Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Lucas Lessio HIFK:ssa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Petrell#32, 27.07.2018 klo 18.05.

 1. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Avataan tuoreelle kanadalaisvahvistukselle oma palstansa. Lessio pelaa siis kauden 2018-19 kattavalla sopimuksella HIFK:ssa.

  Kyseessä suomalaisille uusi tuttavuus, joten muutama huomio scouttien raporttien perusteella:

  25-vuotias hyökkääjä, josta odotettiin junnuaikojen näytöillä NHL-hyökkääjää. Maailman kovimman kiekkosarjan ovia hän kolkuttelikin, mutta tehot eivät siirtyneet junnuajoilta ammattilaissarjoihin.

  AHL-vuosien jälkeen tie vei KHL:ään kahdeksi edelliseksi kaudeksi. Ei vieläkään huipputehoja, mutta muutosta hän lähtee varmasti hakemaan nyt Liigasta ja HIFK:sta.

  Vahvuuksina tällä laiturilla on mainittu vahva luistelu ja hyvä laukaus. Kehuttu myös ammattimaiseksi urheilijaksi.

  Oma näkemys: hyvä haku HIFK:lta, vaikkakaan pomminvarmaksi pistelingoksi ei voi Lessiota julistaa. Mielenkiintoinen hankinta!

  Eliteprospects: Lucas Lessio - Elite Prospects

  Hockey's Futuren teksti Lessiosta:
  Hockey's Future - Lucas Lessio
   
 2. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Mielenkiintoinen hankinta. Nuorempana ollut Markus Granlundin kanssa saman tasoinen talentti.

  Granlund:
  2011 round 2 #45
  Hockey's Future - Markus Granlund
  Markus Granlund - Elite Prospects

  Lessio:
  2011 round 2 #56
  Hockey's Future - Lucas Lessio
  Lucas Lessio - Elite Prospects

  Tilastojen valossa ei ole mitään syytä miksi ei "Lassie" voisi tehdä hyvät pisteet Liigassa. Eikä ole edes ensimmäinen kausi euroopassa.

  Perään vielä videopätkää "Lassien" taidoista:
  Lucas Lessio #38 - AHL Highlights - YouTube
   
 3. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ikinä kuullutkaan kaverista, mutta puhtaalla statsiskouttauksella näyttää hyvältä haulta. Vastaavan pedigreen suomalaispelaajathan olisivat lähtökohtaisesti helposti kovia liigajyriä: kakkoskierroksen varaus, yli 40 änärimatsia, parhaimmillaan lähes piste per peli AHL:ssä. Paljon paskemmillakin näytöillä on tänne päässyt joskus pelaamaan.

  Tosi jännä nimi muuten kaverilla. Mistäköhän on sukujuuret peräisin?
   
 4. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Hyvä avaus @Petrell#32 ! Yhdyn ylläoleviin siinä, että mielenkiintoinen on haku ja ehdottomasti nousee iteltä myös peukku ylöspäin. Vikkelän olonen kaveri klippien perusteella ja osaa tehdäkkii jotain sillä kiekolla. Kausi toki näyttää millanen kaveri todella on kyseessä, mutta lähtökohtaisesti just tälläsiä hakuja haluan nähdäkkii Salmelaiselta.
   
 5. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Kaiken maailman hurtajit ja spanielit ovat päässeet täällä yrittämään, niin melko reilua, että annetaan myös tälle tulokkaalle reilu mahdollisuus. Käsiä näyttäisi löytyvän, eikä tuo luistelukaan ole ihan jonnevirtasmaista. Peukkua ylöspäin ja katsotaan miltä näyttää kun ensimmäiset kymmenen peliä takana liigaa. Veikkaan, että näyttää suht hyvältä.
   
 6. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Mielenkiintoista tietoa löytyy Lessiosta, kun nettiä kaivelee.

  Mies oli lähellä pysyvää roolia Montrealin NHL-miehistössä kaudella 2015-16 alempien ketjujen rikkovassa roolissa.

  Löysin kolumnin, jossa Lession panosta kehuttiin tuon kauden päätteeksi, mutta loukkaantuminen taklaustilanteessa päätti hyvin startanneen alun Canadiensissa. Otteluita kertyi lopulta tuolla kaudella 12 NHL:ssä.

  Lupaa kyllä hyvää nämä puheet. Ainakin itselläni luottavainen fiilis, että saadaan vähintään joukkueen eteen kaikkensa tekevä hyökkääjä.

  Tässä vielä Gudasin taklaus, joka toistaiseksi päätti Lession NHL-uran: Radko Gudas Clipping Major on Lessio - Canadiens @ Flyers - 2/2/2016 - HD - YouTube
   
 7. Kreisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turbulenssissa
  Mielenkiintoinen kiinnitys. Mulla on odotukset tän kaverin suhteen kohtuu korkealla, kuten jokaisesta ulkomaalais vahvistuksesta kuuluukin olla. Toivottavasti onnistuu ja saadaan pariksi kaudeksi tasokas kanukki.
  Istunee hyvin Selinin pelifilosofiaan.
  Tervetuloa.
   
 8. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ensinnäkin ketjun avaajalle kiitokset siitä, että pelaajaa koskevan ketjun otsikko on lakoninen eikä sisällä mitään ylimääräistä verbaalisen kikkailun yritystä. Lessiolla on videopätkien mukaan käsiä ja myös kokoakin ja hänelle voi sovitella huomattavaa roolia ensi kauden joukkueessa. En olisi yhtään yllättynyt vaikka löytyisi ylivoimalla viivamiehen paikaltakin välillä. Toivotaan, että keskushyökkääjä löytyy mahdollisimman pian - Lession hankinta osoittaa että 'markkinat eivät ole tyhjät'.
   
 9. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Lainaus:
  Olihan törkeä "taklaus". Alkoi oikein vituttamaan Lession puolesta tuo. Toivottavasti löytää uuden uuden suunnan uralleen meiltä ja palaa vielä jonain päivänä änäriin ja upottaa mestaruusmaalin tuon persreijän naaman kautta verkon perukoille.
   
 10. Smeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Hyvä kutina ainakin AHL highlightsien perusteella ja muutenki näytti olevan ihan miellyttävän kokoinen jässikkä omassa jengissä. Kiekonsuojaamisia katsoessani Lessiolta mieleen tuli välittömästi Elkins.
   
 11. scholl Jäsen

  Lainaus:
  no ei kai tuossa mitään epäselvyyttä ole. Selvä italialainen nimi. Kyllähän tuo juontaa juurensa antiikin Kreikan Aleksandrosiin, josta on sitten johdettu kaikki nämä Aleksanterit ja muut joka kieleen. Italiaksi se on Alessio ja tuosta etunimestä se hyvin suurella todennäköisyydellä on johdettu.

  Aikanaanhan Ontariossa oli sellainen liigakin kuin Canadian Italian Hockey League ja siellä on pelannut pelaaja nimeltään Claudio Lessio.

  Minusta vaikuttaa hyvältä haulta, kun ikääkään ei ole vielä liikaa, ts. voi vielä kehittyä, jos pääsee sopivaan rooliin. Salmelaiselta noin lähtökohtaisesti hyvää duunia.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Mielestäni melko erikoinen haku, en väitä etteikö voisi onnistua, mutta ei kyllä yllättäisi yhtään jos kaveri olisi poistunut joukkueesta jo ennen vuodenvaihdetta.

  Annetaan tietenkin mahdollisuus, mutta kuuta taivaalta en odota vaan aika vähäiset on odotukset. Yllätä Lessio minut positiivisesti...
   
 13. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvä haku. Tykkään näistä hankinnoista, jotka tulevat täysin puuntakaa. Uskoakseni tätä heeboa ei ole missään spekuloinneissa edes sivuttu ja se kertoo siitä, että toimistolla tehdään muutakin kuin luetaan Jatkoaikaa.

  Aika näyttää, miten onnistuu, mutta paperilla hyvä hankinta.
   
 14. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Tässä haastattelu, jossa pääsee hieman sisälle Lession omiin ajatuksiin.

  Lucas Lessio: "Jag är här för att vi ska jaga slutspel" - YouTube

  Hän siis pelasi hetken aikaa Örebrossa Ruotsissa toissakaudella. Huomionarvoista on, että hän tyrmää toimittajan kysymyksen siitä, että hän olisi snaipperi. Kokee itsensä enemmän voimahyökkääjäksi ja haluaa auttaa joukkuetta myös puolustusalueella ja pelata tasapainoista kahden suunnan peliä.

  Mielestäni tämä ei suinkaan ole huono asia. Pahinta olisi, jos kyseessä olisi maalipaikkoja kyttäävä surffailija.

  Lession haastattelut vahvistavat kuvaa joukkuepelaajasta ja kypsästä ammattilaisesta. Tähän päälle, kun löytäisi toimivan ketjun ja tehoja HIFK:ssa, on kyseessä varmasti vahvistus, mutta hänestä on turha odottaa 30 maalin huippusnaipperia.
   
 15. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos se luo ketjukavereilleen sen 30 huippupaikkaa, josta häkki heiluu ni kyllä sekin käy mainiosti :)
   
 16. Rutale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joe Finley terveillä olkapäillä.
  Tervetuloa Lessio! AHL-Highlights pätkän mukaan mielenkiintonen peluri. Muutama omaan silmään törkeen siisti "jalalla pakista ohi vahvalla suojauksella ja rystyltä sisään"maali. Tosin niinku joku sanokin että noissa pätkissä heikkoudet ei tuu esiin mutta annetaan mahis.

  Btw noi väkisin keksityt lempinimet vituttaa. Miks Lessio pitäis muuntaa Lassie:ksi? Huh...
   
 17. torpeedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
  Lainaus:
  Vanha ärsyyntynyt jantteri jatkaa. "Huuhkajat", "susijengi" jne. Täysin ylituotettua kaupallista tuubaa.
  Anteeksi OT.
   
 18. Lessio erittäin hyvä haku IFK:lta. Tekee ensi kaudella Liigassa yli 20 maalia, jos ei loukkaantumisia, tai syön IFK-tupsupipollisen paskaa..
   
 19. karel de groot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, respektit suomalainen Jokerit
  Pakko todeta heti ensi tilassa, että nyt on aikamoinen arpa Tobberilta. Vaikea sanoa, mitä Lessiosta ajattelen. Jossain välissä olin varma, että on vuoden sisällä NHL-joukkueen kakkosketjussa, toisaalta muistan kommenttini, jossa sanoin, että soppari Mahorkkaliigaan on miehen uran loppu.

  No, nyt sitten katsotaan, millä eväillä IFK:hon on tulossa. Örebron stinttiä seurasin hyvinkin läheltä ja se suoritustaso ei tule riittämään (edes) SM-liigassa. Olisiko sittenkin pitänyt lähteä Lappeenrantaan kokeilemaan?
   
 20. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Kun katsoo mitenkä Suomalaiset on KHL:ssä pelanneet niin ei se nyt ihan pahalta näytä. Salmisen viime vuodet tai Jaakko Rissasen tehot niin aika vaisua on.Tai Jesse Joensuu niin aika samanlaisia pisteitä Lessio teki.
   
 21. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Penako näitä soppareita vääntää kun ollaan palattu koirateemaan? Tervetuloa jengiin Lassie! Toivottavasti sinusta on pelastajaksi. Tuntematon kaveri mutta tilastojen perusteella vaikuttaa hyvältä hankinnalta.
   
 22. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stiiv Jatserman
  Lainaus:
  Silloin kun Medvascek vielä pelasi KHL:ää tuli Lessiota puolivahingossa nähtyä muutaman pelin verran. Luistelee ja suojaa kiekkoa ihan hyvin mutta Liigan taso on kyllä ensi kaudella aika pahassa jamassa jos Lessio tekee lähellekään 20 maalia. Nelisenkymmentä NHL- peliä toki kertoo siitä ettei mies ole ihan lapanen ja että jotain upsidea on olemassa.
   
 23. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Jos katsoo ketä kaikki teki viime kaudella 20 maalia niin ei olisi mikään ihme että 20 maalia tekisi.
   
 24. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toissa kaudella oli KHL:ssä 18 maalin vauhdissa saalistaen 40 ottelussa 12 maalia. Nyt 20 maalin saavutus kertoisi muka jotain Liigan heikosta tasosta. En tiedä oliko tämä nyt ihan tahallista trollausta vai jokin aivopieru, mutta mitään järkeä siinä ei tainnut olla.
   
 25. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Trollausta eikä mitään muuta.