Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lentopallon EM-kisat 2007

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Konsta Kepuli, 06.09.2007 klo 21.36.

 1. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Katselen tässä suoraa lähetystä RAI3:lta lentopallon EM-kisojen Suomen avausottelusta Italiaa vastaan. Menossa viides erä ja Suomi johtaa 10-8. Kisat vissiin Venäjällä ja katsomossa näyttäisi olevan kovasti suomalaiskannattajia.

  Jos tämä menee Suomelle niin kisojen suurin paukku nähdään heti kättelyssä. Ja sitä myöten arvelen että tällekin ketjulle on tilauksensa.

  EDIT: Ja suutariksi jäi. Viides erä Italialle 15-13. Lupaava avaus Suomelta joka tapauksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2007 klo 21.43
 2. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  Piti avata juuri samasta aiheesta ketju.

  Suomi on 10 vuoden tauon jälkeen mukana. Avausottelussa Suomelta hieno nousu kahden erän tappioasemasta tasoihin ja nyt jännätään, pystyykö Suomi tekemään sensaation ja voittamaan hallitsevat mestarit. Mahtaisi italiaanoja ketuttaa, kun italialaisen Berruton johtama Suomi voittaisi....
   
 3. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  Tyypillisesti vastustaja aivan loppuhetkillä ohi.

  Hieno taistelu kuitenkin joukkueelta. Hyvin saa Suomi pelata, jotta Bulgaria tai Kroatia kaatuisivat....
   
 4. hannes_ko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fly Emirates
  Italialaiset venyy aina.

  Lentopalloliitto ja suomalainen urheilumedia ovat tehneet kyllä parhaansa, että nämä kisat pysyisivät salaisuutena, mutta aivan ei ole onnistuttu.

  Itse en peliä katsonut, koska olen viime aikoina päätynyt sille kannalle, että jos valittavana on urheilun katsominen tai urheileminen, niin jälkimmäinen voittaa. Joka tapauksessa hengessä ollaan mukana, ja kun menestystä tulee, niin menen torille.
   
 5. Oli todella hyvä esitys Suomelta. Jos sama taso pysyy, niin Kroatia kaatunee. Bulgarialta tullee varmaan nekkuun, mutta jatkopaikka tulee kuitenkin. Täytyy kuitenkin muistaa, että Italia kuuluu maailman aivan terävimpään kärkeen, ja on tainnut olla kolmen joukossa ainakin viisissä edellisissä EM-kisoissa.

  Ja mikä hienointa, Suomi pelaa oikeasti tosi hyvin. Ei voi sanoa, että olisi ollut Italian heikkoutta, että ottelu meni viiteen erään, vaan kyllä Suomi sinne itsensä pelasi. Harmillisesti ratkaisupalloja ei sitten vain saatu kenttään.
   
 6. Vakio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Man City
  Lainaus:
  Aivan. Todellisilta lentopalloasiantuntijoilta kysyisinkin, onko Suomi viime aikoina lähestynyt reippain harppauksin maailman kärkeä? Ainakin minulle on jäänyt sellainen tunne, että maajoukkue pelaa Berruton johdolla jatkuvasti jotain huippumaita vastaan kovia matseja, mm. maailmanliigaa tjsp. Eikö tässä ollut brassejakin vastaan juuri pelejä?

  Hyvä valmentaja, lahjakkaita pelaajia ja paljon kovia pelejä. Kehitystä tapahtuu.
   
 7. Lainaus:
  Maailmanliigassa 4 peliä, joista Suomi napsi jokusen erävoitonkin. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, se on kova temppu miltä tahansa joukkueelta. Suomi onnistui erityisen hyvin vieraspeleissään, ja taisi ottaa peräti 3 erää Brasiliassa.
   
 8. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  En nyt mikään asiaintuntija ole lentopallossa, mutta seuraan aktiivisesti ja joskus olen itsekin läiskinyt. Silti uskallan sanoa, että eteenpäin on menty viime vuosina. Eilinen ottelu Italiaa, eli edellistä Euroopan Mestaria vastaan oli siitä hyvä osoitus.

  Meillä on nyt hyvä ja asiantunteva, sekä oikeanlaisen lentopallokulttuurin omaava valmentaja, maajoukkuepelaajista useimmat pelaavat ulkomailla kovissa sarjoissa ja työtä on tehty systemaattisesti sekä kentällä että sen ulkopuolella.

  Näistä kisoista nyt sen verran, että Kroatia on pakko voittaa ja Bulgarian kanssa on mahdollisuuksia yhtä tiukkaan peliin kuin Italiaakin vastaan. Jatkossa on sitten paljon vastustajasta kiinni.

  Tiukkojen ratkaisupallojen voittamisessa on Suomella vielä tekemistä ja toinen asia, jota on syytä kohentaa ovat aloitukset. Jo Maailman sarjassa ihmettelin sitä että liian paljon annetaan vastustajille pinnoja a) aloituksien syöttämisestä verkkoon tai pitkäksi, ja b) varsinkin helpoista syötöistä. Maailman tasolla hiljaiseen leijaan vastustaja pääsee AINA tekemään hallitun kuvion ja sitä kautta nappaamaan pinnan. Väitänpä että tämän kauden maajoukkuepeleissä näin on käynyt 99% varmuudella. Kova syöttö saattaa tietysti osua verkkoon tai mennä sekin pitkäksi, mutta ainakin vastustajalla on enemmän duunia sen nostamiseksi ylös ja jonkinlaisen kuvion aikaan saamiseksi. Muutenhan tuo peli näyttäisi olevan suht hyvää.
   
 9. Omaan silmääni suurin kehitys on tapahtunut hyökkäyspelissä, ja ehkä jossain määrin kenttäpuolustuksessa. Toki ero on vielä iso siihen, kuinka usein aivan terävimmän kärjen joukkueet vielä pallot poimivat peliin, mutta jokusen kerran se Suomi-poikakin sen pallon ylös saa. Esko on löytänyt erittäin hyvän rytmin ja nopeuden passipeliin, ja se avaa hyviä hyökkäyspaikkoja. Ja ykköstempo toimii yleensä erittäin hyvin, niin Shumovin kuin nyt Heikkisen kanssa. Ja Oivasesta on kehkeytymässä todella pätevä hakkuri.

  Sitä mukaa, kun pelaajat pääsevät pelaamaan Euroopan huippusarjoihin, etenee myös maajoukkueen peli - eikä kädet enää tärise ratkaisupaikoissa kun niitä on Mestareiden cupissa jne jo harjoiteltu. Se on totta, kuten fiftyeightkin sanoi, että syötöissä on vielä petraamisen varaa. Jannuilla on potentiaalia vedellä koviakin pommeja, mutta se suoritusvarmuus on vielä hakusessa. Mutta eiköhän siihenkin parannusta ole tulossa.
   
 10. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Maailmanliigaan vertaaminen on vähän ongelmallista, koska se on vieläkin statukseltaan ja luonteeltaan enemmän tai vähemmän kesähöntsy. Valtaosalla kuitenkin parhaimmisto on suunnilleen mukana. Viime aikoina Suomi on silti kaikilla mittareilla pelannut erittäin hyviä pelejä maailman kärkimaita vastaan, kehitys on tapahtunut aika puhtaasti Berruton valmennuskaudella.
   
 11. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Hienon neljännen erän jälkeen erittäin makoisa 3-1 voitto. Kroatia ei saanut neljännessä erässä oikein mitään mahdollisuuksia sen verran ylivoimainen viimeinen erä oli.
   
 12. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Kolme ekaa erää meni puoliunessa tai Italia-pelin lumoissa Suomelta. Tehtiin vain juuri se, mikä oli ihan pakko. Silläkin saatiin lopulta rypistettyä kaksi ekaa erää, mutta kolmannessa se kostautui kun Kroatia oli selkä seinää vasten. Neljännessä sitten pojat olivat ottaneet itseään niskasta kiinn, tai Mauro oli huutanut kopissa kunnolla, mutta pääasia on että viimeisessä erässä näytettiin mistä on kymysys.

  Kauden aiemmissa peleissä jo Kosti Shumov on ollut yksi suosikkipelaajiani ja tänään nuori kaveri pelasi taas hyvin. Ottelun alku meni hyvin, sitten hieman hiipui, mutta loppu olikin sitten melkein one-man-showta.

  Toki koko joukkue pelasi hyvin, ja neljännessä jo alettiin naatiskella kun Kroatia taipui. Toinen pelaaja, joka jo vuosikausia on ollut Suomen maajoukkueen perikuva, on Tuomas Sammelvuo. En tiedä miksi, mutta minulle tulee Köpistä aina mieleen Talvisodan henki ja se peräänantamattomuus on upeaa, mikä hänestä huokuu, suorastaan tulvii. Ei taida käydä hänellä edes pienen pientä hymyn karetta kesken ottelun, niin keskittynyt on ottelusta otteluun.

  Tuolla pelillä ja asenteella on hyvä lähteä Bulgariaa, MM-kolmosta vastaan.
   
 13. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Onko Suomella mahdollisuus saada joukkue Pekingiin? Järjestetäänkö olympiakarsinnat vai tehdäänkö jakoa näiden kisojen perusteella?
   
 14. Unkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC
  Oikeastaan oli hyvä, ettei Suomi vienyt peliä 3 - 0. Nähtiin erinomainen 4. erä Suomelta. Antaa varmasti uskoa jatkoon.
  Sammelvuo tosiaankin parantaa peliään koko ajan. Miinuksena pelistä jäi mieleen oikeastaan vain Kunnarin syötöt verkkoon. Eskolta erinomaista passipeliä. Rohkeasti pisti pari kolme jujua. Tämä varmasti sekoitti vastustajan torjuntaa ja jatkossa tuli monta hyökkäystä jossa vastassa oli vain yhden miehen torjunta. Takapassit olivat myös nautittavia.
   
 15. Pekkapoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SapKo
  Heitän tähän väliin entisenä lentopallon junioriläiskijänä väitteen, että tuolla Moskovan suunnalla pelaa tällä hetkellä kovin suomalainen palloilujoukkue koskaan. Lentopallo on kuitenkin hiukan kilpaillumpi peli kuin kiekko...
   
 16. Immortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raipen ja Robbien jengit
  Käsittämättömän upeaa taistelua suomalaisilta jälleen. Kaksi-nolla eräjohto MM-kolmosta vastaan erittäin isossa lajissa ja käytännössä varma jatkopaikka EM-kisojen jatkosarjaan.

  Vuoden joukkueurheiluteko?
   
 17. Ottomaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit forever ja muulloin HIFK
  Suomi on kyllä tekemässä niin kovaa urheilutekoa, että oksat pois. Tosin peli pitäisi vielä voittaa ettei kävisi kuin Italiaa vastaan. Jokatapauksessa niin uskomattoman hyvää taistelua yhtä lentopalloilun suurmaata vastaan ettei kannata hävetä vaikka tappio tulisikin. Mutta eiköhän pojat hoida tän matsin, uskon ma.
   
 18. Master Chief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Denny Crane
  Ei helvetti toi Mikko Hannula on paska selostaja. Ääni on ennestään monotoninen ja lakoninen ja nyt sillä on vielä flunssa...
   
 19. Meikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
  Jumalauta mikä esitys Suomelta Bulgariaa vastaan. Tällä menolla taistellaan jatkolohkossakin jopa välieräpaikasta. Toivottavasti tällaista venymistä tapahtuu myös illalla Serbiassa!

  SUOMI!
   
 20. Shearer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Jumalauta! Bulgariasta 3-0 voitto! Vielä piti tämäkin nähdä, että suomalainen palloilumaajoukkue järjestää jättiyllätyksiä. Futismaajoukkue voisi jatkaa tästä illalla...
   
 21. Hejony Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi
  Loistava voitto! Hienoa seurata Suomen palloilun nousua lentopalloilunkin puolella. Upeaa joukkuepeliä ja venymistä!
   
 22. Roope-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC Oulu
  Huikea temppu. Loistavaa, Suomi!
  Illalla futismaajoukkue tekee saman tempun?
   
 23. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Näinpä. Kaveri ei nähnyt edes sitä kun pallo meni verkon yli ja torjunta torjui pallon omalla puolella ja siitä lipui pallo verkon ali. Hoivala voisi selostaa&kommentoida yksikseen. Eilen jo hoiti homman todella hyvin ns. "kylmiltään" puoli erää.
   
 24. hannes_ko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fly Emirates
  Lainaus:
  Höh. Pitäisi olla varovaisempi näiden lupausten kanssa.
   
 25. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Jumalavita mikä voitto. Chilango tähänkin ketjuun itkemään, miten suomalaiset eivät koskaan veny, mjitah? Mauro Berruto on melkoinen ihmemies, kun on saanut pojat pelaamaan noin.