Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Nostetaan kissa pöydälle nyt allekirjoittaneen toimesta mikä puhuttaa varmasti paljon tai ainakin luulisin, että myös muilla löytyy asiasta pohdittavaa ja mielipiteensä. EHT järjestetään neljä kertaa jääkiekko-kauden aikana, näihin turnauksiin valitaan pelaajia Liigasta sitten ihan sen mukaan miten kulloinenkin Suomen maajoukkueen päävalmentaja haluaa. Mutta kuka käärii voitot ja ketkä kärsivät tässä kuviossa? Liigan ja sen seurojen kannalta tämä nykyinen tilanne on täysin kestämättömällä pohjalla, ihan vaikka esimerkkinä viimeisimmästä EHT-turnauksesta niin Pelicansilta puuttui neljä pelaajaa kokoonpanosta koska nämä olivat valittuina EHT-joukkueisiin, Suomen joukkueeseen valittiin Mustonen, Björninen ja Kaski sekä Tshekin joukkueeseen puolestaan Zohorna. Eikä siinä vielä kaikki, turnauksessa Zohorna loukkasi itseään ja ilmeisesti koko loppukausi on nyt vaarassa? Zohorna on koko Liigan pistepörssissä sijalla seitsemän tätä kirjoittaessa ja jaetulla kärkipaikalla Pelicansin sisäisessä pistepörssissä yhdessä Kasken kanssa. 8.2. pelatussa HIFK-Kärpät ottelussa puuttui monta kovan tasoista pelaajaa kun EHT-turnauksessa oli HIFK:lta Tyrväinen ja Eronen sekä Kärpiltä Vehviläinen ja Leskinen. Niin, ja Eronen tosiaan otti osumaa kyseisessä turnauksessa ja vaikka hänet tällä hetkellä HIFK:n tiedotteessa on merkitty sairastuneiden puolelle niin kuitenkin otteluennakossa todetaan miehen loukkaantuneen EHT-turnauksen toisessa ottelussa ja myös Jukka Jalonen oli turnauksessa todennut Erosen loukkaantuneen. Eronen ei ole enempää eikä vähempää kuin HIFK:n selkeä ykköspuolustaja ja voidaan sanoa, että kaikki kaikessa ainoan stadin joukkueen takalinjoilla.

On helppo todeta, että sen lisäksi kun Liigaa pelataan vajailla kokoonpanoilla vailla harvoja tähtipelaajia (tässä toki osansa Liigan huonosti laaditulla otteluohjelmalla) niin myös tämmöiset loukkaantumiset vaikuttavat todella merkittävästi joukkueiden iskukykyyn keväällä. Tässä vaiheessa kautta on likipitäen mahdotonta saada korvaajia tämän tasoisille pelaajille. Jos Eronen ja Zohorna ovat loppukauden sivussa niin onhan nämä ihan massiiviset poissaolot näille seuroille.

Mistä ratkaisu? Riittääkö pelkästään se, että Liiga laatisi otteluohjelmansa paremmin ja EHT-turnausten pelejä sekä Liiga-pelejä ei pelattaisiin samaan aikaan? Kuka korvaa ja kenelle korvaa ja mitä korvaa jos esim. joku pelaaja loukkaantuu? Tulisiko EHT-turnausten määrää laskea, pitäisikö Liigan määrittää selvät rajat, että mihin turnauksiin se päästää pelaajiaan ja kuinka monta pelaajaa saa valita yhteen EHT-turnaukseen yhdestä Liiga-seurasta? Vai jatketaanko vain samalla linjalla ja kärsijänä toimivat Liiga, sen seurat ja sen kannattajat muiden kuitatessa voitot? Keskustelu on avattu...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu
Liiga pitää laittaa tauolle turnausten ajaksi ja turnausten määrää pudottaa yhdellä ja turnaukset voisivat olla marras-, joulu- ja tammikuussa. Olen jyrkästi Liigan ottelumäärä pudottamista vastaan, sillä kun pelaajia lähtee NHL:ään, niin siellä pelataan runkosarjassa 82 ottelua. Toinen vaihtoehto on että Liiga alkaa aina Syyskuun ensimmäisenä päivänä paitsi jos silloin on sunnuntai, jolloin se voisi alkaa 2.9
 
Viimeksi muokattu:
Kukkosen kasvot. Ville Kuorilehdon laukaus. Patrik Koivisto. Täydellinen tupakkakielto. Oskar Osalan lämäri.
Löikö Mörkö sisään!?

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Ymmärtääkseni raja Suomi-edustuksissa on 2krt/kausi. Muiden maiden maajoukkueista en tiedä. Liiga pitäisi olla tauolla EHT:n aikana. Leirityksestä riippuen tutkisin mahdollisuutta maantaipelipäivästä EHT-viikolle ja jatko sitten seuraavana tiistaina tai keskiviikkona.
 
#hallitseva

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Liiga pitää laittaa tauolle turnausten ajaksi ja turnausten määrää pudottaa yhdellä ja turnaukset voisivat olla marras-, joulu- ja tammikuussa. Olen jyrkästi Liigan ottelumäärä pudottamista vastaan, sillä kun pelaajia lähtee NHL:ään, niin siellä pelataan runkosarjassa 82 ottelua.
Kesken kaudenhan noita on juuri se kolme. Neljäs on keväällä viimeisellä (vai toiseksi viimeisellä?) viikolla ennen MM-kisoja.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Koko EHT-turnauksen voisi jo lopettaa.

Sen sijaan voisi pelata vuosittaisen, oikeasti kovatasoisen kahdeksan maan joulunalusturnauksen ("Mini-MM-kisat") ja aikatauluttaa kv-harjoitusottelut muuten keväälle ennen MM-kisoja, jolloin esim. Liiga-kautensa jo päättäneistä joukkueista voisi ottaa asteittain pelaajia mukaan näennäisleirityksiin.

Nykyinen konsepti on paitsi todella väsynyt, myös vahingollinen erityisesti Liigan pikkuseuroille, joiden avainpelaajille aiheutetaan poissaoloja ja tarpeeton loukkaantumisriski "merkityksettömillä" maaotteluedustuksilla.
 
Viimeksi muokattu:
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Minusta noi EHT turnaukset on ihan turhia. Mitä niillä yleensäkään haetaan. Ihmettelen kovasti. Kyllä mä olen sitä mieltä että EHT on se joka tekee otteluohjelmansa liigan mukaan eikä päinvastoin. Ja kun aloituksessa kysyttiin kuka maksaa, niin ehdottomasti EHT taho seuroille ja Liigalle

Tää on mun mielipide vaan.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Ei tuossa oikein muuta vaihtoehtoa ole kuin että Liiga pitää maajoukkuetauot. Suomen ja muiden maiden liitot eivät varmasti halua turnausten lopettamista, kun ovat niitä harvoja rahasampoja kauden aikana MM-kisojen lisäksi. Lisäksi seurojen on ihan turha koittaa estää pelaajia osallistumasta, aivan varmasti suurin osa liigapelaajista lähtee mielellään maajoukkueen matkaan jos kutsu käy. Tottakai seurajoukkue on tärkeä ja Suomen mestaruus tähtäimessä, mutta nuo "hassutteluturnaukset" ovat niitä näytönpaikkoja isompiin liigoihin ja myös kevään MM-kisoihin.

Loppupeleissä niin kauan kun IIHF ja kansalliset lajiliitot ovat auktoriteetiltaan täysiä tissejä liigoihin verrattuna, tilanne tulee olemaan enemmän tai vähemmän hirveä. Ei koske pelkästään lätkää tämä ongelma, jalkapallo taitaa olla ainoa laji missä lajiliitot (niin kansalliset kuin kansainvälisetkin) ovat niin vahvoja että siinä on turha kansallisten liigojen ulista vastaan. Tämä olisi tietysti toivottava tilanne jääkiekkoonkin, ja alkaisi Suomessa siitä että Liiga olisi Jääkiekkoliiton hallinnoima sarja.
 

Jari66

Jäsen
Ainakin minun kiinnostustani EHT -pelit maajoukkueen tekemisiä kohtaan ovat viime vuosina ennemminkin vähentäneet kuin nostaneet. Ei siellä näyttäisi olevan panosta keskimääri kenelläkään sinänsä voittaa mitään. Pelaajia testataan ja kokeillaan, jos loukkaantumisia tapahtuu, se jää seurojen omaksi päänsäryksi.

Ymmärrän toki, että nämä ovat joillekin pelaajille myös tärkeä näyteikkuna. Ehkä nyt kuitenkin kannattaisi miettiä, olisiko näitä höntsiä mahdollista sijoittaa johonkin muuhun ajankohtaan, kuin runkosarjan ratkaisuvaiheisiin.
 
I'm just a soul whose intentions are good.

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Pitäisikö EHT turnausten määrä puolittaa ja tehdä niistä sellaiset, että ne pelataan aina kahdessa maassa. Vuorovuosin voisi parit myös tarvittaessa vaihtua. Ekana vuonna parit voisi olla vaikka Tukholma-Helsinki ja Moskova-Praha. Toinen vuosi voisi olla vaikka Helsinki-Pietari ja Göteborg-Praha. Samassa yhteydessä voitaisiin turnaukseen kutsua kaksi joukkuetta lisää, että molemmilla paikkakunnilla pelattaisiin kolmen joukkueen alkulohkot. Finaali voisi olla sitten toisella paikkakunnalla ja pronssipeli ja 5.sija peli toisella. Lohkopelit ti-ke-to ja sijoitusottelut sitten vaikka lauantaina. Jos vaikeuksia saada kaksi kiinteetä joukkuetta mukaan, niin niitähän voi kanssa vaihdella ja kyllähän Euroopasta pelaavista kanukeistakin aina tarvittaessa Kanadan maajoukkueen saa jalkeille.

Jos toinen näistä turnauksista pelattaisiin heti joulun jälkeen, niin tietenkin vähän päällekäisyyttä nuorten kisojen kanssa, mutta jos näillä puolituksilla saataisiin Liiga pitämään taukoa pelien ajan, niin siinähän saataisiin taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Eli että toinen tauko osuisi osittain myös nuorten kisojen kanssa päällekäin.
 
Minusta noi EHT turnaukset on ihan turhia. Mitä niillä yleensäkään haetaan.
Liitoille: tuloja

Maajoukkueille: tilaisuus ajaa sisään pelaajia ja pelitapaa

Pelaajille: kokemusta kv-peleistä sekä näyttöikkunaa isompiin turnauksiin ja liigoihin

Katsojille: mahdollisuus nähdä maan parhaimmistoa ja maajoukkuetta edes joskus kotimaassa ja jopa paikan päällä
 
RELEASE THE KRAKEN

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitäisikö EHT turnausten määrä puolittaa ja tehdä niistä sellaiset, että ne pelataan aina kahdessa maassa. Vuorovuosin voisi parit myös tarvittaessa vaihtua. Ekana vuonna parit voisi olla vaikka Tukholma-Helsinki ja Moskova-Praha. Toinen vuosi voisi olla vaikka Helsinki-Pietari ja Göteborg-Praha. Samassa yhteydessä voitaisiin turnaukseen kutsua kaksi joukkuetta lisää, että molemmilla paikkakunnilla pelattaisiin kolmen joukkueen alkulohkot. Finaali voisi olla sitten toisella paikkakunnalla ja pronssipeli ja 5.sija peli toisella. Lohkopelit ti-ke-to ja sijoitusottelut sitten vaikka lauantaina. Jos vaikeuksia saada kaksi kiinteetä joukkuetta mukaan, niin niitähän voi kanssa vaihdella ja kyllähän Euroopasta pelaavista kanukeistakin aina tarvittaessa Kanadan maajoukkueen saa jalkeille.

Jos toinen näistä turnauksista pelattaisiin heti joulun jälkeen, niin tietenkin vähän päällekäisyyttä nuorten kisojen kanssa, mutta jos näillä puolituksilla saataisiin Liiga pitämään taukoa pelien ajan, niin siinähän saataisiin taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Eli että toinen tauko osuisi osittain myös nuorten kisojen kanssa päällekäin.
Jotain tän suuntaista mietin itsekin. Tosin mä sijoittaisin turnaukset nykyisten Suomen ja Tshekin turnausten ajankohtiin, eli ensimmäisen turnauksen kohdalla olisi maaottelutauko ja toisen alkaessa sarjakausi olisi paria finaaliottelua vaille paketissa (eikä maaottelutaukoa tarvittaisi). Tällöin maaotteluissa tulleet loukkaantumisetkaan eivät olisi aivan yhtä paha juttu, kun aikaa toipumiselle/korvaajan hankkimiselle olisi reilummin ennen kevään ratkaisupelejä. Eikä Liiga joutuisi pitämään taukoa kevätkaudella, kun yleisömäärät ovat syksyä korkeammalla.
 
On vain yksi... #41

Yksi seura, Tampereella, se on Ilves ainiaan.

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Minusta käsittämätöntä on se, että Liigaa ja EHT:tä ei kirjaimellisesti pelata yhtä aikaa. Eli siis jos Leijonilla on peli, niin samana päivänä ei saa pelata Liigaa. Suomella oli viime viikolla Tshekkiä vastaan aamupäivällä peli lauantaina, ja tämän takia kello 17:00 ei nähdä Liigakierrosta. Jos pitää pelata yhtä aikaa, niin voisi silloin käyttää nuo lauantai-illatkin pelipäiviksi. Eli jos ei pidetä EHT-taukoa, niin sitten voisi pelata sekä EHT:tä että Liigaa samana päivänä, jos Leijonilla on aamulla peli.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Tshekin jääkiekkoliitto näyttää taas osaamistaan. Eniten tässä vituttaa se että he raahasivat Zohornan jokaiseen EHT-turnaukseen ''turhaan'' ja hän tuskin edes pääsee lopulliseen MM-joukkueeseen. Aivan kuin joukkueen ykköspelaajalla ei olisi jo tarpeeksi pelikuormaa

Tshekkiläinen kommervenkki koituu Pelicansin harmiksi – Vakuutus ei kata tähtivahvistuksen loukkaantumisen seurauksia
Eikai Zohornaa kukaan ase ohimolla sinne pakottanut? Vai uhattiinko tältä viedä kansalaisuus tai jotain?
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pitäisikö EHT turnausten määrä puolittaa ja tehdä niistä sellaiset, että ne pelataan aina kahdessa maassa.
EHT pitäisi kokonaan lakkauttaa. Täysin turhia pelejä. Onhan meillä joka kevät MM-kisat, jotka toimivat ihan hyvänä harjoitusalustana mahdollisia huipputurnauksia varten. Jos sellaisia joskus vielä pelataan.
 
Viimeksi muokattu:
Pistepörssikeinottelija

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nykyisen kaltainen EHT tulisi lakkauttaa täysin. Tilalle pitäisi organisoida täysin uusi konsepti, jossa olisi mukana huomattavasti enemmän kiekkomaita. Uusi konsepti olisi tietyllä tapaa ”Euroopan mestaruus kilpailut”.

- Turnaus voitaisiin pelata edelleen neljässä osassa.

- Turnaus kestäisi kerrallaan aina viikon. ”Maajoukkueviikko”

- Jokainen joukkue kohtaisi toisensa kahdesti koko kauden aikana.

Mukana esimerkiksi seuraavat joukkueet:

Suomi
Ruotsi
Venäjä
Tšekki
Kanada
Saksa
Sveitsi
Tanska
Norja
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Jääkiekkoliitto nyt vain rahastaa näillä turnauksilla.

Helppo ratkaisu jääkiekkoliiton ”ongelmaan” olisi pelata nämä EHT-höntsät ja mm-tryoutit maanantain ja torstain välillä. Tällöin Liigan ei tarvitsisi jättää väliin tuottoisia viikonloppupelejä, koska heidän palkolliset pelaavat otteluita, joissa heidän pelaajansa voivat loukkaantua - ison rahan liigojen skouttauksen alaisena.

Toki tällöin liitto ei saisi niin paljoa lippu-/kaljatuloja, mutta ei ne nyt niitä Liigan kustannuksella ansaitsekaan.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Liitoille: tuloja

Maajoukkueille: tilaisuus ajaa sisään pelaajia ja pelitapaa

Pelaajille: kokemusta kv-peleistä sekä näyttöikkunaa isompiin turnauksiin ja liigoihin

Katsojille: mahdollisuus nähdä maan parhaimmistoa ja maajoukkuetta edes joskus kotimaassa ja jopa paikan päällä
Niillä tuloilla voisi liitot sitten maksaa seurajoukkueille jonkun ihan kunnon könttäkorvauksen silloin, jos loukkaantuminen tapahtuu EHT-pelissä tai treeneissä.
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Nykyisen kaltainen EHT tulisi lakkauttaa täysin. Tilalle pitäisi organisoida täysin uusi konsepti, jossa olisi mukana huomattavasti enemmän kiekkomaita. Uusi konsepti olisi tietyllä tapaa ”Euroopan mestaruus kilpailut”.
Itsellekin tuli mieleen "EM-kisat", mutta enemmän turnausmuotoisena joulun alla. Tietysti tuo ei saa mennä päällekkäin junnukisojen kanssa. Uskoisin yleisöä kiinnostavan enemmän jokin pikainen EM-runttaus kuin nykyinen älytön konsepti, jossa ei ole oikein mitään ideaa ja joka vain haittaa kansallisia liigoja (joilla on kokonaisuudessaan varmasti enemmän seuraajia kuin EHT:lla).

EM-kisat voisi jakaa vaikkapa kahteen tasoon, jossa molemmissa neljä joukkuetta (tai voisihan siellä olla lisääkin neljän joukkueen tasoja). A-lohkon paras on "Euroopan Mestari" ja huonoin putoaa pykälää alemmas seuraavaksi vuodeksi.

Viimeistään tässä kohtaa kaikki tietää, mistä idea kumpuaa; jalkapallon kansojen liigasta. Vielä parempi toki olisi, jos tämä menisi IIHF:n alle ja mukaan saataisiin myös jonkinlaiset joukkueet Kanadasta ja USA:sta, miksei Aasiastakin. On selvää, ettei NHL-pelaajia saada mukaan, mutta olishan tämä nyt parempi kuin nykyinen ja toistuva samojen joukkueiden välinen turnausjärjestelmä.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Itsellekin tuli mieleen "EM-kisat", mutta enemmän turnausmuotoisena joulun alla. Tietysti tuo ei saa mennä päällekkäin junnukisojen kanssa. Uskoisin yleisöä kiinnostavan enemmän jokin pikainen EM-runttaus kuin nykyinen älytön konsepti, jossa ei ole oikein mitään ideaa ja joka vain haittaa kansallisia liigoja (joilla on kokonaisuudessaan varmasti enemmän seuraajia kuin EHT:lla).

EM-kisat voisi jakaa vaikkapa kahteen tasoon, jossa molemmissa neljä joukkuetta (tai voisihan siellä olla lisääkin neljän joukkueen tasoja). A-lohkon paras on "Euroopan Mestari" ja huonoin putoaa pykälää alemmas seuraavaksi vuodeksi.

Viimeistään tässä kohtaa kaikki tietää, mistä idea kumpuaa; jalkapallon kansojen liigasta. Vielä parempi toki olisi, jos tämä menisi IIHF:n alle ja mukaan saataisiin myös jonkinlaiset joukkueet Kanadasta ja USA:sta, miksei Aasiastakin. On selvää, ettei NHL-pelaajia saada mukaan, mutta olishan tämä nyt parempi kuin nykyinen ja toistuva samojen joukkueiden välinen turnausjärjestelmä.
EM-kisojen sijaan parempi olisi koittaa järjestää jonkinlaiset karsinnat MM-kisoihin. Miksei myös junioritasolla. Ongelma tulee nimenomaan siinä että IIHF:llä ei ole tarpeeksi valtaa P-Amerikassa, vaikka Euroopassa saisikin lajiliitot ja liigat suostumaan uuteen järjestelyyn.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Ihan ehdoton on se, että Liigaa ja EHT:tä ei pelata samanaikaisesti, tämän ei pitäisi olla mikään ylitsepääsemätön este Liigalle tai sitten EHT:lle järjestää omat turnauksensa niin ettei se sotke kansallisten liigojen kalentereita. Jos pelaaja loukkaantuu EHT-turnauksessa niin siitä pitäisi mielestäni ihan ehdottomasti ropista seuralle hyvitystä. EHT:n loppumiseen en usko vaikka sitä toivoisinkin, mutta realistisesti voisin kuvitella kahden EHT-turnauksen kaudessa riittävän. Toinen joskus syyskaudella ja toinen tammikuussa, joka toinen vuosi nähtäisiin EHT-turnaus sitten Suomessa jos jatkaisivat samalla sapluunalla eli neljällä maalla. Liigan pitäisi lyödä nyrkkiä pöytään sen suhteen, että yhdestä joukkueesta ei saa valita kuin max yhden pelaajan kerralla ja tätä samaa pelaajaa ei saa valita molempiin turnauksiin.

Liigan tulisi pitää puolensa tässä, asioiden on muututtava. Mielestäni edes se, että otteluohjelma saadaan semmoiseksi ettei pelejä ole samaan aikaan ei ole riittävästi kun Liiga kärsisi edelleen ja muut käärisivät voitot.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Taas mennään. Joulukuussa EHT-höntsää vedetään jälleen, nyt Venäjällä ja ainakin HIFK:lta puuttuu Ässät-pelistä kolme (3!) pelaajaa tuon takia eli Turunen, Paajanen ja Sallinen. Ihan järjetöntä on tämä touhu, onneksi kyseessä on vieraspeli Porissa niin ei vaikuta kotiottelun yleisömäärään tämä, että joukkueen eturivistä on iso kasa pelaajia sivussa, mutta onhan tuo perseestä Porin suuntaankin toki, että kun pitäisi saapua tähtisikermä paikalle niin saapuukin vajaa jengi. En itse menisi kyllä katsomaan kotipeliä josta kotijoukkueen tähtipelaajia puuttuu useita ja puolestaan kyllähän se on vuosien varrella vituttanut kun esim. HIFK-Kärpät ovat kohdanneet ja molemmilta on puuttunut tähtipelaajia. Kärpät kun ovat myös tästä EHT-turnauksesta kärsineet vuosien varrella melkoisesti.

On se jännä ettei Liiga pysty mihinkään, vähintään nyt edes siihen ettei otteluita pelata silloin kun tämä EHT pyörii jossain.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy