Ilmaiskaa se värein ja olemmeko kertoneet teille ajastamme Spandaussa? Vuosikausia olimme yksi Hessin hämäristä harhakuvista ja pakkomielteistä oikukkain. Olimme silloin luovimmillamme ja se hurjasteleva hyppy, toimimme jo silloin laskuvarjona.

Ajat palaavat mieleen ja olisipa elämä kuin Sodoman 120 päivää, edes hetken. Sitten sadan vuoden yksinäisyys ja Rudolf tepastelee lattialla, sateen ropistessa ikkunaan. Tänään ei tarvitse kastella omenapuita ja kaikki on nyt Saltanatin sekä Imantin varassa, koko horjuva korttitalomme.

Pohjakosketuksia ja Proustilainen näkemys saavutetaan pusikoissa, kukkaan puhkeavien tyttöjen varjossa. Operaatio popliinitakki ja pahuuden olemusta avaamassa itse Paul Blobel, runollisista runollisin Jevtusenko hiljenee hämmentyneenä. Babi Jar ja taiteilijan tuska, hillitöntä itsensä paljastamista.

Sinkoutua kulkuväylälle ja Rudolf alkaa olemaan jo iällä, lienee meidän vastuullamme kuristaa se henkiltä. Ei tänään, ehkä huomenna ja vallitkoon nyt harmonia. Tuolla peränukassa parikymentä vanhaa Antonovkaa ja näin omenapuiden kukkiessa, ei ole aaveita.

Tuntemuksia, tunnustelua ja tutustumista. Hetkessä tässä, biitti kusee kutitellen suuhun ja olemuksemme on yhtä kokonaisvaltaista omenapuunhalaajaa. Katoamme energiaan ja havainnoimme ohimennen, kielojen olevan nupullaaan.

Aistimme orastavan ounastelevaa kauneutta, mikään ei työnnä pois luotaan. Löydämme itsemme koppikäyvältä ja erään junnujengin kopissa soi Anti-Pastin Six Guns, siellä saattoi pesiä eläimellisiä jätkiä. Tuhisten näkymättömään säkkiin ja tunnustamme, soraisessa rinteessä tasainen meri kieloa.

Pappamme kertoi niiden hyötämisestä, jouluksi ja se oli Wiking-mies. Kanadaan päätynyt vinonenä ja heitti vain kielelle, junttasi siitä huuleen. Kasvatti itse ja sen isä oli opettanut, viljelyn sekä kuivattamisen ja potkun luomisen.

Ei ollut edes olemassa, kuolessaan ja onko silloin kuolemaa? Inhimillinen metamorfoosi ja ikiselviytyjä Antonovka, taiteellisen taianomainen rupiresistenssi. Maisema huokuu pyhää moniarvoisuutta ja käki kukkuu, se on aina se yksi ja sama, kaikkialla.
 
Taimet eivät ole aivan suorassa ja ajatus miellyttää meitä, muutama pois linjasta. Siinä tiiraillessani kerroin niille Ukrainalaisesta, joka painoi metsähommia pappani kanssa yhtiölle. Se oli kerran talvella katolla ja nakkelimme sitä lumipalloilla, se ampui meitä sormellaan.

Silmää iskien, se oli ilmiselvästi elementissään ja omenapuita tämä huvitti. Kasakka ja kaasuttaja. Hiljaa virtaa Don ja tuotakin ojaa, kutsutaan täällä joeksi. Seisahduimme siihen, päiväkausiksi ja pohdimme tätä syvästi.

Antonovka, se on ukrainalainen lajike ja siitä on olemassa myös punainen värimuunnos. Onneksi Alex ei ole kuulemassa tätä ja nyt taimet suorastaan hytkyvät. Borgovkojet tanssahtelevat taustalla ja niihinkin pirulaisiin olen törmännyt aina Pohjois-Ontariossa asti.

Ne esiintyivät siellä usein toisilla nimillä, mutta suorittivat kuitenkin aikaisen kesäomenan virkaa. Olivat helposti tunnistettavissa, kuten Alex ja omalla nimellään ei esiintynyt sekään. Meille kerrottiin sen aikanaan kuoleen, nostalgiassa ja parikymmentä vuotta myöhemmin pappani paljasti sen hirttäytyneen omassa mökissään.

Muistimme miten aina toivoimme, jotain kivaa mummelia sen kainaloon ja pihalla olisi ollut Borgovskoje sekä Antonovoka, terveinä. Rudolfilla toinen silmä muurautunut umpeen, se on ollut lähdöissä. Sinnitelköön nyt vielä ja poltan sen paskiaisen huomenna elävältä.

Eräänä yönä tuossa ukkosti ja siinä lomassa, se välittyi kirkkaasti. Nukun tämän kesän tuossa kallionkolossa ja pistän siihen pihamaalle vähän kehäkukkaa. Peseydyn ojassa ja syksyn koittaessa, elän vain muistikuvissa.

Jonkinlainen sukellus ja piilokolossa tuollaisessa, lienee majaillut aikanaan muitakin. Onnellisina tai surullisina, kaikensa menettäneinä. Siitä kannesta, se nainen ja mummelina, siinä oli auringonkukkaa. Helvetti, taas aivan verisenä ja kroppa eittämättä kondisessa. Käki kukkuu ja päivä nousee.
 
Emme olleet uskoa sitä, pellonlaidassa tallusteli pieni ketunpoikanen ja katselimme sitä kolostamme. Vielä hämärämpää ja ojasta nousi esiin pieni sukellusvene. Kettu hyppäsi kyytiin ja alus painui veden alle, tuokio eeppinen ja tutkimme etelemantereen karttaa.

Vesi oli vielä hyytävän kylmää ja olihan se varmasti näky, verinen omenapuunhalaaja peseytymässä ojassa. Unissa usvaisissa ja tuolla notkossa, pulputtaa pieni lähde. Sen on oltava taikajuomaa ja koimme äärimmäistä rohkeutta, olla välittämättä paskan vertaa mistään.

Innoittavan alkukantaista, kuin aikanaan Memorial Cupeissa ja taidamme ottaa yöjunan jonnekin. Toiselle laidallle ja tila on avoin, Harlamovskit ovat poissa. Emme tehneet sitä itse, emme olisi raaskineet tai omanneet sydäntä, sellaista.

Meillä on myös Borovinkaa jossakin, pari vanhaa puuta ja toivottavasti se julmuri ei ole raiskannut niitä. Häpäissyt kaatamalla ja talon pihalle oli aina talvisin jäädytetty kehä, muistimme sen juuri. Rudolf istui ojan reunalla onkivapa tassuissa, katkaisemme vielä sen kaulan kirveellä.

Olemme vähän sisustaneet ja pukeneet ajatuksia sanoiksi, niistä syntyi kolmiosaisen seikkailuromaapi mielen syövereihin. Aina tyylikkäänä ja äänet yön pimenneen, laskemme itsemme rikkaaksi. Meillä on nuo puut ja tulee vielä joku, joka ymmärtää tämän kaiken kauneuden.
 
Sumun keskelläkin, on hetkiä, valoisia. Menetimme lähes kaiken, ilon sekä uskon elämään ja tulevaan. Yllättäen kävimme syvällisiä keskusteluja leikkokukkien maljakkokestävyydestä, nostalgisesta 80-luvun näkökulmasta ja Alstroemeriaa ylistäen. Runous on ruusuissa, kevyen terapeuttista pesutyötä ja asioiden rennon letkeää huljuttelua. Henkilökohtainen kasvutarina ja ikuinen Preseason, maailmankuvamme olkoon ylvään väkivaltainen.

Krihatski, Ensimmäinen traktori.
 
Lähtöjen jälkeinen masennus, irti raikkaudesta ja näissä fantasioissa tapahtuu kummia. Salaisuuksien arkussa, kehonkieltä ja otetaan teemaksi sipulikukkien viljely. Siirrytään hyötöhuoneeseen, torjutaan lätvämätää ja kupolissa humisee.
 
Tuntemuksien kirjo, syke sekä lumo. Viihdyttämisestä viihtymiseen ja ulos yksiulotteisuudesta, leikkoneilikat takaisin ansareihin. Menetettyä kauneutta ja mitättömissä tyhjiöissä, elintarviketeollisuudessa käytettäviä pesuaineita.
 
Otteleminen niille onnettomille, jotka nauttivat siitä. Palaamme vakavaan, ytimeen ja meidän on vain tehtävä tämä. Äärelle rakkauden ja vastarantaan valheellisen viihdyttävyyden.

Kiitos elämyksistä, Ontarion Shiner. Oma ylväs trademark square offiin ja jos puhutaan lähtemisestä, se määrittelee. Luo arvon ja suoraan aloituksesta, aivan. Hullua, vitun kiihkeää Poleria.

2006-2007 session helmet, hyväilevät hyvät ja me, elimme eläimenä mukana. 32 koriin, maine pilviin ja nimi huulille, Ricky. Kulttuurissa,näissä raikkautta helveksivissa piireissä, on vain yksi Shiner.

10. 1.2.2007 Leight Salters Guelph

Kuningasluokkaa asettelultaan, right off the draw and buckets off. Timanttinen läsnäolo teoksessa, hekuma. Pullistelu sekä patsastelu, kiehtoi ja valloitti. Shinerillta lievä tavaramerkki square offissa, ei villin yliampuvaa ja siitä miinuksia. Itse paukuttelusta ja hyvää tekemistä molemmista suorittajilta, ammattimainen kattaus loi jo katossa riippuvan tunnelman.
 
Shiner, Knights! Iloinen ilotulitus ja helvetillinen, perkeleellinen kultti, tykki. On hahmo, nauttii ja esiintyy. Jätkä tilttaa, valot ja bileet.

9. 28.1.2007 Brandon Biggers Hounds

Hetki hohtaa hohdokkuutta ja matkaan, suoraan aloituksesta. Tyylitietoista tyylittelyä, Shiner poseeraa ja luo kuvaa, myyttisestä lähtögladiaattorista. Mukaan juurineen, kananlihasta kuolaan ja tööttäysäänillä. Pirteä tuokio, pirtsakkaa lähtemistä ja kulttuuri kukassa.
 
Ennen lakastumista, kunnon viuhtomista ja Jarram sekä Shine. Yksi viimeisistä viettelevistä lähtökaksikoista ja iltojen kuumuudessa, kääntyi villiksi. Huohotimme, läähätimme ja maailma vielä hymyili.

8. 31.12.2006 Chris Mifflen Sarnia

Suoraan aloituksessa, buckets off ja vihaista. Heittäytymistä ja sisällä velloo, hyppytaklauksia. Gary Reasons ja Shiner vaihtaa kättä, naulaa ja vuolemme kultaa.
 
Päivät poimintahurmoksen, ajat ikuisen tradition ja sitten oksennus. Painajaismaista, ei tuntemuksia ja kuvasta on kadonnut ote lähtöeroottinen. Huomionkipeydestä tuikkivat hahmot ja suoraan aloituksesta, Bum ja Pam.

7. 12.1.2007 Luke Gazdic Otters

Yksi Shinerin isoista illoista ja hyvällä lähtöilmeellä operoiden, irtosi nerokkaasti kolme. Koko putki suoraan aloituksesta, juhlallista ja vetää nöyräksi, vai mitä? Sähäkkä sessio, aistimme vimmaa ja suolsimme sykkeessä tajunnanvirtaa.
 
Hahmojen jahtaaminen, hysteerinen moppailu ja siinä ahdistuksen sekaisessa ilmapiirissä, kukaan ei heitä innostuksissaan kuperkeikkoja. 80-luvun hyväilevä utu, nostalgian leijailevat kultahiput ja elämyksiä janoavan bongarin tähtitaivas. Shiner halusi esiintyä ja kyllä palaa, kaikki kiehtoo.

6. 12.1. 2007 Mike Liambas Otters

Sama psykedeelinen tiltti-iloittelu ja raikkauden uhrit, suoraan aloituksesta. Buckets, vittu buckets ja kuorossa, täysin rinnoin. Oivalsimme asioita ja peuhasimme hulluna, banaaneilla. Vatkaa sekä vapisee ja Shiner jyllää, vetää liekehtivässä häkissä sirkusta.
 
Spits vastaan Knights, vavahtelee ja me ulvomme yksin. Pompimme täällä kuin kenguru ja näemme penkkien tyhjentyvän, syvällä sisällämme. Olemme sittenkin leopardi ja rähinämomentti polttelee, kiivas kohtaa kiimaisen ja syöksyy päälle.

5. 15.12.2006 Richard Greenop Spits

Katsokaa, ne tanssivat roolissa ja luovat rikasta lähtötaidetta. Punaviivan kautta aloitukseen, siitä boksiin ja lopulta yöhön. Shiner poseeraa square offissa, sen on viihdettä ja me viihdymme. Urheasti uppoutuneina ja syvästi sisäistettyä kulttuuria, vannomme lähtöpitoisuuksien kautta ja vedämme vatsaa kuin HCH.
 
Tilttaa hulluna, kantaa kutsumusta ja annamme Shinerille täydet miljoona Poleria. 16-vuotiaana Coltsissa, henki puhui ja se oli roolia, suoraan aloituksesta. Sukka päässä, silmäkulmassa mustassa ja viihdevaihteella, hype sekä salamoita.

4. 6.4.2007 Jacob Lalonde Hounds

On tunnetta, kelpaa kylpeä. Viima pyyhkii yli ja Shiner pieksee, ilme puree ja HCH sätkii. Tuo naamari ylle ja kiinni verenhimoisesti, itseluottamus tapissa ja valokeilasta valokeilaan seilaten.
 
Viimeksi muokattu:
Elää lähdöille ja nähdä, niiden tulevan otetuksi. Bongailla hekumoiden, olla Tarzan ja maestro, tuotti iltoihin kohokohtia. Shinerille reippaat aplodit, tässä ensin ja sitten vedetäänkin kunnon perseet.

3. 9.12.2006 Ryan Baldwin Spits

Kaksi keskeistä norsua, suoraan aloituksesta ja aivan valtoimenaan. Tikittävän nakuttava toe-to-toe hurjastelu, Rock 'em Sock 'Em Robots ja älkää villitkö, meiltä puuttuu jo toinen käsi. Nyt jynssätään huolella ja hahmot paukuttavat toisiaan näyttämöllä. Luoja paratkoon, antakaan niiden paukuttaa toisiaan ja katsokaa, miten keisarit paukuttavat.
 
Ei hätää, jos ette pääse osallistumaan. Me täällä jo melskataan, porukkaa mielin määrin ja seuraavaksi otetaan rajun runollinen joukkohäsä. Sitten intomielisiä puheenvuoroja, niissä ylistetään taipumusta aktiivisuuteen ja tunnustetaan rakkautta heittäytymisvalmiuteen. Aah, pukkihyppelypaikalla jo uhotaan; Right off the draw!

2. 14.10.2006 Josef Sladok Whalers

Euro, perkele ja mielipuolinen kisailu. Tämä on taistelu, mammutti sekä monumentti ja jääteurastamossa osoitetaan staminaa. Saa laulaa, karttaa tylsyyttä ja huokuu intohimoa. Käpylehmätkin, aivan sekaisin ja jos olisimme Ricky, steppaisimme luistimilla tai vetäisimme lentokonetta.
 
Jordan Shine, yksi modernismin merkittävimmistä lähtötaitelijoista ja yksi viimeisistä kartan aidoista ilmiöistä. Viihdyttävä, värikäs ja halukas, leimat ja lemmikki. Hahmojen tarinat ja ei tupsahda koskaan sitä Knightsin Alumnia, jossa vetäisivät Shiner sekä Poler. Intohimoa, unelmia.

1. 8.3.2007 Brian Soso Rangers

Nämä ovat, ne kovimmat ottaa ja koko häkki vaatii, odottaa. Knightsin ilmeikäs kostoretki ja Jarram puhkuu, se ottaa 15 iltaa öykkäröinnistä. On kananlihaa, odotusarvo polttelee ja vatsanpohjassa kipristelee. Lähtee, buckets off ja kehässä nekkaa ammattijätkä, se vaihtaa kättään ja suorittaminen hivelee silmää. Historiaan taotussa rähinäsaumassa, ilmiselvää kauneutta.
 
Olemme tässä viime aikoina pohtineet ilmiöitä, vakoilleet vähän itseämme ja lopulta taipuneet mystiikkaan. Ei anna aika syitä, juuri mihinkään ja emmehän mekään ole kukaan, juuri nyt.
Joskus vielä, helmiä. Kiihkeän intohimoista messua ja tankoon, liputtamaan. Hyvät notkut, puolesta kokemuksien metsästämisen ja paskat reflat, jälkeen otettujen lähtöjen.

Cory Caron, henkireikä, perkele. Tilttimaestro aktiivisessa maisemassa, muistuttamassa muinaisesta sisältörikkaudesta ja Bum Bum, suoraan aloituksesta. Vetää, naulaa ja vaihtaa, jo murtuu. Heittäytyy ja palaa, nyt jytisee. Räiskitään ja luodaan ympärille tuntua vaaran, roolin leimoilla.
Olemme syvää hymyä, kun ajattelemme sinua. Kirjoissa hahmojen elävien ja ei koskaan ruusuista, vaikka yhtä juhlaa ja jätkät iltojen kuninkaita.
 
Viimeksi muokattu:
Miten kukaan haluaa elää maailmassa, jossa ei ole lähtemistä, ei tulemista. On vain pakkasaavikon raikas mitäänsanomattomuus, ei syki. Ei ryöpsähdä valtoimenaan tai kuki, hulluna.
Muistamme miten ottelijat, antoivat värin ja toivat sydämen. Hahmot tärisivät sekä höpisivät omiaan, joko lähtöä edeltävissä polteissa ja niiden jälkeisissä täpinöissä. Oli rosoa sekä reunaa ja nyt valtakuntaa tylsyyden, sisältä kuollutta urheilullisuutta.

Ha-Haa, sallikaa meidän nauraa ja lyödä pöytään kulttuuria. Yllätämme sillä kaikki, jopa itsemme ja syventykää kuuntelemaan, kaikuja menneen. Läsnä, syistä oikeista ja ymmärrys, roolista. Antaa paukkua ja sitten pamppua, liitoksista ratkeilua.
Impataan, kunnes naamat venyvät ja talsitaan verilammikoissa, polkua sekä poimintaa. Sessiot kesken jätkien ja kun lähtee, maa vavisee. Sean Allen, pelastusrengas, haistakaa vittu.
 
Paul Mitton, astuu ulos Soo´n Memorial Gardensista, kulma tyylikkäästi ummessa ja paisuneet sormet sinimustina. Olemme kertoneet ja edelleen humallumme muistikuvasta, kunnon lähtörojuja. Tilttikenraali painaa meille nimikirjoitusta, kehänekkaajan käsillä ja se oli äijät, trippi pohjoiseen.
Olemme jyvällä, lupaus seikkailusta ja rumpua sekä punaista mattoa. Suin päin syvään pähän ja irvistelemme, kun sisällä velloo ja keho nykii.


Cole Tymkin, Northwest, saatana. 17-vuotias itsensä mainostaja, innokkaana ja ohjelmassa, huomionkipeää casting couchia. Nimi huulille, merkit roolin kasvoille ja emme ole koskaan uskoneet, myöshäisheränneisiin.
Maisemassa, kunnon meuhkaamista ja edeten, villisti poimien. Saa tuulettaa ja me tuulettelemme täällä, ilakoimme ja soittelemme näkymätöntä saksofonia. Tätä se on, suoraan aloituksesta ja hahmoja nousee.
 
Siitä on tehty vaikeaa, emme voi sulattaa, häpäisyä kulttuurin sykkivän.


Muisteluprosessissa, bongailimme leijaillen ja olimme tuntemus kuolaava.


Yhteenkuuluvuutta, taipumusten nojalla ja intohimoa, tähtien näkemistä.
Ajan lähdönvastaisen soturit, esiin nostetut ja sekaantuminen ruman räikeä.


Tymkin sekä Spitsin McCool lähtötelineissä, kananlihaisessa hetkessä ja kaiken kiehtovuudessa.


Ounasteli vahvasti, session nautinnollisuutta ja lopulta kukaan ei nojaile seinään, vieressä.
 
Hahmot ainutlaatuiset, joiden lähtemiseen kätkeytyy symboliikkaa ja Allen lähti.


Hihkutte hurjastellen, matkaan suoraan aloituksesta ja square off viihdyttävyydessään tappiin.


Villin taiteellinen läsnäolo ja molemmat tuuletten boksiin, lähtöromanttinen verikylpy ja yli lyövät laineet.Voi teitä, rohkeita seikkailunjanoisia ja haluatte kulkea Cocteaun runoista ruusunviljelyn mystiseen jumaluuteen.


Arvostatte yli kaiken tyylikkyyttä, rakastuminen oli muinoin luovan kieroutunutta ja elämäänne leimasivat sadistiset elementit.


Oliko tuokio nihilistista lähtöpornoa, tummanpuhuvaa kohtaloiden ahdistusta ja epätoivoisten hylkiöiden heittäytymistä, Allen sekä Wolvesin Yakimowicz ottivat O:ssa pois.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy