Lukko playoffseissa 2022–2023

  • 55 144
  • 489

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Helvetin pettynyt kyllä Lukkoon. Nyt on iso pelko 4-0/4-1 sarjasta. Loppuun asti kannustetaan, mutta vittu. Kyllä ottaa päähän pelillinen taso.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Joo. Ei viikon tauko ole tehnyt mitään. Täyttä kuraa, hävetkää
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jopa Uraman keväällä 2010 minulla oli enemmän uskoa kuin nyt. Ja tämä oli vielä eka peli, seuraavissa vasta "väsyneitä" ollaankin.

HIFK saa tehdä tosissaan töitä, jos meinaa hävitä yhdenkään ottelun.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Helvetin pettynyt kyllä Lukkoon. Nyt on iso pelko 4-0/4-1 sarjasta.
Ennakkoon veikkasin Hifkille 4-1, tänään vahvistui, että sarja menee 4-0. Viikon kuluttua kausi on ohi ja seurajohto voi pohtia, nauttiiko päävalmentaja luottamusta.
 

finmos21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
No lopulta aika käsikirjoituksen mukaan, omaa hölmöyttään peli kääntyi ja ei päästy enää mukaan. Kolmannessa jonkinlaista yritystä, mutta ei niin ei.

Auki on, että onko käsikirjoitus farssikomediasta vai urheiludraamasta jossa lopulta noustaan voittoon. Maanantaina nähdään. Vielä ei luovuteta, toivottavasti ei pukukopissakaan.
 

Kepakko

Jäsen
Minusta tämä oli pirteintä Lukkoa aikoihin, sanokaa muut mitä sanotte! Ei tätä sarjaa ole vielä taputeltu, vaikka pessimismiinkin löytyy varmasti syitä: Lukko on tehnyt viimeisimmissä 9 ottelussa tehnyt yhden (1) kerran enemmän kuin yhden (1) ottelussa. Ja sekin yksi ottelussa jossa tekivät 3 maali oli tyhjennysmyynnin tehnyttä Sportia vastaan.

Tään Zagi haparoi muutaman ja Taponen otti taas kaikki. Kuten olettaa saattaa, maalivahtipeli ja erikoistilanteet ratkaisevat sarjan. Tänään hävittiin maalivahtipeli ja ylivoima ei toimi edelleenkään. Alivoima oli toki hyvää.


Saisiko tuon Karjalaisen tuolta ykkösestä pois. Tehot ja näytöt ovat niin heikot, että tällä ei voi enää mennä.
 

Just Us

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikon seurat
Hallilta nähtynä:

- Lukon ilme oli pääosin oikein hyvä. Siitä iso posi. Töihin oltiin tultu.
- Mv-peli selkeästi naapurille. Parantaa pitää paljon.
- Jos maalivahti peli menee jatkossa edes tasan, uskon Lukon taistelevan edelleen jatkoon menosta.

Itse antaisin Jukurille mahdollisuuden. En sen takia, että hänenkään aiemmat näytöt häikäisisivät, mutta Zagi ei mielestäni ansaitse nyt minuutteja. Sanoisin, että G3 on tämän sarjan isoin peli riippumatta kakkospelin tuloksesta. Jäädään seuraamaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
40 minuuttia oli ihan hyvää peliä. Eli ensimmäinen ja kolmas erä, toki kolmannessa HIFKin ei muuta tarvinnut tehdäkään kuin puolustaa kahden maalin johtoaan. Mutta silti, mun mielestä parasta Lukkoa pitkiin aikoihin.

Toinen erä sitten puolestaan oli ihan samaa Lukkoa mitä runkosarjan lopulla nähtiin.

Se nyt sitten nähdään mitä maanantaina nähdään.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolta minusta ihan hyvää peliä, ei hienouksia, mutta suoraviivaista rytinää ja yritysnappi oli pohjassa.

Peli hävittiin tänään mv-peliin. Junnu Taponen hörppäsi Saarelan kudin, mutta torjui sen jälkeen erittäin hyvin. Melartin johdolla HIFK puolusti maalinedustaa vahvasti. Hyökkäyspeliä HIFK:lla ei juuri ollut ja yv sysipaskaa.

Zagi teki 2 omiin ja hörppäsi kolmannen. Muutenkin hyvin epävarma, vaikka Vesalaisen rankkarin torjui. Kiekot pomppivat ja irtokiekot hukassa. HIFK ei tosin juuri laukonut, ellei miestä ollut maalilla valmiina. Tuo näytti olevan tietoinen valinta, ns lämmittelyvetoja ei harrastettu, vaan mieluummin kierrätettiin kiekkoa. Tuolla tehtiin peli Zagille vaikeaksi.

1-4 ei kuvasta peliä. Maanantaina jatkuu ja Lukko kääntää tämän vielä. Mielenkiintoista nähdä, onko Jukuri maalissa. Tämäniltaisella mv-pelillä sarja ei käänny. Lukko joutuu tekemään valtavan työn yhden maalin eteen.

Muuta: tuomarit olivat minusta erittäin hyviä. Ryhdikäs esitys ja peli koko ajan hallussa. Isot tuomiot kaikki oikein.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ikävä kyllä, mutta kuten jo aiemmin kirjoitin ja muutkin on maininnut, tänään olisi pitänyt voittaa, tämä tappio oli paljon suurempi kuin vain yksi pleijaritappio. Tämä oli viides tappio putkeen, eikä mitään muutosta niissä elementeissä jolla pleijari sarja voitaisi voittaa, yv huonoa edelleen, kaveri tekee yv:llä, vastustaja vie selvästi maalivahtipelin. Maalineduspeli hävitään.

Ei mitään jakoja jatkossakaan jos ei nuo muutu pikaisesti.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Sarja avattu.

En muuttaisi rosteria ilman Piippon mahdollista penaltia.

Sama asenne kuin ekassa ja kolmosessa niin kotietu otetaan takaisin.

Kova peli oli ja itse en ainakaan luovuta
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos nostaa vastustajalta Taposen ohella jonkun esiin, niin minusta Melart oli ärsyttävän hyvä. Pelaa todella kovaa, siivoaa maalinedustan. Luistelee myös isoksi mieheksi hyvin ja kiekkokin tottelee.
 

MiKiM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yritystä oli, mutta esitys oli varsin epätasainen. Ekan erän Lukko painoi hienosti päälle, toinen erä oli ihan sysipaskaa puskemista ja sama jatkui kolmannessa erässä. Kiekko pomppi lavassa ihan uskomattoman paljon osalla porukasta ja se peli painettiin ihan liian usein kulmiin ja vedot jäi uupumaan, tai ne tuli tosi huonosta kulmasta ja taposen oli helppo kopata ne pois. Sellainen vaadittava röyhkeys ja työnteko puuttui osalta joukkueesta, valitettavasti tuolla pelillä ei jatkoon mennä, vaikka ei hifkaan mitään ihmeitä esittänyt, puolustivat toki johtoasemassa hyvin ja pitkiä tuli reilusti. Zagilta huono peli, mutta ei sekään auta jos joukkue tekee vain yhden maalin. Sama tuskailu jatkuu edelleen mihin runkosarjassa jäätiin.

Mahdollisuudet on neljän sakkiin, mutta paljon pitää muuttua, varsinkin itsensä likoon laittamisen osalta. Pahaa vaan pelkään että kevät on tänä vuonna raumalla lyhyt.
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän Hifk oli pelillisesti jäljessä 40min ottelusta. Viimeistelyn tehokkuus on vain heikkoa. Hifkillä oli sama syksyllä.
Ihan jees peli Lukolta. Paikkoja oli tehdä, mut edelleen ihan hirvee tuska maalinteon kanssa. HIFKille pari ilmasta maalia.

Kyl täst viel sarja tulee!
Just näin. Ensimmäisessä erässä oli hyvät paikat vaikka kolmelle Lukon maalille ja HIFK oli suoraan sanottuna pesukoneessa pariin otteeseen. Tämä oli klassinen kiekko pomppi kaverille peli. Nyt jäi sen verran piippuun, että ne pomput putos suoraan siihen Taposen eteen eikä jatkajaa ollut tai kiekot kimpoilit tolpista, rimasta ja Taposesta pois maalin suunnalta siinä missä HIFK sai pari maalia tuurilla Zagin potkiessa kiekot maaliin. Hirvosen toinen maali kuitenkin osoitus siitä, ettei saa olla napit auki.

Lääkkeeksi samanlaista peliä kuin ensimäisessä erässä ja vielä napsun suoraviivaisemmin maalille. Ei ne Melartit sun muut loputtomiin pysty tuuppimaan. Ja voi Somppi sitä ilmaveiviä kokeilla jos se mielessä on, vähän rennommin puristaa niin saa sen kiekon lavan päälle.

Sitten ne ei-niin-positiiviset:
- Karjalaisen voisi siirtää toiseen ketjuun kokeilemaan jos lähtisi vaikka eläintarha pois olkapäiltä, nyt tuska on kova vaikka peli-ilme olikin tänään aktiivisempi kuin muutamaan peliin.
- En tiedä mitä YV vaatisi, muttei se toimi edes vähää alusta. Ei kai ne treeneissä noin vedä? Kuvastavaa oli kun Heshka hukkasi kiekon punaviivan paikkeilla ja HIFK sai käännettyä pelin Lukon päähän. Jos jatkoon mennään tästä sarjasta, niin YV-peli ei tällä hetkellä riitä mitenkään mestaruuteen.

Summa summarum: Kaikki mahdollisuudet on mennä jatkoon tästä sarjasta. Nyt vaan unohdetaan tämä peli ja kovaa ajoa samaan tyyliin, niin hyvä tulee. #CAMA!
 

Crüe 13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
Lukko hallitsee todennäköisesti jokaista tulevaa matsia, mutta HIFK menee jatkoon
ja Lukko kaatuu tehottomuuteen, edes mahdollinen Zagin jumalmoodi ei auta.
Peli-ilme oli kyllä tänään taistelevampi. stadin kissat ei esittänyt kyllä ihmeitä tänään,
Taponen oli vain hyvä ja se riitti.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Pudotuspeleissä vaaditaan onnistunutta maalivahtipeliä, muuten korttitalo kaatuu. Ensimmäiseen peliin taisi Zagi potkia kaksi kiekkoa omiin eikä muutenkaan ollut räpylässä liimapinta kunnossa. Tuollaiset jatkuvat kiekon tiputtelut tarkoittavat sitä, että kenttäpelaajat säntäilevät helposti omissa kun 100% luottoa veskariin ei ole ja sitten vasta puolustuspeli sekaisin meneekin.

Tammisen sanoin, jos kenttäpeli on suunnilleen tasan, kuten eilinenkin voidaan sanoa olleen, paremman maalivahdin joukkue voittaa pelin.

Maanantaina Jukuri maaliin ja katsotaan sitten miten peli lähtee kulkemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös