Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan surkeimmat veskarit kautta aikojen?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Kuvernööri, 07.06.2001 klo 17.00.

 1. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Hattutemppu siellä näemmä silti nähtiin mutta Niemisen toimesta (3+2) eli muistini kuitenkin toimi näemmä edes jonkin verran siihen suuntaan. Jotenkin itselle oli verkkokalvoille piirtynyt kuva kun Roppo kiskoi puolittaisesta läpiajosta täysiä yläkulmaan aivan kun mikäkin sniper ja viimeisteli hattutempun. Kyseessä olikin näemmä hänen ainoa maalinsa koko ottelussa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2017 klo 13.56