Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Lauri Tukonen Lukkoon

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Sulee, 28.11.2008 klo 18.02.

 1. Sulee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Antti " Anakonda " Laaksonen
 2. Juge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 3. Lonkkataklaus Jäsen

  Lainaus:
  Ostakaa nyt Nickerson ja Milam samalla, kun apajilla olette.

  Noh... en usko, että tulee olemaan kovin ihmeellinen hankinta, mutta eivätköhän Ilves-fanit tästä silti älähdä.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2008 klo 18.28
 4. Juge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Moderaattorit saavat poistaa, koska ketju näköjään avattiinkin jo.
   
 5. jäämies-70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Die Mannschaft
  Siirretään tuolta toisesta lukitusta ketjusta tämä tänne:

  Lauri on ollut kannattajien hampaissa jo jonkin aikaa flegmaattisen asenteensa takia.
  Eilisessä pelissä oli ekassa erässä havaittavissa jonkinlaista heräämistä, oliko tietoinen siirrosta jo silloin?
  Enivei, potentiaalia siinä miehessä on, kunhan saatte kaivettua sen esiin.

  Olisin pitänyt kyllä Ilveksessä, mutta nyt kävi näin..
   
 6. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Ihan tyytyväinen olen tähän siirtoon. Muodostanee Lindgrenin kanssa ihan OK tutkaparin. Siihen vielä Tuomainen kolmanneksi lenkiksi rouhimaan laitaan, niin pitäisi olla ihan tasapainoinen kenttä kasassa.
   
 7. Fordél Jäsen

  Helkkarin kova siirto ja nyt saitte sen miehen Pertun viereen, jolloin teillä on kasassa kolme kovaa hyökkäysvitjaa. Ipa taas säästää melkoisen summan palkkakuluissa, joten sitä ykkössentteriä odotellessa...
   
 8. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hieno homma! Vaikka Tukonen ei ole ihan odotuksiin tainnut vastata viime aikoina niin alkukaudesta näytti meno sen verran vahvalta että hänessä pitäisi olla ainesta hyväksi liigahyökkääjäksi. Jospa Urama saisi houkuteltua taas pelimiehen esiin Tukosesta, ja jospa Tukosesta ja Lindgrenistä saisi aikaiseksi hyvän tutkaparin. Toivotaan toivotaan...
   
 9. Garantie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ILVES, Buffalo Sabres, Real Madrid
  Lainaus:
  Eikä tämäkään ILMEISESTI mikään halpa mies ole, mikäli on Ilves-palstaa uskominen.

  Aika mitäänsanomaton siirto ainakin minulle.. tai no ei sittenkään. Kuka tulee tilalle?
   
 10. ICE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Siitä tuskin tarvitsee Lukon ketjuissa puhua. Tuskin täältä ainakaan sentteriä irtoaa, vaikka Lindgrenin perään tuntuu Ilveksen foorumissa kaikki huutavan.

  Mitä Tukoseen tulee niin hyvä hankinta odotusarvollisesti, toki löysä alkukausi mietityttää, mutta vahva luotto kyllä että tästä Pertulle hyvä laituri.

  Toki vähän harmittaa jos Tukosen siirto tarkoittaa Torkki-kaupan kariintumista, mutta kaippa sekin vielä mahdollinen.
   
 11. Garantie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ILVES, Buffalo Sabres, Real Madrid
  Lainaus:
  Ei varmasti tarvitsekaan, tosin ainoa syy mikä tässä siirrossa kiinnostaa. Kertonee sekin jotain. Ennakkoon kaavailtiin ykkösen laidalle, lopulta päätyi kolmoseen (vaikka olisi ansainnut tuon siirron aikaa sitten)
   
 12. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Tukosessa on potentiaalia vaikka mihin, mutta sen esille saamiseksi pitää teemujääskeläismäinen uneliaisuus saada karistettua johonkin. Kärppäottelussa oli nähtävissä jo häivähdys paremmasta, mutta vain aika näyttää, onko suuntaus pysyvänluonteinen. Selvää kuitenkin lienee se, että ns. mukavoituneen valmentajan alaisuudessa Tukonen ei itsestään hirveästi irti saa. Olisinkin ollut halukas vielä näkemään, mitä Tukonen olisi saanut Ilveksessä aikaan selvästi kovemman vaatimustason omaavan valmentajan alaisuudessa, mutta tähän on nyt sitten tyytyminen.

  Noh, kyllähän tämä kauppa kuitenkin Ipan kannalta taitaa olla aika välttämätön, Tukonen kun on kallis mies ja valuuttaa on saatava vapautettua kunnollisen sentterin hankintaan.
   
 13. Tinke18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves,Timrå IK,Toronto
  Tervemenoa vain Raumalle. Minä en ainakaan jää tuota surffaria kaipaamaan. Kauvosaaren ja Nickersonin olisi voinut sisällyttää samaan pakettiin ja lähetää raumalaisten vaivoiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2008 klo 18.26
 14. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ihan hyvä lisä Tukonen on Lukon hyökkäykseen. Mutta ilmeisesti myös Torkin Sami on lähtökuopissa ja siirtymässä pois Ipasta. Enemmän kuin mielelläni näkisin taas Token kettupaidassa. Katsotaan nyt lähteekö siirtokaruselli tästä vielä oikein kunnolla pyörimään myös hyökkäyksen osalta.
   
 15. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Jos oikeata vahvistusta haluatte niin kyllä Tukonen on tällä hetkellä hieman eri kaliberin kaveri kuin keskenkuntoinen Torkki. Tukonen tuo varmasti kaivattua leveyttä laituriosastolle, tutkaparin Pertulle ja sopii hyvin Uraman kuvioihin. Kaiken kaikkiaan hyvin järkevä siirto.
   
 16. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lisää vaan haastetta valmennus ottaa itselleen, mutta kun niitä miehiä on vaikka kuinka monta, niin eipähän tuo mitään haittaa.

  Oletettavasti Perttu saa Tukosesta itselleen uuden laiturin, ja onhan siinä mahdollisuus hyväänkin kaksikkoon.

  Niin, ja eikös toimitusjohtaja aiemmin keväällä tai kesällä vähän puhellut siihen suuntaan, että Tukonen kiinnostaa, joten siinä mielessä ihan mukava uutinen, kun päästään sopimukseen pelaajan kanssa, joka halutaan seuraan.
   
 17. Garantie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ILVES, Buffalo Sabres, Real Madrid
  "Ilves, Rauman Lukko ja hyökkääjä Lauri Tukonen ovat sopineet ehdoista, joilla Tukonen siirtyy pelaamaan loppukaudeksi Lukkoon."

  Hiukan oudolta kuulostaa tuo Ilveksen tiedotus asiasta, joko rahaa on liikkunut ns. v*tusti tai sitten tästä siirrosta puuttuu vielä jotain/joitakin ratkaisevia tekijöitä.
   
 18. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  On kyllä jäätävää tämä Lukkon hankintapolitiikka. Ei siinä mitään, hienoa että Raumalla panostetaan. Ihmettelen vain tuota 4 vuoden projektia, heti ensimmäisellä kaudella tavoitellaan kultaa?
   
 19. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Toivotaan nyt Lukon olevan Latelle sen oikea paikka. Vähän tosin kuulostaa vaikealta paikalta miehelle, jolla yläpää on se suurin ongelma. Varmaankin on se ykkösketjun paikka pitänyt luvata siirron toteumiseksi.
   
 20. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Menestys houkuttelee pelaajia (HPK), ja jos tama kausi menee nappiin, lukko saastaa tulevien kausien pelaajakuluissa, kun laatupelaajat menevat halvemmalla menestyksen peraan.

  Kunhan sairastupa tyhjenee, onhan tuo hyvan nakoinen joukkue. Viela jos Toke tulee niin onhan siina pirusti laatua, ja rosterin puolesta saumat mihin vaan.

  Kiva etta Late tuli, lahes Pertun tasoinen lupaus ja potentiaalia on hurjasti. Odotin jo kesalla, kelpaa edelleen.
   
 21. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No en nyt ihan noinkaan sanoisi. Ässät ja legendaarinen hopea. Seuraavalla kaudella Häppölä kovin ostos. Tietysti siitä voi johtoakin syyttää, mutta ei Rauma ole Helsinki vaikka menestystä tulisi. Kyllä Lukon täytyy satsata reilusti jotta pysyy mukana kärkikahinoissa. Omia junnuja ei ajeta sisään tarpeeksi, ostamalla täytyy pärjätä myös tulevaisuudessa.
   
 22. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Happola oli assien kovin ostos koska assilla ei ollut varaa parempaan. Lukolla on joka vuosi varaa paljon parempaan, ja mahd. menestys toisi viela lisavaltin hankintoihin.
   
 23. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä Ässilä olisi rahaa ollut, ne vaan päätettiin käyttää väärin. Lukolla on varaa parempaan, mutta nämä Pertut ja Latet ovat hinta/laatu suhteeltaan täysin riskihankintoja. Scouttauksen kun Lukko saisi kuntoon niin mestaruus oisi lähellä.
   
 24. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Perttu tai Lauri eivät ole kumpikaan riskihankintoja, sellaisia ovat Jacinat ja Collinsit. Hyvä hankinta Lukolta! Nyt on mielenkiintoista miten Urama kentät rakentaa. Jatkavatko 1-2 kentät kuoseissaan ja Tukonen tulee Aaltosen tilalle kolmoseen? Vai korvaako Tukonen esim. Mustosen ykköskentästä?

  Tervetuloa Lukkoon. Laiturin tarve oli olemassa, koska täysin eivät Virtala tai Aaltonen kutsuun vastanneet. Eikä Laaksonen-Viinanen-Saarelakaan ole ollut tuloksellisesti tyydyttävällä tasolla. Tällä hyökkäyskalustolla pitäisi nousta kuuden joukkoon.
   
 25. Emiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Paljonko Lukko maksaa Laurille? En usko että aivan pienellä hinnalla on tullut. Esitykset ipassa eivät ainakaan puolla sitä, että Latesta mitään pistelinkoa tulisi. Mutta hyvähän se on että toivotaan parasta, niin Porissakin tehtiin kun Rasmussen saapui.