Liigajumbo kaudella 2020–2021?

  • 2 731
  • 13

Liigajumbo 2020–2021?


  • Äänestäjiä
    155
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Runkosarjan ensimmäinen neljännes on nyt kaikilla joukkueilla taputeltu ja tässä kohtaa on jo selvää, että ainakin parilla-kolmella joukkueella sarjataulukon häntäpäässä on ns. pitkä talvi edessä. Kenen veikkaatte jäävän pahnanpohjimmaiseksi kun runkosarja saadaan päätökseen jos ja toivottavasti kun korona ei vesitä tätäkin kautta?
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
TPS ja Raipen valmentama joukkue ovat yleensä vahvoja valintoja näihin karkeloihin. Mennään sillä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hei, me ei olla täällä! Siistiä!
 

Consumed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Kazmaier
Olemme päätyneet siihen, että rämehomon huutelu on turhaa ja typerää. Rikepiste annettu.
Rämehomot eli raum säp.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Allekirjoituksesta voisi jotain päätellä.

Hauskaa muuten, että Jukureita äänestetään taas innokkaasti jumboksi, vaikka se ei ole jäänyt yhdelläkään kaudella viimeiseksi. Milloinkohan tuo toteutuu?
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä tuo viimeinen... "Joku muu, mikä?" tarkoittaa teitä.
Se tarkoittaa myös kaikkia muita liigajoukkueita, joita ei ole erikseen mainittu. Näkisin, että kisan ennakkosuosikkeja ovat kuitenkin ne joukkueet, jotka ovat tuolla ihan omina vaihtoehtoinaan.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Veikkasin tietysti JYPiä, koska koko organisaatiolla on homma hanskassa, hanskat hukassa ja se hukkakin karkasi saatana Korkeasaaresta ja hukkui heikkoihin jäihin, vaikka Pikku Kakkosen karhu sitä kovasti varoitteli. Lisäksi jäänmurtaja Urho ajoi hukan hukkuneen ruhon yli. Tästä tiedämme, että JYP on varma liigajumbo tällä kaudella.
 

Baldrick

Jäsen
JYP ei ole kertaakaan ollut liigajumbo, eikä tule olemaan tälläkään kaudella. Toki veikkaan, että se vältetään jollain pisteen erolla eli kauaksi ei varmaan jäädä. Noh, toivottavasti siellä vähän homma piristyy, ei materiaali nyt ihan niin heikko kuitenkaan ole, että taistelu olisi paperilla viimeisistä sijoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös