Liput ja kausikortit

  • 75 199
  • 276
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Onko Kalevankankaalla olemassa kunnon katsomokarttaa missään?

Löytyy ainakin Jukureiden sivuilta täältä.

haluaisin ehdottomasti jotku ihan ok painat istumaan. Tai jos joku jukurifani osaisi neuvoa mistä katsomo-osasta on paras näkyvyys kentälle.

Koittavat saada kausikortteja myytyä mahdollisimman paljon sivukatsomoista, joten irtolippuja ei myydä vielä kuin päätyihin. Varmaan haluat Sportin hyökkäyspäähän, missä tarjolla olevista katsomonosista A2 on omasta mielestä paras, mutta siellä ei kyllä ole enää kuin alarivien ja kulman paikkoja jäljellä. Jos et halua odottaa sivukatsomoiden myynnin aukeamista, niin itse ottaisin lipun tuolta. Herrat palstaveljet ehdottanevat muitakin paikkoja.

Tuo nettikauppa on kyllä syvältä mistä noita lippuja saa... anteeksi nyt vaan.
Teknisesti vanhentunut ja kömpelö, käytettävyydeltään kauniisti sanottuna hankala ja visuaalisesti muistuttaa lähinnä keskitason koodariopiskelijan ekaa harjoitustyötä, mutta näillä mennään.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Teknisesti vanhentunut ja kömpelö, käytettävyydeltään kauniisti sanottuna hankala ja visuaalisesti muistuttaa lähinnä keskitason koodariopiskelijan ekaa harjoitustyötä, mutta näillä mennään.
Ei kyllä ole lähelläkään edes keskitasoa... Terv. Alaa opiskelleena.

Ja asiaan, onko jollakulla tarkempia lukuja antaa jo myydyistä kausareista?
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tästä on kuukauden päivät aikaa, kun pistin tuonne Nettilippuun viestiä eräästä kausikortin tilaukseen liittyvästä seikasta. Samalla kysäisin sivistyneesti sivuston teknisestä toteutuksesta ja aavistuksenomaisista sudenkuopista.

Vastaukseksi tuli jotain approbaturin äidinkielellä kirjoitettua ärtynyttä tekstiä, jossa ei ensinnäkään kerrottu vastausta kysymykseeni, ja toisekseen palaute sivustosta tyrmättiin täysin ja kerrottiin että kaikki on koko ajan ollut niin kuin pitääkin ja sivuston tekninen toteutus on erittäin käytännöllinen. Että lietsojat kuulemma vaan lietsoo.

En vastannut mitään takaisin. Ei yritystoimintaa vaan puuhastelutoimintaa, ajattelin. Terv. lietsoja, väärässä oleva asiakas ja mitä näitä nyt on!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kiitokset @Wiljami ja @Vasen pakki #4 avusta :) mieluusti odottelen niin että sivukatsomot tulevat myyntiin... Onkohan toi B3 myyty loppuun... Ja jossei sieltä niin sitten Otan tuolta a2 paikat... :)
Ensimmäinen viikonloppu on todennäköisesti buukattu täyteen, mutta toivottavasti sivuilta löytyy vielä joku hyvä irtopaikka (kannattaa seurata tiedotusta siitä milloin sivukatsomot tulevat yksittäismyyntiin).

Näissä tapauksissa mestismatseissa olisin luvannut sumpit pelissä, mutta jos hallin sisäistä logistiikka ei ole radikaalisti saatu syksyyn mennessä notkistettua, luulen että ensimmäiset pelit tulee istuttua vaan tiiviisti omalla paikalla ryysistä paossa...
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Liiga-avauksiin on jo noin 2800 lippua myyty per peli. Avausviikonloppuun on aikaa 50 päivää, joten aika mukavasti lippuja on mennyt..

Kuvakaappaus päivän Länsi-Savosta:
 

Liitteet

  • lehti juttu.jpg
    lehti juttu.jpg
    151,3 KB · kertaa luettu: 696

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei mitään vikaa myyntiluvuissa, hyvältä näyttää. Tosin hymähdin vähän tuolle Vesalaisen "iloiselle yllätykselle", kun julkisuudessa mainittu alkuperäinen tavoite oli että juhannuksena liput on mennyt menojaan. No, rehellisyyden nimissä: vaikka lipunmyynti aloitettaisiin vuotta aikaisemmin, ostaa nk. hardcore-tuulari lippunsa joka tapauksessa vasta kalkkiviivoilla. Tämän varmasti tietää Vesalainenkin, ja siksi myyntiluvut ovat ehdottomasti iloinen yllätys. 4300 (mikäli kapasiteettia ei yhtään olla saatu nostettua) tullee olemaan Sport- ja KalPa- pelien yleisömäärä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Enää näpit ja muut ulokkeet ristiin ettei matseihin ole ehditty tuplabuukkaamaan paikkoja, kun keväällähän taisi jonkun hetken olla sivukatsomotkin yhtä aikaa kausari- ja yksittäislippumyynnissä.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
MIstähän ihmeestä tuolta voisi niin kuin selata kausaripaikkoja, mitkä on vapaana ostettavaksi? On kyllä harvinaisen huonosti toteutettu lipunmyynti tuossa puljussa.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
MIstähän ihmeestä tuolta voisi niin kuin selata kausaripaikkoja, mitkä on vapaana ostettavaksi?

Hölmö kysymys, ajattelin, kunnes kokeilin itse selailla samaa asiaa. Jukureiden nettisivuilta (linkki) löytyy linkki kausikortteihin. Tilausehdoissa puhutaan tilauslomakkeesta, jota ei sivulla kuitenkaan ole... Samalla sivulla on asiaa sotkemassa myös iso linkki Jukureiden verkkokauppaan (linkki), jonne aika moni varmaan klikkailee itsensä turhaan. No sitten löytyi linkki "Liput ja kausarit tästä". Tuoltahan (linkki) kausarin voi tietenkin ostaa, eikö? Juu eipä voikaan muuta kuin päätyihin. Sivukatsomoita ei ollut lainkaan näkyvissä. No sitten kun ymmärsi puolivahingossa palata lipunmyyntiin ja scrollata sivua alaspäin koko kauden pelien ohi ja edelleen katsomokartan ohi, niin sivun lopusta löytyi pienellä teksti "Kausikortit ovat myynnissä kaikkiin katsomoihin. Kausikorttitilausta piilotettuun katsomolohkoon tehdessäsi, ota yhteyttä Jukurien toimistoon."

Ilman mitään dissausta tai negaation hakua eletään vuotta 2016, sarjan alkuun on kuukausi, lipunmyynnissä eletään kriittisiä aikoja eikä kausikortteja voi edelleenkään ostaa verkkokaupasta vaikka joukkueen etusivulla on ISO mainos kausikorttien ostamiseen linkin takaa ja seuraavalla sivulla toinen mainos "OSTA TÄSTÄ". Sen sijaan sivuilla on sekavia linkkejä, vanhaa tietoa, vanhoja katsomokarttoja ja puuttuvia lomakkeita. Oli syy mikä tahansa; jos nettikauppa ei toimi tai kausarin ostoa sivukatsomoihin ei jostain syystä haluta julkiseksi, niin laittakaa nyt hyvät ihmiset siellä toimistolla yksi yhtenäinen viesti asiakkaille, mistä sen kausikortin oikeasti saa ostettua - yksi selkeä sivu "Kausikortit Jukureiden toimistosta, osoite, aukioloaika, sähköposti ja puhelinnumero". Ja tämän jälkeen linkitykset kohdilleen ja virheelliset tiedot sivuilta pois. Vie aikaa noin viisi minuuttia. Ei ole rakettitiedettä vaan ihan viestinnän perusasioita.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Nyt on näköjään katsomot A4,A5 ja B4,B5 vapautettu lipunmyyntiin.
 

Viath

Jäsen
Nyt on näköjään katsomot A4,A5 ja B4,B5 vapautettu lipunmyyntiin.

Mistä löytyi nuo vapautetut? Ei ainakaan Nettilipun sivuilla ollut kun juuri katsoin.

Kotijoukkueen pääty (Katsomot A1, A2, B1, B2 ja B3) myyty ihan mukavasti täyteen, muutamia hajapaikkoja näyttää löytyvän. Sen sijaan vierasjoukkueen päädystä tuskin 1/4 on myyty. Pitkien sivujen myynnistä ei tuolta saa tietoa. Varmasti menneet melko hyvin, kun hintaero on "vain" 100 euroa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joni Vesalaisen kommentteja Facebook-videolta:

-Kausikortteja myyty 832 (budjetoitu 1000)
-Aitioista 91% myyty
-Viikinki Club loppuunmyyty
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit on tänään julkaissut uuden lipputuotteen eli Perhelipun. Perhelipun (2 aikuista + 2 lasta) hinta on 50 euroa. Perhelippuja saa kaikkiin istumakatsomoihin, poislukien keskikatsomot A3-A5 ja B3-B4. Jos lapsia on enemmän, niin se tekee vitosen per nuppi ekstraa.
 

Katto

Jäsen
Joni Vesalaisen kommentteja Facebook-videolta:

-Kausikortteja myyty 832 (budjetoitu 1000)
-Aitioista 91% myyty
-Viikinki Club loppuunmyyty

Aika vähän on Vesalainen saanut kausareita kaupaksi. Koskakohan viimeksi liigassa jokin joukkue on kaupannut alle tuhat kausaria. Taitaa tulla tällä kaudella ykkösellä ja kakkosella alkavia yleisömääriä.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt sitten on liput ostettu avajaispeliin. Ikävä kyllä en saanut niitä tallennettua ku tuo lipunmyynti piste valittaa jotain erroria ku yritän pdf:,ää tallentaa. A4 sain ne suoraan näkyviin nettisivuille mutta se nyt ei auta ku tulostin on työpaikalla. Siinä kyllä tuli maksun jälkeen että liput on lähetetty myös sähköpostiin niin pakko Kai se on luottaa että ne sinne tulee tänään vielä :) jossei muuta niin ainakin kuitin tallensin screenshotilla ni täytyypi olla lipunmyyntipuljuun yhteydessä. :) Ihan ok määrä oli vielä paikkoja vapaana että ei nyt hirvee ryntäys Oo vielä ollu avauspeliin.
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Minulla oli ihan samoja ongelmia. Ostin pariin ekaan peliin kausarien lisäksi irtolippuja. Jotenkin sain ne keploteltua tulostimelle. En muista tulostinko suoraan vain kovalevyn kautta ensimmäisellä yrityksellä, mutta erroria kuitenkin pukkasi. Tilausvahvistuksen sain sitten jälkeenpäin sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa on linkki tilauksen tietoihin ja siellä näkyvät liput A-nelosina ja pdf:finä, jotka voi sitten yrittää tulostaa tai tallentaa. Onnea matkaan.
 
Viimeksi muokattu:

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kiitoksia @Camembert kun kerrot että myös Sulla ollu samoja ongelmia ni en nyt turhaa Lähde panikoimaan. Mutta onpa paskaa kyllä tuon toimivuus. Ei ainakaan kovin myöhään pelipäivälle kannata jättää lippujen hankkimista... Mutta eipä se Jukureiden vika Oo. Mutta luulis että vähän vois vaatia parempaa toimivuutta ku lipunmyynti on aika keskeisessä osassa liigaseuran talouden pitoa.

Jokatapauksessa ens perjantaina nähdään hyvää kiekkoa!
 
Viimeksi muokattu:

JSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kiitoksia @CamembertMutta onpa paskaa kyllä tuon toimivuus. Ei ainakaan kovin myöhään pelipäivälle kannata jättää lippujen hankkimista... Mutta eipä se Jukureiden vika Oo.

Jukurit valitsi tuon lippujensa myyjäksi netissä, joten toki voidaan osoitella sormella myös Jukureita. Koska Jukurit on näin kovasti paikallista toimintaa suosiva seura, niin olen pettynyt, jos en saa nauttia Saimaan Juomatehtaan laadukkaita oluita peleissä. Tämä nyt näin ohimennessä heitettynä.
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei toimi Nettilippu, koko sivusto ei enää aukea. Ilmeisesti yleisöryntäys oli liian massiivinen.

Mut hei, suositaan paikallista kato.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aika vähän on Vesalainen saanut kausareita kaupaksi. Koskakohan viimeksi liigassa jokin joukkue on kaupannut alle tuhat kausaria. Taitaa tulla tällä kaudella ykkösellä ja kakkosella alkavia yleisömääriä.
Kausikorttien määrä on mielestäni hyvin linjassa joukkueen budjetin ja yleisötavoitteen kanssa. Esim. viime kaudella HPK myi vain 1000 kausaria, vaikka budjetti oli liki kaksi milliä suurempi kuin Jukureilla nyt. Myöskään KalPan 1430 kausaria ei yli 6 millin budjettiin ollut kaksinen saavutus. Molemmila myös yleisötavoitteet olleet karkeasti 500 enemmän kuin Jukureilla. Luvut: IS SM-liiga kausiopas
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt on vihdoin Nettilipun ottelukohtaisen sivun ylälaitaan tullut pdf-kuva jäähallin istumapaikkakartasta (en huomannut milloin ilmestyi). Mutta mutta. Kuvaa kun klikkaa niin pikselimössöähän tuo kuva on. Ei siitä saa mitään selvää eli ihan yhtätyhjän kanssa. Jos ei istumapaikan valintaruutuun saada todellisuutta vastaavaa katsomokarttaa (katsomon muoto ja paikkojen tarkka sijainti, nyt vain ohjeellinen), niin kyllä tuon pdf:n täytyy olla sellainen, että yksittäisen paikan paikkanumeron saa siitä selville. Tämä on erityisesti vieraspaikkakuntalaiselle aika vaikea paikka kun ei tunne hallia niin hyvin kuin paikalliset.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kunnollinen katsomokartta pitäisi tosiaan saada tuonne. Eihän noista paikoista ota mitään tolkkua, kun ne on järjestelmässä aivan miten sattuu, esim. hallin kaarevuutta ei juurikaan ole otettu huomioon.

Onhan tuo Nettilippu muutenkin niin alkeellinen, ettei taaskaan tiedä itkeäkö vai nauraa. Esimerkiksi koko järjestelmän saa aivan 2-vuotiaan taidoilla jumiin siten, ettei sieltä pysty puoleen tuntiin ostamaan seisomapaikkalippuja ollenkaan. Kokeilin juuri äsken, joten jos joku meinasi ostaa Sport-peliin seisomaliput, niin odottakaa hetkinen....
 
Suosikkijoukkue
KK
Kunnollinen katsomokartta pitäisi tosiaan saada tuonne. Eihän noista paikoista ota mitään tolkkua, kun ne on järjestelmässä aivan miten sattuu, esim. hallin kaarevuutta ei juurikaan ole otettu huomioon.

Onhan tuo Nettilippu muutenkin niin alkeellinen, ettei taaskaan tiedä itkeäkö vai nauraa. Esimerkiksi koko järjestelmän saa aivan 2-vuotiaan taidoilla jumiin siten, ettei sieltä pysty puoleen tuntiin ostamaan seisomapaikkalippuja ollenkaan. Kokeilin juuri äsken, joten jos joku meinasi ostaa Sport-peliin seisomaliput, niin odottakaa hetkinen....
Hienosti siis menty viime vuodesta eteen päin eiku miten se meni. Jos oikein olen ymmärtänyt niin lipunmyynti ovella takkusi vielä viime kaudella luukulla ja nyt ei toimi nettikauppakaan kunnolla? Harmittavaa mikkeliläisten kannalta josta kärsinee organisaatio jonkin verran. No kustannustehokasta ottaa pieni paikallinen yritys, mutta onko tuossa sitten järkeä, jos vielä kauden edetessä takkuaa?
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Laskin juuri iltapuhteeksi Nettilipusta myymättä olevien istumapaikkojen määrän. Keskikatsomoja ei myynnissä vielä ole. Sain summaksi n. 150. Eilen oli myymättä vielä 280 lippua. Tällä vauhdilla jopa istumapaikkojen loppuunmyyminen on mahdollista. Jonkinverran on vielä "kausari-katsomoissa" varmaan myös vapaata. Menisköhän ihan loppuunmyydyksi koko tupa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös