Liigan verkkosivut – liiga.fi

  • 1 001 779
  • 4 458

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muinoin 231, jonnet ei muista.

Olisko 80-luvulla ollut vieläpä 300-alkuinen sivu, mutta en jaksa muistaa tuon tarkemmin. Ensimmäinen kokonainen "teksti-tv:stä katselemani" ottelu on kauden 1987-88 Ässät-TPS, joka päättyi 4-7. Tulokset päivittyi ruutuun jotain 5-10 minuutin välein, mutta maalintekijöitä ei vielä silloin sieltä nähnyt. Enollani oli teksti-tv jo 1982 ja muistan katsoneeni sieltä ruudusta Kärpät-Ässät ottelun lopputuloksen (play offeissa 6-4), mutta siitä ei ole käsitystä, oliko siellä silloin mitään tarkempaa live-seurantaa vai pelkät lopputulokset.

Joo kyllä teksti-tv on paras seurantakanava jos ei katsele suoraa ottelulähetystä. Olen jonkun Liiga-sovelluksen puhelimeeni asentanut, mutta ei sitä vaan tule käytettyä. Turha vanhalle koiralle on uusia temppuja opettaa.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kierros alkanut ja valkoisella pohjalla 502 BAD GATEWAY. Perinteet kunniaan saatana!!

Kävijämäärillä näitä ainakin 15 vuotta jatkuneita ongelmia on turha selittää. Onko NHL.com joskus nurin? Ei. Onko vuonna 2020 mikään muu sivusto alhaalla kävijämäärien takia? Ei, ellei kyseessä ole palvelunestohyökkäys.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Luulisi, että nyt viimeisen puolen vuoden aikana jos koskaan olisi ollut hyvin aikaa laittaa esimerkiksi nuo sivut kuntoon. No se teksti-tv toimii edelleen hienosti.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Joka vuosi sama juttu...
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Juu, liigan sivuthan on ennallaan, melkein sivut pystyssä eka erän loppuun, taisi kauden alku päästä yllättämään samalla tavalla kuin autoilijalle ensilumi
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät

Liitteet

  • 2020-10-02 - SM-liigan kotisivut - rajattu.jpg
    2020-10-02 - SM-liigan kotisivut - rajattu.jpg
    91,4 KB · kertaa luettu: 202
Jep, tuli yllätyksenä, että useampi ihmine

Voi luojan helvetti. Kehtasivat vielä selittää sitten ruuhkalla. Sehän onkin helvetin hyvä syy olla laittamatta kuntoon.. joka vuosi sama saatanan säätö, ”mutku tuli niin paljon ihmisiä seuraamaan tuloksia yhtä aikaa”. Imago tappiota joka vuosi, puuhastelun tuntua.. oikeastaan menee jo yli ymmärryksen miten on mahdollista.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Naurattaisi, mutta kun ei edes naurata. Miten tää voi olla samaa shaibaa vuodesta toiseen.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Miksi korjata mitään, kun kävijöitä silti riittää. Eikä liigan sivujen käyttäjät maksa siitä käytöstä mitään. (Näin kai niiden on siellä ajateltava.)
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Joskushan vissiin Liigan sivuilla näkyi kauanko erätaukoa jäljellä peleissä? Näkeekö tuon jostain palvelusta nykyään? Helpottaisi eri pelien seuraamista.
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ihan hyvin toimii taas.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Onhan tuo ihan käsittämätöntä toimintaa. Korona-aika ja tiedossa on varmasti ollut että porukka seuraa kotona pelejä enemmän kuin ehkä normaalisti. Täysi perseennäyttö Suomen ykköstuotteen seuraajille.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näköjään liigakauden alku yllättää liigan sivuista vastaavat tahot vuodesta toiseen yhtä varmasti, kuin talvi yllättää autoilijat tai samaan tapaan yhtä yllättäen, kuin Anneli Jäätteenmäen faksi, joka tuli pyytämättä ja yllättäen. -Ollaan toimittu niin oikein, kuin osataan. Kauden alku tuli vain täysin pyytämättä ja yllättäen. Sentään jotain kehitystä on saatu aikaiseksi, kun liigan etusivua koristelee pahoitteluviesti. Jotain uudistumista on liigan taholtakin siis havaittavissa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös