Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKistä Nuorten MM-kisoihin!

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana anatomia, 17.12.2008 klo 12.10.

 1. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
 2. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Onhan se kieltämättä hienoa, että nuo ko. pelaajat mainittiin LeKin pelaajina. Tosiasiassa molemmat ovat liigasopimusten alaisia pelaajia, Roppo Ipaan ja Lähteenmäki Kerhoon. Lisäksi Roppo on noista kahdesta pelannut vain muutaman pelin LeKin riveissä.

  Sen sijaan Lähteenmäen voi lukea huoletta LeKin pelaajiin tällä kaudella, sillä paikkoja "ylhäältä" on tullut ainoastaan satunnaisesti. Muutenkin kyseessä on erinomaisen potentiaalin omaava kaveri, sillä iästään huolimatta raamit ja voimapuoli vaikuttaa olevan kunnossa. Alkukaudesta oli hieman aran oloista pelaamista, mutta syksyn edetessä otteisiin on tullut kaivattua "miehekkyyttä". Hieno homma, että kykeni lunastamaan paikkansa kisamiehistöstä!
   
 3. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  On se Roppokin sentään yhdeksän ottelua LeKissä pelannut. Ei jää paljon jälkeen 13 ottelua pelanneesta Lähteenmäestä.

  Ihan hyvä homma, vaikka toki LeKin tyylisessä joukkueessa näitä varmasti helpommin tuleekin. Lisäksi ainakin K-Vantaassa pelannut Ari Gröndahl valittiin ryhmään.
   
 4. Afan Jäsen

  Lainaus:
  Isaskarin jo mainitseman Bluesin Gröndahlin lisäksi MM-jengistä ovat Mestistä pelanneet Kiekko-Vantaan riveissä Tapparan Lucenius ja HIFK:n Melart. Eivät yhtä montaa matsia kuin LeKin kaksikko (Melart 5, Gröndahl 4, Lucenius 2), mutta periaatteessa status on sama kuitenkin.

  Tärkeintä on toki se, että nuorten MM-kisojen kiinnostus kasvaa pykälällä "tuttujen" pelaajien myötä.