Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2021–2022

  • 994 566
  • 4 476

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Olet oikeassa. Kyllä tuossa Tapparan keskikaistassa on potentiaalia enempään. Pohdin sitä heti viestin lähettämisen jälkeen, että joku tuossa arvosanassa mätti ja sinä avasit tuon asian hyvin. Nostan tuon 9-> 9,5. Niin sen kuuluu olla.

Edit. Olen -> Olet

Miten joku muu joukkue, kuin Kärpät voisi saada sinulta arvosanan 10? Vai voiko? En siis tiedä oikeasti. Jos noilla Tapparan kriteereillä saa 9.5?
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Hei me vähän huonompien joukkueiden kannattajat!

Aletaanko ihan vittuillakseen kirjottamaan jotain meidänkin jengeistä välillä näiden suurien ja mahtavien joukossa?

SaiPalla on parempi hyökkäys kun Sportilla, Jukureilla ja Ässillä! Maalivahti ja puolustusosasto on meillä vähän heikompi, tosin ei sillä niin väliä kun ei koko joukkuetta edes muisteta näissä keskusteluissa ja listauksissa.

Ja jos joku ei ymmärtänyt niin tämä oli tänne jankkauksen keskelle sellainen huumorikommentti.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miten joku muu joukkue, kuin Kärpät voisi saada sinulta arvosanan 10? Vai voiko? En siis tiedä oikeasti. Jos noilla Tapparan kriteereillä saa 9.5?
Vuodet eivät ole veljiä keskenään, mutta on saanutkin. Heti tulee mieleen aikanaan Lukon hyökkäys. Tällä kaudella HIFK:n keskikaista asettuisi paljon paremmalle vaihteluvälille kuin Kärppien. Onnistuessa 10 ja epäonnistuessa ehkäpä 9. Ei tuossa kyllä juuri epäonnistumisen vaaraa HIFK:lla ole.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Hei me vähän huonompien joukkueiden kannattajat!

Aletaanko ihan vittuillakseen kirjottamaan jotain meidänkin jengeistä välillä näiden suurien ja mahtavien joukossa?

SaiPalla on parempi hyökkäys kun Sportilla, Jukureilla ja Ässillä! Maalivahti ja puolustusosasto on meillä vähän heikompi, tosin ei sillä niin väliä kun ei koko joukkuetta edes muisteta näissä keskusteluissa ja listauksissa.

Ja jos joku ei ymmärtänyt niin tämä oli tänne jankkauksen keskelle sellainen huumorikommentti.
Ois noita tekstejä kiva muistakii joukkueista lukea. Kirjotelkaa ihmeessä ni pääsee vähä paremmin sisään, että millasia pelimiehiä sieltä löytyy. Henkilökohtasesti jo SaiPassa on monia pelaajia, jotka ei soita kelloja ollenkaa ni mielelläni luen jos sen vaivan näet(te).
 

Yohann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sens
Ilman NHL-apuja täysin flopannut Myrrä vs ehkä kovimmassa huudossa tällähetkellä oleva suomalainen valmentaja.
Niin, totaalisen rosterin myllerryksen jälkeen Myrrällä ja kumppaneilla meni pitkään, että saivat pelin kuntoon ja juuri kun peli alkoi näyttämään hyvältä, tuli 2 viikon karanteeni. Siihen orastava flow katkesi ja sen jälkeen koko touhu lässähti täysin, eikä konetta meinattu saada millään enää käyntiin. Todella vaikea arvioida Myrrän taitoja erikoisen viime kauden perusteella. Jos Ahokkaaseen halutaan verrata materiaalin osalta, niin ei se Ilveksen kauden päättänyt materiaali niin kummoinen ollut Kookoon vastaavaan verrattuna.

Sen sijaan edelliskaudella Myrrän aikana Ilves taisi olla runkosarjan 2. ja peli oli oikeinkin mukavaa katsottavaa ja kämmenet syyhyten porukka odotteli playoffeihin pääsyä. Todella harmillista, että silloin jäi Ilves-Kookoo - sarja näkemättä.

Edit: Ja NHL-avuista tosiaan Välimäki ja Hayton oli hieman NHL:ssä pelanneet, joista jälkimmäinen lähinnä sekoitti peliä neppailullaan ja suoristeli selkäänsä.
 

Barney

Jäsen
Henkilökohtasesti jo SaiPassa on monia pelaajia, jotka ei soita kelloja ollenkaa ni mielelläni luen jos sen vaivan näet(te).
Tuskin soittaa hirveästi kenellekään muullekaan. SaiPan viime kausi oli sellaista sekoilua, että ne hyvin pelanneet pelaajat voidaan laskea yhden käden sormilla. Jos puhtaasti viime kauden tilastoja katsotaan, niin aika hirveältähän tuo näyttää. Toisaalta itse en kyllä jaksa uskoa, että esimerkiksi Jarno Koskiranta on hyvin organisoidussa liigajoukkueessa mikään 25 pisteen sentteri, vaikka viime kauden sekoilussa hän ei parempaan pystynytkään. Paljon on Virralla tehtävää ja nähtäväksi jää, että miten nopeasti hän saa joukkueen kurssin käännettyä. Sitä kuuluisaa potentiaalia on ja ainakin itse suhtaudun ensimmäistä kertaa moneen vuoteen varauksellisen positiivisesti SaiPan joukkueeseen. Tiettyjä ongelmia ja kysymysmerkkejä joukkueessa tietenkin on, mikä on ihan luonnollista tuollaisella budjetilla, mutta nyt ne kysymysmerkit on mielestäni SaiPan kohdalla poikkeuksellisesti oikeilla osa-alueilla.

Lisää epävarmuutta SaiPan tilanteeseen tuo myös se, että tässä kohtaa on vielä vähän vaikea arvioida ketkä pääsevät edes pelaamaan. SaiPalla on todella laaja rinki, jossa on kymmenkunta puolustajaa ja parikymmentä hyökkääjää, jotka ihan tosissaan taistelevat pelipaikasta. Virran tuntien pelaajan nimi selässä ei hirveästi paina, joten sieltä voi nousta yllättäviäkin nimiä kokoonpanoon. Kilpailutilanne pelipaikoista on myös SaiPalle vähän poikkeuksellinen tilanne, kun SaiPalla ei ole varmaan koskaan ollut noin laajaa pelaajarinkiä. Itse näen ainakin tuon kilpailutilanteen ihan positiivisena ja jos ihan todennäköisyyksiä miettii, niin eiköhän tuolta ainakin joku pelaaja nouse vähän puskista jopa yllättävän isoon rooliin.

Se SaiPan ehdoton vahvuus on sentteriosasto. Itse uskon, että nelikko McIntyre-Koskiranta-Lantta-Petman voi olla jopa SaiPan historian paras sentterinelikko. Toki pari vuotta sitten SaiPalla oli samaan aikaan Kunyk ja Morley, mutta heidän takanaan ei ollut hirveästi tarjolla tulitukea. McIntyreen ja Koskirantaan liittyy tiettyjä kysymysmerkkejä, mutta parhaalla tasolla pelatessaan molemmat ovat ihan Liigan sentterieliittiä. Lantta oli ihan ylikylän jätkä Mestiksessä ja viime kaudella nähtiin myös Liigassa joitain väläytyksiä, vaikka kokonaisuudessaan kausi oli haastava. Ensi kaudella on todennäköisesti SaiPassakin parempi ympäristö ja toisaalta myös Liigan vaatimustaso on selvillä, joten ehkä sieltä tulee jonkunlainen läpimurto. Petman oli jo Virran Lukossa erinomainen nelossentteri, joten miksi hän ei olisi sitä myös Virran SaiPassa. Nostetaan vielä senttereistä sellainen tärkeä seikka esiin, että nuo SaiPan kolme kärkisentteriä ovat olleet kaikki edellisellä liigakaudellaan noin 55% aloittajia.

Pakistoon olen myös itse tyytyväinen. Maalahti on oikeastaan parasta, mitä SaiPa voi saada ja Pyrochtaa pidän myös kovana hankintana. Olkkonen oli viime kaudella hyvä top-4 puolustaja (niitä harvoja onnistujia) ja Huttula nousi viime kauden edetessä Kärpissä yllättävän isoon rooliin. Ihan kelpo top-4. Näiden takana sitten pelipaikoista taistelevat Riikola, Jalonen, Peltomäki, Viitasalo ja Koskimies. Ei mitään nimimiehiä, mutta ehkä joku noista onnistuu. Itse odotan eniten Viitasalolta, joka sai viime kaudella paljon kehuja Jokereiden kannattajilta ja oli kestänyt ilmeisesti melko hyvin myös KHL-vauhdissa mukana. Viitasalo on ehkä se isoin musta hevonen, jota suosittelisin SaiPasta seuraamaan. Maalissa Westerholm on hyvä ykkösmaalivahti, mutta kakkosmaalivahti Markkanen on liigatasolle vielä kysymysmerkki. Westerholm tulee kuitenkin ilman loukkaantumisia pelaamaan ensi kaudella varmaan Liigan ykkösmaalivahdeista eniten.

Se isoin kysymysmerkki SaiPan joukkueessa on tuo laituriosasto. Lähtökohtaisesti top 4:ssa on ulkomailla hyvin maaleja tehneet Lakatos ja Okuliar, viime kaudella flopannut Krivosik ja tasaisesti kehittynyt Loimaranta. Eihän tuo kovin vakuuttavalta paperilla vaikuta, vaikka Lakatoksen uskonkin olevan huippuhankinta. Näiden takana on muutama alaketjujen duunari ja pari ketjullista sellaisia pelaajia, jotka ovat huippupelaajia Mestiksessä, mutta jotka eivät ole kuitenkaan ainakaan vielä lyöneet läpi Liigassa. Virran tehtävä olisi sitten saada noista pelaajista mahdollisimman moni onnistumaan. Mielenkiintoisin nimi ennakolta on varmastikin Zdenek Sedlak, joka teki viime kaudella Mestiksen pudotuspeleissä käytännössä mitä tahtoi.

Yhteenvetona toteaisin itse, että valmennus, sentteriosasto, pakiston top-4 ja ykkösmaalivahti ovat SaiPan standardeille hyvää tasoa, joten periaatteessa tuossa on ihan hyvät palaset, joiden päälle lähteä rakentamaan. Laituriosasto, pakiston laajuus ja kakkosmaalivahti ovat sitten ehdottomasti kysymysmerkkejä ja Virran tehtävänä olisikin kaivaa sieltä niitä läpimurtopelaajia. Vaikea tuota SaiPan tilannetta on kuitenkaan etukäteen arvioida, mutta henkilökohtainen tavoitteeni ensi kaudelle on säälipleijaripaikka, eikä se nyt mitenkään mahdottomalta tavoitteelta kuulosta. Kysymysmerkkejä on toki paljon, mutta laajan ringin myötä SaiPalla on myös paljon pelaajia, jotka koittavat poistaa nuo kysymysmerkit.
 

Valdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JYP (15. viime vuonna) - "Nuorissa on tulevaisuus"
Pois: ROOBA, IMMONEN, TUPPURAINEN, Kalteva, Louhivaara.
Sisään: O'Brien, Scotka, Christoffer, Gardiner...

3.9. JYP julkaisi hyökkääjä Adam Brodeckin sopimuksen.

Vahvuus: JYP pääsee kauteen menestyspaineitta. Kokoonpanossa on pelaajia, joita joukkuetta kuin joukkuetta rakentaessa tarvitaan. Turkulainen ja Honka ovat ennestään tuttuja ja turvallisia.

Mietityttää: Kuka on uusi Rooba? Jos maalivahdilla ei kiekko tartu, mikä on varasuunnitelma. Markus Ruusu ykkösmaalivahtina ei ole kannattajan ensisijainen haave. Vuosia Immonen vei aloituksia ja Tuppurainen teki voittavia asioita kaukalossa, joten noille osa-alueelle tarvitaan kasvot.

Toive: Uudet ulkomaalaisvahvistukset ovat pelote omilla erikoisosaamisen alueillaan.

Matkalla eturiviin: JYPin nuoressa joukkueessa on peliaikaa luvassa, joten vastuun myötä parrasvaloihin nousee useampikin kuin yksi sopimuspelaaja. Kuinka kova Helenius on jo joulutaukoon mennessä...

Arvio: Sijat 13-15. Hyvähenkinen, paineettomasti pelaava joukkue voi kammeta itsensä kymmenen sakkiin, epäonnistuuhan joku ennakkoon ylös arvoiduista perinteisesti joka kausi. Pleijareihin päästäkseen jyväskyläläisten taakse pitäisi kuitenkin jäädä esimerkiksi viisikko HPK, Jukurit, SaiPa, KooKoo, Sport.

Haastan itseni kiperään tehtävään ja arvioin joukkueet. Aloitan viime kauden sarjataulukon hänniltä ja niputan yhden joukkueen joka päivä seuraavan pariviikkoisen aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Haastan itseni kiperään tehtävään ja arvioin joukkueet. Aloitan viime kauden sarjataulukon hänniltä ja niputan yhden joukkueen joka päivä seuraavan pariviikkoisen aikana.

JYP (15. viime vuonna) - "Nuorissa on tulevaisuus"
Pois: ROOBA, IMMONEN, TUPPURAINEN, Kalteva, Louhivaara.
Sisään: O'Brien, Scotka, Christoffer, Gardiner.

Vahvuus: JYP pääsee kauteen menestyspaineitta. Kokoonpanossa on pelaajia, joita joukkuetta kuin joukkuetta rakentaessa tarvitaan. Turkulainen ja Honka ovat ennestään tuttuja ja turvallisia.
Mietityttää: Kuka on uusi Rooba? Jos maalivahdilla ei kiekko tartu, mikä on varasuunnitelma. Markus Ruusu ykkösmaalivahtina ei ole kannattajan ensisijainen haave. Vuosia Immonen vei aloituksia ja Tuppurainen teki voittavia asioita kaukalossa, joten noille osa-alueelle tarvitaan kasvot.

Toive: Uudet ulkomaalaisvahvistukset ovat pelote omilla erikoisosaamisen alueillaan.
Matkalla eturiviin: JYPin nuoressa joukkueessa on peliaikaa luvassa, joten vastuun myötä parrasvaloihin nousee useampikin kuin yksi sopimuspelaaja. Kuinka kova Helenius on jo joulutaukoon mennessä...

Arvio: Sijat 13-15. Hyvähenkinen, paineettomasti pelaava joukkue voi kammeta itsensä kymmenen sakkiin, epäonnistuuhan joku ennakkoon ylös arvoiduista perinteisesti joka kausi. Pleijareihin päästäkseen jyväskyläläisten
taakse pitäisi kuitenkin jäädä esimerkiksi viisikko HPK, Jukurit, SaiPa, KooKoo, Sport.
Erinomaisesti tiivistetty ja arvioitu JYPin ensi kautta!

Etenkin pieni huomio Heleniuksesta miellyttää, koska monilta muiden joukkueiden kannattajilta saattoi jäädä huomaamatta miten hienon tulokaskauden Helenius viime kaudella pelasi. Yllätti lähes kaikki JYP-kannattajatkin ihan puun takaa. Jos kehityskäyrä jatkuu samanlaisena, niin voi tehdä jo tulevalla kaudella kovaa jälkeä.

Joukkue on täynnä potentiaalia ja kysymysmerkkejä, joten vaikea tuota on rehellisesti arvioida juurikaan viimeisiä sijoituksia korkeammalle, mutta mahdollisuuksia on yllättää, jos palikat loksahtavat kohdilleen.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
No nyt oli kyl melkonen Torsottelu taas :DD ei saatana

Tapparan sentterit arvioi varmoiksi suorittajiksi Liigassa paikoilleen. Silti 9, mutta nosti 9.5

Sitten Kärpillä totetaa itsekkin olevan joko onnistujia tai floppeja olevan 2 + 2 junnua ja arvio on täysi 10.

Nyt riitti.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No nyt oli kyl melkonen Torsottelu taas :DD ei saatana

Tapparan sentterit arvioi varmoiksi suorittajiksi Liigassa paikoilleen. Silti 9, mutta nosti 9.5

Sitten Kärpillä totetaa itsekkin olevan joko onnistujia tai floppeja olevan 2 + 2 junnua ja arvio on täysi 10.

Nyt riitti.
Älä ota noin tosissaan. Ihan kieli poskellahan tuo analyysit on heitetty, eikä niistä kannata mieltään pahoittaa.

Toki se on harmillista, että samaan lokaan menee tässä hyvin usein myös muut Kärppien kannattajat.
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Erinomaisesti tiivistetty ja arvioitu JYPin ensi kautta!

Etenkin pieni huomio Heleniuksesta miellyttää, koska monilta muiden joukkueiden kannattajilta saattoi jäädä huomaamatta miten hienon tulokaskauden Helenius viime kaudella pelasi. Yllätti lähes kaikki JYP-kannattajatkin ihan puun takaa. Jos kehityskäyrä jatkuu samanlaisena, niin voi tehdä jo tulevalla kaudella kovaa jälkeä.

Joukkue on täynnä potentiaalia ja kysymysmerkkejä, joten vaikea tuota on rehellisesti arvioida juurikaan viimeisiä sijoituksia korkeammalle, mutta mahdollisuuksia on yllättää, jos palikat loksahtavat kohdilleen.

Heleniuksesta sen verran, että yllätti jo kaudella 2019-20 kun nousi Jokereissa B-ikäisenä A:han, vaikka ei ollut pelannut U16- tai U17 junnumaajoukkueissa peliäkään. On aina ollut kuitenkin lahjakas ja hyvä pelimies, mutta ei ehkä ollut aikoinaan ahkerin harjoittelija ja siksi koko potentiaali ei näkynyt vielä aiemmin. Nyt hänestä on kasvanut urheilija ja kova äijä, joka tulee pelaamaan hienon uran ammattilaisena
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No nyt oli kyl melkonen Torsottelu taas :DD ei saatana

Tapparan sentterit arvioi varmoiksi suorittajiksi Liigassa paikoilleen. Silti 9, mutta nosti 9.5

Sitten Kärpillä totetaa itsekkin olevan joko onnistujia tai floppeja olevan 2 + 2 junnua ja arvio on täysi 10.

Nyt riitti.

Nauroin samaa, mutta pakkohan noita huru-ukon kirjoituksia on lukea. Loistavaa viihdettä. Parasta kuitenkin, että tämä haukkuu muita kirjoittajia objektiivisuuden puutteesta.

Toki se on harmillista, että samaan lokaan menee tässä hyvin usein myös muut Kärppien kannattajat.

Muiden kärppäfanien ei tarvitse olla huolissaan. torso on yksilö, ei tuohon eläin pysty.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Älä ota noin tosissaan. Ihan kieli poskellahan tuo analyysit on heitetty, eikä niistä kannata mieltään pahoittaa.

Toki se on harmillista, että samaan lokaan menee tässä hyvin usein myös muut Kärppien kannattajat.
Sehän tässä on pahinta, että hän laittaa nuo tosissaan. Sinisilmäisesti.

Aikoinaan oli Sport-kannattaja Pat_Lafontaine melkoinen, mutta nyt mennään kyllä jo ihan uusille atmosfääreille.

Vaikka kuinka Kärppien sentteristö suoristaa niin 10 siitä ei saa millään. Eikä varmaan minkäön muunkaan. Eeku. Saa kaikkien. Kun kaikilla onnistuu niin kaikki ovat 10. Niin helppoa se on.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taas vaikuttaa siltä, että joukkohurmos nimimerkkiäni kohtaan aiheuttaa sen verran suurta hämmennystä ja ymmärtämättömyyttä, että on parempi vetäytyä pitkälle tauolle tämän ketjun osalta. Pitää katsoa, onko paluu lopulta mielekäs. Eikä tässä ole kyse mielensäpahoittamisesta tai uhriutumisesta, kuten tällä palstalla tavataan sanoa. Kyse on ihan kylmän viileästä järkevään ajatteluun pohjautuvasta päätöksestä.

Olen iloinen siitä, että sain nostettua tämän palstan voimasuhdearvioiden tasoa viime vuosien aikana. Sain aikaan ison alkusysäyksen ja muutoksen. Nykyään tänne tehdään laadukkaita ja kattavia arvioita keskustelun pohjaksi. Olen iloinen, että seuraajia on löytynyt ja voimasuhdearvioni on innoittanut muitakin tarttumaan toimeen.

Siitä en ole iloinen, että olen saanut monen nimimerkin hermostumaan ja mielen kuohumaan. Se on sitten johtanut sellaiseen keskustelukulttuuriin, jossa minun ei ole enää mielekästä olla mukana. Toivotan teille kaikille, niin lukijoille kuin keskusteluihin kanssani osallistuneille, erinomaisen jännittävää liigakautta ja hyvää terveyttä tänä erikoisena aikana.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onhan se Kärppien sentteristö kaiken natsatessa 10 (=mestaruus), eikö vain? 9- 9,5 sitten jos saavat hopeaa, 8 = välierät jnejne. Mut tuohon 10-suoritukseen tarvitsee sitten kaikkien muidenkin osa-alueiden olla liki 9,5-10. Se 6,5 lienee sitten viime kauden tapainen suoritus, mut jos ennakkokaavailuissa tuosta saa kympin, tai HIFK:n, Tapparan, Ilveksen, KalPan tai Lukon sentteristöjen edelle kokonaisuutena, niin ihailtavaa positiivisuutta kyllä on. TPS:n kanssa menee kyllä aika tasoihin, kunhan Pärssinen pelaa Turussa ensi kaudella.

Kärpät vs. HIFK
Wellman = Koivistoinen
Bourke = Paajanen
Räty = Broadhurst
Koskenkorva/Mustonen = Väänänen/Hirvonen

Kärpät vs. Tappara
Wellman = Morley
Bourke = Virta
Räty = Platzer
Koskenkorva/Mustonen = Rauhala

Kärpät vs. Lukko
Wellman = Ilomäki
Bourke = Mattila
Räty = Haga
Koskenkorva/Mustonen = Kainulainen/Päivärinta

Kärpät vs. Ilves
Wellman = Kontiola
Bourke = Sebök
Räty = Saarela
Koskenkorva/Mustonen = Virtanen/Mieho/Ikonen

Kärpät vs. KalPa
Wellman = Rissanen
Bourke = Järvinen
Räty = Räsänen
Koskenkorva/Mustonen = Mäenpää/Pytlik

Kärpät vs. TPS
Wellman = Pärssinen
Bourke = Hults
Räty = Jasu
Koskenkorva/Mustonen = Intonen
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Molemmat samanikäisiä pelaajia.
KHL-tilastot:

PelaajaOttelutGAASV%NollapelitVoitot, tappiot, tasapelit
Karejev1412.50.924737-59-19
Langhamer712.36.923425-35-4

En kyllä näe miten Langhamer on tuossa merkittävästi Karejevia parempi. Päästettyjen maalien keskiarvo hieman parempi mutta se riippuu myös joukkueesta, torjuntaprosentit kuitenkin lähes identtiset. Erona se että Karejevilla pelejä puolet enemmän, ja nyt myös jo yksi kausi takana Suomessa. Veikkaan että jos neutraaleilta kysytään kumman ottaisivat joukkueeseensa niin 9/10 ottaa Karejevin.
Karejevilla pelejä kaksi kertaa enemmän.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Itse lasken Kärppien kannattajista samaan kastiin ainoastaan käyttäjän @Roger Moore ja kaikki muut saavat synninpäästön.
Mitäs pahaa minä olen tehnyt? En ainakaan omasta mielestäni ole kovinkaan sokeasti Kärppiä arvioinut muiden edelle, mutta se on vaan oma käsitykseni.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Kyllä tämä ketju on nykyisin sellaista pippelinmittelyä, että oksat pois. Jollain on ehkä hieman värittyneemmät mielipiteet voimasuhteista kuin joillain, mutta mitäs sitten. Ketäpä ei omaa joukkuettaan arvioissaan suosisi, enemmän tai vähemmän. Ehkä vähän liikaa täällä joillekin nimimerkeille vittuilua.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
@McTorso joskus voi toki miettiä, jos suurin osa porukasta pitää joitakin väitteitäsi naurettavina, voisiko ne jopa silloin olla sellaisia.
Ei se nyt menee ihan noin, väitän että suurin osa miettii vaan että..." jahapp, tä on @McTorso :n mielipide, ok, thats fine!".

Kumma juttu, kauhee ajojahti päällä kun joku kirjoittaa tänne, siis keskustelupalstaan, ihan omia ajatuksia, wtf?
 
No nyt oli kyl melkonen Torsottelu taas :DD ei saatana

Tapparan sentterit arvioi varmoiksi suorittajiksi Liigassa paikoilleen. Silti 9, mutta nosti 9.5

Sitten Kärpillä totetaa itsekkin olevan joko onnistujia tai floppeja olevan 2 + 2 junnua ja arvio on täysi 10.

Nyt riitti.
Kyllä tässä alkaa estolistan korkkaaminen olla aika lähellä. Tiesi tostakin viestistä jo lukiessa että Kärpät saa kaikesta huolimatta täyden kympin...
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei se nyt menee ihan noin, väitän että suurin osa miettii vaan että..." jahapp, tä on @McTorso :n mielipide, ok, thats fine!".

Kumma juttu, kauhee ajojahti päällä kun joku kirjoittaa tänne, siis keskustelupalstaan, ihan omia ajatuksia, wtf?

Omia ajatuksia joita julistaa lähes kuin yhtenä totuutena ja vastaväitteet kumotaan ettei nähdä kokonaiskuvaa, tietämättömiksi, jne. Eu mikään ihme että aiheuttaa useassa parran pärinää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös