Lukko playoffseissa 2022–2023

  • 55 013
  • 489

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotenkin on kyllä poikkeukselliset jännittävät fiilikset illalla alkavan sarjan suhteen. Johtuu varmaan siitä, ettei pysty kyllä yhtään odottamaan mitä sieltä on tulossa. Esimerkiksi 3-0 tulos ensimmäisen erän jälkeen kumpaan suuntaan vaan on täysin mahdollista. Lukko on todistanut pystyvänsä pelaamaan laadukasta lätkää, nyt se pitää saada vain esiin taas. Turha mailanpuristaminen ja jännitys pois.

Tsemppiä Lukolle tänään alkavaan rytistykseen! Viimeiseen hengenvetoon asti ollaan mukana, olkoon loppu riemukas. Kaasu pohjaan ja VAMOS!
 
Suosikkijoukkue
Lukko, JVDT
Pitäkäähän lippu korkealla te ketkä pääsette tänään nauttimaan pleijari tunnelmasta Äijänsuolla. Itse olen estynyt menojen vuoksi, mutta pitäkää te kunnon meteliä ja antakaa tukenne kuulua Lukolle!
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Työntäkääpäs hetkeksi tuo negatiivisuus perseeseen. Ei saatana lähdetä millään tappioimielialalla pleijareihin. Lyödään HIFKiä 4-0 tauluun ja mennään välieriin kaatamaan Pelicans.
Asennetta nyt kaikille täälläkin. Nih.
Nyt ollaan imaamin kanssa samalla sivulla!
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno ilmapiiri tänään palstalla! Tottahan se, että tällä hetkellä se mitä fanin roolissa voi ja kannattaa tehdä, on luottaa omiin, kannustaa jengiä ja elää hengessä mukana. Syvempien analyysien aika potkukeskusteluineen ja kasaantuneen vitutuksen purkamisineen sitten aikaisintaan viikon ja myöhäisintään reilun kuukauden päästä.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Mukavasti odottava fiilis. Tänään rytisee. Äijänsuo laulaa ja soi. Menee iho jo kananlihalle pelkästä ajatuksesta.
Onhan tämä nyt hienoa, joka vuosi ei olla edes mukana näissä ja nyt tapellaan ihan realistisesti kannusta. Kiekko jäähän ja peli käyntiin
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Muistetaan että realismi ei ole pessimismiä, eikä kenenkään kannatusta pidä kyseenalaistaa huolimatta siitä, mitä on kirjoittanut joukkueen, valmentajan tai urheilujohtajan onnistumisesta, tai haluaako maksaa pääsylipuista vai ei. Minulle ei makseta kannattamisesta, mutta pelaajille maksetaan pelaamisesta, joten heidän on tehtävä ensin työnsä niin, että se houkuttelee yleisöä hallille ja luo uskoa menestykseen. Tänään on hyvä aloittaa.

Vuoden 2018 presidentinvaaleissa istuva presidentti oli ylivoimainen suosikki, minkä takia yhden ehdokkaan vaalilause oli "tehdään näistä vaalit." Hallitseva mestari on pudotuspelien ylivoimainen ennakkosuosikki, mutta toivottavasti Lukko tekee näistä pudotuspelit paremmalla menestyksellä kuin nimeltä mainitsematon presidenttiehdokas kyseisistä vaaleista.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Reipas tunti ja mennään!

Sinikeltaista päälle ja hakemaan eka kiinnitys!

Taistele Rauman Lukko!
 

Suihkunudisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Torakat
Fontaine olisi kiva saada kokoonpanoon viimeistään 4 pelissä, kun kuorma alkaa muilla tuntua. Vaikka kiekonkäsittely olisi tauon jälkeen kohmeessa, saa hänen jalkansa varmasti vastustajan hankkimaan jäähyjä. Positiivista on, että luisteluvoimaista reserviä löytyy.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
On kyllä outo tunne. Totaalinen mahalasku runkosarjan lopuksi. Nyt odottaa että kiekko putoaisi jäähän. Kyllähän nämä playoffit omat oma maailmansa niin pelaajille kuin meille kannattajille. Oluet kylmässä ja sitä kautta kannatus tapissa myös omalla sohvalla. Höpinää tötteröön!!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä sarja alkoi juuri niin kuin ennustin eli turpaan tulee. Ennustin että HIFK menee jatkoon 4-1, saattaa mennä 4-0. Lukko ei tee yhdessäkään ottelussa enempää kuin yhden maalin.
 

soPupeLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä sarja alkoi juuri niin kuin ennustin eli turpaan tulee. Ennustin että HIFK menee jatkoon 4-1, saattaa mennä 4-0. Lukko ei tee yhdessäkään ottelussa enempää kuin yhden maalin.
Haluatko lyödä vetoa tuosta sarjasta ja Lukon maalimäärästä jokaisessa ottelussa, kun kerran pystyt sen ennustamaan? Mä sanon, että ei mene 4-0/1 Hifkille ja Lukko tekee enemmän kuin 1 ainakin 2 ottelussa? Panos?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös