Liigan verkkosivut – liiga.fi

  • 998 530
  • 4 452

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
On tämä tosiaan jo ihan eeppistä. Lisäkapasiteetin hankkiminen pikaisestikin kyllä varmasti onnistuisi, mutta se toki maksaisi varmasti vähän. Ja siihen ei selvästikään niillä, jotka asioista liigan toimistolla päättävät, ole halua tai ymmärrystä. Tai sitten riittävän korkealla pallilla olevilla ei välttämättä ole tietoa.

Ajatus siis tämä: nettisivujamppa tietää ongelman ja korjaisi sen helposti, jos olisi natsat päättää lisäkapasiteetin ostosta. Mutta ei ole valtuuksia käyttää moisia rahoja ja on raportoinut asiasta eteenpäin seuraavalle tasolle. Tämä seuraavan tason (tai sitä seuraavan) jamppa sitten ei ymmärrä asiasta muuta kuin sen, että se maksaisi ja pahimmassa tapauksessa kulutettu raha on pois sen tulospalkasta tai jotain. Tai ei vaan halua käyttää tuohon rahaa, näkeehän ne tulokset teksti-tv:stäkin, ja huomisen lehdestä. Ja sana ei kiiri edes isolle pomolle, joka voisi jyrähtää asian nopeasti kuntoon. Tämä siis yksi skenaario.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Köyhän liigan sivut kyykkää taas. Ei voi olla totta että tapahtuu joka kevät. VMP
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuka tahansa on noi Liigan nettisivut tehnyt niin loistavaa työtä. Ihan helvetin loistavaa...

Toivottavasti noista ei ole maksettu penniäkään.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Tai sitten iso pomo ei tiedä mihin nettiä edes käytetään, kun onhan ne sanomalehdetkin olemassa. Ne netit on näitä ohimeneviä pentujen villityksiä.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Näköjään...Yläpalkissa on kirjanmerkillä Liigan sivut, mutta siitä ei löydä, mutta googlen haun kautta löytyi toimivana. Hyvä.
Entä jos teet sen ilmeisimmän - kirjoita selaimen osoiteriville osoite liiga.fi ja katso miten sitten toimii.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Jos osoiteriville kirjoitettu (www.) liiga.fi yrittää yhä viedä sivulle (www.) sm-liiga.fi, ei vika ole liigan sivuissa vaan jossain ihan muualla.

edit. Viddu, miksi se tekee väkisin linkin tuohon w-kirjainten perään? Eikö tänne saa kirjoitettu verkkosivun osoitetta ilman, että se tekee siitä automaattisesti linkin?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ihan farssi nämä sivut, taas laahaavat ainakin vartin perässä.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kannattaa käyttää livetulokset nimistä sivua. Klipit maaleistakin tulee suht nopeasti ja ei ole minuutin mainoksia ennen kuin näkee klipit
Jep kannattaa, ja aina välillä myös käytän. Vanhasta tottumuksesta tie aina vie Liigan sivuille vain. Mielestäni liigan tulisi kehittää noita sivuja että se olisi kaiken ykköspaikka ja nopein tilastojen osalta. Ja juuri ne hemmetin mainokset 6sekunnin oikeassa videossa
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Joo onhan niitä parempia sivuja, mutta ei se ole mikään syy että Liigan sivut on noin paskat.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Piti käydä Liigan sivuilta katsomassa finaalien pelipäivät (kun tuo finaali-ketjukin oli niin amatöörimäisesti avattu ettei prkl ollut edes noita päiviä laitettu). Noh, en sitten käynyt kun oikeasti nopeassa WLAN-verkossa oleva omena-puhelin ilmoitti lopettaneensa sivu latauksen siksi, että palvelin ei vastaa? Ja kolmeen kertaan... Perusjuttuja nettisaiteilla tuo latausnopeus, ei Liigalla!
 

Crank

Jäsen
Kausi yllätti Liiga-sivuston. Nyt sentään sivuille pääsee, toivottavasti nyt ees sitte päivittyy..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös