Liigan verkkosivut – liiga.fi

  • 998 608
  • 4 452

#Pelikirja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittavat
Puhelimella tänään näytti välillä vaan otteluiden alkamisaikoja vaikka pelit käynnissä? Ja tietokoneellahan etusivulle tulee huomisen pelit! Vahvaa osaamista.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liigan sivut ovat hyvä esimerkki "kehittämisestä", jota nykyään on aivan liikaa monessa paikassa. Tehdään tarpeettomia tai jopa haitallisia uudistuksia sellaisille, jotka eivät niitä halua. Aikaa ja rahaa palaa.

Jos Liigan johdossa on yhtään järkeä, tehdään nyt vain yksi nopea muutos: vaihdetaan nettiosoitteen sana old tähän harrastelijoiden puuhasteluversioon ja palautetaan aiemmat sivut käyttöön.

Palauttaisin vanhan ja jos pakko uudistaa niin vanhalle pohjalle jotain pieniä parannuksia/värimaailmaa uusiksi. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Liiga vastaa huutoon ja päivitystä tapahtuu!

Nyt nuo sarjataulokot ja tilastot on vaan ihan saatanan rumat ja edelleen, paskat käyttää...

Ei helvetti, sulkekaa jo nämä uudet sivut. Ei näin keskeneräistä tuotetta voi päästää ihmisten käytettäväksi.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
26-vuotias jannu Red Bull-junnu!

Profiilisivulla kultakypärä toki oikein.
 

Liitteet

  • IMG_20211009_131115_hdr~3.jpg
    IMG_20211009_131115_hdr~3.jpg
    802,5 KB · kertaa luettu: 166
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo kävin sivuilla ja yritin etsiä yhden eilisen ottelun tulosta. No eipä onnistunut. Onkohan kyseinen viritelmä universumin epäonnistunein verkkosivusto? Ainakin top-3:seen menee kevyesti.

Kun sivuston toimittaja luultavasti lukee näitä palautteita, niin antaisin ystävällisesti pari yksinkertaista ohjetta:
1. Tunkekaa se Scrum ja ketterä takapuoleenne, ja sen jälkeen...
2. Tunkekaa Scrum vielä syvemmälle anukseenne.
3. Hakekaa Tokmannilta punainen ämpäri ja katuharjan varsi. Ei maksa paljon. Laittakaa ämpäri päähänne ja tunkekaa Scrum harjanvarren avulla niin syvälle kuin saatte.
4. Uusikaa kohdat 1-3 tarvittaessa.

Toimenpiteiden 1-4 jälkeen voitte alkaa pohtimaan liiga.fi -sivuston rakennetta ja käyttäjäkokemusta.
 
Viimeksi muokattu:

Glove

Jäsen
Olisi kiva kun sarjataulukko näkyisi yhdellä kertaa näytöllä. Näkyi se sittenkin kun menin katsomaan pöytäkoneen 34” näytöltä.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Liiga app ties monetta päivää aivan sekaisin, uudet sivut lagaa ja nyt vanhoilla sivuillakin alkaa syntyä viivettä. Vittu mikä leluorganisaatio tää on!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
VMP liiga.fi. Kärpät - TPS ilmoitettu, että alkaa kello 18.00. Nyt kello 18.33 ja edelleen mennään Mikkolan Ilkan fiilistelyjutuilla. Fittu shaatana. Onko jotenkin epäloogista olettaa, että liigan sivuilla olevat kellonajat ovat pelin alkamisaikoja? Kohta varmaan liiga.fi alkaa ilmoittamaan kellonajat jolloin hallin nakkikioskit aukevat.

Ei muuten vituttaisi, mutta tuohon luottaen tuli kirittyä saunasta pois tänään. Olisin voinut sulattaa vuosien aikana keräämääni rasvakerrosta 30min lisää ihan rauhassa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu että hävettäis, jos oisin,missään tekemisis näiden ”uusien” sivujen kanssa.
40-vuotias teksti-tv toimii paremmin. Hienoo duunia, littipeukulla!

Tein avovaimolle demon äsken uudet vs vanhat sivut (joihin siis nähtävästi tarvittiin muutosta). Kaikki pelit näyttää 0-0 tilannetta, sisällön lataaminen todella hidasta jne. Vanhat sivut taas näyttivät heti tilanteet oikein.

Eikai tässä auta, kuin alkaa pommittamaan liigan yhteistyökumppaneita ja vinkata heille millaisen tahon kanssa he yhteistyötä tekevät.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Joku noita sivuja päivittelee jatkuvasti. Joku lähipäivä tällä viikolla ei saanut joukkuekohtaisia otteluita millään, vaan kaikki ..500 olivat pelijärjestyksessä, koska valikot olivat puutteelliset. Tämä on korjattu. Pelaajatilastoihin on tullut sorttaus ja väripalkki ilmaisemaan minkä mukaan tilasto on järjestetty. Vähän on vielä roisin näköistä, mutta alkaa sieltä se idea tulla vähitellen esille - annetaan siis hiukan posia =) . Ja miksi roisi: kontrasti on aika kova mielestäni. Ja jos vielä tuon nimisarakkeen korjaa siten, ettei nimi mene kahdelle riville sarakkeessa. Nopeasti kun painelee tilastoja, sarakkeen korkeuden vaihhtelu luo rauhattomuutta.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Ainakaan itselläni ei ole taas tänään toiminut noiden "uusittujen" sivujen live-seuranta sitten mitenkään. Jatkuvasti näyttää isoa osaa peleistä, etteivät olisi edes alkaneet, Miten voi noin triviaali juttu olla edelleen näin retuperällä? Vanhalla Liiga.fi -versiolla siis mennään yhä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helvetin hyvin palvelee taas liigan sivut.

Kiitos uudistuksesta ja hienosta nykyaikaisesta ja sujuvasta toiminnasta liveseurantoineen.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Siis mitkä nämä Liigan nettisivut on?
Joskus vuonna -97, kun ekan kerran käytin nettiä Pentiumilla ja katoin lätkän MM-kisasivuja niin oli samanlaista. Se saatanan maapallo pyöri puol päivää, eikä ikinä tienny, mitä linkin takaa aukeaa. Nyt on kai vuosi 2021. Jos on peli Liigassa kuraa verrattuna melkein mihin vaan HL:aan niin vielä huonommin menee tällä koodaajalla, joka vastaa Liigan nettisivuista. Vaihda VR:lle!

Nopeammin saan tietoa Liigasta, kun poljen viis kilsaa kirjastoon ja selaan siellä yks kerrallaan liigapaikkakuntien paikalliset sanomalehdet.

En ihmettettele, että Kallioniemi nostaa kytkintä.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jännä että kesästä asti ollut aikaa saada liigan sivut toimiin ja vieläkään ei pyöri. Jossain toisessa firmassa olisi jo potkittu väki pihalle
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siis mitkä nämä Liigan nettisivut on?
Joskus vuonna -97, kun ekan kerran käytin nettiä Pentiumilla ja katoin lätkän MM-kisasivuja niin oli samanlaista.
Hienoja sanoja.

Kun toimistolla käytiin miettimään sivujen uudistamista, niin luulisi, että joku olisi avannut suunsa tähän malliin:

"Meillä on nyt ainakin kymmenen vuoden ajan ollut enemmän tai vähemmän teknisiä ongelmia ja hitauksia noiden sivujen kanssa ja välillä tilastopalvelukin on ollut rikki kesken kierroksen. Niin mitäpä jos nyt tehtäisiin mahdollisimman kevyet ja nopeasti latautuvat sivut joissa on kaikki oleellinen tieto selkeästi näkyvillä ja niitä on nautinnollista ja nopeaa selata laitteella kuin laitteella?"

No hieno saavutus saada tuollainenkin sivusto aikaiseksi, jossa ei tee mieli vierailla ikinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös