Liigaseuraajat – onko Jokereita ikävä?

Liigaseuraajat – onko Jokereita ikävä?

 • Ikävä on, saisi Narrit palata takaisin.

  Ääniä: 122 38,6%
 • Ei ole ikävä, pysyköön Narrit siellä ryssäliigassa.

  Ääniä: 149 47,2%
 • En osaa sanoa.

  Ääniä: 45 14,2%

 • Äänestäjiä
  316

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
En löytänyt tällaista kyselyä. Mikäli moinen jo löytyy niin tämän voi poistaa tai yhdistää siihen.

Kohta 1,5 kautta on pelattu liigaa ilman Jokereita. Kun Jokerit lähti, monellakaan tuskin jäi sitä alisuorittajaa ikävä. Tai sitten jäi juuri sen jatkuvan alisuorittamisen takia. ;)

Mikä on tilanne tällä hetkellä ja miksi?

EDIT: Voisivatko modet korjata typon otsikossa, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En löytänyt tällaista kyselyä. Mikäli moinen jo löytyy niin tämän voi poistaa tai yhdistää siihen.

Kohta 1,5 kautta on pelattu liigaa ilman Jokereita. Kun Jokerit lähti, monellakaan tuskin jäi sitä alisuorittajaa ikävä. Tai sitten jäi juuri sen jatkuvan alisuorittamisen takia. ;)

Mikä on tilanne tällä hetkellä ja miksi?
Vastasin EOS.

Tavallaan olisi hienoa saada Jokerit takaisin, ihan jo senkin takia, että etäfanina pääsisi katsomaan lisää Ässien otteluita täällä pk-seudulla. Jaffala on myös ollut varsin mukava paikka siinä mielessä, että pisteitäkin on ropissut...

Toisaalta aika vähän tulee Jokereita mietittyä näin liigakauden ollessa täydellä tohinalla päällä. Oman joukkueen ilot&surut painavat päälle, oli vastassa sitten ketä tahansa. Jokerien lähtö mahdollisti osaltaan Sportin nousun Liigaan, tämä oli hyvä juttu.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
EOS.

Vaikken Jokereita välttämättä osaa kannattaa, niin näen kyllä hyvänä asiana, että suomalaisjoukkue pelaa KHL:ää. Eli jos Jokerit, syystä tai toisesta haluttaisiin palauttaa Liigaan, niin itse toivoisin sen toteutuvan vaihtokauppa periaatteella. Eli vaikka Espoon Blues päittäin Jokereiden kanssa. Toisaalta jos jossain vaiheessa Jokereiden paluu tulisi ajankohtaiseksi, niin silloin on luultavasti venäläiset namusedät kyllästyneet projektiin ja tuskin ottavat espoolaista joukkuetta enää taakakseen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Ei ole sinänsä ikävä, viime kaudella Jokereiden poissaolo tuntui vielä, mutta nyt siihen on tottunut. Liigan ongelmat ovat ihan muualla kuin yhden seuran mukana- tai poissaolossa.

Vastaan: en osaa sanoa, aika hälläväliä fiilis tätä nykyä.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän ne Tepsin ja Jokereiden kohtaamiset olivat ainakin itselleni edelleenkin se suurin juttu Liigassa, vaikka "ihan" 90-luvun tasolla ei oltukaan (varsinkaan Tepsin osalta). Ainakin omalta osaltani oli kova kolaus koko Liigan mielenkiintoa kohtaan kun Jokerit lähti.

Ikävä on myös Eteläpäädyn reissuja Turkuhalliin, siinä oli sitä kannattajakulttuuria isolla Klla ja sai herätettyä yleensä hiljaisen turkulaisyleisönkin mukaan huutokilpailuun.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
EOS. Hälläväliäfiilikset täälläkin. Jos Jokerit palaisi Liigaan, se varmaan olisi kokonaisuudessaan enemmän positiivinen kuin negatiivinen asia Liigalle, eli siinä mielessä voisi sanoa, että järjellä ajatellen on 'ikävä.'

Noin muuten on oikeastaan yllättänyt, kuinka vähän Jokereita on ikävä. Jokereiden ja HIFK:n viimeisten vuosien tilanne oli niin suuri rasite koko hommalle, että sen kuvion poistuminen on vain ja ainoastaan helpotus. Ja muuten Jokerit ei enää kovin kummoisia tunteita herätä mihinkään suuntaan. Poissa silmistä, poissa mielestä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hieman ylättäen täytyy kyllä sanoa että eipä ole ollu. Kuitenkin oma lätkäinnostus on aikoinaan lähtenyt siitä kun sain vaparit Jokerien matsiin ja Jokerit oli se jengi jolle soi mestaruuden jos Blues oli tipahtanut jatkosta. Joten on ollu tavallaan sääli huomata kuinka äkkiä sitä saattaa jonkun perinteikkään seuran unohtaa jos se katoaa sarjataulukosta. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Ainoastaan sitä on tullu kaivattua että erään Jokereita kanattavan kaverin kanssa käytiin yhdessä katsoo Blues - Jokerit matseja. Lisäksi on tullu huomattua että kun on jutellu joidenkin jokeri-fanien kanssa lätkästä niin aika pinnaliseksi se touhu omalta osalta jää kun en seuraa KHL:lää yhtään eikä se ihan oikeasti kiinnosta pätkääkään. Joten aika äkkiä ne keskustelut muuttuu NHL:lästä jubailuksi.
 

Meeps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Frölunda
Ei ole. Luulin, että olisi. Yllätyin itsekin siitä, että ei ole oikeastaan yhtään ikävä.
 

Kari Runk

Jäsen
Ei ole ikävä, mutta en ole noin ehdoton kuin tuossa äänestysvaihtoehdossa. Mikäli Jokerit haluaisi palata Liigaan, en olisi sitä vastaankaan vaan toivottaisin tervetulleeksi. Siltikään en mitenkään erikoisemmin toivo tai kaipaa heidän paluutaan, eli osittain tuonne EOS vaihtoehdon puolelle mennään.
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ihan noin jyrkästi kuin äänestysvaihtoehdossa, mutta ihan rehellisesti tuntuu, että ei ole ikävä.
Jokereista on tullut jo tässä vaiheessa varsin kaukainen asia, jonka pelien tulokset tulee juuri ja juuri nettiä selaillessa huomattua, mutta muuten ei ole mitään tietoa heidän menostaan. Eikä kiinnostusta. Varsinkin tällä toisella SM-liigakaudella ilman Jokereita asiaan on jo tottunut ja vaikka paikallispeleissä oli ainutlaatuinen tunnelmansa, kyllä ilman niitäkin pärjää. Tarpeeksi on mielenkiintoisia vastustajia sarjassa nykyiselläänkin.

Tietysti jos Jokerit Liigaan palaisi, niin en sitä olisi kieltämässä, mutta ilmankin pärjätään. Kuten joku jo yllä totesi, eivät Liigan omat haasteet johdu Jokereista.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Kun Kerho ne sinne KHL:ään pudotti, niin pysykööt siellä.

Oikeasti luulin, että vähän tulee Jokereita ja heidän äänekkäitä kannattajiaan ikävä, mutta eipä ole tullut. Kyllähän pelitapahtumat heitä vastaan olivat pääosin hienoja tapahtumia poislukien ne ikuiset välierätappiot.
KHL:ää ja Jokereita en seuraa pätkän vertaa, joten ei hajuakaan miten heillä siellä menee.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Vähemmän on ikävä kuin viime vuonna oli. Ehkä suurin harmitus näin kärppäkannattajana on se, että nyt meidän pitää kantaa suurimman ja kauneimman raskasta viittaa. Ottaisin Jokerit toki heti takaisin, jos haluavat tulla.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä ikävä. Niin muovinen jengi kuin kyseessä onkin niin Tepsin kanssa sillä oli kyllä ysärillä ja tämän vuosituhannen alussa loistava hegemonia. Vituttaa katsella jotain kabinettinousijoita narrien tilalla.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Ei ole ikävä ollut, mutta ilolla ottaisin takaisin liigaan. Ässät-Jokerit Isomäessä, ja tunnelma oli aina mahtava, oli sitten Ruutu tekemässä temppujaan tai Helenius vastaanottamassa huutoja seisomakatsomosta. Jokeri-voitot maistuivat myös aikalailla parhailta, joten kyllä Jokerit kiinnostava porukka on.

Liigakauden ollessa kesken, ei ole kuitenkaan tullut mietittyä sen enempää Jokerit & Liiga -kombinaatiota. Kyllä jokaista vähän pienemmän kylän joukkueen kannattajaa, miksei isommankin, Jokerit vastustajana kiinnostaa ja herättää tunteita.
 

Justice

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cowboys, Man Utd, Devils, Jazz
On ikävä, ei kukaan osaa olla niin ärsyttävä kuin pesunkestävä narri. Siksi mä teistä tykkäänkin, saatanan mulkut. Vielä enemmän kuin Jokereita, minulla on ikävä aikaa ennen Jokereiden lähtöä. Pelkkä Jokereiden paluu ei vielä riitä, vaan joukkuemäärä pitäisi saada vielä palautettua 2013-2014 tasolle.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä, väännöt vääräuskoisten kanssa olivat osa elämää jo pikkupojasta asti. Kaikki hyvä, kaunis ja puhdas tässä maailmassa tarvitsee vastavoimansa, pahan, ruman ja likaisen. Liiga ilman Jokereita on vähän kuin Bond-leffa ilman pahista.
 
Viimeksi muokattu:

Bronco

Jäsen
Ei ole ikävä, mutta tähän vastaukseen ei sisälly mitään negatiivista latausta. Päinvastoin.

Suomalaisen joukkueen seikkailu KHL:ssä on mielenkiintoista seurattavaa. Omasta puolestani Liigasta olisi voinut lähteä ihan yhtä lailla Blues tai Pelicans Jokereiden sijaan. Millään näistä seuroista ei ole ollut suurempaa merkitystä mulle henkilökohtaisesti eikä täten ole juurikaan väliä pelaavatko Liigassa vaiko ei.

Hyvä kuitenkin, että Suomea edustaa esimerkiksi näistä kolmesta jengistä nimenomaan se ammattitaitoisin ja isoin, Jokerit.

Siinä vaiheessa jos sarjaa vaihtaisi HIFK:n tai TPS:n tyylinen jengi, niin voitaisiin puhua merkityksellisestä asiasta.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Komppaan aikapitkälti nimimerkki Broncoa, eli ei ole ikävä, sen sijaan on mielenkiintoista seurata miten suomalaisjoukkue pärjää maailman toisiksi kovimmassa liigassa ja se kun kyseinen liiga sattuu olemaan vielä pääasiassa venäläinen se tuo vielä oman mausteensa siihen. Ja olen oikeastaan ihan tyytyväinen, että se joukkue mikä lähti on nimenomaan Jokerit.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
On ikävä. Olisi hienoa saada seurata Narripaitojen vierailua myös Kuparisaaressa. Muutoinkin oli sellainen jengi, jolla oli aina Liigassa pelatessaan nimekäs nippu, joka puhutti usein niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Samoin Liigan "Stadin derbyt" olivat myös omiaan tuomaan säpinää Liigaan ja näin ulkopuolisenkin silmin aina mielenkiintoisia tapahtumpia. Tämä on yksi pienen pieni osa nyky-Liigan mielenkiinnon laskemiseen vaikuttavista tekijöistä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Kyllä, väännöt vääräuskoisten kanssa olivat osa elämää jo pikkupojasta asti. Kaikki hyvä, kaunis ja puhdas tässä maailmassa tarvitsee vastavoimansa, pahan, ruman ja likaisen.
Liiga voi olla tyytyväinen siitä, että se paha, ruma ja likainen jäi liigaan, naapuri nimittäin.

Itse kysymykseen vastaus on, että ei kaipaa liigaa takaisin jaffalaan, hivenen haikeana muistellaan vierasfaneja.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Narrien ja Kärppien välillä voi sanoa olleen jonkinlainen viha-rakkaussuhde ja puolin jos toisinkin matsit herätti tunteita. Siitäkin huolimatta, että olimme aika lailla niskan päällä. Jokereilla oli yleensä satsattu laatupelaajiin, vaikkei niitä mestaruuksia enää tullutkaan.
Seuraan Jokereiden edesottamuksia KHL:ssa aika paljon. Aina, kun tulen palstoille käyn vilkaisemassa narrien osiotakin, vaikken kirjoittaisikin mitään. Onhan siellä monta x-Kärppääkin mukana!
Pitäkää lippua korkealla siellä idän kaukaloissa. Minulle edustatte nyt tavallaan Suomea ja pidän aina peukkuja ja varpaitakin pystyssä puolestanne. Niin..ja jos tuo liiga jostain syystä loppuisi tai narrit sen haluavat jättää, niin tervetuloa vaan Liigaan takaisin. Vaikka Tuiskun Antti onkin Jokerifani, niin pienpetoina toteaisimme, että "peto on irti" ja se peto raatelisi teijät taas;)
 
Liigalla on paljon isompiakin ongelmia kuin Jokereiden puuttuminen. Epäilemättä Jokerit kuuluisi Liigaan ja olisi siellä vuodesta toiseen puhuimpia ellei puhutuin jengi, mutta tuo nykyinen näivettynyt Liiga menee ilman Jokereita ihan hyvin. Ja toisaalta se ei olisi yhtään sen kiinnostavampi, vaikka Jokerit siellä pelaisi. Vastasin siis ei ole ikävä, pysyköön KHL:ssä.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Ei mulla ole ainakaan varsinaisesti ikävä tullut Jokereita. Heidän myötään Rinkelinmäeltä katosi Ultras Jokereiden kaltaiset riehujaryhmät, joiden pääasiallinen tarkoitus oli pilata muiden maine ja aiheuttaa yleistä pahennusta. Ilmeisesti tämä ryhmä on muutenkin loppunut KHL-siirron myötä. Okei itsellä on henkilökohtaisesti huonoja kokemuksia näistä urpoista ja se vaikutti ja vaikuttaa osaltani mielikuvaani Liiga-ajan Jokereista, vaikka kyseessä ei ollut seuraan millään tavoin kytköksissä oleva ryhmä.

Sen sijaan Jokereista on tullut itselleni huomattavasti läheisempi seura kun ovat KHL:ssä, vielä en aivan itseäni faniksi luokittelisi mutta lähellä ollaan. Jatkoajassa Jokereiden osioon ei huvita kirjoitella pahemmin kun siellä jokainen kritiikki tai negatiivisesta asiasta puhuminen on saatanasta ja katkerien liigafanien puhetta jne.. Peleissä tulee käytyä 5-10 kertaa kaudessa, sillä vaikka Hämeenlinnassa majaa pidän on Hartwall Areena käytännössä kilsan kävelyn päässä; kotoa junaan 500m ja Areenalle toisessa päässä 500m.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös