Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Latvia 2018-2019

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana PJPT, 09.02.2019 klo 03.07.

 1. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Latvian maajoukkue on aloittanut kautensa ja valmistautuu hissukseen kohti kevään MM-kisoja. Kauden tärkein uutinen saatiin syksyllä kun mestarivalmentaja Bob Hartley jatkaa joukkueessa KHL-sopimuksesta huolimatta! Mieshän siirtyi valmentamaan Omskia, mutta hän on saanut neuvoteltua sopparin joka mahdollistaa myös maajoukkuehommat. Kun kuulin siirrosta, pidin selvänä että Bob jättää Latvian. Samalla huomaamme, että Hartleyn laadukkaat haastattelut viime vuosien aikana eivät ole olleet vain lämpimää sananhelinää. Hänhän on toitottanut jatkuvasti kuinka hän haluaa valmentaa Latviaa pitkän sopimuksensa ajan ja kehittää samalla maan kiekkoa pitkällä tähtäimellä. Tämä on näkynyt siinä, että maan harvoja laatumiehiä (7-8 ketjua pelaajia + puolentusinaa veskaria) ei kuormiteta turhissa harkkapeleissä. Heille annetaan aikaa perheiden kanssa ja vastuuta saavat nuoret ja jopa keskinkertaisemmat konkarit.

  Syksyn maajoukkuetauolla pelattiin kauden ensimmäinen turnaus Minskissä. Latvia yllätti voittamalla turnauksen, vaikka joukkue oli paperilla vasta kolmas. Slovenia hävisi odotetusti kaikki pelinsä, mutta V-Venäjällä oli isännän asemassa paras nippu. Mukana oli mm kevään kisoista poisjääneet Kostitsynin veljekset. Myös Ranska peluutti jopa 2 ketjua tuttuja kärkimiehiään. Bob Hartley valmensi joukkuetta tässä turnauksessa ja 3 voittoa 3 päästetyllä maalilla oli yllättävän hyvä tulos. Ykkösketju Razgals/E.Kulda-Batna-Dzierkals Salija-Freibergs oli vielä ihan hyvä tuolle tasolle, mutta muu joukkue oli kasattu puhtaasti Latvian omasta sarjasta. Jaksoin katsoa vain päätöspeliä isäntiä vastaan. V-Venäjä hallitsi kiekkoa, mutta maalipaikat menivät aika tasan kun Latvia iski terävästi vastaan aiheuttaen vahinkoa isäntien kankealle pakistolle. Latvia käänsi pelin lopulta itselleen rankkarien jälkeen 2-1.

  Tämän hetkisellä tauolla pelataan toinen turnaus. Kyseessä on jonkinlainen Aasian turnaus kun Latvia kohtaa isäntä Korean, Japanin sekä ilman KHL-miehiä pelaavan Kazakstanin. Latvia on houkuteltu mukaan rahan voimalla, koska Korea kustantaa ainakin Latvian naistenjoukkueen matkan samanaikaiseen turnaukseen. Latvian liitolla on ollut puutetta rahasta jo pitkään, joten en ihmettele jos naistenjengillä on vaikeaa. Miehet kohtaavat siis aika heikot vastustajat, joten Koreaan on lähetetty Minskiäkin heikompi joukkue. Käytännössä koko ryhmä on Latvian omasta liigasta. Parhaita pelaajia ovat välillä Dinamo Rigassa loukkaantumisia paikkaava Egils Kalns sekä vanhoista ratsuista mukaan suostuneet Sirokovsin veljekset Maksims ja Lukossa aikanaan pyörähtänyt Aleksejs. Myös legendaarinen 37-vuotias puolustaja Georgijs Pujacs on saatu takaisin näihin peleihin. Pujacsin olisi luullut saavan täksi kaudeksi töitä DEL-liigasta, mutta hän suuntasikin Saksan divariin todennäköisesti suuremman roolin perässä. Miestä ei ole nähty viime vuosina maajoukkueessa, joten jännä nähdä palaako hän takaisin vielä täksi kaudeksi. Ainakin jonkinlainen jäähyväismatsi kotiyleisön edessä olisi paikallaan!

  Kazakstan voitti tänään päättyneet turnauksen päihittämällä ratkaisevassa matsissa Latvian jatkoajalla 3-2. Korea käytti jälleen kanadalaisia Matt Daltonin johdolla, mutta omiin upposi silti 5-6 maalia isompien maiden c-joukkuetta vastaan pelattaessa. Japanilla ei ollut kanukkeja, joten he hävisivät tietysti isommilleen ja lopuksi vielä Korealle 2-0.


  Koska Korean turnaus ei ollut hirveän korkeatasoinen, Bob Hartleyä ei lennätetty väkisin paikalle. Omskilla oli myös matseja tauon molemmin puolin, joten miestä käytetään Riikassa. Hartley osallistuu tämän viikon suureen lätkäseminaariin, jossa pidetään luentoja ammattimaisesta harjoittelusta, antidopingista jne. Osa Latvian ulkomailla pelaavista kärkipelaajista on myös lentänyt kotimaahan ja he osallistuvat Hartleyn harjoitusleirille. Vaikka kärkimiehet eivät siis pelaa juurikaan harkkapelejä, he ovat kuitenkin mukana maajoukkueen toiminnassa ja voivat käydä jo läpi pelaamisen pääpiirteitä Hartleyn kanssa. Mukana leirillä ovat ainakin Arturs Kulda (Severstal), Oskars Cibulskis (Mountfield, CZE), Rihards Bukarts (Swenninger, DEL), Ralfs Freibergs (Zlin, CZE), Guntis Galvins (Trinec, CZE), Miks Indrasis (Moskovan Dynamo) ja Edgars Kulda (Zlin, CZE). Sveitsissä ei ole taukoa, joten NLAn pelaajat loistavat poissaolollaan. Jotta jäälle saadaan täysi määrä pelaajia, ryhmää täydennetään niillä Latvian liigan pelaajilla jotka eivät ole Koreassa maajoukkueen mukana, tai täyttämässä Dinamo Rigan kokoonpanoa Britanniassa pelattavassa näytösottelussa. Ylimääräinen ottelu sattui keskelle kovinta KHL:n playofftaistelua, joten Riga jätti vajaat 3 ketjua pelaajia kotiin, mikä avasi paikan monelle kotimaan peruspelaajalle.
   
  Pardus tykkää tästä.
 2. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Jos katsellaan yksittäisten pelaajien kausia kun playoffit lähestyvät, niin silmään pistää seuraavat pelaajat:

  Onnistujat:

  Guntis Galvins D Trinec, Ralfs Freibergs D Zlin. Tshekin liiga tuntuu sopivan pakeille jos he haluavat suurempaa vastuuta kuin KHL:ssä. Trinec hankki Galvinsin kun alkukausi oli mennyt surkeasti ja he olivat säälisijoilla. Alkuun tuli vielä pari tappiota, mutta sen jälkeen alkoi riemumarssi. Galvinsin myötä Trinec pystyi muodostamaan kaksi laadusta pakkiparia, ja he ovatkin roikkuneet sarjan kärkisijoilla jo monta kuukautta. Freibergs tuntuu taas nauttivan vastuusta heikohkossa Zlinissä. Vielä pari kautta sitten häntä pidettiin puukätisenä ECHL-pakkina, joka osaa lähinnä luunmurskauksen. Viime kevään MM-kisat olivat kuitenkin laadukasta tekemistä, eikä se tainnut olla sattumaa. En tiedä ECHL:n valmennuksen tasosta, mutta päästyään Tshekkeihin on Freibergsin pelistä löytynyt uusia ulottuvuuksia. Mies pystyy syömään isotkin minuutit hyvällä tasolla ja tehnyt jälleen siinä sivussa 20 pistettä.


  Rodrigo Abols C Örebro, Ronalds Kenins RW Lausanne. Abols on lunastanut odoksiaan tällä kaudella. Viime kausi meni vielä lainalla Allsvenskanissa, mutta MM-kisat olivat lupauksia herättävät. Tällä kaudella Rodrigo onkin pelannut joukkueen kolmessa kärkiketjussa ja iskenyt kunnioitettavat 14 maalia. Vancouver Canucksin luulisi olevan kiinnostunut pari vuotta vanhasta varauksestaan, kookkaat sentterit ovat aina muodissa. Jos joku uusi latvialainen kenttäpelaaja nousee lähiaikoina NHL:n porteille, niin sanoisin sen olevan Abols. Kenins oli taas pitkään Latvian edellinen uusi NHL-kenttäpelaaja. Hän on päässyt oikeuksiinsa keskinkertaisessa Lausannessa. Tätä ennen Ronalds pelasi laadukkassa Zurichissä, ja rooli vaihteli suuresti. Lausannessa Kenins on päässyt pelaamaan yläketjuissa. Hänkin on osa Latvian tulevaisuutta, kun tuo edellinen laatusukupolvi vanhenee hiljalleen.


  Lauris Darzins LW, Kristaps Sotnieks D, Andris Dzerins C Dinamo Riga, Kaspars Daugavins LW/C Spartak Moskova. Latvian kokeneet kärkipelaajat ovat olleet hyviä KHL:ssä. Darzins on ollut pitkästä aikaa terveenä. Hän teki tehoja myös tynkäkausillaan, mutta nyt hän on johdattanut Rigan lähelle playoffeja. Sotnieks on äärettömän tärkeä paluumuuttaja samalle joukkueelle. Kaikki puhuvat Maionen pisteistä, mutta hänen puolustaminen on hyvin kyseenalaista. Silloin esiin nousee Sotnieks, joka syö pakiston isot minuutit ja tekee sen näkymättömän hyvin. Dzerins on samanlainen pala hyökkäykseen. Rigan surkea syvyys on parantunut kun Andris voidaan laittaa kolmoseen heikkojenkin laiturien kanssa eikä peli mene heti ihan vituiksi. Dzerins onkin pessyt Myttyset ja vastaavat random-ulkkarit. Kaspars Daugavins on tehnyt työtä josta hänelle maksetaan. Spartak Moskova on maannut pitkään sarjataulukon pohjalla, joten he palkkasivat täksi kaudeksi Daugavinsin (ja Martins Karsumsin) ja voittoja on alkanut napsumaan. Daugavins on edelleen Latvian paras kenttäpelaaja ja Spartakilla onkin mahdollisuus olla lännen paras pieni joukkue. Samalla hänen entinen joukkue Novgorodin Torpedo on sukeltanut idän playoffviivalle. Sibirin karmea alku taitaa pelastaa Torpedon, mutta kokonaan ulos putoaminen ei ole kaukana.

  Janis Kalnins G Jokerit. Kalnins lähti maltillisin odotuksin Jokerien kakkoseksi, mutta hän on ryöstänyt hiljalleen itselleen aloittajan paikkaa. Näkemäni pelit ovat näyttäneet yllättävän hyvältä. Jokerit on toki tuplasti kalliimpi joukkue kuin Riga, mutta heidän pelaaminen ei ole ollut mitenkään maagista läheskään kaikissa matseissa. Kalnins on siis joutunut töihin. Nyt kun muut Latvian mahdoliset varaveskarit pelaavat tavalla tai toisella vaikeaa kautta, niin Kalninsilla on täysi mahdollisuus ottaa itselleen peliaikaa tulevissa MM-kisoissa!

  Epäonnistujat:

  Oskars Cibulskis D Mountfield. Siinä missä moni latvialainen on nostanut itseluottamustaan kiekollisessa pelissä siirryttyään Tshekkeihin, on Cibulskis junnannut paikallaan tai jopa taantunut. Mies on taistellut myös loukkaantumisten kanssa, mut parempaa olisi silti tultava. Cibulskis on ollut hyvähkö yleispakki jonka vahvuus on kiekollisessa pelissä, mutta seuraavaa askelta ei ole tullut. Kun Latvia kärsii keväisin aina poissaoloista, olisi Cibulskisilla hyvä mahdollisuus ottaa kärkipakin paikka, mutta siitä ei ole tullut yhtään mitään. Mountfield on laadukas joukkue, joten sielläkään paikka ykkösketjussa ei ole kiveen hakattu. Rooli on vaihdellut osin loukkaantumisten takia, ja pisteitä on tullut vähän.

  Roberts Bukarts RW Sparta Praha. Bukarts loisti viimeiset pari kautta heikossa Zlinissä. Hän oli yksi suurista tekijöistä, miksi joukkue ylipäätään ylsi aina sääleihin ja jopa itse pudotuspeleihin asti. Ei ollutkaan ihme että Roberts pääsi urallaan eteenpäin ja siirtyi hopeajoukkue Trineciin. Joukkueen alku oli vaikea ja jengi upposi sääliviivalle. Nousu alkoi lopulta, mutta Bukarts ei päässyt missään vaiheessa sisään joukkueeseen. Pisteitä tuli kyllä suht ok, mutta viime kausilta tuttuja 3 pisteen iltoja ei tainnut tulla yhtään. Lopulta hänet treidattiin heikkoa kautta pelaavaan Sparta Prahaan, joten Bukarts taitaa päästä tälläkin kaudella pelaamaan säälejä. Jos Latvia pääsisi pelaamaan leveällä Olympiamiehistöllään, Bukartsilla olisi vaikeaa mahtua kokoonpanoon. MM-kisoissa on kuitenkin aina poissaoloja, joten Roberts ottanee perinteisen paikkansa 3 ketjussa.

  Oskars Bartulis D Kunlun. Bartulisin ura on ollut viime vuosina laskussa, ja hänen asemansa Latvian ykkösparin miehenä alkaa olla uhattuna. Vielä joku vuosi sitten hän oli laadukkaiden KHL-ryhmien hyvä yleispakki tai heikkojen joukkueiden ykkösmies. Nyt hän on kierrellyt eri joukkueita vaihtelevin tuloksin ja taistellut loukkaantumisia vastaan. Tämäkin kausi on ollut repaleinen. Ensin Traktor palkkasi hänet, mutta ulkomaalaisia oli joukkueessa 6, joten Bartulisin olisi pitänyt istua katsomossa ainakin aika usein. Hän siirtyikin kiintiöttömään Kunluniin ennen ensimmäistäkään peliä. Bartulis on pystynyt pelaamaan enemmän otteluita kuin Kunlunin toinen latvialainen Krisjanis Redlihs, mutta repaleista on silti ollut. Paluu Dinamoon voisi olla hyvä ratkaisu. Edes yksi täysi kausi isolla peliajalla tekisi hyvää monessa suhteessa. Bartulisin välit jääkiekkoliittoon ovat tulehtuneet, joten häntä ei ole nähty hetkeen maajokkueessa kuin Olympialaisissa tai niiden karsinnoissa.

  Martins Dzierkals RW Dinamo Riga. Dzierkalsin vaikeudet siirtää junnutehot laadukkaaksi peliksi aikuisissa jatkuvat. Hän onkin hyvin stereotyyppinen latvialainen. Vielä aikoinaan lähes kaikki junnut olivat taitavia, pieniä ja pehmeitä. Tämä mahdollistaa hyvät tehot junnuissa, mutta aikuisissa on yleensä vaikeaa. Varsinkin kiekoton peli on hankalaa jos siihen ei ole kiinnittänyt huomiota kun on dominoinut puhtaalla taidolla junnuissa. Onneksi viime vuosina on alkanut nousta uusi polvi latvialaisia, jotka ovat suoraviivaisia ja fyysisiä. Dzierkalsin tilanne on hieman sama kuin esim. Nikita Jevpalovsilla joka pelaa tämän kauden Montrealin farmissa. KHL on heille liian kova sarja, joten jostain pitäisi löytää paikka missä itseluottamuksen saisi taas ylös. Dzierkals on kuitenkin parantanut tammikuusta lähtien. Hän on alkanut pääsemään paremmin paikoille ja naputellut samalla pisteitä muutamassa viikossa saman verran kuin alkukaudesta yhteensä. Nuori mies jää kuitenkin alle 20 pisteen, joten siirtyminen helpompaan sarjaan olisi paikallaan.

  Ivars Punnenovs G Langnau, Kristers Gudlevskis G Dinamo Riga. Veskareilla on ollut tällä kaudella vaikeaa. Punnenovs nappasi Langnaun ykkösveskarin paikan pari vuotta sitten nuorella iällä, mutta sitten alkoivat loukkaantumiset. Mielenkiintoista nähdä kuinka pitkään joukkue jaksaa katsella jatkuvasti saikulla olevaa joskin lupaavaa veskaria. Toivottavasti Punnenovsin ura kuitenkin jatkuu, koska tarina olisi aika surullinen jos se päättyisi jo alkukiihdytykseen. Gudlevskis palasi lopultakin jenkeistä, mutta hän ei ole oikein päässyt eroon perisynnistään. Hän pystyy pelaamaan yksittäisiä loistopelejä, mutta tasaisuus puuttuu. Varsinkin suuren otteluruuhkan alla Gudlevskis tuntuu luhistuvan vuodesta toiseen. En tiedä onko kesäharjoittelussa jotain vikaa, mutta oudolta tuo vaikuttaa. Gudlevskis onkin eräänlainen Latvian Kari Lehtonen. Lahjoja olisi nähtyä parempaan, mutta seuraavaa askelta ei vain taida koskaan tulla. Maalivahtien sarjataso on toki eri, mutta periaate/urakehitys on sama ja molempien vahvuus on järkälemäinen koko.


  Pohjois-Amerikan onnistujat:

  Rudolfs Balcers LW Ottawa/Belleville, Theodors Bluegers C Pittsburgh/Wilkes-Barre.


  Balcers ja Bluegers ovat jatkaneet siitä mihin jäivät viime vuonna. Molemmat pelasivat vahvat kaudet AHL:ssä ja perään hyvät MM-kisat. Tänä vuonna tuo kehitys poiki jo NHL-debyytit. Molemmat avasivat myös maalihanansa nelosketjusta käsin. Bluegers on kehittänyt uraansa hitaasti ja varmasti. Hänet varattiin 2.kierroksella samana kesänä Zemgus Girgensonsin kanssa, mutta heidän NHL-kokemuksessa on ujo 400 ottelun ero. Pittsburgh on toki laadukas joukkue, joten heikommassa jengissä Bluegersilla olisi NHL-matseja alla jo vähän enemmän. Nämä nuorehkot kaverit ovat tärkeitä palasia Latvian tulevaisuuden kannalta. Seuraavissa Olympialaisissa alkaa aika tulla jo vastaan Vancouverin/Sotchin tähdille.

  Kristians Rubins D Newfoundland, Renars Krastenbergs RW Wheeling Nailers.

  Nuoret tulevaisuuden nimet ovat aloitelleet ammattiuriaan ECHL:ssä. Kumpikaan ei viettänyt pitkää aikaa junnusarjoissa esim Bluegersin tapaan, vaan siirtyivät heti tilaisuuden tullen ammattilaisiksi. Kookas puolustaja Rubins onnistui kevään MM-kisoissa ja hyvä alkukausi toi hänelle jo noston Toronton farmiin. Krastenbergsillä on napakka laukaus ja hyvät vaistot hyökkäyspäässä, mutta katsotaan nyt ihan rauhassa mihin nuorukaisen ura lähtee suuntautumaan. Nämä molemmat olisi kiva saada kevään MM-leirille, niin heitä näkisi vähän enemmän. Hyökkääjä Eduards Tralmaks kuuluu periaatteessa tähän samaan koriin, mutta hän pelaa ainakin tämän kauden yliopistossa.

  Epäonnistujat:

  Kristofers Bindulis D Hershey.
  Bindulisin epäonni ei tunnu loppuvan millään. Hyvät otteet junnuliigoissa ja aikuisten MM-kisat toivat sopimuksen Capitalsin kanssa, mutta sitten alkoi vaikeudet. Viime kaudella mies pystyi sentään pelaamaan reilut 40 ottelua, mutta loukkaantui lopullisesti heti MM-leirin alussa. Tällä kaudella tilastot ovat surulliset. Otteluita on AHL:ssä vain 4, eikä komennus ole käynyt myöskään ECHL:n puolelle. Tilanne on hieman sama kuin NLA-veskari Punnenovsilla. Toivottavasti ura ei lopu vammakierteeseen jo reilusti alle 30-vuotiaana. Latvian pakisto ei ole niin leveä kuin hyökkäys tai maalivahdit, joten nuorempia pakkeja tarvittaisiin.

  Matiss Kivlenieks G Cleveland. Kivlenieks sai yllättävän paljon vastuuta ensimmäisellä ammatilaiskaudellaan. AHL-otteluita kertyi lopulta yli 40 ja V-Venäjän Kulbakov lähetettiinkin hänen tieltään ECHL:n puolelle. Tällä kaudella Cleveland vahvisti veskariosastoaan lähes NHL-tasoisella J-F Berubella, joten Matissin rooli on pienentynyt. Otteluita onkin kertynyt harvakseltaan, yhteensä vain 13 kappaletta. Mielestäni vähän outoa ettei nuorukaista ole lähetetty ECHL:ään, koska penkillä istumisesta ei ole mitään hyötyä. Joukkueella on vielä kolmantena vahtina HIFK:sta tuttu konkari Brad Thiessen, joka voisi ihan hyvin hoitaa penkin lämmittämisen. Columbuksen veskarisyvyys paranee ensi kesänä merkittävästi kun Elvis Merzlikins ja Veini Vehviläinen saapuvat joukkueeseen. Kivlenieksin asema onkin erittäin uhattuna, ellei Merzlikinsiä ajeta sitten suoraan NHL:n kakkosveskaksi. Silloin Kivlenieks voisi jatkaa farmin kakkosena. Berubelle ei ole mitään järkeä antaa jatkoa.

  Kevään MM-kisoja ajatellen latvialaisia saattaa vapautua jenkeistä paljonkin. Kukaan NHL/AHL-kaveri ei pelaa siellä kärkijoukkueissa. Girgensonsin Sabres taistelee paikasta auringossa. AHL:n puolella lähimpänä viivaa ovat Bluegersin Wilkes-Barre ja Kivlenieksin Cleveland. Pittsburgh menee toki tavalla tai toisella jatkoon, joten he kutsuvat Blugersin ylös viimeistään kun farmin kausi loppuu. Tämä nuori sentteri ei siis pääse mukaan leirille ainakaan pitkällä kaavalla. Muuten miehet taitavat vapautua, mikä on tärkeää varsinkin rajatapauksille. Pelkkä AHL-status ei tietenkään riitä vielä yhtään mihinkään.
   
  Pardus tykkää tästä.
 3. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mielestäni Dzierkalsin kannattaisi jatkaa vielä vuosi Dinamossa, kun on kerta alkanut päästä juonen päästä kiinni. Vahva tunne, että ensi kausi olisi sitten se läpimurtokausi isossa roolissa, minkä jälkeen voisi suunnata takaisin Pohjois-Amerikkaan.
   
  PJPT tykkää tästä.