Lukko mediassa

  • 665 529
  • 3 670

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
vko 16 tulossa utj Sahlstedt.

Voi laittaa kysymyksiä tulemaan, pureudutaan huolella.

Sahlstedt antoi ymmärtää, että hän ei ollut jossain vaiheessa päättynyttä kautta tyytyväinen valmennuksen toimintaan. Mitä hän tällä tarkkaan ottaen tarkoitti ja miten siihen käytännössä reagoitiin. Entä onko valmennukseen tulossa muutoksia ensi kautta koskien. Entä onko Boumediennelle hankittu korvaaja vai onko urheilujohtajalla entistä suurempi vastuu joukkueen rakentamisessa.

Älkää kuitenkaan tarttuko liikaa päättyneeseen kauteen, vaan kysykää urheilustrategiasta. Siihen kun kuuluu muutakin kuin edustus, joten kiinnostaisi tietää, ollaanko strategiassa aikataulussa. Sahlstedt sanoi aloittaessaan, että junioreiden kehitys menee joukkueiden pärjäämisen edelle. Lukko on nyt toista kertaa perättäin finaaleissa, joten pilke silmäkulmassa voisi kysyä, onko strategiassa epäonnistuttu ja joukkue onkin yksilöiden kehittymisen edellä. Kysykää myös suoraan, onko mestaruus muuttanut Lukon houkuttelevuutta vai onko Rauma vieläkin pahasti kilpailijoitaan jäljessä. Jos on, mitä pitää tehdä.

Pyytäkää Sahlstedtia selittämään Jatkoajan Lukko-osioon kirjoittajille tarkemmin, mitä hän tarkoitti sillä, että pelaajamarkkinat ovat tyhjät vai eikö hankintoja voitu tehdä edes hankkimisen ilosta ja nettikeskustelijoiden ”vaatimuksesta”. Entä miten KHL:n ja Venäjän tilanne näkyy markkinoissa juuri nyt.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sahlstedt antoi ymmärtää, että hän ei ollut jossain vaiheessa päättynyttä kautta tyytyväinen valmennuksen toimintaan. Mitä hän tällä tarkkaan ottaen tarkoitti ja miten siihen käytännössä reagoitiin.
Missä hän noin sanoi? Siis ihan mielenkiinnosta, itseltä tainnut mennä ohi tai sitten en muista
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Missä hän noin sanoi? Siis ihan mielenkiinnosta, itseltä tainnut mennä ohi tai sitten en muista

Marraskuun LS:ssa luki seuraavasti.

"Minun pitää myös miettiä, saako valmennus kaiken irti pelaajista ja onko meidän pelitapamme sellainen, että se palvelee pelaajia."

Voi olla, että tulkitsen tätä väärin, mutta podcastin tekijät voivat kysyä asiasta, ettei tule väärinkäsityksiä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Marraskuun LS:ssa luki seuraavasti.

"Minun pitää myös miettiä, saako valmennus kaiken irti pelaajista ja onko meidän pelitapamme sellainen, että se palvelee pelaajia."

Voi olla, että tulkitsen tätä väärin, mutta podcastin tekijät voivat kysyä asiasta, ettei tule väärinkäsityksiä.
Tänks, oli unohtunut tai sitten mennyt ohi. Mutta asiallinen kysymys kyllä, ajattelin että olisi liittynyt tuohon päätöskatsaukseen
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Kysyisin Kallelta, mitkä oli opit tästä kaudesta? Miten asioita aiotaan parantaa muuttuvassa maailmantilanteessa jossa laadukkaita pelaajia on todennäköisesti saatavilla että niitä onnistutaan saamaan myös Raumalle?
Tuleeko ensikaudeksi laajempi rosteri?

Miten näkee Lukon vetovoiman laadukkaiden jo tasonsa osoittaneiden pelaajien suhteen?
Tuleeko kärkipelaajahankinnat pääasiassa ulkomailta?
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiinnostaisi tietää että onko ollut Kallella mielessä vahvistaa valmennusta ns erikoistilanteiden osaajalla? Viime keväänä oli huhua Rintasesta mutta meni Sveitsiin. Omasta mielestä valmennus onnistui hyvin mutta ylivoima jäi piippuun.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itsekin haluaisin tietää ennen kaikkea tuosta joukkueen rakentamisen logiikasta. Mediassa nämä jutut menevät usein huhujen ja nimien perään juoksemiseksi ja niistä tivaamiseksi, mutta eihän niitä voi urheilujohtajat juurikaan etukäteen kommentoida - ainakaan jos niissä on mitään perään.

Nimien tivaamisen sijaan haluaisin kuulla yleisemmällä tasolla, mitä Kalle ajattelee joukkueen rakentamisesta, rakenteesta, laajuudesta ja roolituksista ensi kaudeksi. Esimerkiksi:
  • Omaan ja monen muun silmään sentteriosasto ei ollut päättyneellä kaudella ollenkaan riittävä ja lopulta puolustuskin tuntui jäävän vähän vajaaksi. Jakaako Kalle tämän ajatuksen vai mikä osaasto kaipaa hänen mielestään eniten vahvistusta ja mitkä ovat näkymät ja mahdollisuudet puutteiden vahvistamiseksi?
  • Mikä on joukkueen tavoiteltu laajuus: esim. 6 puolustajaa+12 hyökkääjää+prospectit/junnut vai 7 puolustajaa+13 hyökkääjää+prospectit/junnut vai onko logiikka ihan joku muu?
  • Halutaanko rakentaa 2, 3 vai jopa 4 tuloksen tekoon pystyvää kenttää? Vai onko esim. nelosella muu rooli?
  • Millaisen profiilin pelaajia metsästetään? Jos ostoslistalla on vain fanien toivomia "ykköskorin" miehiä, onko riski, että jää luu käteen? Tätä nykyä liigatähdet pikemminkin kasvavat ja kypsyvät täällä tähdiksi kuin ovat sitä varmuudella etukäteen (a'la Press, Koivistoinen), miten näitä pelaajia löydetään ja etsitään vai etsitäänkö?
  • Aika iso osa pelaajia vaihtaa vuosittain maisemaa; mitä mieltä Kalle on pelaajarungon jatkuvuudesta ja sen tarpeesta?
  • Miten suuri merkitys pelaajahankinnoissa on erikoistilanne- ja erityisosaamisella tai kätisyyksillä?
  • Tavoitellaanko selkeää ykkösmaalivahtia vai tandemia?
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
- Voidaanko odottaa lähitulevaisuudessa ns. paluumuuttajia Raumalle?

- Voi olla väärin muotoiltu, mutta "pelkäsikö" Kalle tehdä itsenäisiä ratkaisuja pelaajahankintojen suhteen kun ensin markkinoilla oli "kuivakausi" ja sitten "sadekausi"? Rahaa kuitenkin oli.

- Kallen mukaan Virtanen torppasi Teperille ja Kallelle sopivan tai sopivia pelaajia. Mikä niissä pelaajissa Virtasella mätti? Oliko sittenkään selvää, minkälaisia pelaajia joukkueeseen haluttiin?

- Lähdettäisiinkö tulevalle kaudelle ilman vajauksia ja mahdolliset vahvistukset olisivat niitä leveyspelaajia tai sitten pitkän poissaolon vuoksi täsmähankintoja.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Tuskin Kalle pystyy mitään sanomaan, mutta voihan sitä kysyä, että miten Jokerien pelaajat ovat sijoittumassa. Voiko joku tulla vielä Lukkoon, ovatko kaikki vapailla markkinoilla? Ja henkilökohtainen mielipide Jokerien paluusta Liigaan?
 
@1936

Sellaisen voisi kysyä, että tuleeko Kallen luettua Jatkiksen keskustelupalstaa. Ja jos lukee niin kuinka paljon tulee naureskeltua jutuille.

Ja vielä jatkokysymyksenä edellisiin, että oliko nimimerkki @Parry Sound ehdolla Lukon tulevaksi scoutiksi. *hymiö*
Pitkällisen ja uuvuttavan neuvottelun tuloksena jatkan tulevalla kaudella JA:n joukkueessa.
Sovittiin, että annan silti parhaat vinkit Kallelle yksityisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun Vehanen aikoinaan mainitsi niistä että kaupan kassajonossa tullaan kommentoimaan, niin onko Kalle saanut tällaista suusanallista palautetta kannattajilta osakseen ollesaan Raumalla vai onko kaikki jääneet lähinnä internet huuteluiksi? Jos on, niin miten kokee asian - ottaako paineita, painaako villaisella vai jotain siltä väliltä? Millä keinoin Kalle pitää itse huolta voinnistaan ettei työuupumus iske?
 

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun Liigassakin jossain kohtaa alkaa palkat nousta(lähes pakosta), niin onko Lukolla tarkoitus kasvattaa budjettia vai pyritäänkö pysymään tuolla 2,5-2,7milj/kausi.

Esimerkkinä tuo että jos Ässät ja muut ”pienemmät seurat” alkavat nostaa budjettia lähemmäs/yli 2miljoonaan, niin onko Lukolla vastaavia suunnitelmia?

Tämä kysymys sen takia, koska ennen koronan alkua budjetin oli Kallen mukaan tarkoitus nousta seuraavalle kaudelle.

- Tietääkö/saako kertoa Liigan tulevaisuuden suunnitelmista? Onko sarjajärjestelmään tulossa/halua tehdä muutoksia. Jos saisi itse päättää, millainen olisi sarjajärjestelmä?

- Mielipide Jokereiden paluusta? Miten pitäisi tapahtua?

- Onko ajatellut että olisi vielä mahdollista nähdä Pekka Virta Lukon päävalmentajana?

- Sanoi ennen kauden alkua jotenkin tyyliin että:” Neloskenttä pitää olla myös hyökkäävä kenttä.” Onko edelleen sama mielipide vai tuliko Playoffien aikana mieleen, että olisi hyvä kasata sellainen ns romuluisten rymistelyketju, millä voisi hämmentää ja yrittää pimentää vastustajien tähtiä.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kysymys Sahlstedtille;

- Onko tulevaisuudessakin tarkoitus jatkaa nuorehkolla joukkueella, vai onko jossain kohtaa tarkoitus mennä hieman kokeneemmalla joukkueella (nostaa keski-ikää) vai ovatko nämä ihan sattumanvaraisia asioita riippuen vapaista pelaajista?

Tarkoitus ei ole hakea mitään ääripäitä, että toisessa vaa'assa on nelikymppisistä jäähdyttelijöistä koottu joukkue taikka teineistä (alle 20v) koottu joukkue. Kysymykseeni perusteluna on se että Liiga nähdään nykyään hyvin nuorisopitoisena sarjana, johon itseasiassa Iltalehden tjmsp tekemän artikkelin mukaan (en jaksa tähän etsiä sitä) ei osa pelaajista kiinnosta edes tulla Suomeen pelaamaan, koska "ei kiinnosta pelata junnuja vastaan". Olisi myös osana tähän kysymykseen kiinnostavaa kuulla Kallen mielipide, että mitä mieltä hän itse siitä on että Liiga sarjana on muuttunut niin hurjasti hänen omista pelivuosistaan "yli-ikäisten" junnujen sarjaksi, sekä kokeeko hän että Liigan arvostus ulkomailla olevien suomalaispelaajien silmissä on romahtanut, joita aika ajoin mediaan viljellään.

Itseasiassa tuli niin iso kysymys, että ehkä voisitte @1936 tätä aihetta jopa puntaroida, jos podcastiin mahtuu?

Bonuskysymys : Jos kävelee miestä vastaan kadulla, niin voiko vetää hihasta ja puhua jääkiekosta ja vaihtaa ajatuksia Rauman Lukosta?
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Kun Vehanen aikoinaan mainitsi niistä että kaupan kassajonossa tullaan kommentoimaan, niin onko Kalle saanut tällaista suusanallista palautetta kannattajilta osakseen ollesaan Raumalla vai onko kaikki jääneet lähinnä internet huuteluiksi?
Hyvä kysymys, vaikka tietääkseni Kalle asuu edelleen Naantalissa (selviää ehkä asumiskuviot podcastissa) ja lähtee ehkä enimmäkseen sinne kotiin ja pois Raumalta?
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Kun Vehanen aikoinaan mainitsi niistä että kaupan kassajonossa tullaan kommentoimaan, niin onko Kalle saanut tällaista suusanallista palautetta kannattajilta osakseen ollesaan Raumalla vai onko kaikki jääneet lähinnä internet huuteluiksi? Jos on, niin miten kokee asian - ottaako paineita, painaako villaisella vai jotain siltä väliltä? Millä keinoin Kalle pitää itse huolta voinnistaan ettei työuupumus iske?

Tässä on hyviä kysymyksiä ja osoittaa, että keskustelussa olisi hyvä käydä muutakin kuin liigajoukkueen päättynyttä ja tulevaa kautta. Urheilujohtaja kun ei ole kentällä tai penkin takana, niin miten paljon hän edes on läsnä peleissä ja miten paljon tekee kotoa etätöitä katsomalla televisiota.
 

ganaali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Robert Nordmark #31, Johtaja Virta
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös