Janatuine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
Painetaanpa todellisen mahalaskun jälkeen uuden kauden säiettä pystyyn. Saakeli kun hallit on suljettu, niin ääniä niiden uumenista ei pääse kuulemaan.

Valmennus mennee uusiksi, koska Saarenpää ei vakuuttanut millään mittarilla, onneksi ei sentään tiputtu. Hurja-Hannes kävi herättämässä Pieniniemen kärppätoimistolta ja heippa.

Veskariosastoon selkeästi kaksi pelaavaa veskaria ja tarvittaessa Akatemiasta stunttia/kolmosta. Yhdellä pelaavalla ei onnistu, kun loukkeja tulee kuitenkin.

Pakistoon laajuutta/johtajuutta jostain, ettei tarvitse kolmosdivaritason pelaajia roikottaa mukana. Helppo homma managerille, no ei todellakaan.

Hyökkääjissä nuorissa hyviä aihoita edellisillä kausilla. Toivottavasti jatkuvuutta löytyy. Työhanskoja kätteen ja sonta lapioitava kokeneiden kanssa, jotta huvittaako se pelaaminen oikeasti myös silloin marraskuussa.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Painetaanpa todellisen mahalaskun jälkeen uuden kauden säiettä pystyyn. Valmennus mennee uusiksi.... helppo homma managerille, no ei todellakaan.
Laser HT ehti ennen tämän viestiketjun avaamista facebook-sivuillaan jo ilmoittaa, että seuraa käytännössä kahdestaan viime Suomi-sarjakaudet pyörittänyt duo Tommi Bergman (manageri) ja Jarmo Merkkiniemi (urheilutoimen-/joukkueenjohtaja) eivät jatka pesteissään, vaan siirtyvät entistä enemmän taustalle.

Nyt onkin jännä nähdä mistä löytyy tilalle riittävän pätevät tekijät, joilla riittää intoa/aikaa oman toimensa ohella tuloksellisesti täysin vihkoon menneen viime kauden jälkeen lähteä keräämään sponsorituloja ja rakentamaan joukkuetta sekä valmennusta, etenkin kun uusi päävalmentaja (ellei koko valmennusryhmä) joudutaan oletettavasti etsimään vaihtopenkin taakse.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Onkohan uusia tekijöitä löytynyt? Pelaajauutisiakaan ei ole kuulunut vielä ainuttakaan.

Alkaa jo vähän tuntua siltä, että pitääkö tehdä jälleen niin kuin vuonna 2005 ja yhdistää voimat Kisen kanssa? Kisessä kun tuntuu olevan paljon kovempi tekemisen meininki, oma pubi jne.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Onkohan uusia tekijöitä löytynyt? Pelaajauutisiakaan ei ole kuulunut vielä ainuttakaan.
Jotenkin itselläni on sellainen kutina kankussa, että Bergman & Merkkiniemi jatkanevat edelleen Laser HT:n voimakaksikkona sekä vähän jopa pakonkin sanelemana aktiivisemmissa rooleissa kuin mitä herrat itse olivat aiemmin aikoneet.

Taustatekijöitä ei nimittäin kovin helpolla Suomi-sarjaan löydy oikein mihinkään organisaatioon, varsinkin kun ”palkaksi” on mitä suurimmalla todennäköisyydellä Oulussakin tarjolla pelkästään hyvää mieltä sekä mahdollisuus päästä mukaan jääkiekkoseuran toimintaan.

Pelaajasopimuksiahan Laser HT:lla on tällä hetkellä kasassa yhteensä viisi (5) kappaletta, mikäli jo viime kesänä julkaistut kaksivuotiset pahvit pitävät maalivahti Topias Itämiehen, puolustaja Jere Siekkisen sekä hyökkääjien Eepi Ihmeen, Ville Kiviniemen ja Juuso Timosen kohdalla edelleen kutinsa.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Janatuine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
Hengissä näyttää Laser HT olevan, koska kaupunki oli myöntänyt jäävuorot Oulusalon jäähalliin tulevaksi kaudeksi. Lähteenä varauskalenteri.
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Facebookin puolelta bongattu elonmerkkejä. Eiköhän sieltä vielä jottain tuu!
Tulihan sieltä... nimittäin yhdysvaltalainen päävalmentaja John Bierchen, joka on kahtena edelliskautena luotsannut Belgian 2. tasolla pelaavaa IHC Beaufortia sekä siinä sivussa toiminut Luxemburgin maajoukkueen kakkoskoutsina:


Bierchen on todella mielenkiintoinen haku ja hän tuonee varmasti lisää väriä Suomi-sarjaan, sillä ulkomaalaisvalmentajia ei viime vuosina Muik Hockeyn keväällä sarjassa pitäneen Michael Ringbergin ja tälle kaudelle pestatun Niklas Svenssonin lisäksi ole liiemmin sarjassa ollut.

Bierchenin avuksi Laser HT:n managerina odotuksieni mukaisesti jatkava Tommi Bergman (ehkäpä tärkein uutinen omasta mielestäni) on saanut houkuteltua kaksi paikallista nimeä Sami Siltakosken ja Timo Alangon muodossa.
 
Life is just a place where we spend time between games.

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Kausi alkaa perjantaina 18.9. kotiottelulla Oulunsalossa Raahe-Kiekkoa vastaan.

Ensi keskiviikkona Laser kohtaa ensimmäisessä harjoitusottelussaan JHT:n Kalajoella. Muista harjoitusotteluista ei vielä havaintoja.
 

G-Sneaker

Jäsen
Jään innolla odottamaan mitä uusi koutsi saa aikaan, joko keväällä Oulunsalon kirkon kellot kilkattaisivat Mestiksen nousun kunniaksi? Myös entisellä Latvian maajoukkueen pakilla Rinalds Rosinskiksilla näyttää olevan mitat kohdillaan vaikka rapakon taakse. Mielenkiintoista nähdä minkä tasoinen pelimies saapuu kaukaloon, kaveri on kuitenkin pelannut maajoukkueessa ihan änäriukkojen rinnalla… Ainakin treeneissä.

Kaiken tämän jälkeen herää vain yksi kysymys, mistä Laseri on saanut rahaa tähän kaikkeen? Tuskin koutsikaan millään ruokapalkalla on pestattu.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
@G-Sneaker Tervetuloa palstalle! Mukava saada Laserin ketjuunkin lisää kirjoittajia.

Sunnuntaina 6.9. klo 13 pelataan Linnanmaalla äärimmäisen mielenkiintoinen paikalliskamppailu KISE - Laser. Viime vuonna Laser oli Suomen Cupissa parempi maalein 8-3. Nähtäväksi jää, ottaako KISE tänä vuonna revanssin.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Laser onnistui palauttamaan uskottavuuttaan voittamalla derbyn toisen osaottelun lukemin 3-1. Keskiviikkona Laser pyörähtää vielä Raahessa mittaamassa Teräs-Kiekon tason ennen ensi perjantain kauden avausottelua Raahe-Kiekkoa vastaan Oulunsalossa.
 

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Peli nähtynä paikanpäältä! Kyllä Birtseni oli saanut pojat kovaan lentoon. Selkeää systemaattisuutta oli pelissä havaittavissa, joskin osa joukkueen yksilöistä näytti pelaavan liian korkealla sarjatasolla. Tuolla tavalla kun jatkavat, niin parantavat varmasti viime vuoden sijoitusta.

Mukava oli etenkin katsoa, kun pojat yrittivät tosissaan ja selkeästi halusivat pelata Laserille. Pojille ei ilmiselvästi ole itsestäänselvyys pelata Suomi-sarjaa ja näyttöhaluja riitti. Laiskanpulskea surffailu loisti poissaolollaan, kun selviä tähtipelaajia tähän sarjaan ei ole.

Kuka kaipaa enää näitä uran ehtoopuolella olevia rajaloita ja hellstenejä? Sanomattakin selvää lienee, että vaikeitakin aikoja sarjassa tulee eteen, mutta tämänpäiväinen antoi uskoa tulevaisuuteen.

Vielä muutama yksittäinen plussa ottelusta:

+ Ito pelasi maalissa todella hyvin. Enemmän pelejä seuranneet voivat kertoa oliko kyseessä vain suonenveto, kun edellisillä kausilla pelimäärät ovat melko maltillisia.
+ Laurila ja Latvian järkäle puolustuspäässä ehdottomia kurkoja.
++ II-divisioonasta värvätyt Mörsäri ja Kärki näyttivät, että peli kulkee Suomi-sarjassakin. Pojilla oli varmasti kovat näyttöhalut, kun divari oli Limingassa "pelattu läpi". Pelimies on pelimies sarjatasosta riippumatta.
 

Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Oli kyllä viihdettä koko rahan edestä ja pistekin Raahe-Kiekolta oli kova suoritus nuorelta joukkueelta. Tuollaisella taistelutahdolla on hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin.

Yleisöä oli mukavasti, eikä koronan uhka häirinnyt menoa. Jokunen maski näkyi, mutta muuten tuntui ihan "normaalien aikojen" lätkämatsilta.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Miten Takayuki Ito päätyi Laseriin pelaamaan? Eliteprospectsin mukaan on pelaillut Japanissa yliopistossa ennen Ouluun tulemista. Onko tullut Suomeen töihin, vai kenties opiskelemaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy