Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2019–2020

  • 1 096 343
  • 4 093

Bacon

Jäsen
Kyllähän sun pitäis tässä väittelyssä tietää, että tilastot voi aina sivuuttaa lauseella ”kannattais varmaan kattoa niitä pelejä”. Tolvanen oli loistava ja korvaamaton AHL-joukkueensa pudotuspeleissä, vaikka saikin 0 peliä vyölleen. Sama on toteutunut usean viime kauden aikana. On se seppä. Etenkin pudotuspeleissä.
Nolla päästettyä maalia AHL:n pudotuspeleissä. Ei ihan turha kaveri.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei kannata ottaa Jarnaa kauhean tosissaan. Tolvanen ja Skarek on äärimmäisen hyvä kaksikko. Jotain maalivahdeista ymmärtävänä, väitän että Skarek ja Westerholm ovat melko tasaväkisiä mutta annan pienen edun Jakubille. Ennen vuodenvaihdetta Skarek oli ajoittain kuin muuri. Ja ei ole ennen viime kautta tehnyt lainkaan salitreeniä, ja oli niinkin vahva ja hyvä.
 
Westerholm pelasi varausvuonnaan B-nuorten Mestistä. Ilman parempaa tietoa uskaltaisin väittää, että tuosta sarjasta ei ole ikinä varattu yhtäkään pelaajaa NHL:ään. Parin vuoden aikana on nähty sellaisia kehitysaskeleita, joihin varmaan kukaan ei olisi vielä pari vuotta sitten uskonut. Saa nähdä, että mihin asti Niclas pääsee urallaan, mutta Nashvillellä on ainakin kova usko häneen, kun hänet hankittiin organisaatioon ilman varausta ja vielä melko olemattomilla neljän liigapelin näytöillä.

Westerholm siis pelasi B-junnuissa ikävuodet 18-20v? Sikäli jos nyt yhtään muistan milloin pelaajat ovat varattavissa.
 

Barney

Jäsen
Westerholm siis pelasi B-junnuissa ikävuodet 18-20v? Sikäli jos nyt yhtään muistan milloin pelaajat ovat varattavissa.
Yleensähän pelaajat varataan sinä ensimmäisenä mahdollisena vuonna. Aika harvoin tuon jälkeen pelaajaa enää varataan, paitsi poikkeustapauksissa, kuten Vehviläinen viime kaudella. Vehviläinenkin joutui tuon varauksen eteen pelaamaan ihan huikean kauden Liigassa.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Mikään varma tapaus Tolvanen ei ole tietenkään. Enkä arvottaisi Pelicansin kaksikkoa parhaimmaksi itse. HIFKin kaksikko ainakin on parempi. Tolvanen on kuitenkin hallittu riski ja ihan realistinen mahdollisuus olla Liigan parhaimpia veskoja.
Sekä toki Ilveksellä selkeästi mokeosasto kovempi kuin Pelsuilla.

Ennakkoon ajatellen ei tuo maalivahtiosasto Pelicansilla ihmeellinen ole. Tokihan sitä kuuluisaa potentiaalia löytyy
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ennakkoon ajatellen ei tuo maalivahtiosasto Pelicansilla ihmeellinen ole. Tokihan sitä kuuluisaa potentiaalia löytyy
Kaksikkona mielestäni aika hyvän tasanen. Kummallakin paljon potentiaalia. Toki mahdollisuus että kumpiikin epäonnistuu.
Ilveksellä toki kova kaksikko kanssa. Toki Kärpillä ja Tapparalla maalivahtiasiat solmussa vielä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Miks nää voimasuhdeketjut on kesä toisensa jälkeen yks toistuva komediashow? "Meidän veska on parempi ku teidän veska". Eiköhän se syksyllä tälläkin kertaa selkene kuka määrää milläkin pelipaikalla. Tällä hetkellä haluan vain sanoa, että olen tyytyväinen Pelicansin ensi kauden maalivahtiduoon (tai oikeastaan trioon).

En silti väitä, etteikö Westerholm voisi olla ensi kaudella parempi kuin Skarek, nuoresta jannusta kuitenkin edelleen kyse. En myöskään väitä vielä, että Pelsun maalivahdit tulevat olemaan Liigan kärkikastia, MUTTA heillä on potentiaalia olla. Aivan kuten Westerholmilla on potentiaalia ottaa se seuraava steppi urallaan. Tää Jarna jaksaa kyllä kerta toisensa jälkeen huvittaa huonolla kirjoitusasullaan ja älyttömillä argumenteillaan. Mutta jatkakaa.
 

mas59

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tähän varmaankaan kannattaisi puuttua, mutta minusta Suomessa on kovin vähän ymmärrystä varsinkin NCAA sarjan realiteeteistä. Siellä kun yliopistot pelaavat alkukauden pääosin oman konfrenssinsä joukkueita vastaan. Eri konferenssien tasossa on valtavia eroja, jolloin pisteitä ja huippu torjunta %ja on jopa helppo tehdä noita heikkoja vastustajia vastaan. Tolvanen taas pelasi koko ajan kovia joukkueita vastaan ja siirsi siinä sivussa kovia maalivahtejä vaihtopenkille ja jopa toisiin yliopistoihin (viemällä peliajan hyvillä otteillaan). Sitten mies sai yliopistokauden loputtua hyvin harvinaisen lyhyen sopimuksen suoraan AHLään, jossa pelasi loistavasti. Suora pesti AHL ja jopa NHL tasolle oli lähellä. Muistaa voi myös, että Tolvasen NCAA yliopisto pelasi jokseenkin Eurooppalaisen kokoisessa kaukalossa. Kaukaloita NCAAssa kun on niin kovin erikokoisia.
Jostain ihmeen syystä pahaita NCAA joukkueita aliarvostetaan täällä: vuoden parhaat joukkueet ovat minusta SM liigan huippujen tasolla; huonoimat taas 2. divarin tasolla.
Useat NCAA huippulahjakkuuksista ei edes suunnittele saavansa tai tekevänsä jääkiekosta uraa, vaan he tietävät heti menevänsä muihin töihin heti valmistuttuaan. Jatkavat, jos jatkavat, sitten jääkiekkoa harrastuksena kun töiltään ehtivät.

Summa summarum: Tolvasen NCAA ja AHL (lyhyt) ura ennustaa ainakin minulle, että mies ottaa heittämällä Pelicansin ykkösveskan paikan (kyllä pidän Skarekin kovana) ja on yksi SM liigan parhaista maalivahdeista ensi kaudella. Jos ei paras. Ja kyllä: olen usein väärässä, mutta näkemäni ja kuulemani perusteella ennustukseni voi hyvinkin toteutua.

Eikä Pelsun kohdalla saa unohtaa nuorta Patrikaista: Nuorten SM liigan parasta maalivahtia (ennen Kärppien Annusta) viime kaudella. Myös Larmia samassa nuoressa iässä seuraneena: Patrikainen on todennäköisesti tuossa iässä parempi kuin Larmi oli.

Se NCAA on oikeasti kovempi huippujen osalta, kuin mitä ymmärrätte. Hyvää kesää
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Ennen oli Sport kannattajat ja etenkin se yksi, jolla keuli aika huolella. Nykyään näkyy olevan Pelicans kannattajat samalla uholla liikenteessä. Kaikissa heidän pelaajissaan nähdään enemmän potentiaalia kuin muissa ja vaikka sieltä arpa tulee niin on silti varma suorittaja. Tarkemmin en jaksanut kahta edellistä sivua edes lukea. Muutenkin tuntuu tyhmältä vertailla maalivahteja sen suuremmin. Aika paljon nimittäin riippuu myös siitä joukkueesta heidän edessään. Ihan vaikka verrokiksi KalPassa vuoden molaritittelin voittanut Kilpeläinen pelasi seb jälkeen aikuis-uransa tilastollisesti heikoimman kauden Ruotsissa. Ura heti laskusuuntaan?

Mitä voimasuhteisiin. Niin näyttää taas siltä, että sarjasta tulee jälleen entistä tasaisempi. Monella poppoolla on jo nyt hyvä jengi kasassa ja taistelu 10-sakkiin tulee olemaan tiukka. Toki sieltä löytyy aina se yksi floppaaja lähtökohtaan nähden. TPS ehkä itsellä isoin suosikki tähän. Toinen voi toki olla KalPa.

Kesän alkuun lähtivät ykköspakki, ykkössentteri ja kakkossentteri muille maille. Toki sisään tuli Miikka Pitkänen, joka voi keskellä pelata. Ja sentteristöllä Pitkänen-Ikonen-Sebok-Virtanen voi kauteen lähteä. Mutta silloin laituriosasto jää aika kapeaksi. Pahintahan tässä on se, että hyville senttereille on tehty sopparit jo luultavasti vuoden alussa jo. Näin ollen KalPa joutunee tyytymään alekorin tavaraan tai NHL leireiltä pudonneisiin arpoihin. Onhan tuolla toki vielä Kiiskistä ja Myttystä ilman sopparia, mutta saad nähdä. Tiukassa voi ns. varmat hankinnat olla. Niin ja pitäisi vielä se Leskisen Ottokin koittaa jotenkin korvata...
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Ei tähän varmaankaan kannattaisi puuttua, mutta minusta Suomessa on kovin vähän ymmärrystä varsinkin NCAA sarjan realiteeteistä. Siellä kun yliopistot pelaavat alkukauden pääosin oman konfrenssinsä joukkueita vastaan. Eri konferenssien tasossa on valtavia eroja, jolloin pisteitä ja huippu torjunta %ja on jopa helppo tehdä noita heikkoja vastustajia vastaan. Tolvanen taas pelasi koko ajan kovia joukkueita vastaan ja siirsi siinä sivussa kovia maalivahtejä vaihtopenkille.

Vähän erikoinen näkemys. Tolvasen joukkue pelasi WCHA-divisioonassa, joka on aikanaan ollut yksi kovimmista divisioonista, mutta joukkuesiirtojen jälkeen sitä pidetään nyt toisena huonoimmista (se toinen on Atlantic).

Ja kuten itse sanoit, heikossa divisioonassa on helpompaa kaunistella tilastoja, kun pelataan pääasiassa heikkoja joukkueita vastaan.

Tolvanen kyllä oli divisioonsa All Star -maalivahti parilla kaudella. Tosin koska tuo divisioona on WCHA, ei titteli vielä ennusta tulevaa uraa, vai sanovatko palkinnon edellisten voittajien nimet mitään? He ovat nimittäin Michael Bitzer (nykyään ECHL:ssä), Cole Huggins (voitti palkinnon kahdesti ja lopetti uransa heti yliopiston jälkeen), Stephon Williams (Saksan kakkosliigassa) ja Kent Patterson (pelasi ECHL:ssä ja lopetti jo uransa).

Sitten mies sai yliopistokauden loputtua hyvin harvinaisen lyhyen sopimuksen suoraan AHLään, jossa pelasi loistavasti.

Statit olivat kovat, mutta niin oli AHL-joukkuekin. Koko rosteri tukevasti plussalla ja sarake voittopainotteinen. Liigassakin Kärppien maalilla ja kovan pakiston takana on helpompaa saada huippulukemat kuin jumbojoukkueen maalilla.

Muistetaan, että Tolvasen tavoin tuollaisen kuuden ottelun Syracuse-jakson sai myös Martin Ouellette ja hän kirjasi omissa AHL-peleissään vielä paljon Tolvastakin paremmat torjuntaprosentit ja GAA:n. Tosin otannat molemmilla ovat lopulta niin pieniä, ettei niille kannata antaa paljoa arvoa.

Omalta osaltani päätän maalivahtikeskustelun sanomalla, että itse pidän Ilveksen Dostalia parhaana nuorena veskarina. Skarek ja Westerholm tulevat seuraavassa aallossa ja tällä hetkellä antaisin pienen edun Skarekille. Ja jos SaiPaa ja Pelicansia nyt vertaillaan, niin samalla tavalla Kaarlehto ja Tolvanen ovat liigatasolla vähän arpoja, mutta tuossakin parissa pieni etu Tolvaselle. Lopulta kuitenkin voi käydä niin, että tuosta nelikosta kuka tahansa tekee ison läpimurron ja jättää muut taakseen.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nuorista Liigaveskareista kun puhutaan, niin ei Lukon Lehtistäkään mielestäni voi sivuuttaa Dostalin, Skarekin ja Westerholmin taakse. Hänellä kuitenkin 38 peliä viimekaudelta takana ja ikää vasta 20v. En kuitenkaan jaksaa lähteä vääntämään hänestä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Omalta osaltani päätän maalivahtikeskustelun sanomalla, että itse pidän Ilveksen Dostalia parhaana nuorena veskarina. Skarek ja Westerholm tulevat seuraavassa aallossa ja tällä hetkellä antaisin pienen edun Skarekille. Ja jos SaiPaa ja Pelicansia nyt vertaillaan, niin samalla tavalla Kaarlehto ja Tolvanen ovat liigatasolla vähän arpoja, mutta tuossakin parissa pieni etu Tolvaselle. Lopulta kuitenkin voi käydä niin, että tuosta nelikosta kuka tahansa tekee ison läpimurron ja jättää muut taakseen.

Nämä nuoret veskarit tulevat olemaan liigassa ensi kaudella huippumielenkiintoista seurattavaa. Tarkoitan siis herroja Skarek, Dostal ja nyt sitten tämä Poriin tullut Tarasov. Onko se nyt siis muuten satavarmaa, että Skarek ja Dostal pelaavat ensi kaudella liigassa?

Tolvasta taas ei tietenkään millään voi enää kutsua sellaiseksi "nuoreksi" mitä tuo mainittu kolmikko on, mutta kyllähän hänellä pitäisi kaiken järjen mukaan olla eväät lukeutua liigan TOP-5 veskoihin ensi kaudella. SaiPan nuori kaksikko toki myös mielenkiintoinen. Molemmathan heistä täyttävät 22v aivan kauden alla..
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onko se nyt siis muuten satavarmaa, että Skarek ja Dostal pelaavat ensi kaudella liigassa?

Dostalin pitäisi pystyä nokittamaan Gibson & Boyle kaksikko, mikä varmasti tekee tiukkaa. Eikä Skarekillakaan varmasti ole juurikaan helpompaa varsinkin jos Lehner tekee jatkot Islesiin.

+ Kun kyseessä alle 20v pelaajat, niin saavat vyörytettyä Liiga-lainalla NHL-sopimusta vielä vuodella eteenpäin. Tosin tämän etu Skarekilta paloi viime kaudella.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nolla päästettyä maalia AHL:n pudotuspeleissä. Ei ihan turha kaveri.
Samaa voi sanoa HPK:n Rasmus Reijolasta: hän on voittanut jokaisen pelaamansa Liiga-pelin.

Jos kovalla tasolla pelattuja pelejä on vähän, niiden ennustearvo on kovin huono. Esimerkiksi Ukko-Pekka Luukkoseen ei moni tainnut uskoa, kun hän sai kaudella 17-18 HPK:n edustuksessa hyvin vähän peliaikaa ja nuorten MM-kisoissakin liike oli hidasta ja helpohkoja meni sisään useita.

Päättynyt kausi oli paljon parempi. UPL putsasi OHL:n palkintopöydän, pelasi itsensä nuorten MM-kisojen tähdistökentälliseen ja auttoi nuoret maailmanmestaruuteen.
Toissakauden sylkykuppi taitaa olla tuleva NHL-vahti.

Ilmeisesti scoutit osaavat lukea pelaajia hiukan paremmin kuin esimerkiksi minä. Siksi uskon, että tämä Westerholm saattaa osoittautua hyväksi maalivahdiksi ja auttaa SaiPaa nousemaan ainakin kympin sakkiin.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikä Pelsun kohdalla saa unohtaa nuorta Patrikaista: Nuorten SM liigan parasta maalivahtia (ennen Kärppien Annusta) viime kaudella
Annunen pelasi viime kaudella lähinnä Mestistä Hermeksessä, eli ei siis ollut edes "ehdolla" nuorten liigan palkintoihin (sillä vaikka voitti mestaruuden, pelasi vain po-pelejä).

Tuo nuorten liigan parhaan maalivahdin Jorma Valtonen -palkinto on kyllä ihan jo jonkinlainen meriitti ja antaa lupausta tulevasta. Siis ainakin jos katsotaan aiempia voittajia: Tuohimaa, Korpisalo, Saros, Lankinen, Heljanko, Voutilainen. Lehtinen, Annunen, ja nyt siis Patrikainen.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ennen oli Sport kannattajat ja etenkin se yksi, jolla keuli aika huolella. Nykyään näkyy olevan Pelicans kannattajat samalla uholla liikenteessä. Kaikissa heidän pelaajissaan nähdään enemmän potentiaalia kuin muissa ja vaikka sieltä arpa tulee niin on silti varma suorittaja. Tarkemmin en jaksanut kahta edellistä sivua edes lukea. Muutenkin tuntuu tyhmältä vertailla maalivahteja sen suuremmin. Aika paljon nimittäin riippuu myös siitä joukkueesta heidän edessään. Ihan vaikka verrokiksi KalPassa vuoden molaritittelin voittanut Kilpeläinen pelasi seb jälkeen aikuis-uransa tilastollisesti heikoimman kauden Ruotsissa. Ura heti laskusuuntaan?

Mitä voimasuhteisiin. Niin näyttää taas siltä, että sarjasta tulee jälleen entistä tasaisempi. Monella poppoolla on jo nyt hyvä jengi kasassa ja taistelu 10-sakkiin tulee olemaan tiukka. Toki sieltä löytyy aina se yksi floppaaja lähtökohtaan nähden. TPS ehkä itsellä isoin suosikki tähän. Toinen voi toki olla KalPa.

Kesän alkuun lähtivät ykköspakki, ykkössentteri ja kakkossentteri muille maille. Toki sisään tuli Miikka Pitkänen, joka voi keskellä pelata. Ja sentteristöllä Pitkänen-Ikonen-Sebok-Virtanen voi kauteen lähteä. Mutta silloin laituriosasto jää aika kapeaksi. Pahintahan tässä on se, että hyville senttereille on tehty sopparit jo luultavasti vuoden alussa jo. Näin ollen KalPa joutunee tyytymään alekorin tavaraan tai NHL leireiltä pudonneisiin arpoihin. Onhan tuolla toki vielä Kiiskistä ja Myttystä ilman sopparia, mutta saad nähdä. Tiukassa voi ns. varmat hankinnat olla. Niin ja pitäisi vielä se Leskisen Ottokin koittaa jotenkin korvata...

Kauheasti en uhoa nähnyt kun yhdeltä mielenkiintoiselta persoonalta..
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Nämä nuoret veskarit tulevat olemaan liigassa ensi kaudella huippumielenkiintoista seurattavaa. Tarkoitan siis herroja Skarek, Dostal ja nyt sitten tämä Poriin tullut Tarasov. Onko se nyt siis muuten satavarmaa, että Skarek ja Dostal pelaavat ensi kaudella liigassa?

Tolvasta taas ei tietenkään millään voi enää kutsua sellaiseksi "nuoreksi" mitä tuo mainittu kolmikko on, mutta kyllähän hänellä pitäisi kaiken järjen mukaan olla eväät lukeutua liigan TOP-5 veskoihin ensi kaudella. SaiPan nuori kaksikko toki myös mielenkiintoinen. Molemmathan heistä täyttävät 22v aivan kauden alla..
Kyllä, juuri näin! Eikä nuot kotimaisetkaan nuoret veskarit mielenkiinnossa paljoa häviä... Justus Annunen, Niclas Westerholm ja melkeinpä nostaisin sen Lassi Lehtisen ja Niilo Halosenkin tähän joukkoon.

Saas nähdä, ketkä näistä on ens kaudella kovimmassa vedossa. Skarek ja Dostal on pistänyt silmään hyvinä veskoina ja jos Tarasov nousee edes samalle tasolle, niin olen erittäin tyytyväinen. Mutta toivon ja kenties jopa uskon Tarasovin selättävän tämän kaksikon.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Dostalilla on pieni etulyöntiasema näiden nuorten kohdalla, mutta en olisi yhtään varma, että hän on kauden kovin nuori maalivahti. Todella mielenkiintoinen tilanne maalivahtien suhteen ensi kaudella.

Sen sijaan kovasti hehkutettu Tuohimaa-Engren on varmasti liigan kallein tandemi, mutta onko paras? Engren oli viime kaudella jopa heikko, vaikka paransikin loppua kohden. Tuohimaa ei pelannut mitään erityisen vakuuttavaa kautta SaiPassa. Molemmilla on toki mahdollisuudet nousta liigan parhaaksi maalivahdiksi, mutta yhtä lailla on mahdollista, että nämä nuoret painavat ohi oikealta ja vasemmalta.
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miten KalPa voisi flopata? Pudota sijalta 12 sijoille 13-15?

Vaikka tuosta KalPan rosterista vielä puuttuukin ne 2 ykköskorin hyökkääjää ja yksi pakki, niin koen että nykyiselläkin joukkueella säälien ulkopuolelle jääminen olisi totaalinen floppi.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kauheasti en uhoa nähnyt kun yhdeltä mielenkiintoiselta persoonalta..

Täytyy kyllä tuolta osin antaa synninpäästön lahtelaisille, että pääasiassa tämä on tosiaan ollut Jarna-show.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vaikka tuosta KalPan rosterista vielä puuttuukin ne 2 ykköskorin hyökkääjää ja yksi pakki, niin koen että nykyiselläkin joukkueella säälien ulkopuolelle jääminen olisi totaalinen floppi.

Mitkä joukkueet mielestäsi ovat lähtökohtaisesti KalPaa heikompia? Ässät, Jukurit ehkä KooKoo mielestäni. En sanoisi totaali flopiksi sääleistä ulos jäämistä, mutta varmasti pettymykseksi kyllä. Uusi valmentaja, heikohko pelaajista, mutta hyvä kassari. Vaikeaa nyt ennakkoon on KalPaa lyödä yhtään 10 sijaa ylöspäin tällähetkellä.

Palloseuran, Jyväskyläläisten ja Sportin jäämistä pudotuspelien ulkopuolelle pitäisin totaalisena floppina.
 

Ralph

Jäsen
Vaikka tuosta KalPan rosterista vielä puuttuukin ne 2 ykköskorin hyökkääjää ja yksi pakki, niin koen että nykyiselläkin joukkueella säälien ulkopuolelle jääminen olisi totaalinen floppi.
Joukkue oli viime kaudella sijalla 12. ja ainoastaan maalivahtiosasto on parantunut viime kaudesta. Valmennus, puolustus ja hyökkäys on mennyt lähtökohtaisesti huonompaan suuntaan. Kyllä KalPan luokittelisin nyt posiitiviseksi yllättäjäksi, jos kympin sakkiin pääsisi.
 

Knap

Jäsen
Mitä voimasuhteisiin. Niin näyttää taas siltä, että sarjasta tulee jälleen entistä tasaisempi. Monella poppoolla on jo nyt hyvä jengi kasassa ja taistelu 10-sakkiin tulee olemaan tiukka. Toki sieltä löytyy aina se yksi floppaaja lähtökohtaan nähden. TPS ehkä itsellä isoin suosikki tähän. Toinen voi toki olla KalPa.

Kesän alkuun lähtivät ykköspakki, ykkössentteri ja kakkossentteri muille maille. Toki sisään tuli Miikka Pitkänen, joka voi keskellä pelata. Ja sentteristöllä Pitkänen-Ikonen-Sebok-Virtanen voi kauteen lähteä. Mutta silloin laituriosasto jää aika kapeaksi. Pahintahan tässä on se, että hyville senttereille on tehty sopparit jo luultavasti vuoden alussa jo. Näin ollen KalPa joutunee tyytymään alekorin tavaraan tai NHL leireiltä pudonneisiin arpoihin. Onhan tuolla toki vielä Kiiskistä ja Myttystä ilman sopparia, mutta saad nähdä. Tiukassa voi ns. varmat hankinnat olla. Niin ja pitäisi vielä se Leskisen Ottokin koittaa jotenkin korvata...
Onko se KalPa edes niin floppi, jos se tuolla materiaalilla ei pudotuspeleihin mene? Imo ei. Toki jos tuohon tulee sisään Myttynen, Kiiskinen ja joku koodinimi brendenkichton, niin silloin ehkä on lupa odottaa pleijareita. Mutta Toman tietäen, niin jätkä voi sitoutuneella joukkueella valmentaa KalPan tuollakin joukkueella pitkälle.

Tepsiä pidän itsekin suurimpana floppina. Todennäköisesti Kaskinen ei saa tuosta(kaan) materiaalisista riittämiä ulos. SaiPa alkaa näyttämään ihan kivalta hiljakseen.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös