niin tulostakin voisi tulla. Ehkä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jaahans,

tuikitärkeä ottelu Lukon kannalta edessä. Kotiuskottavuus pitäisi saada taas kohdalleen. Tämä vaatii taasen kovaa ja nöyrää työn tekoa.

Yleisöä tulee paikalle varmasti normaalia SaiPa peliä enemmän. Sen takaa varmasti rolin ensi esiintyminen kotiyleisön edessä. Ässäpelin jälkeen olisi varmasti ollut vielä enemmän porukkaa, mutta tuo kärppäpelin rämpiminen ehkä vähän verottaa varsinkin kun nuo kotiottelut eivät ole muutenkaan lähiaikoina sujuneet. Toivottavasti aamulla osataan hehkuttaa ne viimeisetkin paikan päälle, vaikka itse en paikalla ole niin suosittelen kaikille ihan vaan rolin takia paikalle lähtemistä. Tämä ihan vaan jo yhden nähdyn matsin perusteella ja onhan se vastustajan molkekin katsomisen arvoinen. Hmm, muuten suosikki kassarini kohtaa kenties tulevan uuden kautta aikojen Lukko suosikkini maalivahtien osalta?

Lukko onneksi pääsee pitkästä aikaa lähes parhaalla koostumuksella liikkeelle. Ainoan varjon tuohon luo pahin alavatsan puudutus, mutta ilmeisesti on kuitenkin pelissä mukana.

Toivottavasti nyt on opittu siivoamaan tuo oman maalin edusta, sillä silloin ei meillä ole mitään hätää. Uskoisin kuitenkin kanukki kassarin olevan valveilla Kermanin ja Banhamin tulituksiin.

Jos Lukon jäähyaition luukku pysyy kiinni ja SaiPalle ei anneta heti avausmaalia, niin uskon että tämä peli voisi kääntää Lukon kurssin nousuun varsinkin, jos peli onnistutaan klaaraamaan selvillä lukemilla.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Nyt on saatu useamman päivän huili, treenata taas täysin viisikoin ja uuden maalivahdin kanssa. Lukko rämpi Pirneksen poissaollessa, mutta nyt on taas huippusenttereitä kolmeen ketjuun.

Veikkaan rohkeasti lukolle voittoa 6-0. Nyt on ollut aikaa harjoitella ja levätä, ehkä jopa ylivoimia treenattu ja yritetty hieman muuttaa kontaktipelaamista passiivisempaan suuntaan.
Ei tässä liigassa selviä pelejä olekaan, ja ns. murskavoiton veikkaaminen on aina riski, mutta ennusmerkkien ollessa tällaiset, täytyy uskoa lukkoon...nyt on paikka näyttää kotona vähän hauista ja pitää yleisö tyytyväisenä. Siitä seura kuitenkin elää.

Lukolla on selkeä materiaalietu, joka parhaimmassa tapauksessa voi johtaa juuri murskalukemiin. Kotiottelu ja materiaalietu voi myös luoda kipsin, ja silloin Saipa (tarkoituksella kirjoitettu) saattaa pisteet viedä. Viimeksi lukko jäähyili aivan liikaa, ja saipa teki kaikki maalinsa kahden miehen ylivoimalla (lukuunottamatta rankkaria). Silti lukko sai aikaan noinkin monta maalia.
 

kurre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ruotsin torpedokiekkoilijat
Toivottavasti näette siellä Raumalla samanlaisen SaiPan kuin viime lauantaina Kisapuistossa. Sillä pelillä uskoisin SaiPan kirkastavan orastavan tappioputkensa voittoputkeksi.

Mutta yleensähän Mälli on juuri vieraspelien jälkeen lehdistölle jutellut ettei taaskaan saatu kotikaukalossa tuttua liikettä mukaan matsiin. Toivon hartaasti että näin ei kävisi tänään.

Kolmas toivomukseni koskee SaiPan maalivahtia. Tuli jo lauantain SaiPa-Kärpät -ottelun ketjuun kirjotettua Kuokkasen puolesta, ja aion jatkaa samoilla linjoilla. Kuokkanen maaliin! (raumalaisten vastalauseista huolimatta)

Lopuksi tullosveikkaus ja SaiPan voiton avaimet:
- ykköskenttä vireessä
- maaleja muutenkin kuin ylivoimalla
- samanlaista ilmettä kuin lauantaina
- avausmaali tärkeä!
SaiPa tekee avausmaalin ja voittaa hyvällä ilmeellä 2-3. Lukolla maalivahti palkitaan silti muutamalla IS-tähdellä.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Milloinkas SaiBa on viimeksi voittanut Äijänsuolla? Toivottavasti tänään ei ole tilastotappion aika, ja Lukko ottaa tärkeät pisteet. Kaikki merkit viittaavat kotivoittoon ja eiköhän se sieltä tule.

Veikkaus: 5-2

Maalintekijät:

SaiPa: Kerman yv(2) , Banham rl

Lukko: Bartek 3, Yli-Junnila, Pirnes
 

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
Lopeta ´Johto´ ne typerät opiskelut. Täällä kaivataan kunnon ketjuavauksia, mitenkään kuitenkaan DISSAAMATTA (ja:n ärsyttävin sana heti PROVON jälkeen) Luutamiehen alustusta.

No juu, mitä peliin tulee niin jostain kumpuaa kumma intuitio, että Lukko pelaa tänään pitkästä aikaa hyvän pelin tai paremminkin voittopelin. Ymmärtääkseni ei Lukko niin huonosti ole kaikkia hävittyjä pelejään pelannut, vaikken yhtään olekaan vielä päässyt näkemään livenä.

Samaan intuitioon perustuen luulen ma että SaiPa on jotenkin tänään tukkeessa. Pakittelee liikaa ja Lukon hyökkääjät pääsevät näyttämään tulivoimansa. Roli hoitelee loput, jolloin joudun ylimielisesti laittamaan tulosvetoon muutaman maalin voiton Lukolle ja SaiPalle nolla tai yksi.

Ylläolevasta on luultavasti muutama Lappeen poika erimieltä, mutta niin minäkin olin eri mieltä Kärppä-fanien kanssa ja Tukkaan (kirjaimellisesti) kuitenkin tuli niinkuin Oulun pojat ennustivat. Nyt tämä käy toisin päin ja saamme hyvityksen sekä näemme valon, onko selvä. Päätän jälleen tarkkaakin tarkemman ennakkoanalyysini tähän, koska tietoni ovat aina ennen peliä kumman epätarkkoja. Pelin jälkeen olen yleensä parhaimmillani mitä tulee pelin lopputuloksen arvioimiseen.

Siihen asti, näkemiin.
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukko tänään

Maalivahti: Lukko-Saipa, Roloson (Helanen)

1. kenttä
Koivisto-Larouche-Toporowski, Hämäläinen-Pettinen

2. kenttä
Bartek-Tähtinen-Saarela, Niskala-Porkka

3. kenttä
Yli-Torkko-Torkki-Snellman, Honkaheimo-Heikkinen

4. kenttä
Normio-Yli-Junnila-Kauvosaari, Purontakanen-Siivonen(h)

Pirnes ei näköjään sittenkään pelaa, mutta onneksi pahi sentään on pelikunnossa. Tähtinen näyttäisi nyt pelaavan Pirneksen paikalla. Ehkä on vaan hyvä että essiä vielä lepuutetaan, jotta olisi sitten täydessä iskussa kun kaukaloon palaa(toivottavasti ei nyt kuitenkaan takapakkia ole tullut, kun vielä aamulla L-S antoi ymmärtää että mies pelaa).

Torkki taasen ottaa kolmosen sentterin paikan. Tässä ketjussa ainakin pitäisi olla taklausvoimaa, kun toke ja tore pelaavat samassa ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Lukon kentälliset illan pelissä. Pirnes huilaa ainakin vielä tänään ja polven annetaan parantua kunnolla.

Maalivahti: Lukko-Saipa, Roloson (Helanen)

1. kenttä
Koivisto-Larouche-Toporowski, Hämäläinen-Pettinen

2. kenttä
Bartek-Tähtinen-Saarela, Niskala-Porkka

3. kenttä
Yli-Torkko-Torkki-Snellman, Honkaheimo-Heikkinen

4. kenttä
Normio-Yli-Junnila-Kauvosaari, Purontakanen-Siivonen(h)

Edit. Hidas mikä hidas :)
 

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Viestin lähetti sinikettu
Milloinkas SaiBa on viimeksi voittanut Äijänsuolla?

Molempien huippukaudella 01-02, tarkemmin 4.10.2001 SaiPa runteli Äijät suolla luvuin 0-2.


Toivottavasti tänään ei ole tilastotappion aika

Voi pois pois turha pelko!
Armaat visiteeraavat KeltaMustamme korkeintaan tuikkaavat tuleen jonkun urheilurakennelman jäähallin läheisyydessä, muita suorituksellisia kipunoita ja liekehtimisiä on turha kenenkään odottaa.

Mutta Eeron kanssa eletään silti taas toivossa ehtoolla.
 
Pirnes ei siis pelaa ja Torkki on kolmosketjun sentterinä.
Minunkin pyyntöni on otettu huomioon ja Yli-Torkko viilettää nyt kolmosen laidassa.
Ihan hyvät koostumukset mielestäni, olisihan Yli-Junnilalle ehkä voinut antaa vielä vastuuta kolmosen keskellä, kun ei ole ollenkaan hassummin pelannut, mutta kyllähän Toke sentterinäkin ihan pelimies on.
Mielenkiintoista nähdä toimiiko Bartek-Tähtinen-Saarela samalla tavalla, kuin Pirneksen kanssa.

Ja Roli maalissa on tietenkin se mielenkiintoisin asia, kyllähän tätä peliä innolla odottaa jo pelkästään sen takia.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
SaiPa

Sachl - Qvist - Banham
Kokko - Pekkala

Kerman - Viitaluoma - Vänttinen
Forrest - Timonen

Hirvonen - Kauppinen - Nokelainen
Tikkanen - Malmivaara

Paakkarinen - Koho - Skyttä
Gabinet - (Kolehmainen)

Kuokkanen
(Myllys)

-------------

Timonen jatkaa pelien ratkaisemista kakkosketjun pakkiparissa. Itse näkisin kokoonpanossa mieluummin harjoitusotteluissa lupauksia herättäneen Kaijomaan hasardi-timosen sijaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Dexu
3. kenttä
Yli-Torkko-Torkki-Snellman, Honkaheimo-Heikkinen

Hienoa, että Heikkinen ja Honkaheimo saavat vastuuta kolmospakkiparissa! Omille lupauksille kuuluu antaa peliaikaa, varsinkin kun voisi kuvitella etteivät he ainakaan huonommin voi pelata kuin esim. Purontakanen. Heikkistä voisi mielestäni kokeilla jopa ylivoimissa viivamiehen paikalla, mikäli muiden pakkien ruuti on yhtä märkää kuin aiemminkin tällä kaudella.

Myöskin Yli-Torkon paikka kolmoketjussa lämmittää mieltäni, Joni on pelannut paljon pirteämmin kuin esim. tänään samassa ketjussa viilettävä Snellman, mutta nelosketjussa on hankalaa päästä pisteille näillä jäähymäärillä mitä Lukko on tällä kaudella kerännyt.

Kaikenkaikkiaan odotettavissa on jälleen kerran vaikea ja vähämaalinen ottelu, Pirneksen puuttuminen ja Saarelan arvoituksellinen pelikunto heikentävät Lukon osakkeita jonkin verran. Niillä pelaajilla silti mennään ketä kynnelle kykenevät, mielestäni Lukolla on tänään jopa pieni pakkovoiton paikka viime aikojen surkeiden (koti)esityksien jälkeen. Tänään hallilla riittää varmaan normaalia SaiPa-matsia enemmän väkeä johtuen Rolosonin ensiesiintymisestä Äijänsuolla, joten siinäkin mielessä voitto olisi tänään elintärkeä tulevien otteluiden yleisömääriä ajatellen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuinka sen Pirneksen kanssa nyt mahtaa olla kun vielä yhden aikaan Ramonassa väitettiin kivenkovaan että hän pelaa? Sen jälkeen en ole uutisia kuunnellut. Nimeä vaan ei kokoonpanossa näy, joten uskotaan nyt ainakin vielä tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon eli ei pelaa.

Purontakanen on tosiaan nyt tippunut seitsemänneksi pakiksi, mikä ei miehen tämän kauden pelit nähneenä ole mikään yllätys. Mutta missä on Tsei Harikkala?
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti Roku
Kuinka sen Pirneksen kanssa nyt mahtaa olla kun vielä yhden aikaan Ramonassa väitettiin kivenkovaan että hän pelaa? Sen jälkeen en ole uutisia kuunnellut. Nimeä vaan ei kokoonpanossa näy, joten uskotaan nyt ainakin vielä tähän jälkimmäiseen vaihtoehtoon eli ei pelaa.

Kun Lukon sivuille kerran on vasten lisätty uutinen, ettei Pirnes pelaa, niin eiköhän tämä ole myös totuus. Eilen Essin tosin oli kaikkien lähteiden mukaan tarkoitus pelata...
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pakkovoitto

Pisteet olisi sitten pakko saada, jottei ero Jyväskylään pääse liian isoksi. Nyt mennään jo niillä rajoilla.

Muutama sananen SaiPan ketjukoostumuksista;

- Kuokkanen maalissa (hyvä juttu).
- Ykköseen voisi kokeilla sentteriksi Kalea.
- Eetu samaan vitjaan Vänttisen kanssa
- Viitaluoma kolmoseen
 

Heretic

Jäsen
Suosikkijoukkue
1948
Viestin lähetti Murmeli
Timonen jatkaa pelien ratkaisemista kakkosketjun pakkiparissa. Itse näkisin kokoonpanossa mieluummin harjoitusotteluissa lupauksia herättäneen Kaijomaan hasardi-timosen sijaan.

Kipeä tosi.

Katsomolajitoverin kanssa olemme noituneet Mestis-mestaruuden KalPalle harhasyöttänyttä Timosta jo pitemmän aikaa (siinä Bobin manaamisen ohessa).
Kaijomaasta ei sanottavasti ole havaintoja, mutta kyllä me kymmeniä kertoja mielummin katselisimme kentällä vaikkapa Hanan Mattia tahi Jokiraitaa kuin tätä isomman veljen aivan helvetin paljon pienempää veljeä.

Ja Yli-Torkko nostettu Lukon kolmoseen - yritäs nyt Tore siitä huolimatta hillitä itsesi, äläkä rankaise omaa "Alma Materiasi". Jookosta?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Johto
Hienoa, että Heikkinen ja Honkaheimo saavat vastuuta kolmospakkiparissa! Omille lupauksille kuuluu antaa peliaikaa, varsinkin kun voisi kuvitella etteivät he ainakaan huonommin voi pelata kuin esim. Purontakanen. Heikkistä voisi mielestäni kokeilla jopa ylivoimissa viivamiehen paikalla, mikäli muiden pakkien ruuti on yhtä märkää kuin aiemminkin tällä kaudella.
Molemmat em. kaiffarit ovat pelanneet hyvin kokeneempien kanssa (Heikkinen Eepin ja Otto Porkan), nyt voi olla toisaalta riskialttiimpaa heittää pojat yhdessä lootaan koska kyllähän kokeneempi pelaaja pelinlukutaidollaan hoitaan joitain nuoren hasseja.

Teillä on sentään tajuttu heittää Purontakanen seiskapakiksi, kumpa joku vihjaisi Toivolalle saman Heinosta.

Niin, piti muuten kysymäni että onko SaiPa yötä Satakunnan isommassa vai pienemmässä kylässä? Kun tuskin Lappeenrantaan välillä reissaavat?
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jassoo.....tiistai ehtoo ja vastassa SaiPa. Mahtaako Äijänsuon yleisö syttyä koitokseen? Toivottavasti syttyvät ja päätykatsomo huutaa Jamolle terveisiä, jonka seurauksena livahtaa ainakin yksi helppo.

Tämä kuuluu mielestäni niihin peleihin, jotka Lukon on PAKKO voittaa. Varsinkin nyt kun kotona pelataan. Voitto varsinaisella peliajalla ja kolme pistettä plakkariin.....siitä lähdetään. Pelistä tuskin tulee mitään maali-iloittelua, joten heitetään sama veikkaus tänne mitä tuli tyrkättyä Lukon kausiveikkaukseenkin eli 4-1.

SaiPan ainokaisen tekee Kerman. Mielestäni hän on tehnyt melkein aina Lukkoa vastaan maalin.
 
Viestin lähetti Ojo
Jassoo.....tiistai ehtoo ja vastassa SaiPa. Mahtaako Äijänsuon yleisö syttyä koitokseen? Toivottavasti syttyvät ja päätykatsomo huutaa Jamolle terveisiä, jonka seurauksena livahtaa ainakin yksi helppo.

Ei oo Jamo maalissa...

Eiköhän yleisä kuitenkin syty, luultavasti kuitenkin vähän "extra-sakkia" tullut katsomaan Rolosonia.
Muutama taklaus vaan pelin alkuun niin yleisökin innostuu, kolmosketjulta luulisi niittejä irtoavan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös