Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Luetko pöntöllä istuessasi lehteä, kirjaa tai jotain muuta?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Roger Moore, 18.11.2018 klo 13.32.

?

Luetko pöntöllä istuessasi lehteä, kirjaa tai jotain muuta?

 1. Kyllä

  34 ääntä
  69,4%
 2. En

  15 ääntä
  30,6%
 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Aamupaskalla istuessani selailin urheilulehteä, ja pamahti sitten mieleen että mitenkähän moni harrastaa lukemista samalla kun paskantaa. Paskalla istuessa on joskus erittäin rentouttavaa selata lehtiä, joskus sitä unohtuu siihen pöntölle pidemmäksikin aikaa jos on vaikka hyvä kirja kesken. Nykyään tosin pyrin välttelemään tätä.

  HUOM! Pidetään tämä nyt painetussa tekstissä, eli kännykän tai tabletin räpläämistä paskalla istuessa ei nyt lasketa tähän. Sehän on jopa vaarallistakin, muistan joskus että aamu-tv:ssä mainittiin miten suurin syy puhelimen kosteusvaurioille on se että se putoaa vessanpönttöön.
   
 2. teppana Jäsen

  Kyllä. Alakerran vessassa on pino Hyvä Terveys lehtiä joista olen löytänyt "kysy asiantuntijalta" palstan. Istunnolla selailen lehdistä nämä kysymykset läpi. On mielenkiintoista lukea ihmisten suoliongelmista samalla kun vääntää mielihyvää tuottavaa tuotosta. On siellä pari urheiluun erikoistunutta lehteä myös.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 3. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Opettaja-lehti on hyvä täysistunnoilla. Yleensä se riittää just yhden istunnon ajan.

  Yhden Reijo Mäen kirjan olen joskus lukenut toilettikäyntien aikana. Oli just sellaista WC-kirjallisuutta.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Usein kännykkää, mutta välillä myös ihan painettua tekstiä. Olisihan se tyhmää vain istua, kun sen ajan voi käyttää monella tavalla hyödyksi. Menestyneet ihmiset kutsuisi tätä toimintaa multitaskingiksi.
   
 5. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tota juttua en ole koskaan ymmärtänyt. Miks siellä pitää huvikseen viettää aikaa? Miks ei vaan tiputa pökäleet ja pyyhi ja tule pois. Ja menee vessaan vasta kun paskattaa eikä odottelemaan että jos vaikka alkais paskattamaan.
   
 6. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Tässä taannoin eräs viikonloppu oli hieman vatsa sekaisin ja tuli vietettyä aikaa vessassa hieman tavallista enemmän. Käytin ajan hyväkseni tehokkaasti ja luin Dostojevskin koko tuotannon kolmessa päivässä.
   
 7. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Joko Aku Ankka lehteä tai sitten Aku Ankan taskukirjaa.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 8. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Luen pöntöllä Roope-setä- lehtiä. Tällä hetkellä on kyllä sellainen tilanne että osaan jo tarinat ulkoa. Ei tarvi kuin ottaa lehti käteen niin muistaa mitä tapahtuu tarinoissa. Silti selailen lehtiä lukematta yleensä puhekuplia. En vaan meinaa osata istua pöntöllä lueskelematta jotain, joskus luen käsisaippuan ainesosaluetteloa. Pitäisi käydä kirppiksellä ostamassa uutta luettavaa vessaan.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 9. El Lude Jäsen

  Paskalla olessa täytyy lukea paskaa tasoa olevia lehtiä. Luenkin siis Pravdaa ja Izvestiaa, kun tuotan sisältöä pönttöön.
   
  NDT665 tykkää tästä.
 10. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  Taskareissa on minusta liian pitkät tarinat pöntölle. Kuten jo kirjoitin suosin Roope-setiä. Veljen lapsen Aku-lehtiä olen joskus kotiin kantanut vessalukemiseksi... Roope-sedät vaan tuntuu käteen sopivimmilta.
   
 11. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  Mulla menee hieman enemmän aikaa lehden lukemisessa kuin yhden taskarin tarinan lukemisessa, niin mulla kyllä menee molemmat.
   
 12. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Se on sivistyksen merkki. Jos oot joskus vienyt jotain elukkaa esim. koiraa paskalle, niin tiedät että se vain kyykistyy, jukertaa pökäleet ja jatkaa matkaa.

  Eli koira se on joka lukematta paskoo. Ei mies huonompikaan.
   
 13. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tällä hetkellä on menossa tollanen kovakantinen paksu Pahkasian-kootut (jonnet ei tiedä, ei ne taida kyllä tietää edes mistä kirjan saa käyntiin). On upeeta kun pöntöllä istuessaan voi sivistää itseään.
   
  Punamusta ja teppana tykkäävät tästä.
 14. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Tex Willer on meikäläisen kohokohta aamupaskalla. Siis siinä menee siis Kit Carson sinne tiskille ja joku renttu alkaa aukomaan päätään. Tex sitten tulee siihen että oluet kiitos. Baarimikko on sitte paholaisen puolella ja vetäsee sen kakspiippusen haulikon melkein esiin kunnes Tex puuttuu peliin että eläpäs möhömaha kaivele sitä sieltä tai saat kohta kolmannen silmän. Tää on huikeeta jos mikä.
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kirja on usein kädessä. Mökkielämäänhän kuuluu ehdottomasti Aku Ankat ja vanhat aikakausilehdet huussissa istuessa.

  Vessanpöntöllä istuminen on muutenkin mahdollisuus suorittaa kaikkia hieman rasittavia arkielämän tehtäviä kuten laskujen maksu, hampaiden pesu ja aamupalan syönti.
   
 16. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Olet tässä täysin oikeassa, ja paskalla lukijat täysin väärässä. Kommenttisi on nimittäin kuin suoraan lääketieteellisen asiantuntijan lausunnosta (lähteenä Iltasanomat):

  "Ulostamisen pitäisi hoitua alta aikayksikön, sillä on epäterveellistä viettää liian pitkiä aikoja pytyllä pungertaen.
  Pittsburghin yliopiston gastroenterologisen yksikön psykiatri Gregory Thorkelson kertoo Men’s Health -julkaisulle, että ulostamisen pitäisi hoitua 10–15 minuutissa. Sitä pidemmät ajat voivat kertoa terveysongelmista.
  Vessaan pitäisi Thorkelsonin mukaan suunnata vasta, kun on hätä."


  Toisessa IS-jutussa haastatellun lääkärin mukaan vessassa lukeminen ja siellä ylimääräisen ajan viettäminen aiheuttaa peräpukamia.

  "Kuulutko niihin henkilöihin, jotka tykkäävät ottaa mukaan vessanpöntölle sanomalehden, Aku Ankan tai jotain muuta luettavaa? Tiesitkö, että olet näin ollen alttiimpi saamaan yleisen, mutta kiusallisen ja kutiavan vaivan: peräpukamat!"


  Eli siitä vain sitten palstaveljet ja -sisaret jatkossakin lukemaan niitä Aku Ankkojanne ja Roope-setiänne vessassa, saatte siitä ansaituksi palkaksenne peräpukamat, varsinkin jos satutte jotain Carl Barksin tai Don Rosan tarinaa lukemaan. Vessassa lukeminen on niin sivistymätöntä ja epäkunnioittavaa luettua ja painettua tekstiä kohtaan, että siitä joutaakin saada terveysongelmia. Kännykkää saatte puolestani räplätä ja kirjoittaa vaikka Jatkoaikaan, moni viesti täällä tuntuukin olevan ulostemassojen seasta kirjoitettu.

  @Zodiac puolestaan ansaitsisi Tex Willerin, Kit Carsonin, Kit Willerin ja Tiger Jackin kotikäynnille revolverit ja nyrkit tanassa. "Hornan kekäleet!" huutaisi Tex nähdessään klassikkolehtensä paskakäytössä ja antaisi luuvitosten laulaa.

  @El Lude saa sen sijaan synninpäästön, hänellä ovat sisällöntuotanto ja luettava materiaali samaa tavaraa.
   
  Ollakseni ja Punamusta tykkäävät tästä.
 17. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  10-15 minuuttia, tuossa ajassahan nopea lukija ehtii lukasta vaikka Sodan ja rauhan. Ja muistaa jälkeenpäin, että Venäjästä siinä oli tarinaa.
   
 18. teppana Jäsen

  Nykyään asian toimittaminen sujuu niin kovalla tahdilla että en varmasti minuuttia pöntöllä istu. Eli ehtii juuri ja juuri kääntää sivun siihen kohtaan mihin viimeksi jäi.
   
 19. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ketjun avaaja laittakoon lainaamaani henkilöä varten vaihtoehdon- "leikin He-Man-ukoilla"
   
 20. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Joka aamu tulee plärättyä Hesarin pääkirjoitusaukeama ja ulkomaan uutiset läpi. Sitten jos siitä eteenpäin avautuu jotain mielenkiintoista, saatan jämähtää pöntölle pidemmäksikin aikaa. Aikoinaan tuli lueskeltua jopa Veijo Meren Manillaköysi muutamalla istuntokerralla.

  Vessassakäynti on saunan ohella niitä viimeisiä analogisen ajan turvasatamia, joita älylaitteet eivät ole korruptoineet. Kaikkialla muualla on olemassa riski, että kännykkä värisee tai joku hyödytön Jatkoajan vääntö vetää puoleensa. Senpä takia onkin harmi, että aamuinen huussireissu kestää niin lyhyen aikaa.

  Olen varmasti pukamiin liittyen riskiryhmässä, mutta Cheekin sanoin rakastan elää reunalla.
   
 21. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Kyllä. Noin puolet pönttökerroista kuluu lehtien parissa, toinen puolikas sitten sen avauksessa mainitun teknisemmän härpäkkeen kanssa. Kirjoja "en osaa" lukea tuon kyseisen toimituksen aikana, liian helposti tulisi istuttua tuntitolkulla.
   
 22. Luulajanpuisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Enää en lue paskalla, Tuomari tulee.

  No en kyllä ole lukenut aikoihin paskalla ollessani, mutta olihan tuo nuorempana ihan säännöllinen tapa. Aku Ankkaa, Tex Willeriä ja Mustanaamiota nyt ainakin lueskelin.

  Lainaus:
  Kyseinen Texas Ranger tietenkin manaisi toisella kotimaisellaan: Por todos los diablos!, tai Sangre y muerte!
   
 23. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Jatkoaikaa tottakai, tässäkin nyt.
   
 24. RexHex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Itsekkin olen tilannut Jatkoajan kotiin kannettuna. Pitkään mietin tarvitsenko perinteisiä painotuotteita kotiin kannettuna, mutta Pärnäsen valinta päätoimittajaksi sai minut vakuuttuneeksi tästä ja pistin tilaten lehden.
   
  chauron tykkää tästä.
 25. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Juuri näin, tulostan töissä muutaman ketjun, IFK-osiosta yleensä ja mietin hassunhauskoja vastauksia niissä esitettyihin voivotteluihin.

  Ehkä se meni tuonne ”jotain muuta” alle