Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

  • 384 949
  • 2 227

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
En kyllä näe syytä miksi mukavoituneet eivät syttyisi keväällä.

Toivottavasti syttyvät. Harmi vaan, että runkosarjassa sijoitus tulee olemaan max 5-6. Se tarkoittaa tietä Loko/Dynamo, CSKA, SKA finaaliin. Kaikissa vastustajalla kotietu. Sanoisin, että helvetin hankala urakka joka olisi voitu välttää hyvällä runkkarilla.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän tälle valmentajalle voisi jo sanoa kiitos ja näkemiin. Vai mitä hyvää Marjamäki on saanut aikaan Suomi kiekossa ja Jokereissa jos jätetään Kärppien mestaruudet pois?
 
Olen vuosien saatossa antanut todella paljon rapaa Marjamäen niskaan, omasta mielestäni tietenkin täysin aiheesta. Mutta jos nyt rehellinen olen itselleni, niin myös syyttäkin.

Kyllä se on aivan selvää että Jokereiden täytyy hakea etu voittamiseen pelitavasta, ja siihen Marjamäellä on se voittava teoria taustalla.

Marjamäen ongelma vaikuttaa nykyään varsin ulkopuolisen silmin se, että joukkue ei toteuta pelisuunnitelmaa. Ja tämä tapahtuu (sen sallitun määrän lisäksi) liian usein. Syyt lienevät se, ettei hallitse pelaajia, vaan pelaajat hallitsevat joukkueen latautumista otteluun. Levitteleekö sitten käsiä tuomareille pelaajien hyväksyntää hakien kun pelaaja ottaa tyhmän jäähyn, vai johtaako pelaajia vaatimalla enemmän, siinähän se ongelma on.

Ihmisiä johdetaan oikein kuten Marjamäki sen tekee, tätä tukee kaikki pitkäaikainen näyttö ja tutkimustieto. Harmi vain on, että jos haluaa voittaa silloin kun vastustaja on parempi, pelaajia johdetaan paitsi sisäisen motivaation herättelyn keinoin, myös puskemalla tätä epämukavuusalueillensa.

Toivon ettei näin käy, mutta arvioni mukaan Jokerit pelaa potentiaaliinsa nähden liian heikon runkosarjan. Liian kovat vastukset pudotuspeleissä ja niissäkin "sytytään" sarjan ensimmäisiin peleihin ja niiden turvin joko voitetaan sarja tai hävitään munattomasti "taistellen".


Lisätään vielä loppuun se, että mielestäni Joukkueen rakentaminen näiden uusimpien jatkosopimusten myötä EI TUE joukkueen menestymistä. Niinkin hyviä pelaajia kuin Jensen ja Oneill ovat parhaimmillaan, ei pitkät jatkosopimukset joko 1/5 peleistään onnistuvalle tai yli 30-vuotiaalle pelaajalle ole panostus voittamiseen, vaan pikemminkin päinvastoin. Joukkue mukavoituu näiden sopimusten mukana entisestään, joukkueessa vahvistuu vallalla oleva häviämisen kulttuuri.
 

Smuggler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän tälle valmentajalle voisi jo sanoa kiitos ja näkemiin. Vai mitä hyvää Marjamäki on saanut aikaan Suomi kiekossa ja Jokereissa jos jätetään Kärppien mestaruudet pois?

Eipä juuri mitään muuta. Kaverin jatkuva ylianalysointi kaikesta, jollain tasolla myös reagointi kyvyn puute, kykenemättömyys ajaa yhtäkään nuorta pelaajaa sisään joukkueeseen, puhumattakaan siitä että kenekään ura menisi hänen valmennuksessaan eteenpäin, ainakaan Jokeri-aikana. O`Neill ehkä mutta johtuuko sekään valmentajasta?

Lisänä se, että selvästi häviämisen pelko on koko ajan haitarissa kiinni; ei uskalleta antaa lepoa kärkijätkille edes muutamaa peliä pisteiden menettämisen pelossa. Toki sarja on kova ja joka pelissä pitää pisteitä raapia ja joo, kyllä tolla tasolla pitää jaksaa ja kyllä korona ja kaikkea. Ja sopimuksissa lukee sitä ja tätä. Ja Jari puuskuttaa niskaan puhumattamaan Nordiskista. Paineet on kovat.

En ole koskaan pitänyt hänestä valmentajana. En ennen Jokeri-pestiä, enkä pestin aikana.

Päätän amatöörin puheenvuoroni siihen toteamukseen että hänestä puuttuu sellainen Jortikkamaisuus, annos lätkäjätkää. Puku päällä lässytetään maalipaikoista ja hallinnasta hävityn pelin jälkeen. Nämä on kuultu ja ennen kaikkea nähty.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Marjamäen yksi isoimmista ongelmista on että joukkue joka elää joukkuepelistä ei pääse harjoittelemaan joukkuepeliä. Kesä oli repaleinen ja joukkuepeliä ei harjoiteltu. Kauden alku oli repaleinen ja harjoitukset jäivät vähälle. Ei tarpeeksi toistoja. Loppuvuodesta oli taas kerran karanteenia ja moni jätkä ei päässyt joukkueharjoituksiin. Nyt sitten otteluruuhkaa ja ei ehdi harjoittelemaan laadukkaasti.

Lisäksi jengistä on kauden alun jälkeen lähtenyt Tolvanen ja Lehtonen ja Regin, Hännikäinen ja Lepistö on tuotu sisään. Kuinkakohan monta kunnon joukkueharjoitusta pelitapaan pääsemiseksi vaikkapa Hännikäinen on saanut alle?

Toki on paljon muitakin syitä alisuorittamiseen, mutta en yhtään ihmettele jos juuri Marjamäen kaltaisen valmentajan joukkueen suorittaminen ei suju jos treenit ovat jääneet välistä.

En itse kaipaa lätkäjätkää tai jotain naama punaisena puhisijaa. Ne ovat ysärin peruja ja niillä ei meidän resursseilla pärjätä. En myöskään kaipaa mitään 0-0 pimentävää nelosketjuakaan. Ajat muuttuu...
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
siihen Marjamäellä on se voittava teoria taustalla.
Tästähän Marjamäellä on evidenssiä 0 kpl. Kärpissä oli materiaalietu enemmän tai vähemmän finaaleihin asti ja maajoukkueessa ei saanut mitään aikaan.

Jokereissa saldona yksi mahalasku ja yksi kesken jäänyt kausi 4-2 voitolla ja nyt lasketellaan jyrkkää luisua.
Teoria voi olla Marjalla, mitään käytännön evidenssiä ei.
 
Voi jeesus mitä keskustelua. Marjamäki peräänkuuluttaa pelaajien peliä jatkuvasti. Mitä huudetaan mediassa ja joka paikassa? "Valmentaja ei voi enää käskyttää pelaajia, koska niille tulee paha mieli".

Mun mielestä Marjamäki johtaa hyvin ja siellä on joukkueessa sisäinen kunnioitus koko toimintaan. O'Neill, Joensuu, Regin, Lepistö, Anttila, Grant jne. on johtavia pelaajia, jotka pitää laivan reitillään. Tuossa jengissä on vain yksi tavoite ja se on mestaruuden voittaminen, ja kannun tuominen Helsinkiin.

Kaikki meistä tietää kuinka hyvä Jokerit on parhaimmillaan! Tän kauden KHL:ssä Ak Bars ja Avangard on minusta näille pahimmat vastustajat. Ak Barsia vastaan molemmat pelit oli runkkarissa vieraissa, joten siinä annettiin tasoitusta.

TsSKA ja SKA on pahimmillaan helisemässä Jokereiden kanssa, ja niin on kaikki muutkin lännestä, kun tämä jengi porhaltaa parhaimmassa iskussaan.

On ihan vitun väärin edes kuvitella, että Jokereiden resursseilla voidaan vaatia onnistumista ja 110% yrittämistä jokainen ilta. Ja varmasti siellä yritetään, mutta ei aina lähde ja vastaavasti se vastustajakin voi pelata omaan tasoonsa nähden sen kauden parhaimman pelin juuri Jokereita vastaan, kun lataus tapissa.

Jokereiden pelitapa on sellainen, että tuskaista tulee, kun pelaajat ei ole 110% mukana pelissä, mutta ollessaan se on aika kaunista kiekkolittaa, mitä nuo esittävät.

Kotiedusta: Totta kai se olisi kiva, mutta faktaa se ei muuta mihinkään, että TsSKA ja co. on kuitenkin neljä kertaa seitsemästä voitettava ja todennäköisesti myös vieraissa kaikista huolimatta. Jokerit on aina haastajana paremmissa asetelmissa ja mikä sen hienompaa kuin hakea Moskovasta kaks voittoa ensin ja tulla katkomaan Stadiin sarjaa.

Lauri saa mun armahduksen, koska mä luotan tohon matkaan ja prosessiin mikä siellä on käynnissä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lauri saa mun armahduksen, koska mä luotan tohon matkaan ja prosessiin mikä siellä on käynnissä.

Viimekauden perusteella aivan samoilla linjoilla. Samaan aikaan iso pelko takalistossa siihen että isojen loukkien ja koronan aiheuttaman (sekä karanteenien että lopun peliruuhkan) aikaansaama joukkueharjoittelun vähäinen määrä johtaa siihen että matka ja prosessi jää tällä kaudella vajaaksi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viimekauden perusteella aivan samoilla linjoilla.
Tämän osalta en liian pitkälle meneviä päätöksiä tekisi. Vastassa huonoin Loko since ever valmentajan vaihdoksineen ja vanhuspakkeineen. 3 peliä oltiin ylivoimaisia (tästä plussat), kaksi trademark ulospuhallusta, viltitykset ja voitolla jatkoon. Ei kerro vielä yhtään mitään kun hypätään r2. Se perusongelma, vaihteluväli ja selän suoristelu oli läsnä viime keväänäkin, ylivoimaisuudesta huolimatta. Siihen ei ole varaa r2, jos on tällä kaudella r1:lläkään. Tästä on näyttö Jalosen aikana kun puppeloitiin kaksi kertaa Moskovassa.
 
Tämän osalta en liian pitkälle meneviä päätöksiä tekisi. Vastassa huonoin Loko since ever valmentajan vaihdoksineen ja vanhuspakkeineen. 3 peliä oltiin ylivoimaisia (tästä plussat), kaksi trademark ulospuhallusta, viltitykset ja voitolla jatkoon. Ei kerro vielä yhtään mitään kun hypätään r2.

Ihan sama ketä siellä oli pakkeina. Jokerit ei antanut kiekkoa pois. Viides peli oli Jokereilta heikko. Neljäs peli kääntyi väkisin Lokomotiville.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan sama ketä siellä oli pakkeina. Jokerit ei antanut kiekkoa pois. Viides peli oli Jokereilta heikko. Neljäs peli kääntyi väkisin Lokomotiville.
Niin. Edelleen. Ei kerro yhtään mitään r2 tekemisestä. Saman trendin mukaista suorittamista. 3 hyvää, 2 huonoa, skarppaus. Ja kyllä: ihan pikkuisen on merkitystä ketä oli pakkeina. Paina Jokereille Krejcik x 2 pakkipariin niin jutellaan sen jälkeen onko väliä ketä on pakkeina. Markov ja Kronwall olivat aivan illassa uriensa kanssa.

Tällä analogialla Jokerit olisi mestari Jalosen s2 kun pudotettiin Sochi 4-0 tms.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tietenkään kerro, mutta kaikki tietää, että Jokereiden pelatessa parasta lätkää on ihan sama mikä kierros siellä on tai mikä joukkue vastassa. Eikä Krejcik ole ongelma, mikäli Jokereilla on kiekko. Hänkin parantaa ja tulee parantamaan. Tai sitten ei pelaa.
Tästähän ei ole kyse. Kyse on toisteisuudesta ja tasaisuudesta. Ja tästä se näyttö puuttuu. Mikään ei indikoi sen puolesta että se tasaisuus löytyisi - edes pudotuspeleissä. Ei edes se viime kausi. Tätä on nyt kolme kautta katseltu. Loistavaa hyökkäämistä huippuhetkinä ja kiekollista dominointia. Vastapainoksi lukematon määrä ohipelejä,kroonisesti huonoa puolustamista, erikoisia maaleja omiin ja hyökkäysalueen laidoilla pyörimistä. Marjan ajan leimallista jokeria, 150+ pelin otannalla. Sen tasaisuuden taikanapin löytämiseen on nyt aikaa 6 viikkoa. 6. Jos sitä ei kolmessa vuodessa ole saatu minttiin niin mikä puoltaa että se tulisi nyt reilussa kuukaudessa kuntoon?

Jokerit on vuoristoradan vaunu, ja Marjamäki ei ole kuskin penkillä, vaan kyydissä. Voi tulla erinomainen peli, toinen, jopa kolmas. Ja poks. Surffilauta esiin sitten mennään. Tällä hetkellä mennään kovaa alas. Kohta tasaantuu ja mennään hetki ylös. Sitten pitäisi laittaa parasta pöytään joka ilta kun pleijarit alkaa. Ja sama trendi jatkuu.
 
Jokerit on vuoristoradan vaunu, ja Marjamäki ei ole kuskin penkillä, vaan kyydissä. Voi tulla erinomainen peli, toinen, jopa kolmas. Ja poks. Surffilauta esiin sitten mennään. Tällä hetkellä mennään kovaa alas. Kohta tasaantuu ja mennään hetki ylös. Sitten pitäisi laittaa parasta pöytään joka ilta kun pleijarit alkaa. Ja sama trendi jatkuu.

Jokerit pelaa sellaista kiekkoa, että se ei edes voi olla joka ilta samassa mintissä.

Ymmärrän hyvin sun pointin tähän, mutta mielestäni ylireagoit. Tai sitten mä olen liian positiivinen ajattelussani. Pudotuspeleissä kaikki menee suhteessa vastustajaan ja lepoa on ihan yhtä paljon molemmilla. Siksi MV- ja erikoistilannepelaaminen ratkaisee pudotuspeleissä ottelut. 5vs5 -peli ottelusarjat. Neljä voittoa aina riittää, eikä niitä tarvitse myöskään putkeen ottaa. Jokerit on ollut myös hyvä comeback -joukkue parilla viime kaudella. En yllättyisi yhtään lauantaina varsinaisen peliajan voitosta.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit pelaa sellaista kiekkoa, että se ei edes voi olla joka ilta samassa mintissä.

Ymmärrän hyvin sun pointin tähän, mutta mielestäni ylireagoit. Tai sitten mä olen liian positiivinen ajattelussani. Pudotuspeleissä kaikki menee suhteessa vastustajaan ja lepoa on ihan yhtä paljon molemmilla. Siksi MV- ja erikoistilannepelaaminen ratkaisee pudotuspeleissä ottelut. 5vs5 -peli ottelusarjat. Neljä voittoa aina riittää, eikä niitä tarvitse myöskään putkeen ottaa. Jokerit on ollut myös hyvä comeback -joukkue parilla viime kaudella. En yllättyisi yhtään lauantaina varsinaisen peliajan voitosta.
Kunnioitan posiasi ja näkemystäsi, mutta samaan hengenvetoon se N on 150+. Otanta on iso. Itseasiassa se on 200+ kun tarkemmin laskee. Joten sen enempää ei tarvitse ylireagoida kuin todeta se mitä on tapahtunut. Ja ihan hyvin voidaan voittaa sunnuntaina vain palataksemme samaan trendin mukaiseen tekemiseen kuin 200 aiempaa peliäkin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Tätä tämä on. Kaikki on Marjamäen syytä mutta mikään ei ole Marjamäen ansiota.

Jortikkamaisten koutsien toivojille huutonaurua. Tulkaa tälle vuosituhannelle.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kaiholla lueskelen tuota IS:n uutista Kärppien pelillistä ongelmista tällä hetkellä, jossa päävalmentaja Manner puhuu asiasta. Kysymykseen "missä mättää eniten tällä hetkellä" antaa mm. seuraavan vastauksen:

– Valmentaja luo harjoitukset ja pelitavan, jolloin myös valmentaja on vastuussa silloin, kun toteutus ei tapahdu pelikentällä. Eli kyllä tässä katse on peilissä. Meikäläisen vastuulla on tasan tarkkaan se, että pelaaminen ei ole sillä tasolla, että me pystyisimme voittamaan pelejä tällä hetkellä.

Voisitteko ikinä kuvitella, että meidän 100 dollarin ilmeellä tuijottava Marjamäki antaisi näin suoraselkäisen vastauksen haastattelussa? Itsensä näkemisen sijasta sieltä peilistä Marjamäki löytäisi sieltä aina jonkun muun kuvan, on se sitten pelaajat, tuomarit, otteluohjelma tai jääkoneenkuljettaja.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisitteko ikinä kuvitella, että meidän 100 dollarin ilmeellä tuijottava Marjamäki antaisi näin suoraselkäisen vastauksen haastattelussa? Itsensä näkemisen sijasta sieltä peilistä Marjamäki löytäisi sieltä aina jonkun muun kuvan, on se sitten pelaajat, tuomarit, otteluohjelma tai jääkoneenkuljettaja.

Tai sitten a)laskeskellaan luotuja maalipaikkoja b)laukaisumääriä c)oltiin henkisesti väsyneitä d)mikä tahansa muu syy minkä vaan sattuu keksimään.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Tai sitten a)laskeskellaan luotuja maalipaikkoja b)laukaisumääriä c)oltiin henkisesti väsyneitä d)mikä tahansa muu syy minkä vaan sattuu keksimään.

Epäilemättä. Ja sen mitä omalla lyhyellä valmennusuralla nähnyt niin usein valmentajat näkevät oman joukkueensa pelin aivan eri laseilla kuin ns. ulkopuoliset. Muistan vieläkin hyvin jotain tiettyjä pelejä vuosien varrelta, kun saatettiin olla ihan purjeissa suurin osa pelistä ja maalipaikat saattoivat olla luokkaa 25-10 vastustajalle. Silti valmentajakollega näki pelin tilanteen niin, että oltiin ottelussa parempi osapuoli ja oltaisiin ehdottomasti ansaittu voitto.

Vähän samalla tavalla kuin Marjamäki näkee välillä, että ollaan pidetty kiekkoa enemmän ottelussa pyörimällä vastustajan kulmissa joten olisi ansaittu ehdottomasti voitto. Riippumatta siitä, että vaikka hyvät maalipaikat ovat menneet luokkaa 25-15 vastustajan eduksi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@SirKepola jep. Marjamäki on mielestäni hieman myyttisestikin "menestyvän suomalaisvalmentajan"-asemassa - ilman menestystä muualla kuin Kärpissä. Mikäli tästä kaudesta tulee pannukakku niin valmentaja kiertoon. 3 kautta on aivan riittävä aika saada homma toimimaan, pelisysteemi selkäytimeen ja tulos taululle. Asia olisi eri jos Jokereilla olisi jokin kehittyvä junnurosteri, mutta ei ole, vaan kokenut ammattilaisnippu. "Excuses are for losers. I am not gonna make an excuse".
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Näppituntumalla tällä kaudella on ollut enemmän "ohipelejä" kuin aiemmin ja taso on vaihdellut erittäin rajusti. Mä en usko pelaajien olevan tällä kaudella "useammin motivaatio hukassa" kuin aiemminkaan, oikeastaan oletan juuri käänteistä. Aiempina vuosina rooliinsa pettynyt tai muuten kyrpiintynyt on voinut tuudittautua siihen, että ihan viimeistään Liigasta saa kovan pahvin jos ei ulkomaille kelpaa. Tällä hetkellä jokainen jengistä voi soitella Liigaa pelaaville kavereilleen ja kysellä kuinka mukava on neuvotella palkkojen alentamisista, vedellä valmennus lomautettuna, jännittää onko oma seura konkassa ja mitä edessä tulee. Agentti voi sitten kertoilla millaisia pahveja on seuraavaksi kaudeksi pöydällä, oletettavasti Liigasta tulleet tarjoukset eivät ole edellisvuosien tasolla. Tällaisessa tilanteessa luulisi pelaajien asenteen olevan sillä tasolla, että jatkosopparin saa, kesällä ei tarvitse purkua pelätä tai ainakin seuran voi itse valita Liigasta. Samoin kun katsoo jatkosoppareita, niin eiköhän Kurrilla ole aika hyvä käsitys siitä, ketä pelaaminen motivoi.

Pelitapaa en jaksa sen enempää avata, palstaveli @Cobol on aiheesta kirjoittanut paljon kattavammin kuin mä pystyisin. Pelitapa todistetusti toimii, mutta aina sitä ei pystytä noudattamaan. Miksi? Liike, ajoitukset ja vastaavat seikat. Mun silmään homma näyttää siltä, että Marjamäki on täysin pätevä luomaan pelikirjan ja jopa myymään pelikirjansa pelaajille.

Ynnätään 1+1 ja ainakin mä saan sen tuloksen, että jengi piiputtaa ja pahasti. Pelitahti on alkukauden taukojen jälkeen kovempi kuin koskaan ennen, välillä on vedetty vajaalla ja jo perusflunssasta täydelliseen toipumiseen voi mennä tovi. Nyt jengiä on kiertänyt normiflunssan sijasta korona ja käytännössä jätkät on isketty heti kovalle rasitukselle kun se on testien, pelaajan tuntemuksien ja karanteenisäännösten jälkeen mahdollista. Mä näkisin, että tuossa on resepti miksi tällä hetkellä välillä vedetään aivan vihkoon ja varsinkin otteluiden avauseriin on ollut vaikeuksia saada jalkoja auki. Samoin tuota piiputusta en pidä pelkästään fyysisenä, vaan myös henkisenä. Varmasti esimerkiksi Joensuu tuskin kauhean freesillä mielellä on liikenteessä, kun luistimet tuntuvat painavan viisi kiloa enemmän, kypärän päähän vetäessä tietää ettei tänään ole paras ilta ja pitäisi vielä seuraavan kolmen päivän sisään pelata pari matsia. Noi äijät on ihmisiä, samalla tavalla noi väsyvät fyysisesti ja henkisesti kuin kuka tahansa meistä. Toki varsinkin fyysisesti aivan ylivertaisella tasolla esimerkiksi muhun nähden, mutta eivät silti mitään yli-ihmisiä tai kaiken kestäviä jumalolentoja.

Toki tämä ei ole peruskausi, mutta mä osoitan tässä sormella Latea. Jo edellisinä kausina hänellä on ollut aikaa oppia miten raaka sarja KHL on. Kymmeniä tuhansia lentokilometrejä, isot aikaerot, tiivis pelitahti ja sarjan urheilullinen vaatimustaso ovat normikaudellakin ongelmallisia. Mä olen tästä avautunut jo silloin, kun koronalla viitattiin siihen peliin. Ei KHL:ää voi pelata samalla rotaatittomalla kaavalla kuin Liigaa. Vielä vähemmän tuota rotaatiototonta linjaa voi vetää tällaisen kauden aikana. Käytännössä Vantaan pojat ovat olleet rosterissa aivan pakkoraossa ja välillä on menty vajaallakin ilman näitä. Mitä helvettiä Late? Tällaisen kauden aikana sen ekan karanteenin jälkeen ihan viimeistään, jos siis aiempien kausien kokemus ei riittänyt, rohkeasti heittää Joensuuta, Anttilaa ja kumppaneita katsomoon. Se ei ole rotaatiota, että Ikonen, Junttila ja Pihlström vetävät pitkää tikkua pelipaikasta ja muut miettivät miten voisi palautumista palauttaa.

Kokeneille pelaajille juuri pitäisikin olla helppoa myydä ajatus rotaation tarpeesta jos se kokenut äijä ei ole mallia jerekaralahti. Jos siihen ei riitä uskallus, vaikka vanha autokauppias Virmanen myyntivalmentajaksi myymään ajatus pelaajille. Jos ei luotto riitä rotaation jätkien tasoon, niin näytä se Kurrille. Miksi ihmeessä Kurri pistäisi yhtään mitään rotaatiojätkien hankintaan, oli se sitten aikaa, rahaa tai vaivaa, jos näiden etu edustukselle on parit yhteistreenit kesällä ja jätkälle tai parille matsi kaudessa? Tarjoa realistinen paikka pelaajalle saada 10-25 matsia "ylhäällä", niin luulisi toimiston tiedostavan rotaation tarpeen ja muualla pelaavien jätkien kiinnostuksen kasvavan jos ei ole tasoa "too good to be benched".

Viime kaudella Marjamäki uhkapelasi Kalninsin kanssa ja tämä meinasi kostautua. Tuurilla siitä selvittiin. Tällä kaudella Marjamäki uhkapelasi isolla kädellä koko rosterin osalta, ja mä näen tässä kohdin korttionnen näyttävän pahalta. Jos tämä olisi pokeria, Marjamäellä on panoksena kuukauden liksa ja tällä hetkellä kädessään hertat kympistä kurkoon ja seuraava kertoo napsahtaako herttareeti, väri, suora vai kunkku korkeimpana korttina. On tuossa mahdollisuudet jättipottiin vielä olemassa tai edes kohtuulliseen tulokseen, mutta panokseen nähden riski on kohtuuton.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä rotaation puute on yks iso tekijä tällaseen sarjaan ja se tiedetää. Muutoksia ei vaan tän suhteen tule kuin kotkeintaan sijotuksen ollessa selviö. Nämä tietyt ohipelit on sen osoittanu et ihan sama olisko siellä ollut vaikka pari nuoriso-osaston kaveria. Latella vaan ei ole tarperks munaa heittää porukkaa lepään tai penkille
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Joo-o. Eiköhän Marjahoki oo nähty.
Näennäisesti hallitsevaa ja tehotonta laidoilla pyörimistä surkealla puolustussapluunalla ja lähes olemattomalla reagointikyvyllä.
Ei tälläsellä rusettiluistelulla voiteta ainuttakaan playoff-sarjaa tänävuonna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös