Liigajumbo 2020–2021?


  • Äänestäjiä
    155
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Runkosarjan ensimmäinen neljännes on nyt kaikilla joukkueilla taputeltu ja tässä kohtaa on jo selvää, että ainakin parilla-kolmella joukkueella sarjataulukon häntäpäässä on ns. pitkä talvi edessä. Kenen veikkaatte jäävän pahnanpohjimmaiseksi kun runkosarja saadaan päätökseen jos ja toivottavasti kun korona ei vesitä tätäkin kautta?
 
Exploring...​

Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
TPS ja Raipen valmentama joukkue ovat yleensä vahvoja valintoja näihin karkeloihin. Mennään sillä.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Veikkasin tietysti JYPiä, koska koko organisaatiolla on homma hanskassa, hanskat hukassa ja se hukkakin karkasi saatana Korkeasaaresta ja hukkui heikkoihin jäihin, vaikka Pikku Kakkosen karhu sitä kovasti varoitteli. Lisäksi jäänmurtaja Urho ajoi hukan hukkuneen ruhon yli. Tästä tiedämme, että JYP on varma liigajumbo tällä kaudella.
 

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
JYP ei ole kertaakaan ollut liigajumbo, eikä tule olemaan tälläkään kaudella. Toki veikkaan, että se vältetään jollain pisteen erolla eli kauaksi ei varmaan jäädä. Noh, toivottavasti siellä vähän homma piristyy, ei materiaali nyt ihan niin heikko kuitenkaan ole, että taistelu olisi paperilla viimeisistä sijoista.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä Kerho ui niin syvissä vesissä, ettei tähän voi vastata kuin Jukurit
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy