Liigan kurinpitopäätökset kaudella 2020–2021

  • 108 422
  • 747
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin rikkinäinen pumppu
Laitetaan nyt tänne kun en muuta keksi. Hyvä että asiat etenee omalla painollaan. =)

 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitenkäs aikanaan kävikään Huhtala-Kovanen keissin jälkeen? Eikö Pietilä saanut potkut vai miten se meni?Ajattelin vain, kun tämä Lundell tapaus on ihan yhtä naurettava ja tästä tullaan kiekkopiireissä puhumaan vielä pitkään. Eikä puhe hiljene tämän kauden aikana ellei jotain ratkaisuja tehdä. Voikohan olla mahdollista, että vielä jotain tapahtuu?
 

wäbä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko Liiga mitenkään perustellut, miksi Lundell ei joutunut kurinpidon käsittelyyn? Tämähän on naurettavaa. Pelaaja, jonka olkapäätä päin luistellaan pää edellä, joutuu kurinpidon käsittelyyn. Toinen yrittää lyödä niskan alueelle ja selviää puhtain paperein.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Sanoisin tässä tilanteessa, että häviötä enemmän vituttaa tämä oletettu automaattinen kurinpidon käsittely.
Ja jos tästä annetaan loukkaantumisen takia lisäistumista Tepolle, on jonkun pakko saada potkut. Jyri Rönn saisi heti vaikka irtisanoutua samalla vaikkei kurinpitohommia teekkään. Annettiinhan tässä jo hyvät perusteet penalteille, jos loukkaantuu kuulemma istuu. Lundellin tapauksessa ei näin tapahtunut.

Piti ärsytykseen avautua, sori.
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Selkeä päähän kohdistuva taklaus. Hyvä, että etenee käsittelyyn. Toki, Lundellinkin rottailu olisi pitänyt mennä mutta minkäs teet. Se meni jo. Teppo tulee takaata ja Petman vähän jopa epäonnisesti kääntyy juuri, ku Teppo pyyhältää ohi. Kyynerpää/hauis kuuppaan ja se on selkeä osuma päähän. Vain ja ainoastaan päähän. Ei todellakaan mikään haettu tai voimakas, mutta päähän se kolahtaa. Ottaen kuitenkin huomioon tahattomuuden ja verrattaen pienen vauhdin niin oikea rangaistus olisi jotain 1-3 pelin välistä. Näitä sattuu ja nämä on ikäviä. Tepon teko ei ollut missään nimessä tahallinen, mutta nämä pitää vain kitkeä pois.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelkästään ottelukoosteesta katottuna Teppon "taklaus" ei mielestäni olisi ollut kuin iha max. 2+10min. Petmannin pää napsahtaa suoraan vaan Teppon olkapäähän enkä ite ainakaan näe mitään taklausliikettä. Vahinkoja sattuu ja yleensä näistä jostain syystä taijotaan ulosajo vaikka olisi täysin tahaton. Sitä entiedä jos tuomarit katsovat tilannetta niin että olisiko Teppolla ollut mahdollisuus väistää tilanne. Petmannille toipumisia ja tämä oli vain oma näkemys asiasta joku muu voi olla täysin eri mieltä.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täysi vahinko jossa ns. loukkaantuminen ilmeisesti tapahtui kun pää osui jäähän, ei missään tapauksessa pelikieltoa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Täysi vahinko jossa ns. loukkaantuminen ilmeisesti tapahtui kun pää osui jäähän, ei missään tapauksessa pelikieltoa.

Tai ettei vaan taju lähtenyt siinä vaiheessa kun olkapää osui naamaan täysin yllättäen. NYT valoja päälle siellä sohvillakin.
Pari peliä tulee kakkua.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Newcastle United - Ukraina
Jos Teppo saa yhdenkään ottelun pelikieltoa niin lupaan jättää lätkäkauden kesken. Yhtään liiga peliä en aio katsoa tai edes kuunnella.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
" Kurinpitodelegaatio toteaa lausunnossaan Tepon olleen maalia kohden luistellessaan tietoinen Petmanin sijainnista. Delegaation mielestä Tepolla olisi ollut mahdollisuus välttää kiekottomaan Petmaniin osuminen. Delegaatio ei pidä Tepon osumista Petmania päähän tarkoituksellisena tekona, mutta tästä huolimatta tilanne arvioidaan vastustajan päähän kohdistuneena taklauksena. "

Ei jeesus mikä selitys :D Petman pää ylös
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Tämän kauden arvontakone on käynnistetty! 2 ottelua Miihkalin Tepolle.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puuhasteluliiga jatkaa puuhasteluliigana. Ei yllätyksiä.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voi sitä porun määrää, jos tämä tilanne olisi ollut MM-kisoissa ja Suomen pelaaja saisi pelikiellon. Puhuttaisiin skandaalista, mutta koska "vain" Liiga, niin ei media jaksa nostaa sen kummemmin esille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös