Liigakarsinta 2012: Ilves - Sport

  • 119 410
  • 296

Mailman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Varmaan pilkun.. piip, mutta "Voimalaiturille" ihan pikku oikeinkirjoitusvinkki. Vaasa ja Tampere kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Sen sijaan ko. kaupungeissa asuvat ihmiset kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella, siis malliin "vaasalainen" tai "tamperelainen".

Mitä väliä? No ei kai mitään, mutta kai tästä arvokkaasta suomen kielestä sentään kannattaa huolta kantaa. Vai?

Noin niin kuin yleisellä tasolla todettuna yhdyssanatkin on olemassa. On esimerkiksi olemassa semmonen sana kuin voimalaituri eikä voima laituri. Tai liikennemerkki eikä liikenne merkki.

Got my point?
 

VL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves & Buffalo Sabres
Erityisesti kiinnostaisi nimim. SPORTTIKOTKAN analyysi pelistä. Lainatkaa vaikka helvetti allekirjoituksiin koko vuodeksi, jos olen väärässä, mutta eihän nyt hyvänen aika jollain Sportilla ole mitään jakoa liigajoukkuetta vastaan.
 

RFistioKing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
...SPORTTIKOTKAN analyysi pelistä.
Kyllähän tässä on on kova analyysin paikka.

Itse lähden vedonlyönnin kautta liikenteeseen 4-1 ja isolla rahalla, helvetin isolla rahalla. Pelitavasta ei jaksa kirjottaa mitään sen kummasempaa, Marjamäki 4 kaappia ekaan erään, vittu joo.

Yks otetaan turpaan vieraissa, että saadaan tulot. Suurin mielenkiinto onkin, että onko se jo seuraavapeli vai sitäseuraava.
 
Viimeksi muokattu:

Hitsuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eiköhän seuraava peli ole tässä sarjassa "kuoleman peli".

Ilves laittoi eilen riman melko korkealle, tämän verran Sportin pitää parantaa seuraavaan peliin. Lisäksi Ilveksen ei tarvinnut laitaa edes kaikkea peliin eli todellisuudessa rima on vieläkin korkeammalla.

Seuraavaassa pelissä Sportin on parannettava tekemisen laatua paljon että rima edes värähtää. Riittääkö Sportin menttaalipuoli tähän parannukseen?

Aukesiko Ilveksen takki vai palauttiko tämä peli itseluottamuksen?

Näihin kysymyksiin saamme vastauksen seuraavassa episodissa.
 

Hurricane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers, Suomi.
Jes..

Tämähän alkoi käsikirjoituksen mukaan. Wasalaiset ovat uhonneet kuin ostarin nuoriso ja 6-1 turpasauna ensimmäiseen peliin sai ainakin Hurricanen hykertelemään tyytyväisyyttä.
Hyvä Ilves! Täältä Jyväskylästä täysi kannatus ja tuki perinteikkäälle liigajoukkueelle!

Kahdet viimeiset karsinnat ovat osoittaneet suuntaa ja toistaiseksi sama suunta jatkuu, liigaseurat ovat aivan eri tasolla.

Ennen oli ennen, nyt on nyt! Markka aikaan keskiverto liigajengi operoi 6 miljoonan markan voimin, nyt markat on muuttunut euroiksi ja keskiverto jengin budjetti on 6 miljoonaa euroa. Mestisjoukkueen pitäisi nostaa budjettiaan liigaosake huomioiden, useilla miljoonilla euroilla.
Vaasassa perusteet on sikäli kunnossa että mitään estettä liigaan nousemiselle ei ole. Samoin (pienellä varauksella) Kouvolassa.
Mutta yksi este kuitenkin löytyy ja se on Ilves! Onneksi!

Jatkakaa samaan malliin!
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Olipa aneeminen Sport liikenteessä eilen. Missä oli joukkueen vahvuus: liike? Samanlaista puristamista kuin kolmannessa välierässä Kouvolassa ja toisessa finaalissa Joensuussa. Ilves oli selvästi parempi, mutta uskon edelleen ettei tasoero todellakaan ole näin suuri. Varsinkin kun Ilveksen viimeistelytaito on aivan eri luokkaa, niin ei saa päästää heitä noin helpolla maalintekopaikkoihin.

Tiistaina on (onneksi) uusi peli, mutta nyt kyllä vaaditaan että sieltä tulee voitto, muuten tämä sarja on förbi.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Oli mahtavaa olla katsomossa pelin alussa kun vaasalainen lippu- ja fanimeri lainehti. Hienoa kulttuuria!

Itse peli oli kieltämättä pettymys, todellista taistelua ei nähty juurikaan. Alkuun Sport sai näennäistä painostusta hermostunutta Ilvestä vastaan, mutta ensimmäisen Ipa-maalin jälkeen matsi oli täysin Ilveksen hallinnassa. Viimeinen erä oli Sportin Ipan boksissa istumisen myötä, mutta harvassa oli Sportin yv-paikatkin.

Vaikuttaa, että sarja menee Ilvekselle selkein numeroin, jos tupsukorvissa vaan pidetään pää kylmänä ja asenne kunnossa. Eilisessä matsissa nähty ero ei nimittäin johtunut pelitapa-asioista tai pienistä pelaamisen sisällä säädettävissä olevista asioista. Ilveksen peli- ja tilannenopeus oli koko ajan pari pykälää korkeampi, lisäksi ennakkovertailuketjussakin monta kertaa mainitut eturivin pelaajat näyttivät henkilökohtaisen taitonsa.

Ilveksen pelikirjaa ei päästy eilen mittaamaan oikeastaan miltään muilta osin kuin alivoiman sekä 2. ja 3. erien 1-4 träpin osalta. Ja näistä Ilves selvisi puhtain paperein. Sportilla oli jonkin verran erittäin hyvärakenteisia hitaita ja puolinopeita hyökkäyksiin lähtöjä, mutta viisikon pelinopeus ei kerta kaikkiaan riittänyt haastamaan Ipan träppiä - ajokoirakiekoista puhumattakaan, Sportin kärkihyökkääjä ei ollut kertaakaan riittävässä vauhdissa haastamassa Ilveksen puolustajaa. Sportin yv oli myöskin liian hidasta, seisovaa ja ennalta-arvattavaa verrattuna liigajoukkueisiin.

Summa summarum, Räsäsen Sport voi parantaa viisikkopeliä ja puolustusta tietyn verran sarjan kuluessa, mutta eron kurominen peli- ja tilannenopeuden suhteen on tekemätön paikka.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vaikuttaa, että sarja menee Ilvekselle selkein numeroin, jos tupsukorvissa vaan pidetään pää kylmänä ja asenne kunnossa.

En nuolasisi Ilvesläisenä vielä. Sporthan oli eilen aivan kujalla avauserässä, ja minusta tuo johtui suurimmaksi osaksi "jännityksestä". Jääkiekon perusasiatkin (varsinkin omassa päässä) oli täysin hukassa. Puolustus tarjoili Ilvekselle avoimet ovet maalipaikkoihin, eikä oman maalin edestä ukkoa saatu, tai oikeastaan ei edes yritetty vääntää pois. Kaikesta tekemisestä näki puolustuksen "jännityksen" (sitä kai se oli). Seuraavaan peliin vaan pelaamaan omaa peliä puolustuksen kautta liikaa miettimättä sitä, mikä ottelu on kyseessä ja kuka on vastassa, niin varmasti parempaa on luvassa. Tasoerosta en vielä yhden pelin perusteella vetäisi kamalan suuria johtopäätöksiä. Tottakai jonkinasteista on, mutta eikö sellaista pidä ollakin liiga ja mestisseuran välillä. Katsellaan pari peliä lisää ja pähkäillään sitten.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tarinankertoja, linkki ei toimi....


Itse ottelusta. 6-1, ei jätä kyllä selittelyille sijaa. Ottelu oli kyllä jotenkin tunteeton, vaikka siellä vähän kolmannessa jo painittiinkin ja Kesä sai suihkukomennuksen. Jotenkin sellasta virkamieskiekkoa, joka tietty varmaan johtui pitkälti siitä, että Ipa latoi sen 3-0 todella nopeasti taululle.
Olisi silti olettanut, että kolmannessa olisi haettu jo toiseen peliin asetelmia puoleen, jos toiseen, mutta ei.

Itse en ole kuitenkaan oikeastaan lainkaan pettynyt tulokseen. Se palveli meitä monellakin tavalla. Nyt nähtiin, että Ipa pelaa tosissaan, nähtiin myös se, että liigajoukkuetta ei vahingossa voiteta ja että tälläisen sarjan voittamiseen tarvitaan yksinkertaisesti ylivoimainen joukkue Mestikseen.

Tiistai tulee pian ja esim. Uiton naamasta näki ottelun jälkeen, miten paljon pelaajia hävetti. Se tietää todella ärsytettyä Kotkaa tiistaille ja se peli tulee olemaankin meidän. Olen aika varma siitä.

Tämä sarja ei ole taputeltu vielä, eikä tuo 6-1 ihan oikeasti kerro kokokuvaa ottelutapahtumista. Kyllä siellä oli Sportillakin omat etsikkoaikansa, mutta kun ei vaan kelvannut. Peli olisi aivan varmasti tiukentunut, jos Gröndahlin ylärima oli pompannut sisään. Nyt ei pompannut ja Ipa rokotti hetimmiten toisessa päässä tilanteeksi 4-0. No, ei edelleenkään selittelyjä, tulos oli hirveä ja Ipa selvästi parempi.


Eteenpäin, Hockey Sport, emme koskaan luovuta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Nyt on Hakametsä nähty ja puna-armeijan revyy koettu. Hienoja molemmat :)

Peli lähti Sportille, mutta se itsekin mainitsemani viimeistelytehokkuus oli Sportilla ikävä kyllä mestistasolla. Ensimmäisellä yv:llä peli pyöri kyllä nätisti ja kiekko pysyi yllättävänkin hyvin Ilveksen päädyssä, mutta maalia ei saatu paikoista huolimatta. Tuossa vieraille 0-1 ja olisi voinut olla todella tiukka matsi tiedossa. Ilves sai puolestaan avausosuman helponlaisesti ja heti perään todella murhaavalla yv:llä (100% yv teho taisi olla eilen?) Marjamäki-shown avaus-osuman. Oli melko hurjaa katsottavaa miten kevyttä kautaa mestispakit oikeasti olivat mm. Marjamäkeä vastaan, kaveri nakutti 3 identtistä kassia ylivoimalla aivan maalin edestä ilman, että Sportin heput olisivat pystyneet tuota mitenkään estämään.
Lisäksi esimerkiksi 2-0 osumassa näkyi hyvin ero sarjojen viimeistelyn välillä. Puurula peitti alakulmat, koska Mestiksessä se riittää. Marjamäki sen sijaan ei ole mestistason viimeistelijä (eli, että kiekko nousisi korkeintaan hanskan/rintapanssarin korkeudelle), vaan pisti kiekon tylysti maalin kattoon lähes 90 asteen kulmassa. Tilaa piisaa, kun sen pystyy käyttämään hyväksi. Ainakin eilisessä ottelussa vastakohdat mestismaalivahti vs. liigatason viimeistelijät ja liigamaalivahti vs. mestistason viimeistelijät oli järkyttävän paljon liigan puolella.

Ilves oli myös mielestäni hyvä. En jaksa millään uskoa, että tuolla pelillä olisitte olleet Liigan heittopussi. Kuntohuippuhan kannattaa tunnetusti ajoittaa keväälle, mutta ehkä siitä osa kannattaisi silti käyttää runkosarjankin aikana ;)
 

hil

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Bromwich Albion, Primeira Liga e Segunda Liga
Eiköhän tämä ole ns. selvää pässinlihaa.
4-0 voitoin Ipa jatkaa Liigassa. Piste.

Ei mitään lainauksen kirjoittanutta nimimerkkiä vastaan, mutta viestissä on hyvin tiivistettynä ylireagointi eiliseen peliin. Liigakirjoittajien puolella yleinen mielipide tuntuu olevan että karsintoja pidetään turhana, koska tasoero on mitä on.

Itse en eilistä peliä nähnyt, mutta en nähnyt torstaina 5-0 päättynyttä Pelicans - Kärpät peliäkään. Otteluselostusten, lopputulosten ja yv-maalien perusteella näyttävät olleen aika samanlaisia pelejä, sillä varauksella että Sport sai aikaan enemmän laukauksia ja torjuntoja vastustajan maalivahdille. Lainauksen analogialla voi siis todeta että Pelicans - Kärpät sarja on pässinlihaa?

Kyllä näistä vielä sarja tulee. Molemmista.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
...ylireagointi eiliseen peliin...Itse en eilistä peliä nähnyt....

Minä näin. En tiedä ottaako Sport tässä sarjassa jonkun voiton, mutta eilisen perusteella 4-0 heitot eivät ole kyllä yliregointia. Tasoero oli eilen niin järkyttävä, että huhheijaa. Peli oli Ilveksen 5-0 maalin jälkeen jo viimeistään ohi, eikä pelaajien tarvinnut kuin pelata tarkasti omissa ja lopettaa turha energian käyttö. Toisessa ja kolmannessa erässä Sport sai pelata 18 minuuttia ylivoimalla, eikä onnistunut kertaakaan. Sen sijaan Ilves päätti 3/4 ylivoimistaan maalin ja tuossa yhdessäkin ehdittiin pelata vain minuutti, kun Kivimäki kampitti itsensä jäähylle.


En sano, etteikö Sport tuosta voisi parantaakkin pelaamistaan, mutta kun eilisen ottelun näki omilla silmillään, niin ei voi puhua ylireagoinnista, jos puhuu sarjasta 4-0 -termillä. Niin paljon edellä Ilves oli yksilöissä, maalivahtipelissä, erikoistilanteissa ja fyysisyydessä.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Ei mitään lainauksen kirjoittanutta nimimerkkiä vastaan, mutta viestissä on hyvin tiivistettynä ylireagointi eiliseen peliin. Liigakirjoittajien puolella yleinen mielipide tuntuu olevan että karsintoja pidetään turhana, koska tasoero on mitä on.

Itse en eilistä peliä nähnyt, mutta en nähnyt torstaina 5-0 päättynyttä Pelicans - Kärpät peliäkään. Otteluselostusten, lopputulosten ja yv-maalien perusteella näyttävät olleen aika samanlaisia pelejä, sillä varauksella että Sport sai aikaan enemmän laukauksia ja torjuntoja vastustajan maalivahdille. Lainauksen analogialla voi siis todeta että Pelicans - Kärpät sarja on pässinlihaa?

Kyllä näistä vielä sarja tulee. Molemmista.

Ai tulee? Miten ihmeessä Ilves ei pelannut tuolla tasolla runkosarjan aikana? Uskomatonta miten nuo mestiksen maalinsylkijät ovat ihan kipsissä-odotin vähän enemmän Halavalta, Tapiolta ja Pelkoselta. Puolustus oli käsittämättömän lepsua ja "voimatonta". Onko muutes Marjamäellä jo soppari ens kaudesta vai joko suuntana on Venäjä, Eurooppa tai NHL? Hienoja maaleja vai Sportin puolustuksen täydellistä lamaantumista. Raipe on lukenut hyvin Sporan peliä Kuparisaaressa. Mutta tota uhoamista en tajua, eikös se tuo Sporalle vaan lisää mailanjänittäjiä kun odotokukset on suhteellisen epärealistisia. Saas nähdä miten Spora hajoaa tän mestiskauden jälkeen. Taas ihan uus jengi kiertää syksyllä Mehtimäkeä ja Kouvolaa kohti. Syksyllä nähdään Kouvolassa..Mutta mestiksen voitto oli omassa sarjassaan hatun noston arvoinen suoritus.hyvää kevättä ja kesää!!
 

jlahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ainakin minun mielestäni karsinnat ovat helvetin hyvä asia, ja ne tekevät liigasta mielenkiintoisemman. Toivoisi vain, että Mestiksellä olisi tulevina kausina heittää kehiin sellainen jengi, joka oikeasti haastaisi liigajoukkueen, ja jolla olisi realistinen mahdollisuus nousuun. Mielenkiinto karsintoja kohtaan nousisi varmasti ihan toisenlaiseksi muuallakin kuin niillä paikkakunnilla, joilla karsintoja pelataan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eilisen pelin perusteella ei voi kyllä vetää sellaista johtopäätöstä, että tämä sarja olisi jo taputeltu. Sport tuli ihan hyvin ja sitten tuli tuurilla 1-0 ja heti perään 2-0, kun Puurulle meni vähän helposti. Viimeistään 3-0 jälkeen näkyi selvä luovuttamisen sekä löysäilyn meininki Sportin jätkistä. Loppupeli sitten vain pelailtiin alta pois. Oli kuitenkin henkisesti hyvä saada tuo yksi maali tuonne loppuun. Nyt vain Vaasassa voitto ja sarja onkin 1-1. Se edellyttää erittäin tiivistä ja onnistunutta viisikkopuolustusta sekä pois pysymistä jäähyiltä. Ilves on luonnollisesti helvetisti edellä viimeistelyssä, joten omat paikat on käytettävä.
 

Kaivanto

Jäsen
Itse en eilistä peliä nähnyt, mutta en nähnyt torstaina 5-0 päättynyttä Pelicans - Kärpät peliäkään. Otteluselostusten, lopputulosten ja yv-maalien perusteella näyttävät olleen aika samanlaisia pelejä, sillä varauksella että Sport sai aikaan enemmän laukauksia ja torjuntoja vastustajan maalivahdille. Lainauksen analogialla voi siis todeta että Pelicans - Kärpät sarja on pässinlihaa?

Avainkohta viestissäsi on ensimmäinen lause. Torjunnat olivat 1. erässä Ilves 8 vs. Sport 9, mutta tasoero oli jotain sanoinkuvaamatonta. Eri ketjuista löytyy useiden puolueettomien tarkkailijoiden kommentteja samasta asiasta. Siellä oli eilen järkyttävän epätasainen jääkiekko-ottelu ja tätä et teksti-tv:stä näe.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Avainkohta viestissäsi on ensimmäinen lause. Torjunnat olivat 1. erässä Ilves 8 vs. Sport 9, mutta tasoero oli jotain sanoinkuvaamatonta. Eri ketjuista löytyy useiden puolueettomien tarkkailijoiden kommentteja samasta asiasta. Siellä oli eilen järkyttävän epätasainen jääkiekko-ottelu ja tätä et teksti-tv:stä näe.

Se on hienoa, että tässä pelissä oli paljon neutraaleja katsojia ettei tämä mene vain Ilveksen "ylimielisten" kannattajien jauhamiseksi. Mutta näinhän tuo tilanne juuri oli. Parin-kolmen maalin jälkeen Ilveksestä aisti sen, että kentällä pystyi jokainen haastamaan ja neppailemaan mielensä mukaan. Sitten viiden maalin jälkeen ei enää oikeastaan tarvinnut kuin pitää Sport pois maalintekopaikoilta. Syöttölinjat fiksusti tukkoon eikä pelata itseä ulos tilanteissa. Kiekon kanssa sitten rauhallista peliä ja tasapainoista hyökkäämistä.

Kaiken kaikkiaan helppo voitto Ilvekselle. Ei kuitenkaan varmasti näin helposti tule tiistaina, joten joukkueen on oltava valmiina lisäämään pykälä enemmän tehoa.
 

kotkanpoikii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sumulaakson kk, Spora forever,
Se on hienoa, että tässä pelissä oli paljon neutraaleja katsojia ettei tämä mene vain Ilveksen "ylimielisten" kannattajien jauhamiseksi. Mutta näinhän tuo tilanne juuri oli. Parin-kolmen maalin jälkeen Ilveksestä aisti sen, että kentällä pystyi jokainen haastamaan ja neppailemaan mielensä mukaan. Sitten viiden maalin jälkeen ei enää oikeastaan tarvinnut kuin pitää Sport pois maalintekopaikoilta. Syöttölinjat fiksusti tukkoon eikä pelata itseä ulos tilanteissa. Kiekon kanssa sitten rauhallista peliä ja tasapainoista hyökkäämistä.

Kaiken kaikkiaan helppo voitto Ilvekselle. Ei kuitenkaan varmasti näin helposti tule tiistaina, joten joukkueen on oltava valmiina lisäämään pykälä enemmän tehoa.

Tai sit pykälällä vähä löysäätte et tulis vähän tasasempi peli. Saas nähä mitä Red army keksii teidän liukkaiden hyökkääjien varalle- toivottavasti ei mitää hölmöö kuiteskaa-ilmassa voi olla monenlaista tunnetta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
ja kuuluttajalta: Saataisiin peli pelattua, minulla on saunavuoro...

Tällä irrotti kyllä muutamat naurut myös punaisesta päädystä eilen :D

Tuossa kun oli joissain viesteissä pohdittu, että miksi paskanheittelijöitä ei vaan kannettu pihalle, niin silloin siellä ois saattanu ne hulinat alkaakkin oikeasti. Tuommoinen huumorilla vittuilu toimi ainakin tässä tapauksessa suht hyvin, eikä vaasalaisten idiootti-osasto jaksanut onneksi enää pelin loppua viivyttää ihmeemmin tuon ilmoituksen jälkeen enää.
Siihen jos ois ilmestynyt muutama hassu järkkäri repimään yksittäisiä liian kyrpiintyneitä pihan puolelle, niin suurempikin osuus Ultrasista (käsittääkseni heidän seasta sitä paskaa lenteli, ainakin samassa kohtaa oli ne mustavalkoiset bannerit ja suurin keskittymä huivilla naamansa peittäneistä hupparihepuista) olisi voinut käydä riehumaan, kun eikös tuossa ultra-touhussa ole kuitenkin perimmäisiä ideoita, että kaikki pistävät hulinaksi jos yhtä uhataan tai edes provosoidaan?
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Miten ihmeessä Ilves ei pelannut tuolla tasolla runkosarjan aikana?

Kyllä se kuule vain pelasi. Ja tulos on nähtävissä sarjataulukossa. Tiukille vetää jos Ilveksen pitäisi tuosta vielä löysätä. Sportin voitto vaatisi sen lisäksi vielä kunnon tasonnoston - pykälä tai pari ei riitä. Niin, ja oikeat maalivahdit. Tarvitsetteko meiltä lainaan, meil on niitä kaks?

Eilen Marjamäki kaatoi Sportin vasemmalla kädellään. Kuka hoitaa homman kotiin tiistaina? Vai käyttääkö Masi välillä oikeaansa? Vai pelataanko vaihteeksi joukkueena? Jännitysmomentteja piisaa tässä karsintasarjassa niin, että pakahtua meinaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllähän, kun tuota Sportin kotisivujen ottelukoostetta katselee, niin löytyy ne elementit, joilla Ipa saadaan kuriin, jos ollaan saadaksemme.
Ipan pelaajien, varsinkaan hyökkääjien ei todellakaan saa päästä huseeraamaan meidän maalin edessä, kuten perjantaina päästettiin.
Laukausten pitää olla huomattavasti laadukkaampia. Lähes jokainen veto meni suoraan Wiikmanin Ilves-logoon, joten noin maaleja ei todellakaan tehdä.
Marjamäkeä pitää hämmentää ja hiilostaa, samoin muitakin kärkihyökkääjiä. Nyt lähinnä todettiin, että kyllä sekin puukäsi maaleja saa, kun katellaan vierestä, mitä se nyt tekee.

Onneksi Pete tulee tiistaina takaisin, niin saadaan kakkonen sekä ennen kaikkea nelonen takasin kuosiin. Se on kumma juttu, miten Jallu ja Riska taantuu totaalisesti, kun Hakomäki puuttuu keskeltä. Hakomäki oli muuten ehkä Sportin paras pelaaja Hakametsässä.

Uitto saa kyllä karsia myös noita virheitään tai jättää pelit kokonaan pelaamatta. Blomqvistin sais heittää suoraan tukasta vittuun ja vaikka Perkkiö hänen tilalleen. Sysipaska floppi.

Puurulaa ei voi syyttää kolmesta päästetystä, kuin kakkosmaalista. Eka tuli Kesän luistimesta ja muutti vittumaisesti suuntaa. Kolmannessa taas päästettiin ihan rauhassa maalivahdin nenänedestä nostamaan kattoon. Uitto, mitä teit ja mihin lähdit? Kahville? Ei näin, ei todellakaan näin.

Peten paluu auttaa onneksi myös YV:tä. Nyt se oli lähinnä kosmeettista neppailua, vailla päämäärää ja jätkät pyöri nurkissa, kuin hyrrät. Nurkista ei tehdä maaleja ja YV:n pelintekijällä tulee olla selkeä näkemys, miten rulettia pyöritetään. Nyt, ilman Peteä sitä ei ollut lainkaan. Onneksi tosiaan tekee paluun tiistaina.

Usko omiin on valtava kotiotteluun. Siitä ei todellakaan tule Ipan maalijuhlaa. Olisi todella kova sana jättää Hupsukorvat kokonaan nollille. Ipan kaatamiseen riittää siis pelkästään omien, räikeiden virheiden karsiminen, oman pelin pelaaminen ja sen oman pelaajan merkkaaminen. Muutenhan tuo Ipa on tasoltaan lähinnä Mestiksen kärkiryhmiä, muutamalla kovemmalla yksilövahvistuksella täydennettynä. Väitän näin ihan ilman provoilua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös