Liigan siirtohuhut kaudelle 2022–2023

  • 705 518
  • 2 170

Äimänkäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvät suoritukset ja Kerttu
... mutta uutinen kuitenkin, että Ruotsi saattaa sitten olla se määränpää kun siirto tapahtuu. Minä en tätä ainakaan tiennyt, ja uskon ettei moni muukaan.
Boldaus oma.

Minun ja periaatteessa kaikkien muidenkin pitäisi tietää, että jos joku kiekkoilija pärjää hyvin Liigassa niin mahdollisen siirron määränpää SAATTAA olla Ruotsi.

Se toki saattaa olla myös Venäjä, Pohjois-Amerikka tai vaikka Sveitsi. Villeimmät huhut ovat pitämässä Innalan HIFK:ssa. Ymmärtääkseni HIFK on osoittanut kiinnostuksensa ja ensi kauden kattava sopimus on vahva merkki siihen suuntaan, että miehellä voisi olla pelipaikka tarjolla ensi kaudeksi myös Helsingissä! Siinä vasta jännitystä!

Siirtouutista tuo siis ei ole nähnytkään, eikä ole yhtään minkään etukäteishehkutuksen arvoinen, kun ei kerran ole yhtään lihaa heittää huhun ympärille saati edes joukkuetta.

Niin minä mieleni pahotin, kun kerhoon piti tulla sateentekijöitä useampiakin.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aika tuuliviiriltä vaikuttaa. Saapa nähdä mitä tästä pojasta vielä tulee vai jääkö vain kiekkokiertolaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Jos siirtyisi tässä vaiheessa toiseen seuraan Liigan sisällä, niin miten käsitellään siirtokorvaukset mahdollisen ensi kesän NHL-sopimuksen jälkeen? Toki sama kysymys oikeastaan tapauksessa, missä siirtyisi myös sinne P-Amerikan junnusarjaan?

Lähinnä tarkoittaen sitä, että kai JYP jättää jonkun portin auki NHL-korvauksille tässä tapauksessa?

Jos olisi lainattu niin JYP saisi kaikki korvaukset tältä kaudelta, mutta nyt kun kyseessä oli sopimuksen purku, niin ei mitään käryä miten homma toimisi tässä tapauksessa. Kai siinä joku jako tehtäisiin?
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Erikoinen ajoitus. Viimeisissä peleissä ennen U20-kisoja Brad oli ottanut isoja kehitysaskelia ja oli selvästi Kemelliä parempi. Tähän päälle vielä U20-kisat, jotka menivät loistavasti niin kauan kun riemua riitti. Nyt kun kaikki näytti viimeinkin lähtevän oikeaan suuntaan, niin otettiin alle maisemanvaihto.

Lieneeköhän vuorossa neljäs kotimainen seura, vai kokeillaanko jo rapakon takana?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tuo nyt melkoinen lauridallavalle, toivottavasti urheilu-ura urkenee kuitenkin paremmin kuin futiksen tattikeisarin pojalla. En tiedä sekoittiko Laurillakin isipappa pakkaa niin reippaasti että lopulta poika meni tattipesuveden mukana viemäriin, mutta toivottavasti Brad jossain vaiheessa leikkaisi napanuoran ja siirtyisi jonkun järkevän ihmisen siipien suojiin.

Lambert tulee SaiPaan, varma tieto. Kisapuiston nurkilla on nimittäin nähty Adam Lambertin poikaystävän näköinen hahmo kuusi viikkoa sitten.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lieneeköhän vuorossa neljäs kotimainen seura, vai kokeillaanko jo rapakon takana?
Jos Lambert nyt menee Kanadan junnusarjoihin, niin jääkö suomalais-seuroilla luu käteen? Nythän korvaukset jakautuisivat JYP 50%, HIFK 25% ja Pelicans 25% mun nähdäkseni, jos Lambert kesällä NHL-sopparin tekee.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Dadda haluaa panostukselleen (kaikki ne kuskaamiset, ja varusteet ja koutsien puhuttelut jos bradi ei saa tarpeeks jääaikaa jne.) vastinetta, fyrkkaa ja het!
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on erikoista touhua. Ei taida olla ihan helpoin joukkuekaveri?
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isompi ongelma hänen faijansa, hankkinut ongelmia oikeastaan joka paikassa missä ovat olleet, tainnut johonkin jäähalleihin porttikiellotkin pokata.
Jos ja kun näin on, niin epäilen, ettei löydä liigasta pelipaikkaa. Kanadan junnusarjoihin vaan.
 

Mibo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan KooKoo
Jos Lambert liigaan jää niin menee varmasti ns pienempään seuraan/seuraan jossa varmasti iso rooli ja vastuu ja jolla mahdollisuudet pleijareihin eli esim Pelicans, KooKoo, Jukurit tms. Ei varmasti mene isompaan organisaatioon alempiin kenttiin eli Tappara, Ilves, Kärpät, HIFK ja TPS fanit älkää edes unelmoiko.
 

Kyle

Jäsen
Toiseksi NHL- korvaus tulee neljän viimeisen kauden perusteella 25% per kausi/joukkue. Paitsi jos vaihtaa toiseen maahan, niin siellä homma alkaa alusta. Esim jos siirtyy ulkomaille niin uusi joukkue saa 100% korvauksen.

Jypin kannalta paras ratkaisu olisi, että uusi joukkue löytyy Suomesta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Sääliksi käy Lambertin vessikkaa. Toivottavasti tukijoukot ei saa peruuttamattomasti pojan päätä sekasin. Hyvä osoitus siitä, mikä merkitys taustajoukoilla on ammattiurheilijoiden kehityksessä. Eikä taustajoukkojen merkitystä todellakaan mitata pelkästään työmäärässä, innostuneisuudessa ja lajitaidossa.

Noilla nuorilla on tarpeeksi vaikeeta ilman, että vanhemmat lyö kapuloita rattaisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös