LUKKO-KÄRPÄT Äijänsuo 22.2.03

  • 2 203
  • 21

danny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Suomi
Avataampas ketju tästäkin matsista. Kärpät tulee Raumalle selkeä Hifk tappio alla kun taas Lukko Otti maukkaan vieras voiton Jypistä. Kysymys kuuluukin että saako Kärpät rivinsä kuntoon Lauantaiksi? Sitten tämä. Pitääkö Lehkonen samat ketjut? Itse en jaksa uskoa että "Ika" lähtisi nyt ketjuja sekoittamaan mutta onhan ennenkin yllätyksiä nähty.
Ja loppuun veikkaukseni 4-1.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Jatkuko Lukon vire?

Kärpät on liigan parhaimpia joukkueita, jota ei sovi missään tapauksessa aliarvioida. Sillä on kovat näyttöhalut nyt IFK-kotitappion jälkeen.

Lukon osalta pelataan ties kuinka monetta kertaa jo esi-playoffseja, joten pistemenetyksiin ei ole varaa.

Kärpät on kuitenkin lyötävissä, se onnistuu, jos ei hermoilla liikaa. Nöyrää peruspelaamista kotikatsomon raivoisasti kannustaen, mutta luulenpa, että nyt ei kaksi maalia riitä voittoon, kuten Saipamatsissa, hyvä jos edes tasuriin. Siksi maalipyssyjen pîtäisi olla hyvässä sihdissä.

Ketjuja ei pidä mennä vaihtamaan, ja tuskinpa Ika niin tekeekään, ellei kukaan ole flunssan kourissa.

Mennään kannustamaan omia, ja tervetuloa Raumalle Oulusta saakka.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Jäitä hattuun ja taistelua!

Taas tulossa todella tiukka matsi.Lukko noussut maagisen viivan päälle ja keskittynyt enemmän puolustus työskentelyyn ja suojellut oman maalinsa koskemattomuutta/neitseellisyyttä.Ettei vaan lukon poikien paidan sisään rupeaisi hyvän olon tunne hiipimään.Toisaalta lukko on pelannut hyvin kotonaan (yleensä).Nyt tarvittaisiin taas venymistä.Pitäisikö lukonkin kääntyä tuohon sumputtavaan pelityyliin ja vastaiskuista tehdä vaadittavat maali(t)?Eihän sumppukiekko kaunista ole mutta jotenkuten tehokasta.Vieläkö Peten nollapeli-ketju jatkuu?Eiköhän sentään Ika pidä ketjut samoina?

Kärpät varmasti ärsyyntyivät hiukan kun hifk:n pojat kävivät Oulusta hakemassa pisteet ja nöyryyttivät siten kärppiä kotiluolassa.Toivottavasti kärpät sortuvat yliyrittämiseen Raumalla ja ote herpaantuisi maalittomuuteen hyvissä ajoin.Toisaalta täytyy myöntää,että kärpillä on aika hyvä tuo hyökkäys-arsenaali ja pelaavat joukkueena aika hyvin.Liikkumiseen ja hyvään kiekonkäsittelyyn perustuu kärppien peli ja itse pidän kärppien tyylistä vaikka siellä muutamia ikävämpiä tyyppejä onkin.Lähteekös Aarnio Raumalle asti,ei kai?

Saapa nyt nähdä millä tyylillä lukko lähtee pelaamaan,mutta itse toivoisin,että lukko lähtisi varman puolustuksen kautta pelaamaan peliä ja vastahyökkäyksistä sekä yv:llä tekisi tuhojaan.Kärpät hyökkää aika vahvasti koko arsenaalillaan mutta miten mahtaa olla oman pään puolustus?

Tasainen matsi tiedossa siis,olisiko vielä luottoa kotivoittoon 3-2 ja. 64.14 Kron (Cisar) yv.
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
TPS:kin on ruvennut tosissaan taistelemaan pleijari-paikasta, joten hereillä on Lukon oltava ollakseen kauden lopussa viivan yläpuolella. Kärpillä taas näyttää olevan taistelua kolmannesta sijasta, joten ilmaiseksi he tuskin pisteitä tulevat jakelemaan. Asetelmat ovat siis mielenkiintoiset.

Onneksi Lukolla on takana pari voittoa, joten tilanne ei ihan mahdoton olisi, vaikka ottelu hävittäisiinkin. Tämän pitäisi vähentää mailan puristamista, mutta toisaalta leijuminenkin on mahdollista. Toivelistalla olisi, että kerättäisiin tältä viikolta ne täydet kuusi pistettä. Toki ennen SaiPa peliä ajatuksissa oli, että Lukko saalistaa viikolla neljä pistettä, mutta nälkähän tunnetusti kasvaa syödessä.

Veikkaanpa siis, että Lukko kotivoiton ottaa. Numerot ovat vaikkapa 4-2 ja maalintekijät
Tähtinen (L)
Palsola(K)
Lehtonen(L)
Kron(L)
Nielikäinen(K)
Cisar tm.(L)

Tälläistä toivelistalla, mutta tasuriinkin olen suht tyytyväinen.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
En odota tältä peliltä kärppien osalta mitään.. jos kiekko on vehasen takana enemmän ku 2 kertaa niin jotain parannusta on tapahtumassa, mutta niin tehoton kärpät on viime peleissä ollut että uskon että lukko saa tästä voiton ja oikeestaan hyvä niin. Toki toivon että kärpät voittais ja tekis vaikkapa huimat 3 maalia!.. On sellanen kutina että lukko pääsee pleijareihin kärppien pienellä avustuksella... tiistaina tps oulussa. mutta veikataan että 4-2 lukolle... olen nähnyt kärppien edelliset 4 peliä.. silmiin pistävän heikohkosti on mennyt mahtavan hpk voiton jälkeen... (siinäkin tuhlailtiin)...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tiukka ja niukkamaalinen peli lienee luvassa. Lukon osakkeita nostaa SaiPa- ja JYP-voittojen ohella se, että ylempänä olevia vastustajia vastaan Lukko on pelannut hyvin koko kauden ajan. Kotonaan siis. Eipä ole Kärpätkään vielä tällä kaudella voittoa Äijänsuolta hakenut, eikä toivottavasti hae nytkään.

Kuinkas Lukko jaksaa kuudella pakilla liukasliikkeisten Kärppien kyydissä, jollei Niskala vielä pystykään pelaamaan? Jatkuuko Vehasen Peten hyvä vire vielä? Pysyvätkö toimivat ketjut ennallaan edelleen? Siinäpä niitä kysymyksiä, joita ainakin itse pähkäilen huomista peliä odotellessani.

Koska Pelicans ja SaiPa houkuttelivat Raumalle sankoin joukoin yleisöä, niin uskon että huomenna menee 4000 katsojan raja rikki vaikkei ehkä kauden yleisöennätystä rikotakaan. Yleisö joka tapauksessa ei ole Lukkoa hylännyt, päinvastoin on lähtenyt mukavasti hallille kun kauden tärkeimpiä pelejä pelataan.
 
Lukolla: Vehanen "tulessa", 2 tärkeää voittoa alla ja pudotuspeleihin vieläkin erittäin hyvät saumat.

Kärpillä: Bäckström pelannut epävarmasti, alla selkeä tappio HIFK:lle. Kotietu ei vielä 100% varma.

Näistä asetelmista lähdetään otteluun. Äläkä ismo prkl sekota niitä ketjuja jos haluut, että tulee onnenpissi tässäkin pelissä housuun! Kärpät tluee varmasti eilisestä tappiosta sisuuntuneena päälle kuin yleinen syyttäjä, eikä tässä tapauksessa lukon kotitappiokaan yllättäisi.

Luottoa löytyy ja kyllä huomenna saadaan esimakua pudotuspeleistä. Lukko pamauttaa komeat 4-0 lukemat taululle yli 5000:n Raumalaisen edessä ja ismo ei pysyty hillitsemään iloaan vaan juoksee kolmannen erän 10 viimeistä minuuttia kuset housuissa kuudentena kenttäpelaajana ympäri äijänsuota..

Maalit tekee ulkomaalaiset, eli 1. maalin Hancock, 2:sen Ulmer 3:nen Cisar ja viimeisen Kron..
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Goonikoutsin seikkailut jatkuvat...

Meidän goonikoutsimme Cake Heikkilä on tulessa ja näin ollen parhaassa henkisessä vireessä koko kärppälaumasta kun IFK:n herrasmiesvalmentaja Ape vähän kohensi hiillosta punaviinin katkuisella sanansäilällä!!! ...mutta valitettavasti pelaajat jatkanevat tänä iltana torstain "tyyliin" ja pojot jäävät Raumalle 5-2.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Jos Kärppien asenne on tänään samalla tasolla kuin taannoisessa HIFK-pelissä, niin Lukko nappaa pisteet varsin helposti. Jos taasen pelataan hyvällä sykkeellä ja ei aleta taktikoimaan tulevia playoff-vastustajia, niin silloin Kärpät taistelee voitosta tasapäisesti kovan kotijoukkueen maineessa olevan Lukon kanssa.

Kovasti pudotuspeleihin haluava Lukko voittaa kovan asenteensa turvin 4-2.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kaikesta itkusta ja puukottamisesta huolimatta Bäckström on edelleen huippukunnossa. Huvittavaa oli lukea erään raumalaisen asiantunteva kommentti "Bäckström pelannut epävarmasti". Sanoisin, että Bäckström on pelannut Kärpille aika monta voittoa viime aikoina(mm. tärkeät JYP 2-0 ja HPK 2-1). Sattui menemään yksi helppo IFK:ta vastaan niin ollaan pelattu epävarmasti. Tämä oli päivän vuodatus, kiitos.

Veikkaan, että Kärppien korvat on huudettu sen verran punaiseksi, että vain maalissa pelaavan Markus Korhosen avulla Lukko pysyy pelissä mukana jatkoajalle asti, jonka aikana jompikumpi voittaa.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Kärpät#18


Veikkaan, että Kärppien korvat on huudettu sen verran punaiseksi, että vain maalissa pelaavan Markus Korhosen avulla Lukko pysyy pelissä mukana jatkoajalle asti, jonka aikana jompikumpi voittaa.

aika naurettavaa kommenttia noikin kokeneelta kirjoittajalta.
Mielestäni Bäckström on edelleen kärppien selvä ykkönen mutta kuitenkin Korhonen oli alkukaudesta aina loukkaantumiseen asti selvä kärppien ykkönen ja muutenkin aivan tosi loistava.
Tänäänkään ei karhuun tulla kaatumaan.

Muutenkin erittäin lapsellista lähteä tähän "karhu-vs-Nikke" leikkiin.
Eiköhän molemmat ole ammattilaisia ja pystyvät torjumaan voittoja missä tahansa ja milloin tahansa.

Kärpät#18- eikä mitään henk.koht. olen vain äärettömän väsyny tähän raukkamaiseen maalivahti manailuun.

Kärpät voittaa tänään 2-4
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Heh, just kaverille oon Kärppien kotipeleissä manaillut, että vähän hävettää, kun Raksilassa huudetaan herkästi vähänkään kun joku kaatuu tai horjahtaa. Radiosta kuuntelun perusteella voin todeta, ettei mitään hätää. Raumalla ollaan tässä asiassa valovuosia edellä. Lähes yhtä paljon huutoa kuin Lappeenrannassa, jos joku hipaisee Machuldaa.

Mutta, ilmeisesti oli ihan hyvä peli ja piste maistuu kyllä(varsinkin kun Blues hävis).
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Jaahas..oli ihan ok peli.. Lähes jokainen ketju tuntui toimivan, Hämäläinen alkaa olla jo todellinen hidaste..aina saa pelätä kun "pappa" kiekkoa käsittelee..tai sitten Eepiä tulee vaan seurattua sillä asenteella..

Jatkoajalla Kärpillä ei ollut mitään hävittävää mutta silti puolet jatkoajasta kului Kärppämaalin takana odotellessa, miksi? Torjunnat jäivät nolliin..

Harmi kun Korhonen ei tehnyt omaa maalia, lähellä se tosin oli..

Ikävä alkaa mussuttamaan tuomarilinjasta mutta lopputuloksesta riipumatta olisin kirjoittanut domareiden otteista.. Kärpiltä jäi viheltämättä pari TÄYSIN selvää korkeaa mailaa, joista jälkimmäisen vastahyökkäyksestä Kärpät tasoitti.. samoin joku mainitsi että tilanne josta tasoitus syntyi olisi ollut paitsio.. ja pari väärää vaihtoa jäi viheltämättä muutaman selvän estämisen lisäksi.. Mikä olisikaan ollut lopputulos ilman noita nukahduksia?

Ja asiaan kuulumattomana kommenttina jäin ihmettelemään mitä DJ mahtoi säätää.. Hirveätä sähellystä ja viivettä, toivottavasti on laitteet kunnossa ensi peliin..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Normaalisti" tasapelipinna tyydyttäisi, mutta nyt sarjatilanteen ollessa näin tiukka, ei se tyydytä yhtään. Peli sinänsä oli ihan hyvää viihdettä, paljon mukavampaa tätä oli katsella kuin viikon takaista Pelicans-peliä sekä keskviikon SaiPa-peliä. Mutta voittomaali, se vasta olisi lirvauttanut mullekin onnenpissin housuun kuten Äijänsuon Oraakkelillekin viime torstaina Jyväskylässä meinasi käydä.

Joopa joo. Kärppien jatkoajalla alkanut peruuttelu hämmästytti, eipä ole tuollaista pelaamista vielä tämän nykyisen jatkoaikasäännön aikana nähty, ainakaan Raumalla. Silti Kärpät oli lähempänä jatkoajalla maalia kuin Lukko, silloin lopussa kun Vehanen oli jo vaihdossa. Onneksi ei kuitenkaan siitä maalia Kärpille tullut. Kovasti porukka oli huutamassa Vehasta vaihtoon jo puolitoista minuuttia ennen loppua, mutta enpä tiedä sitten olisiko kannattanut? Ehkä, ehkä ei, kukapa sen tietäisi.

Kovasti väljällä linjalla Markku Kruus vihelsi. Nuo kaikki pelin jäähyt taisivat tulla tilanteista, joita vastaavia meni läpi koko pelin ajan. Tuo vieraiden kolmas maali kyllä haiskahti paitsiolta, mutta en sano varmasti oliko se.

Semmoista. Ihan mukavasti oli katsojiakin paikalla. Enemmänkin olisin odottanut, mutta tyytyväinen täytyy olla yli nejään tuhanteen päähän.

Sota jatkuu.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
justiinsa joo

Viestin lähetti #43
Heh, just kaverille oon Kärppien kotipeleissä manaillut, että vähän hävettää, kun Raksilassa huudetaan herkästi vähänkään kun joku kaatuu tai horjahtaa. Radiosta kuuntelun perusteella voin todeta, ettei mitään hätää. Raumalla ollaan tässä asiassa valovuosia edellä. Lähes yhtä paljon huutoa kuin Lappeenrannassa, jos joku hipaisee Machuldaa.


No nyt ei ollut Machuldaa vaan pari korkeata mailaa ensimmäisessä erässä. Mainioita käsilaukkuja ynnä muuta mukavaa. Kruus ja aika monet muutkin tuomarit ovatkin näemmä päättäneet, että Raumalla ei anneta 3 jäähyä peräkkäin samalle joukkueelle. Tänään tosin sattui virhe, koska toisen erän lopussa Kärpät otti jäähy jo toisen perään ja sitten kolmannessa erässä jo vajaan 17 minuutin kohdalla sai Kärppä peluri penaltin!!! Onko terä tylstynyt!!

Nielikäinen ei kyllä sikaillut tässä pelissä kertaakaan. Yhden jäähyn hankki Lukolle pienellä piruetillaan ja suojasi pari kertaa kiekkoa näyttävästi, siinä se. Muita pelaajia ei oikein jäänyt Kärpistä mieleen paitsi tietysti Pota joka käsiohjelman mukaan on 176cm/98kg:) Hyvin on pulla maistunut Kazakhstanin pojalle, ehehe.

Oliko syynä sitten Kärppien kahden pelin tappioputki vai miksi ei heitä pätkääkään kiinnostanut jatkoajalla yrittää, vaikka lähempänä he maalia olivat kuin Lukko, koska Ika otti kassarin pois.

Lukko on muuttunut täysin Saipa pelin jälkeen siinä suhteessa, että tällä kertaa maskissa oli kaksi miestä aina kun vain oli mahdollista!! Ja heti kaksi maalia ja tietenkin Ulmerin uskomaton häkki, jossa hän vei pakkia takaraudan kautta kahville ja kiersi vanhanaikaisen ja törkkäsi rystyllä takapesään... Tämä ketju kyllä toimii! Tosin 3. erässä kulmapelin hävinneet Cisar ja Kron jäivät hieman jälkeen ja Ton tuikkasi toisesta aallosta maalin. Muuten peli pysyikin lähes koko ajan kettulauman hallussa vaikka torjunnat muuta väittävätkin. Tämä siis siten kuin itse sen näin.


Kukkosella tuntui olevan joku pitkä kasku kerrottavana kun sitä joka tauolla täytyi jatkaa, että varmasti saisi kerrottua loppuun:)

Kyllä minua silti häiritsee tämä SM-liigan nykysuuntaus! Jäähyn saa vasta sitten kun koukattava kaatuu, ei aiemmin. Molemmin puolin heittäydytään ja joskus menee läpi ja joskus ei, mutta kyllä vaan perseestä on tämä nykyinen meininki...


tämmöstä taas tällä kertaa

Viestin lähetti Roku
[B
Tuo vieraiden kolmas maali kyllä haiskahti paitsiolta, mutta en sano varmasti oliko se.

[/B]

Ei ollut paitsio. Kiekkoon ei kaveri koskenut vaan koukkasi itsensä viivan toiselle puolelle ja siitä sitten tilanne kehittyi etiäpäi. Sitä en sitten tiedä, että tuliko joku toisesta laidasta aikaisemmin yli?
 
Viimeksi muokattu:

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti H.Hietaharju
aika naurettavaa kommenttia noikin kokeneelta kirjoittajalta.
Mielestäni Bäckström on edelleen kärppien selvä ykkönen mutta kuitenkin Korhonen oli alkukaudesta aina loukkaantumiseen asti selvä kärppien ykkönen ja muutenkin aivan tosi loistava.
Tänäänkään ei karhuun tulla kaatumaan.

Muutenkin erittäin lapsellista lähteä tähän "karhu-vs-Nikke" leikkiin.
Eiköhän molemmat ole ammattilaisia ja pystyvät torjumaan voittoja missä tahansa ja milloin tahansa.

Kärpät#18- eikä mitään henk.koht. olen vain äärettömän väsyny tähän raukkamaiseen maalivahti manailuun.

Kärpät voittaa tänään 2-4

No harm done, sanoisin. Olen edelleen samaa mieltä kuin alkukaudesta, että Bäckstörmin jokaista virhettä kytätään kuin viimeistä päivää, koska hän ei ole pitkäaikainen kärppäläinen. Korhonen puolestaan saa anteeksi vaikka mitä, koska hän on nuori ja kehittyvä maalivahti. Ja meriitit liigan tasoisen joukkueen ykkösmaalivahtina ajoittuu yhteen voitettuun ottelusarjaan Merikukkia vastaan.

Kummatkin on kykeneviä maalivahteja, sen myönnän. Mutta Bäckström on ollut minun papereissa selvä ykkösmaalivahti sen jälkeen, kun hän sopimuksen Kärppien kanssa kirjoitti. Alkukauden järjetön vuorottelutaktiikka viivytti ratkaisua yllättävän pitkään.

Olen myös tyytyväinen Markuksen peliin tällä kaudella. Hän oli hyvä silloin, kun sitä tarvittiin. Suuri osa tuosta voittoputkesta kuuluu Markukselle ja hyville suorituksille. Lisäksi kaveri on mitä mahtavin tyyppi ja omaksunut tilanteen sellaisena kuin se on.

Osaksi tuota ensimmäistä purkausta oli erään Kärppien pelejä nähtävästi todella vähän seuraavan henkilön kommentointi. Anteeksi siitä.

Itse pelistä. Pisteeseen täysin tyytyväinen. Joukkue osoitti kykynsä taistella ja pelata tasapainoinen peli. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Toinen erä oli lisäksi illan positiivista antia.
 
Viihdettä!

Erinomaista viihdettä Äijänsuolla tänään, katsojiakin oli paikalle vaivautnut mukavasti(4044).

Joo, pidinpä minäkin ensin tuota Kärppien voittomaalia paitsiona, mutta myöhemmässä tarkastelussa se osoittautuikin "puhtaaksi" maalikisi, ja hyvä niin.

Ja kyllä, vihelsimme tosiaan melkein koko ajan, sillä Kruus oli TÄYSIN paska tuomari. Antoi vuorotellen jäähyjä, yhden väärän vaihdon suostui kärpille viheltämään ja senkin yleisön avustuksella.

Normaalisti olisin tyytyväinen tasapelipisteeseen kärpiltä, mutta tänään(eilen) en, sillä Lukko johti peliä jo kolmeen otteeseen.

Robert Kron taisi pelata kauden parhaan pelinsä Äijänsuolla, Tähtinenkin oli hyvä, toi kiekon omalle alueelle, mutta uusi kotiyleisö jännityttää miestä edelleen eikä onnistumisia tehopisteiden valossa tullut...

Kyllä oli yksi parhaista kotipeleistä tällä kaudella, harmi vaan, että Kruus meni pilaamaan muuten hyvä illan.

Taistelu kultaisen rajan ylittämisestä jatkuu, ikävä kyllä, TPS meni tänään ohi..
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
jep........

masaman kirjoitti; Pota joka käsiohjelman mukaan on 176cm/98kg:) Hyvin on pulla maistunut Kazakhstanin pojalle, ehehe.

Aivan. Ja "viralliset" mitat taitaa olla ennemminkin 179cm/95kg.
Näin ainakin reilun kuukauden takaa itseltään kysyttynä paikallisella kuntosalilla. Jalat tällä "suomen huonoimmalla huippu-pelaajalla" ovat kyllä käsittämättömän vahvat ja tukevat, eikä niissä helposti näy merkkejä liiallisesta pullanahmimisesta, asenteessa joskus ennemminkin :)

No, kuten todettua katastrofaalisen IFK-pelin jälkeen piste vieraista varmaan riitti myös joukkueelle itselleen.
Pahoitteluni siitä, jos joukkue ei ollut riittävän viihdyttävä eilen Raumalla. Tiistaina Tepsin kimppuun.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Minua ei ihmetytä ollenkaa tuo kärppien peruuttelu jatkoajalla niin kauan kuin valmentajana on kake.. samanlaista asennetta ku lehkosella on kaipaisi tänne ouluunkin... kake on niin varmanpäälle pelaaja kuin olla ja voi.. no piste tästä pelistä oli hieno saavutus, olise sitten tuomarien avustuksella tai ei, mitä kyllä suuresti epäilen.. veikkaanpa että lukoltakin jäi pari jäähyä viheltämättä.. ei siinä mitään se on hyvä että elää kotijoukkueen mukana niinkuin parhaimmillaan täällä raksilassakin:)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei se Kärppien tasapelipinna tuomarin avustuksella tullut. Ei Kruusilla ihan paras päivänsä ollut, muttei mies peliä suuntaan eikä toiseen ratkaissut. Tuo kolmannen erän Kärppämaalikin, joka näytti paitsiolta, ei sitten sitä ollutkaan.

Ja se paitsioiden viheltäminenkin on linjurien tehtävä, samoin kuin väärien vaihtojen näkeminen, joten niistä ei päätuomaria kannata moittia. Ei päätuomaria kai silti ole kielletty vääriä vaihtoja puhaltamasta, mutta yleensä linjurit ne pois ottavat, jos huomaavat.

Kiiru vaan tulee loppukautta ajatellen, kun TPS meni ohi. En kumminkaan usko, että Tepsikään kaikkia loppuja pelejään runkosarjassa voittaa, joten on tässä vielä hyvät mahdollisuudet vaikka mihin.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tyytyväinen olo tuli tuosta yhdestä pisteestä, joka saatiin tuliaiseksi Raumalta tänne pohjoisen suuntaan. Rauma on tänäkautena ollut paha paikka monelle joukkueelle, sillä nyt heillä on kasassa ihan hyvä ryhmä. Yritetään auttaa Lukon playoff haavetta Tiistaina, ja Raksilasta ei pisteitä viedä Turun suuntaan tällä kertaa.

On tuolla kahdeksan viivalla melkoisen tiukkaa, kun TPS, Lukko, ja HIFK taistelevat tuosta kahdesta viimeisestä paikasta kahdeksan joukkoon. Saipan tappio Jypille oli varmasti karvaisevan kova, ja taisivat hiukan nyt menettää otettaan playoffpeleihin ainakin toistaiseksi. Pelit loppuu piakkoin, ja saa nähdä mitkä joukkueet pääsevät jatkamaan kauttaan playoffpelien merkeissä.
 

senilix

Jäsen
Olen jo jonkun aikaa ihmetellyt, kun Jatkoajan palvelin väittää minun käväisseen viimeksi sivuilla 4.1. Täytyi siis keksiä jotakin kirjoitettavaa.

Katselin tässä Rauma-TV:sta (tai mikä se nykyään onkin nimeltään) ensimmäistä erää. Ja ihmettelin samaa asiaa kuin kentän laidalla eilen. Lukon ensimmäisen maalin jälkeen kärppäpelaajalta selvääkin selvempi korkea maila suoraan kasvoihin. Ketulta jäi mailakin kentälle kun luisteli kasvojaan pidellen vaihtoon. Hetkeä myöhemmin Viinaselle jäähy korkeasta mailasta. Katsoin tilannetta suoraan takaa, joten en osaa sanoa, mihin maila nousi. Kukaan ei kuitenkaan edes esittänyt luokkaantunutta. TV-kuvastakaan en hommaa tarkemmin nähnyt. Olisiko pitänyt nauhoittaa? Kärpät tasoitti tämän jäähyn aikana.

Muistaakseni samaisen ensimmäisen erän aikanajäi toinenkin kärppäkorkea viheltämättä, en huomannut televisiokuvassa. Tähän Kärppäfaneja varten lisähuomautus: tv ei esitä koko peliä, n. 1/3 - 1/4 jää pois.

Lopuksi kysymys Nielikäis-faneille. Eikös hänen pitänyt olla "reilu" pelaaja? Nyt varsin kevyestä koukusta piruetti parhaaseen tsekki-tyyliin. Että sillä lailla.

Ja onnistui se tänne kirjoittaminenkin, saas nähdä muistaako palvelin minut jatkossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös