Lukko - HIFK, Äijänsuo Arena 17.3.02 klo 16

  • 3 181
  • 43

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Janos....taisipa unohtua kokonaan tuo pronssipeli, sorry.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
IIIIIIISSMMOOOOOO, IIIIIISSMMOOOOO!! :D

Näin sitten omat pojat tekivät joukkueestaan ja omista faneistaan naurunalaisia.. Noh, teki ne sentään vielä maalinkin Äijänsuolla..

HYVÄÄ KESÄÄ kaikille faneille!! :cool:
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
:D Onnea Sakelle ja hyvää kesää!!!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sakelle kättä lippaan!

Ja eiköhän se tosiaan niin ole, että nyt kelpaa lopettaa. Kysytäänpä Sakelta itseltään, soitetaan sille!

-...haloo, Lindforsilla, Sakke puhelimessa.

-No haloo vaan ja onneksi olkoon ennätyksestäsi!

-Mistä ennätyksestä?

-No siitä, että tuli tuo uusi voittoennätys, 236 voittoa!

-Ai se...ei siinä mitään juhlimista ole vielä. Sitten vasta, kun niitä tulee 300 täyteen ajattelin pitää juhlat

-Vai niin, minkälaiset juhlat?

-Vien koko jengin Mäkkärin lelumaahan ja Lintsille ja aion mennä yksin vuoristorataan.

-Miten se onnistuu?

-Laitan piilokorot

-Loistava idea. Mitäs muuta kevääseesi kuuluu?

-Kevät ja kesä ovat mulle aina samanlaiset vuodenajat, kauhea odotus, että kausi taas alkaa. Viime kesäkin meni minulta längistä sisään hetkessä, nyt olen varovaisempi

-Pistät länget kiinni?

-Nimenomaan ja nopeilla reflekseillä aion pärjätä

-No, toivottavasti kesä ei yllätä ja vedä yläkulmiin!

-Tosiaan, kiitos vinkistä! Tarkistelen vähän asentoa ja homma on siinä

-No, sinullahan siis ura jatkuu syksyllä, saako uutisen julkaista?

-Ei missään tapauksessa. Sori, täytyy mennä. Lumikki ja noi 6 muuta venttaa ulkona. Näkemiin

-Näkemiin vaan, pidetään toistaiseksi omana tietona tämä uran jatkosi!

-Joo, ainoastaan Lumikki, nuo 6 muuta ja sinä tiedätte totuuden. Nyt mä lopetan, tosi paha puhua kännykkään kilpikädellä.

-Näkemiin taas, mutta eihän kädellä sinänsä puhuta, vaan....

KLIK
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Noh noh Jhag, ei mollata upeaa veskaria, joka on pitänyt monena kautena IFK:ta yksin pystyssä.

Onnea Sakelle, upea päätös IFK-ikonin pelaajauralle. Nyt vaan opettamaan muita, jotta näemme upeita maalivahteja IFK:n maalinsuulla jatkossakin.

Vaikka kaudesta kokonaisuudessaan jäikin hemmetin ikävä kuva, niin tämä lämmittää sentään hieman mieltä.

Nyt jäädään sitten odottamaan uusia pelaajia, toivottavasti pian jotain alkaa tihkumaan tietoon.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Rebel
Noh noh Jhag, ei mollata upeaa veskaria, joka on pitänyt monena kautena IFK:ta yksin pystyssä.

Onnea Sakelle, upea päätös IFK-ikonin pelaajauralle. Nyt vaan opettamaan muita, jotta näemme upeita maalivahteja IFK:n maalinsuulla jatkossakin.

Vaikka kaudesta kokonaisuudessaan jäikin hemmetin ikävä kuva, niin tämä lämmittää sentään hieman mieltä.

Nyt jäädään sitten odottamaan uusia pelaajia, toivottavasti pian jotain alkaa tihkumaan tietoon.

-No ei tietenkään mollata, tuohan oli kunnianosoitus Sakelle, joka on kautta aikain yksi värikkäimmistä suomalaisista maalivahdeista. Mutta uran loppuminen tähän kevääseen on nähdäkseni ainoa vaihtoehto, sillä Saken kunto ja tekniikka eivät enää riitä SM-liigaan.

Sakke kuuluu samaan pelaajakategoriaan kuin Jakke Ruutu, Kölli, Antti Törmänen, Jari Korpisalo....kaikilla on joku mielipide näistä veikoista eli he eivät jätä kylmäksi. Lisäksi kaikilla on ikonin asema omassa joukkueessaan.

Maalivahti, joka ei herätä tunteita, on tylsä tyyppi. Toivon mukaan Sakke jatkaa valmentajana. Ja toivon mukaan myös Kölli vetäytyy nyt. Paidat kattoon!
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti JHag
Toivon mukaan Sakke jatkaa valmentajana. Ja toivon mukaan myös Kölli vetäytyy nyt. Paidat kattoon!
Näin juuri. Köllin loppukausi kului lähinnä karvaajan roolissa, ja vaikka vanhat taidot ovat ainakin kohdittain ihan kondiksessa, vanhuus verotti pinnoja. Kaikesta huolimatta leppoisa 20 pinnan kausi Köllille ja 600 matsia molemmille "vanhuksille" täyteen. Kattoon molemmat paidat, #22 + #35.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Meinasi mennä mamman pannukakut väärään kurkkuun kun, parahin JHag, luin tuon Saken syvähaastattelun. Tuolla tavalla vanhaa miestä.. ja vielä hyvää sellaista.. torjuihan Sakke lauantainakin kokonaisen vedon..

Mutta nyt kun jo tiedämme Saken lopettaneen aktiivinsa, niin voimmekin olla yhtä mieltä kanssasi siitä, että Sakke on ollut kautta aikain yksi IFKoon parhaita veskareita.

Seuraava iso kysymys onkin, mistä saadaan seuraava luottokiipperi (Jutia lainatakseni) meille. Juuso toki jatkaa, ja jos Luoja suo, niin erittäin hyvin. Mutta jos omin avuin täytyy mennä, niin saas nähdä?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nonni. Se on lusittu sitten, tämä kausi meinaan. Onhan siellä vielä noita harjoituspelejä Lukolla pelaamatta, mutta minun puolestani saa ollakin. Ei nyt tässä vaiheessa koulutusta enää kiinnosta.

Kuulikos kukaan hallissa ollut mitään mielenkiintoisia huhuja ensi kauden vahvistuksista? Itse en mahdollisia nimiä kuullut, eikä kukaan keneltä asiaa kyselin, tuntunut tietävän mitään. Lehkosen Ika sanoikin Ramonan haastattelussa pelin jälkeen, että SM-liigapelaajien kanssa ei ole neuvoteltu, mutta uskoisko tuota?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Onnittelut Sakelle ennätyksestä. Vaikka on viime aikoina onkin tullut enemmän kritiikkiä tältäkin suunnalta, niin kyllä Sakke on pelannut todella hienon uran IFK:ssa ja oli hienoa, että jätkät saivat muuten katastrofaalisen kauden päätteeksi hoidettua tuon ennätyksen Sakelle. \o/

Se on sitten kausi paketissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos HIFK värikkäästä kaudesta!!!
Olkoon ensi kausi vielä värikkäämpi.
Kiitos...
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Molskis ja loiskis....

Tulipahan jo yritettyä aiemmin kirjoittaa pientä raportin tynkää mutta kone perkele vittuili samalla lailla kuin IFK koko kauden eli tuli ilmoitus laittomasta toiminnasta.

Asiaan Reili tunti sitten kotiutuneena Raumalta voisi pientä kirjoitusta väsätä. Oikeestaan pelistä ei mitään kummempia asioita edes ole sillä jäällä oli kaksi joukkuetta joita odotti viina pullot pukukopissa ja sen näki otteista. IFK:lle ottelu hiukan tärkeämpi kuin Lukolle sen takia, että Sakke saisi lopettaa uransa eniten voittoja torjuneena maalinvahtina ja näinhän siinä loppujenlopuksi kävikin. Sakke oli itse ottelussa hyvä joskaan vaarallisia paikkoja ei Lukolla ollut kuin muutama ja huippu vaarallisia yksi (toisessa erässä) ja Sakke torjuin nämä paikat hienosti. No pakollisen yhdenhän Sakke toki päästi mutta toisesta päästä katsoessani se ei ollut Saken moka.

Toinen asia mitä odotettiin vesi kielellä oli se, että Vopatti olisi saanut 200 minuuttia jäähyjä täyteen mutta se meni kyllä munilleen niinkuin moni muukin tällä kaudella.

Fani porukan suurimpia huveja oli kytätä tekeekö Mäkkäri maalin vai ei. Ai minkä takia? No siitä yksinkertaisesta syystä, että yksi heppu oli lyönyt Mäkkärin kanssa vetoa 100 eurosta ettei Mäkkäri tekisi tänään maalia ja vävypoika luotti tietenkin omiin kykyihinsä (eikä turhaan). Mäkkärillä oli jo ekassa erässä hieno paikka tehdä maali jonka seurauksena tilannetta tarkistettiin oikein videolta ja arvatkaa vaan kuka taputti, kun maalia ei tullutkaan? Aivan oikein tämä vetoa lyönyt heppuhan se. Toisessa erässä oli sitten sellanen paikka Mäkiaholla josta ei voi mokata kukaan muu kuin Kuhta korkeintaan (oho sekin muuten teki tänään maalin).. Yllätys yllätys Mäkiaho ei onnistunut vieläkään ja taas oli yksi kaveri joukossa joka huokasi kohtuullisen syvään. No niinkuin vanha sananlaskukin sanoo, että kolmas kerta toden sanoo niin nytkin ja Mäkkäri pääsi rankaisemaan jonka seurauksena fani porukalla oli yhden epäonnen seurauksena hiukan omaa kivaa ja vittuilu oli sen mukaista.

Tämän enempää en oikeesti jaksa matsista kertoa joten laitan pillit pussiin ja kiitän IFK:ta erikoisesta kaudesta joka ei unohdu mielestä koskaan vaikka haluaisinkin. Toisaalta tämäkin kausi on kuitenkin antanut hienoja hetkiä ainakin viisi kertaa ja ne on rämpimisen jälkeen tuntuneet todella hienoilta. tPS oli hieno voittaa kolme kertaa helsingissä hienolla pelillä eikä ollut Tappara pelin tasurikaan mikään huono peli. Tampereella oli mahtava peli Tapparaa vastaan jossa taisteltiin mahtava voitto kolmannen erän rutistuksen ansiosta. Luultavasti hienoja hetkiä on muitakin jos vaan jaksaa muistilokeroita hiukan kaivaa.

Vielä yksi lohdutuksen lause niille jotka ei kaudesta löydä mitään valoon viittaavaa: Nimittäin monella joukkueellahan on tavoitteena voittaa kauden viimeinen peli ja se me tottavie voitettiin:cool: :cool:

Kiitokset vielä kaikille tutuille ja tuntemattomille. Nähdään viimeistään ensikaudellla.
 

Carlos

Jäsen
El raportti

Näin maanantain kunniaksi täältäkin päin otteluraportti:

Ottelu oli oikeastaan yllättävän kovatasoinen, ihan pirteää peliä puolin ja toisin, vaikkei panoksia juuri ollutkaan. Ihan mielellään katselin peliä ja kohtalaisen hyvin mielin voi aloittaa lomanvieton. Molemmilla oli paikkoja pelissä hyvin, mutta meillä ainakin Sakke pelasi kyllä loistavan pelin ja oli todellakin voittava maalivahti. Se Uusikartanon maali ei todellakaan ollut Saken moka. Olisko ollut toinen ripari, jonka UK pääsi pyssyttämään kahdesta metristä, ei mitään saumaa.

Hifk loi hyvin paikkoja koko ottelun, mutta jälleen kerran se viimeistely ontui. Parhaiten silmään pisti Kimmo Salminen joka piti järkyttävää vauhtia päällä lähes koko pelin, ja saikin hyvin peliaikaa. Eniten taklauksia koko pelissä. Raumallakin ihmeteltiin että mikäs mies tämä Salminen oikein on. Vihko oli myöskin nopeudessa omaa luokkaansa, vastustajan pakit ihmettelivät moneen kertaan että millä hemmetillä tuon ottaa kiinni.

Kukaan ei usko tätä mutta Rajala pelasi tosi hyvän pelin! Ei yhtään pahempaa hassia ja putki kulki läpi koko ottelun. Jopa kerran 1-1 tilanteessa Rajala taklasi Lukkolaisen laitaan niin että tömähti! Jos mies vaan pysyy terveenä ja parantaa tähän tahtiin, niin ilman muuta saa olla meillä ensi vuonnakin. Lehtonen oli sen sijaan aika kahveella pariin otteeseen. Pommikone ja Z olivat luonnollisesti omaa luokkaansa.

Kertokaas muuten mitä hemmettiä se fanien joka paikkaan ronttaama lakana "Marek, jotain tsekinkieltä..." tarkoittaa? Kun minen oikeen saa selvää.

Kuhta oli myös aika hyvin vauhdissa koko pelin, kun paineita ei enää ole. Vopatti piti välillä kiekkoa hyökkäyspäässä niin pitkään kuin halusi ja syötti sitten kaverille kun alkoi kyllästyttää. Ilman muuta olisi kiva nähdä ensi kaudellakin.

Hifk pelasi koko ottelun kolmella ketjulla, ja jotekin näytti että näin homma toimi aika hyvinkin, kun kaikki saivat tarpeeksi jääaikaa. Jopa vanha kaartikin oli hyvin edukseen. Pitää silti sanoa että Kölli eläkkeelle, kiitos näistä vuosista, mutta jätä jo nuoremmille tilaa. Yleensä 1-1 tilanteissa näkee että hyökkääjiltä jäätyy kädet, mutta Köllillä jäätyi jalat. Kädet veivasi kiekon mallikkaasti pakin ohi, mutta jalat ei enää irronneet jäästä.

Taisi tulla aika sekava sepostus, mutta onhan sentään maanantai. Hyvää kesää vaan kaikille ja ensi kautta odottelemaan vesi kielellä!

Illan hauskin tapaus oli ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus. Siinä kysyttiin Alpolta tulevaisuudesta, ja Ape vastasi: "Mulla on kahden vuoden sopimus Hifkin kanssa, tai ainakin pari kuukautta syksystä". :D Huumorimiehiä, ja vielä realisti sellainen!:D
 

Carlos

Jäsen
Kyllä oli muuten taas laadukas otteluraportti Hifkin sivuilla! Eipä tainnut kirjoittaja tälläkään kertaa nähdä koko peliä. Kuhdan upea maali "ylämummolaan jne", just joo. Oikea versio: Kiekko pyörii kulmassa, Vehanen hukkaa itsensä pois maalilta, Kuhta yrittää kiertää maalia, ei onnistu, kauhea sähellys, jonka jälkeen Kuhdan onnistuu tintata kiekko keskelle tyhjää maalia. Juupa juu. Ja miten Lukko voi "tehtailla" yhden maalin? Teollinen vallankumous kun nimenomaan toi meille sarjatuotannon, josta tämä "tehtailukin" on peräisin. Onneksi sentään tällä kertaa yhtään vetoa ei "painunut vastustamattomasti ohi maalivahdin", kiitos siitä.

Ja miten niin Joonas Vihko oli A-junnujen pelissä??? Ainakin joku Vihko #12 viiletti Raumalla niin perkeleesti, en tiedä onko suvussa enemmänkin potentiaalia näin ollen?

Toivotaan siis ensi kaudelle vahvistuksia, ennenkaikkea sinne kotisivujen puolelle. Parannusta on haettu koko kauden, mutta edelleen ollaan aika syvällä. Tietysti, täytyyhän sukulaispojalla olla joku homma organisaatiossa...
 

Abigail

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SFC
Heeeeeeiiiiii...Roman Vopat...uhh...ahh

...we wanna see you play here next year!

Miten on Pate00? Pitäisikö lakanan viesti paljastaa? Nääh, tsekinkielen sanakirjat vaan esille immeiset! Jsi kilo mouky!

Saas nähdä nappaako Hopukka Combat Wombatin meiltä ensi
kauden maakuntaan vai pysyisköhän mies vielä VALTAKUNNAN
pääkaupungissa?

Rauman Lukon faneille terveissii, että tiedätte kyllä varsin hyvin
minne voitte ne rumpunne sijoittaa... paikallisten "kannustuksesta"
ei eilen kuulunut mitään muuta kuin tyhjässä hallissa kaikunut
rummun pauke.
Toivottavasti IFK-fanien lauantaina Jääkenttäsäätiölle keräämä,
varsin suosituksi noussut adressi rumpujen (H:gin) jäähalliin tuomisen
kieltämiseksi näkee ja ennen kaikkea kuuluu ensi kaudella
hallissamme. Ei rumpuja Nordikalle, kiitos. Piste.

Kausi jäi lyhyeksi, joten niin jääköön myös tämä viesti.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Fanien "sydän" muodostuu noin kymmenestä ihmisestä, joista osa on jo lähtenyt opiskelemaan.. Muista hallin papparaisista ei ole muuhun kuin pelaajien kritisointiin..raumalaiset, etenkin opiskelijat, jotka hallille ilmaisetki pääsevät, ovat niin luuseriporukkaa, että ei niiltä mitään kannustusta irti saa.. Ja Äijänsuolla on yksi Suomen parhaimmista tunnelmista kunhan kausi on sen arvoinen..hyvällä kaudella "sydän" kasvaa ja erilaiset sydänäänet kuuluvat voimakkaammin, tämän kauden kaltaisella persliu'ulla sydän kutistuu ja vain sydämen lyönnit kuuluvat.. :(

Länsi-Suomi kommentoi Lehkosta hyvin; "Jos Lukko on junnannut saman kaavan mukaan viimeiset parikymmentä kierrosta, niin valmentaja Ismo Lehkosen päässä on pyörinyt sama nauha vähintäin yhtä kauan." :D
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Länsi-Suomi kommentoi Lehkosta hyvin; "Jos Lukko on junnannut saman kaavan mukaan viimeiset parikymmentä kierrosta, niin valmentaja Ismo Lehkosen päässä on pyörinyt sama nauha vähintäin yhtä kauan." :D

Jep,jep. Ja tuon nauhan keskeisin sana on sitä ihtiään. Nimittäin tuo lasten kehittyvästä suusta ennen v...ua ja jälkeen kakan usein kuuluva p...a. Täytyy toivoa että Ismo pysyttelee ensi kaudenkin tässä p...assa tai taantuu tuolle kakka-asteelle. V...ua en soisi pelien jälkeen ensi kaudellakaan kuulevani. Sitä saa nykyisin kuunnella aivan riittävästi bussissa, pysäkeillä, kaupoissa ja ties missä. Onneksi työpaikkani on sentään v-vapaata aluetta. Mutta loihtihan Ika suustaan tuo Möllin ikiaikaisen lempilapsen, Onni Armas Paskiaisen tässä edellispelin jälkeen. Tyytykäämme Onni Armaaseen jatkossakin. Onnissa on tyyliä vaikka se joukkueelleemme karvaista Full Montyaan kohtuuttoman usein esitteleekin.
 

aNkkU

Jäsen
Suosikkijoukkue
LUKKO
Totta...

Meiän rumpupojat on todella hyvä lisä ainakin sillon kun hallissa on muutenkin meteliä. :)
Nyt kun siellä oli ollut hiljaista niin toisaalta ne rummutkin oli ehkä turhia. :mad:
Ehkä me otetaan ensi vuonna mallia hjallis-areenan faneista ja istutaan puku päällä hallissa ja taputetaan kolme kertaa (jos sitäkään), jos tulee maali. :D
Täytyy toivoa, että saan opiskelupaikan ensi vuonna Raumalta, toisaalta en tahtois tätä linjaa jättää...:mad:
mä kun oon aina ajoissa kirjottelemassa näitä juttujani, tääkin tulee viikon myöhässä, mutta kiitos Lukolle kuitenkin viime kaudesta, vaikka eihän se hyvin mennyt. Mä täällä SaiPa-fanien keskellä voin kuitenkin olla ylpeä itsestäni. :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös