Lukko CHL:ssä

  • 169 100
  • 690

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Telkkarissa kuva oli ihan hyvä eikä pätkinyt ollenkaan. Ei se nyt mikään superHD ollut mutta huomattavasti parempi kuin teksti-tv.

Ne jotka jaksaa valittaa kuvan laadusta, niin voi olla katsomatta tai katsoo sitten vaikka jostain muusta laitteesta kuin puhelimesta.

Miten tämä liittyy Lukkoon CHL.ssä? Siten, että ainakin minä olen tyytyväinen, että näen Lukon pelin telkusta vaikka sitten vähän huonommalla kuvalla. Ja vielä ilmaiseksi.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Toivottavasti saatana sentään tänään klo 21 soneraviihde.fi tai mobiili toimisi vähän paremmin kuin eilen. Yritin katsella Hifkin peliä, ja eihän sitä voinut katsoa. Laatu* oli asteikon alapäässä koko ajan, juuri ja juuri erotti joukkueet, esim grafiikoista ei saanut mitään selvää.
Kaistaa perkele!
 
Viimeksi muokattu:

YellowBear

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun kerran tuota Nottingham peliä ei telkkarista näe niin löytyykö mitään sivua jossa olisi ilmainen striimi? Itse en noin viiden minuutin googlauksella löytänyt.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Täytyy korjata tännekin tuo erheellinen luulo jota olen mm. Lukkomaniassa kirjoittanut, eli Nottingham on hankkinut pelkästään CHL:ää pelaavia miehiä joukkueeseen sen takia, että brittiliiga EIHL:ssä on ulkomaalaiskiintiö, 12 pelaajaa. Asian kertoi Kiekkoareena: Lukko tutustui pantteriluolaan - Kiekkoareena

Enpä ole moisesta kiintiöstä ollut tietoinen. Oma virheellinen kuvitelmani oli brittiliigan palkkakatto (ainakin joskus siellä sellainen oli, en tiedä onko enää), jonka ylityksen takia näitä CHL:ää pelaavia ei voisi sikäläisessä sarjassa peluuttaa mutta tulipa tuokin korjatuksi.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
IPTV:ssä ainakin oli ihan hyvä kuva kun eilen pikkaisen katsoin sekä Kärppien että Saipan matsia. Kyllähän tässä iltaa alkaa odottamaan jo. Tosin ei ole mitenkään varmaa että pääsekö alusta seuraamaan. Onneksi alkaa noin myöhään, että ainakin lopun näkee.

Onkohan noita kokoonpanoja illan matsiin jossain tarjolla?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ketjukokoonpanot Nottingham Panthers-otteluun 22.8.

1.kenttä

#82 Ville Vahalahti - #11 Aaron Gagnon - #54 Jesper Piitulainen

#6 Ilkka Mikkola - #10 Mikko Kousa



2.kenttä

#22 Toni Koivisto - #80 Henrik Koivisto - #47 Janne Lahti

#28 Janne Niskala - #55 Harri Tikkanen



3.kenttä

##21 Jerry Ahtola - #3 Jonne Virtanen - #20 Teemu Nurmi

#51 Jesse Virtanen - #43 Antti Jaatinen



4.kenttä

#39 Olli Sipiläinen - #24 Filip Riska - #17 Ville Nieminen



13.hyökkääjä: #63 Eetu Koski

14.hyökkääjä: #23 Olavi Vauhkonen



Maalissa: #30 Ryan Zapolski

Varalla: #32 Oskari Setänen
 

Jukisto

Jäsen
Toimiikohan jollain nuo DNA:n "superviikonlopun" Total Open-kanavat? Itse asun Turun keskustassa ja DNA:n asiakaspalvelun mukaan pitäisi näkyä, vaan eipä pelitä niistä yksikään.
 

Mato

Jäsen
Suosikkijoukkue
RTK
Kivasti pelittää Souneran viihde, toivottavasti myös vielä hetken perästä, eihän tuo kuvan laatu nyt TV kuvaa vastaa, mutta näillä mennään, 1-7 päättyy tämä spektaakkeli. Piitulainen tekee 3 maalia, Niskala 2, Gagnon 1 ja Kousa 1 :)
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ei kysytty multakaan mitään, sen kun katselen vaan.
 

Raato55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Minnesota wild
odottakaa se 25-30 sekkaa , älkääkä painako mitään. Pitäis alkaa automatic. jos meet paineleen play now, niin silloin kyselee..
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnea niille, jotka eivät saaneet näkyviin. Oksettavaa katsottavaa. Lukko ei ole RD:n aikana pelannut ikinä näin huonosti, kun ottaa vastustajan huomioon.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ainoastaan klikkaa ne ruksit pois siitä näytöstä, ennen ruudun suurentamista. Ei mitään play now tai muuta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikeuksien kautta voittoon. 4-2 Lukolle ensimmäinen peli. Eipä sillä muuta merkitystä ole, mutta pysyypähän Jatkoaika tämän illan ja huomisenkin luettavassa kunnossa kun Ässien kannattajat ja pari tiettyä Lukon "kannattajaa" lymyävät koloissaan hammasta purren ja voiton karvasta kalkkia niellen.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös