Lukko - Jokerit, Äijänsuo, 13.9. klo17

  • 21 674
  • 290

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Metron etukäteishehkutukset eivät ole olleet turhia! Tässä on kerrassaan mainio kaveri joukkueeseen! Mies on taitava kuin mikä, särmikäs kuin mikä!

Turha on kenenkää itkeä, tässä on nyt ainakin sekä pelillistä että sitä muutakin lisäväriä SM-liigaan!


MACK
 
Luovi sai metromiehen hermostumaan ja tämä kävi päälle, Luovikin iski pari iskua mutta metrohan tuon tappelun selkeästi vei, no minua se ei haittaa, jokerit sai siitä maksaa :D
Helvetin hieno peli, seisomakatsomossa uskomaton tunnelma, allekirjoittaneella ei ääni oikein vieläkään toimi, Heleníukselle vittuiltiin Raumalaiskatsomosta pitkin peliä, ja hyvinhän mies pelasikin(Ismo Lehkosestaki olisi jokerien puolustukselle enemmän hyötyä).
Loistava kauden avaus kerta kaikkiaan! Joe Murphy on jumala(2+1)!

EDIT:Häkkinen oli maaginen, älkää häntä tappiosta syyttäkö!

EDIT2:on muuten hienoa, että Lukko kiinostaa jokerifanejakin näin paljon, päivällä ajattelin, etteivät jokerifanit ole yhtään kiinostuneita tästä matsista! :D
 
Viimeksi muokattu:

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti ICE
Täällä ei ilmeisesti kukaan ole nähnyt tätä "tappelua" mistä niin hehkutetaan. Luovi hieman kampitti Metroa ja vihellyksen jälkeen Metron päässä vinksahti ja pahasti. Mies ryntäsi suinpäin kohti vaihtoon luistelevaa Luovia ja iski varoittamatta nyrkillä Luovia päähän. Mitään tanssikutsua ei tullut vaan yhtäkkinen törkeä vahingonteko.

Juuri näin. Eiköhän liiga muista pienellä kakulla, syytä ainakin olisi. Luovilla nyt ei kauheasti jakoa ollut tuossa kapinassa. Kyllähän Jortikkakin aika lailla tukisti Metroa pressissä.

Kovasti ei tanssiinkutsuja myöskään esittänyt Sami Helenius, vaikka Jaakko Hagelberg ajeli aika rajusti Pasi Häkkisen yli ja Mika Viinanen ajoi kyynärpäät ylhäällä Arto Tukion laitaan. Ainoan taklauksen Helenius antoi oman maalin edessä Hermanni Vidmanin selkään. Kiekko oli tuolloin Lukon kenttäpäädyssä. Taisin Hermannia vähän sattua, pitkään ainakin oli sivussa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti cobol
Ja on ihan oikein, että tuollainen pelaaja saa maksaa teoistaan.

Etkös sinä juuri jossain toisessa ketjussa sanonut, että on todella raukkamaista tulla esim. Heleniuksen kimppuun ns. puuntakaa. Miten voit nyt täällä sitten hehkuttaa kun Metro tekee jollekkin muulle saman, eli tulee puun takaa.

Tämä siis vain siinä tapauksessa jos näin on käynyt. Toivotaan, että Metro ei ole tullut puun takaa ja on käynyt kuittaamassa reilusti.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Hyvä matsi selkeesti ollut. Asennetta Metropolilta alkaa tappelemaan ihan sama kuka aloitti. Tuliko tuosta muuten peli- vai ottelurangaistus, eli onko hän seuraavan pelin syrjässä?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Ck
Miten voit nyt täällä sitten hehkuttaa kun Metro tekee jollekkin muulle saman, eli tulee puun takaa.Tämä siis vain siinä tapauksessa jos näin on käynyt. Toivotaan, että Metro ei ole tullut puun takaa ja on käynyt kuittaamassa reilusti.

Mun mielestä en ole koskaan kirjoittanut, että jos tähtipelaajaa kohdellaan vittumaisesti, tähtipelaaja ei saisi sitä itse kostaa kiusaajalleen vaikka puun takaa. Missä mä ole semmoisia taas kirjoitellut? Sen sijaan olen kirjoitellut, että tähtipelaajat olisi syytä jättää kokonaan rauhaan. Niin NHL:ssä kuin SM-liigassakin.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Viestin lähetti dana77
Hyvä matsi selkeesti ollut. Asennetta Metropolilta alkaa tappelemaan ihan sama kuka aloitti. Tuliko tuosta muuten peli- vai ottelurangaistus, eli onko hän seuraavan pelin syrjässä?

Ottelurangaistus.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Metropolit sai 25 min OTTELURANGAISTUS käytöksestä elikkä huilaa varmuudella seuraavan pelin. Onnea Lukolle voitosta melkoisen ansaittu taisi kuitenkin olla ja Häkkinen pelata hyvän pelin maalilla. Toisaalta Lukko hukkaa aina kauheen määrän tilanteita joten ei mikään yllätys, että Häkkinen sai hyvän pelin. Erittäin onnellinen olen Joen esityksestä 2+1 tänään tästä on hyvä jatkaa. Ensiviikolla sitten pahoja menetyksiä kokeneen Tapparan kimppuun. Tästä pelistä voitaisiin saada 1 tai 2 pistettä koska Lahdesta tuskin Lukko tuo pistettäkään niin paha se paikka on Lukolle ollut.
 
Viimeksi muokattu:

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ympäri käydään, yhteen tullaan

Omat Pojat-projektin alussa, kaksi vuotta sitten, ensimmäisessä Lukko-Jokerit-ottelussa päädyttiin jatkoajalle, jossa Lehkonen otti ylivoimalla maalivahdin pois tunnetuin seurauksin. Lehdistötilaisuudessa Lehkonen vähätteli "ilmaisen" pisteen antamista sanomalla, että ei se meitä haittaa, pelaamme eri sijoituksista.
Taas mentiin jatkoajalle, mutta nyt lisäpiste jäi Raumalle...

Jokereille ovat aina kelvanneet tappelut, oli "vastustaja" kuinka taitopelaaja tahansa. Moniko muistaa jostain takavuosien finaalista, kun Sean Gagnon tyrmäsi Essi "Sikailija" Keskisen? Tuomarit eivät huomanneet "sucker punchia", eivätkä antaneet jäähyä, vaikka tilannetta näytettiin Elyseen screenillä.
Ja onnistuuhan Jokeripelaajalta potku luistimilla päin naamaa jäässä maaten.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tännehän on tekstiä tullut kuin Ruuneperiltä...

Huhhuh sentään, olihan peli. Koko rahan edestä saatiin taas katsoa, ja loppuhuipennus jatkoajalla oli mahtava, Koivisto ja Murphy kahdella yhtä vastaan, Koiviston nappisyöttö ja Murphy sai pistää laatan maaliin, siitä paikasta ei varmaan olisi edes Jussi Kiuru epäonnistunut.

Se kuuluu tuon Murphyn nimi muuten lausua Mööppi. Kuuntelin Ramonasta kun Anna kertasi pelin jälkeen maalintekijät ja syöttäjät, niin kolme kertaa hän Joe Pojan nimen noin lausui: Mööppi.

Juu. Jokerit sytyttää nykyään Äijänsuon paremmin kuin Ässät, eikä se mikään ihme olekaan. Jokereita vastaan kun Lukko on viime vuosina ne viihdyttävimmät pelinsä pelannut, eikä tämäkään tuonut poikkeusta. Tästä pelistä kun selvisi ilman sydäriä niin selviää mistä vaan.

Alku oli Lukon lievää hallintaa, mutta sitten Jokerit iski. Filppula (en nyt muista että kumpi se Jokereissa pelaa ja kumpi JYPissä) teki ensimmäisen liigamaalinsa (kuten muuten niin moni pelaaja Lukkoa vastaan tekee) vastahyökkäyksestä, ja Jantunen rankaisi Teemu Kesän jäähystä. Se taisi lipsahtaa Petelle hiukan helposti.

Mööppi teki sitten ensimmäisen maalinsa niin ikään ylivoimalla laukomalla riparin voimalla maaliin. Noin pitää maali tehdä, ilman mitään tyylittelyjä kiekko sisään kun paikka on.

Toisessa erässä näytti sitten siltä että mopo män justiisa. Pasi Saarelan tasoitus menee Häkkisen piikkiin, muille Lukon maaleille hän ei mitään voinut. Lukko sai pelata rutosti ylivoimaa toisessa erässä, mutta ilman tulosta, ja Martti Järventie pistikin sitten puolestaan miesylivoimalla komealla maalillaan Jokerit johtoon. Quinn Hancock tasoitti sekunti ennen erätaukoa taas ylivoimalla kun Jokeripelaajat odottivat jo summeria. Hämäläinen katsoi kylmästi Hancockin vapaana ja Velmu Viurusilmä sai pistää kiekon aika rauhassa tyhjään Jokerimaaliin.

Tuo tappelu Metropolitin ja Luovin välillä oli sellainen, etten sitä oikeastaan edes tappeluksi sanoisi. Yksin kun on vaikea tapella, sillä minun nähdäkseni Luovi ei edes halunnut tapella, mutta taisi hän lopulta pari kertaa sinne päin huitaista. Kaikesta näki ettei Metropoliitta Glenkään mikään varsinainen singeri ole, mutta kun ei ole Luovikaan ja Metropolit oli selvästi aktiivisempi ja tappelunhaluisempi, niin tuomariäänin 3-0 voitto kanadalaiselle. Tappelun tuomioista sen verran, että Luovi sai oikein 2+10 minuuttia pudotettuaan hanskat, mutta ei minun nähdäkseni Metropoliittakaan ottelurangaistuksen arvoisesti vedellyt, 2+2+10 minuuttia olisi minulle kelvannut tai korkeintaan 5+pelirangaistus, nythän tulee ottelurangaistuksen takia seuraavan pelin pakkolepo.

En tajua että mistä Metropolit niin Luoville hermostui. Jokerit hyökkäsi, peli katkaistiin paitsion takia ja vihellyksen jälkeen kaksikko Luovi-Metropolit luisteli rinnakkain ja yhtäkkiä Metropolit kaatui. Ja ylös päästyään kävi Luovin päälle kuin yleinen syyttäjä. Kai Luovikin siinä jotain elleskappia teki kun kerran miehen niskaansa sai, mutta ei Jortikka kyllä Metropolitinkaan temppuun tyytyväinen ollut.

Kolmannessa erässä Lukko meni nopeasti johtoon Niskalan maalilla. Pistikö muuten kukaan merkille Tähtisen loistavaa syöttöä maaliin? Jokerien peli muuttui kolmanteen erään täydellisesti, olisi ollut mukava olla Jokerien pukukopissa kuulemassa mitä Jortikka sanoi toisen erän jäähyistä...

Pitkään näytti siltä että pinnat jää kotiin, mutta lopussa 16 sekuntia ennen summeria Vertala tasoitti. Aika helpon oloisesti mies maalille eteni, eli pakkien syyksi pistän tämän. Kyllä mua ainakin tuossa vaiheessa katsomossa hiukan harmitti ja vittua itsekseni rupesin hokemaan. Lohdutin kumminkin itseäni sillä että pinna kuitenkin tulee, onneksi tuli kaksi, kiitos Mööppin maalin.

Pistikö kukaan merkille muuten sitä, että 300. pelinsä pelannut Torkki pääsi ensimmäisen kerran kaukaloon vasta kun yli 10 minuuttia oli avauserää pelattu, sen Kesän jäähyn jälkeen ensimmäiseen alivoimanelikkoon? Ja pelasi vissiin sekunnin tai pari ennen kuin tuli takaisin vaihtoon. Mistä tämä mahtoi johtua, rankaisiko Ika eilisistä kolmesta kakkosesta vai oliko Samilla kenties jotain muuta häikkää?

Joe Murphy pelasi hyvin eli voi olla hyväkin hankinta. Ainakin nyt tuli pisteet 2+1. Luovin vauhti on seitsemän ja puolen vuoden aikana hiukan hiipunut mielestäni. Muuta en oikein osaa sanoa, oli niin jännä peli etten osaa muiden pelaajien edesottamuksia arvioida.

Tuomari Henriksson antoi peevelisti jäähyjä. Osa aiheesta, osa aiheettomasti mutta muutama jäi kyllä viheltämättäkin puolin sekä toisin. Lukko sai kolme kymppiä, joista Luovin ja Koiviston kympit tulivat ihan aiheesta, mutta sitä mistä Heikkinen sen omansa sai en tajua? Mielestäni Heikkinen kaatui itsestään, ja taisi vähän loukatakin itseään jäätyään jäähän makaamaan, ja Niki pisti miehen kympille. En tajua.

Juu. Jokereista en oikein osaa muuta sanoa, kuin sen että Helenius kyllä erottui kaukalossa, jos ei muusta niin ainakin olemalla muita päätään pidempi. Vidman taklasi avauserässä Heleniusta, ja sai toisessa erässä kunnolla maalin edessä poikittaista samalta mieheltä.

Hieno voitto Lukolta, ja varmaan Jokeritkin on tyytyväinen pisteeseen. Olisivatpa kaikki pelit yhtä viihdyttäviä, vaikka ei tämä peli varmastikaan asiantuntijoiden mielestä ollut "hyvää jääkiekkoa", maksavan katsojan mielestä kumminkin oli. Ja siitä kuuluu kiitos tietysti voittaneelle Lukolle, mutta myös Jokereille, joka kuten sanoin on mielestäni pelannut viime vuosina viihdyttävintä peliä viierasjoukkueista Äijänsuolla. Ja varmasti moni 3700:sta katsojasta on samaa mieltä kanssani.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti cobol
Mun mielestä en ole koskaan kirjoittanut, että jos tähtipelaajaa kohdellaan vittumaisesti, tähtipelaaja ei saisi sitä itse kostaa kiusaajalleen vaikka puun takaa. Missä mä ole semmoisia taas kirjoitellut? Sen sijaan olen kirjoitellut, että tähtipelaajat olisi syytä jättää kokonaan rauhaan. Niin NHL:ssä kuin SM-liigassakin.

Siinä olet oikeassa, että ns. tähtipelaajat pitää jättää rauhaan ainakin niin, ettei mitään sikailuja tapahdu. Minulta tulee kuitenkin enemmän respectiä jos tämä kaltoin kohdeltu pelaaja käy hakemassa reilun haasteen, mutta joskus mieli kuohahtaa ja silloin saattaa lähteä käsistä, sille ei tietenkään voi mitään.

Mitä sinä esimerkiksi sanoisit siihen jos Pelicansin tähtipelaaja Toporowski tulisi samalla tavalla kostamaan Heleniukselle? Silloinhan tilanne on täysin verrannollinen tuohon sinun tähtipelaaja teoriaasi. Minä ainakin uskon että olisi aikamoista itkua ja hammastenkiristystä sieltä suunnalta.

Nämä kuitenkin kaikki ihan spekulaationa, eli en ole vielä nähnyt mitä siellä kentällä on tapahtunut. Toivottavasti kuitenkin on tullut ihan reilu kuitti, koska niistähän me kaikki pidämme.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Re: Tännehän on tekstiä tullut kuin Ruuneperiltä...

Viestin lähetti Roku

Tuomari Henriksson antoi peevelisti jäähyjä. Osa aiheesta, osa aiheettomasti mutta muutama jäi kyllä viheltämättäkin puolin sekä toisin. Lukko sai kolme kymppiä, joista Luovin ja Koiviston kympit tulivat ihan aiheesta, mutta sitä mistä Heikkinen sen omansa sai en tajua? Mielestäni Heikkinen kaatui itsestään, ja taisi vähän loukatakin itseään jäätyään jäähän makaamaan, ja Niki pisti miehen kympille. En tajua.

No filmistähän tuo Bonon kymppi tuli. Ja kyllä se ainakin meikäläisen silmään juuri siltä näyttikin. En tiedä mihin kaatui, mutta siitä Henriksson sen jäähyn puhalisi kun Heikkinen koki ihmeparantumisen kun kiekko tuli lähelle. Mielipidekysymyksiähän nämä aina ovat, mutta mielestäni tuo tuomio meni oikein.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nimenomaan filmaamisesta, mutta mitä ihmettä Heikkinen mahtoi filmata? Ei nähdäkseni siinä ollut edes mitään syytä kaatua? Oliko kukaan mustapaita edes lähellä?

Mutta tosiaan, se varmaan vaikutti Henrikssonin tuomioon kun Heikkinen makasi puoli tuntia jäässä ja sitten kiekon tultua lähelle hyppäsi seisomaan kuin kikkeli naistentansseissa.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Täytyy sanoa, että Lukon Janne Niskala on ampunut jo kauhean määrän laukauksia 2 peliä ja 18 laukausta tänään varmaan suurin osa. Toisena Torkki joka ei itseäni ihmetytä yhtään Torkki on ollutkin hanakka ampumaan, mutta Niskala on ampunut selvästi eniten koko liigassa toki 1+1 tehotkin vastaavasti Joe Murphy 6 laukausta joista 2 maalia tässä on meillä se pitkään kaivattu maalitykki toivottavasti tahti jatkuu.

Tarkistin muuten tuon vedonlyönti ketjujen välillä tilanteenkin elikkäs Saarela - Hancock - Torkki on saalistanut 2+2 ja Murphy - Tähtinen - Luovi 3+2 joten ainakin tällä hetkellä kakkoskenttämme on ollut tehokkaampi.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Terveisiä tieltä mutkaiselta!

Viestin lähetti Hearsay

Ja onnistuuhan Jokeripelaajalta potku luistimilla päin naamaa jäässä maaten.

Uskomatonta skeidaa!

Viitannet Janeckyn "potkuun" ilmaan kohti Kuusistoa...

Olisikohan ollut välissä noin puolitoista metriä...
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Makeaa mahan täydeltä!!

Hyvältä näytti tuo Lukon peli, vaikka Jokerit vielä aika keskeneräiseltä nipulta vaikuttikin. Markku Tähtisen upeat syötöt olivat illan positiivisinta antia, tuli välillä vähän essi keskisen maagiset lätyt mieleen:) Lukolta löytyy tällä hetkellä kaksi ratkaisuihin pystyvää kenttää, vielä kun Viinasen kenttäkin hieman parantaa peliään niin hyvähän tästä vielä tulee!! Nyt sitten vain jo vesi kielellä odottamaan torstaita.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Jatkoajan otteluraportista käy ilmi Metropolitin aloittaneen itse kokostoorin hän oli huitaissut Lukkolaista malianpäällä kasvoihin. Luovi tuli vaan tilanteeseen puolustamaan omiaan ja Metrolta oli todellakin päreet palaneet ja ruvennut hakkaamaan paikalle tullutta Luovia. Voisin jopa veikata ettei jää muuten 1 otteluun kun Metropolit on poissa mikäli tuo on totta mitä raportissa kerrotaan. Kuvanauha lähtee varmasti tutkittavaksi.

Mutta eihän se olekkaan yhtään vaarallista huitaista mailannupilla vastustajaa kasvoihin. Eihän siinä mene kun näkö pahimmassa tapauksessa joten uskoisin tässä tulevan sm-liigan ensimmäinen 3 ottelun pelikielto.
 
Viimeksi muokattu:

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Olen kyllä vähän eri mieltä tapahtuneesta tuon raportin kanssa.. Mutta jos noin on todella tapahtunut niin mikäs siinä, pari peliä lisää taukoa..silti epäilen vahvasti että enempää seuraamuksia tulisi..

Katsellaan.. ja matsihan tulee Sun-TV:ltä, tai siis Rauma-TV:hän nuo kuvaukset on tehnyt..ja jospa nuo tapahtumat sieltä näkisi..epäilen kyllä sitäkin kun siellä on taas herra zoomzoom ollut tietty kuvaamassa..
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Mailanpäällä lyömisestä tulee muuten automaattisesti iso rangaistus eli 5+20 min. Joten jos tilanteessa havaitaan mailanpäällä lyöminen kasvoihin ja päällekarkaus niin todellakin uskoisin todellakin 3 pelin huiliin vähintäänkin. Metropolit olisi jatkoajan raportin mukaan pitänyt sulkea pelistä tuomiolla 5+20 min pelirangaistus törkeydestä ja sitten vielä 25 min ottelurangaistus käytöksestä. Onneksi näin ei käynyt sillä olisi mennyt kaikki pisteet liigapörssistä, mutta uskon liigan kiinnittävän tähän huomiota mikäli näin tosiaan on käynyt.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paljon mahdollista että juuri noin on tuossa Metron tapauksessa käynytkin, itse en sitä huomannut mutta minä nyt en mitään muutakaan huomaa. En kyllä usko ainakaan Lukon mitään nauhoja tuosta tilanteesta eteenpäin toimittavan tai lisärangaistusta vaativan, ei kuulu tyyliin nimittäin. Eri asia on sitten, jos näissä ottelurangaistuksissa automaattisesti tutkitaan tapaus, niin kuin vähän epäilen.

Itse kyllä uskon että enempää ei tule kuin yhden pelin huili.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tuli vaan mieleen tuosta Metron tulistumisesta ja MaVin kommenteista toisessa ketjussa, että olisi Glennin kannalta hyvä pikku hiljaa pistää hermot jäihin. Jos tämä reagoimistapa tulee tavaksi, moni valmentaja varmasti yrittää hiillostaa hänet ulos pelstä esim. jonkun nuoren pelaajan toimesta. Ainakin minä valmentajana tekisin niin :o)

Mielenkiintoiset olivat Jortikan kommentit, aika paljolti samoilla linjoilla. Liian arvokas pelaaja joukkueelle istumaan pelikiellossa.

EDIT: Jos vaikka tästä tulisi jotain skismaa valmentajan ja pelaajan välille, seuranvaihdon sattuessa meille on aina tervetullut..

Ja sitten odottelemaan "imperiumin" vastaiskua.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuolla jälkipeleissä olleet kertoivat että Heikkinen oli tuohon saamaansa kymppiin ottanut kantaa. Mies kertoi että sai Pakalta poikittaista kasvoihin ja kaatui sen seurauksena. Pää on kuulemma hiukan pipi. Mutta haitanneekohan tuo enää mittään. Kymppi on kärsitty pois ja toivottavasti päänsärkykin kohta hellittää.

En tiedä mikä Torkilla alkupelin oli. Sama homma koskee Harikkalaa, joka tuli mukaan vasta kun äijät alkoivat uhkaavasti vähenemään. Ainakin Vidman tuurasi Torkkia ja Luovia erinomaisesti ja uskaltautui jopa taklaamaan rautajätti-Heleniusta. Heh.

Erinomaisen viihdyttävä peli kaiken kaikkiaan. Tällejä jaettiin ja otettiin itkemättä vastaan. Ja kiekollinenkin peli kulki. Tämmöstä kun saisi lisää joka viikko niin pitää ryhtyä valittamaan muista asioista. Koskahan Lukko on viimeski tämmöiseen maalimäärään päässyt? Hei hulinaa. Yleensähän sitä yhtä maalia on varrottu kolmanteen erään saakka.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Pärde
Tuli vaan mieleen tuosta Metron tulistumisesta ja MaVin kommenteista toisessa ketjussa, että olisi Glennin kannalta hyvä pikku hiljaa pistää hermot jäihin. Jos tämä reagoimistapa tulee tavaksi, moni valmentaja varmasti yrittää hiillostaa hänet ulos pelstä esim. jonkun nuoren pelaajan toimesta. Ainakin minä valmentajana tekisin niin :o)
Ihmeellinen kirjoitus naapurilta, kun teidän mies tekee tälläistä niin yleensä juhlitte "ottelun voittoa" ja muulla ei ole (enää) väliä.

Noh, ehkä teilläkin aletaan ymmärtää mitä jääkiekko on.
 

Hayha

Jäsen
Oma versio tappelusta.

Luovi ilmeisestikin kampitti Metron tai huitaisi johonkin ja kun Metro taisi huomata ettei jäähyä ole tulossa, niin nousi maasta ja lähti haastamaan Luovia. Kauempaa näytti kyllä siltä, että Gleni olis eka jotain huudellut Luovin edessä eikä tullut sentään selän takaa lyömään suoraan naamaan. Luovi sai pari iskua perille tappelun keskivaiheilla mutta ei voinut oikeastaan mitään siinä myllytyksessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös