Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Laser HT 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Janatuine, 08.08.2018 klo 05.19.

 1. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Ekaa viestiä pukkaa palstalle.

  Oulun kaupungin sivuilta bongattu Laser HT:n harkkavuorot ja käyty vakoilemassa treenit maanantaina. Porukkaa oli jäällä riittävästi ja valmennuksesta näytti vastaavan samat naamat kuin viime kaudella.

  Samaisesta osoitteesta löytyi varaus pelille lauantaille 18.8. Kiirunaa vastaan.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Tervetuloa! Mukavaa, että löytyy uusi Laseriakin seuraava kirjoittaja. Kirjoittelehan vaan niin paljon Laserin kuulumisia kuin vain jaksat.

  Viime kaudellahan Laserilla ei ollut edes omaa kausiketjua täällä, mutta silloin tosin pelattiinkin tyhmällä AIK/Laser HT -nimellä. Nyt onneksi palattu vanhaan nimeen.
   
 3. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Laser HT julkaisi facessa valmennuksen eli viime kauden kolmikko jatkaa.

  Pelaajia julkistettiin samassa viestissä alun toistakymmentä. Uusia nimiä mm. RoKista ja Kiekko-Laserin A-junnuista sekä jatkajia viime kaudelta.
   
 4. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Mukavasti pukkasi Laseriin kokemusta mm. Mestiksestä Janne Pälveen ja Ville Rajalan mukana.

  Tänään olisi eka harkkamatsi Kalajoella. Mielenkiintoista nähdä lähteekö "konkarit" heti mukaan
   
 5. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Nyt näyttää kyllä Laser HT:n rosteri hyvältä. Kuullun mukaan viime kauden pelaajista, joilla ei ollut tarpeeksi motivaatiota, on päästy eroon. Sen tilalle on saatu hyvä sekoitus kokemusta ja nuorekkuutta. Lupa odottaa hyvää oululaisten nipulta.
  Valmennuksella nyt kiekko että saa näin hyvän nipun pelaamaan yhteen.
  Rajala ja pälve todella kovia hakuja, molemmat pelanneet mm hermeksesä todella hyvin ja uskon että sama jatkuu laserissa. Täydentävät hyvin jo aikaisempia soppareita.
   
 6. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Sen verran kyllä täytyy antaa risuja Laser HT:n tiedotuksen suuntaan, että kyllähän suomisarja joukkueella pitäisi olla some/nettisivut ajantasalla. Nämähän ovat ne linkit millä saadaan seuraa näkyviin. Esim nettisivut päivitetty lähes vuosi sitten ja näkyy vanha logokin.. ei hyvä.
  Ei tarvitse verrata kuin esim ”paikallisvastustaja” hokin toimintaan niin somessa kuin nettisivuilla, ero on suuri.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Meinaakohan Aku Joki-Erkkilä tosissaan palata kaukaloon? Ainakin liiton siirtotaulukossa on merkittynä tälle päivälle pelaajaoikeuksien siirto YLIVIESKAN JÄÄKARHUT RY -> LASER HOCKEY TEAM OY
   
 8. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Veskariuutisia putkahtanut faceen. Sami Väliharju kirittämään Palsolaa ja Itämiestä.

  Lisäksi kapteenisto julkaistu kans
  C Hellsten
  A Holappa
  A Tauriainen

  Ja Cupissa II-divarin Nivala vakuuttavasti nurin.
   
 9. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Vieläkö Laser käy ja kukkuu? Miten AIK Uleåborgilla menee? Vieläkö se on olemassa?
   
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Kiekko-Laser perustettiin uudelleen 2013, 2016 nimi vaihdettiin alkuperäiseksi Laser HT:ksi, viime kausi mentiin nimellä AIK/Laser HT (kun uusi osakeyhtiö sai AIK:n sarjapaikan) ja tällä kaudella nimi on jälleen pelkkä Laser HT. Junnut ovat edelleen Kiekko-Laser.

  Uleåborg AIK lienee olemassa vielä rekisteröitynä yhdistyksenä, mutta joukkuetta sillä ei ole missään sarjassa. AIK:n edeltäjä Limingan Kiekko-Karhut pelaa tätä nykyä alkuperäisellä nimellään LiKi kakkosdivarissa.
   
 11. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Mukava kuulla, että alueella on alasarjatoimintaa. Jossain vaiheessa tuli seurattua kausi AIK:n pelejä, kun Koskenkorva pelasi.

  Johtuuko nämä nimenvaihdokset ja sarjapaikkojen luovuttamiset siitä, että ei haluta esimerkiksi nousta sarjaporrasta ylemmäs.
   
 12. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Nomijuttuja kuultuna hallien uumenista.

  K-L junnut eivät halunneet nimeeän käytettävän jokunen vuosi sitten.
  K-L 》Laser HT

  Viime vuonna Laser HT ja AIK yhteen. Sarjapaikka oli AIK:n oy:llä. pirkka vaati fuusionimen vaikka Oy oli jo vaihtanut nimeä

  Tälle kaudelle nimi Laser HT ja takana Laser HT Oy
   
 13. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  AIK:n Facebook-sivulla luki viime kesänä ja lukee vieläkin, että "Uleåborg A.I.K:lla ei ole yhdistymishankkeen kanssa mitään tekemistä. Uleåborg A.I.K ry on keväällä tehdyllä sopimuksella siirtänyt sarjapaikan ja kilpailutoimintansa Suomi-sarjassa A.I.K Hockey Liminka Oy:n nimiin."

  Aika omituinen juttu. Joka tapauksessa tuo A.I.K Hockey Liminka Oy on käsittääkseni nykyinen Laser HT Oy.
   
 14. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Lainaus:
  Kaikki ei ole taineet mahtua samaan hiekkalaatikkoon...

  Muistaakseni jossain välissä on ollut facessa uaik ja uaik hockey. No nimistä viis, nyt askissa Laser ja taustalla Laser
   
 15. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Juurikin näin. Jäätävää poltetta.

  Laser selvitti tiensä Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle voittaen perjantaina kotona Nivala Cowboysin 6-2 ja eilen vieraissa Raahe-Kiekon 1-2. Hyvä suoritus nuorelta joukkueelta. Mikähän joukkue sieltä asettuu seuraavaksi vastaan?
   
 16. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Lohkoilla jatkuu vielä ensi viikon Suomen Cup. Arvauksena heitän vastaan RoKin ja Hermeksen.
   
 17. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Itse itseäni oikeasta arvauksesta kehuen. RoKia ja Hermestä vastaan tason mittaukset Cupissa. Perjantaina Kokkolassa js lauantaina kotona.
   
 18. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Kyllä kova tasonmittaus tulossa. Ymmärtääkseni Laserilla on pakkipuolella vielä aika tekeminen, monella kuulemma kiire tullut jo kakkosdivarijengiä vastaan Cup-pelissä.

  No ainakin pojat saavat harjoitella puolustamista. Entinen RoKin mies Springare heiluttaa kuulemma tahtipuikkoa alakerrassa, mutta tuskin hänkään koko peliä jaksaa luutia, vaikka varmasti kovassa kunnossa onkin.

  Hyökkäyksessä kuulemma enemmän laajuutta, ykköskenttä Hellsten – Tauriainen – Pälve olleet vakuuttavia. Rajala – Holappa akseli kuuleman mukaan kanssa hyvä. Nuoruutta ja taitoa löytyy myös alempiin kenttiin. Hauska nähdä miten pelit menevät.

  Kokkola-ajoilta tuttuja kavereita Laserissa ovat Rajala, Hellsten ja Tauriainen, jotka olivat jo Suomi-sarjan finaaleissa pelaamassa Hermeksessä ja nostamassa sarjatasoa ylemmäs joukkuetta. Myös Mestis-kaudella olivat mukana Rajala ja Hellsten.
   
 19. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Jaahans, Laseri duunas sitten vielä kaks joukkuetta paikalliseen kolmosdivariin. Akatemian ja historian siipiä nimellään havisuttavan Kisen.

  Hattua täytyy nostaa, jotta joku jaksaa Oulussa vielä alasarjoihinkin edes tuon verran panostaa, eikä kaikki kiekkokiima ole Kärpille.
   
 20. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Aikalailla... tai saatanan rumasti pataan Hermekseltä Cupissa. Huomenna olisi jonkunnäköinen kasvojenpesun paikka RoKia vastaan.
   
 21. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Hermes kyllä käveli Laserin yli! Ei tarvinnut laittaa kierroksia loppujen lopuksi koneeseen ollenkaan. Tasoero oli merkittävä..
   
 22. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
 23. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Tulipahan todistettua Ruudusta Laserin rankkarivoitto Hokista sopivasti Kärppien rankkarivoiton jälkeen. Elikkä 4-3 olivat loppulukemat. Tästä on hyvä jatkaa.

  Huomenna pojat käyvät antamassa jäätävää poltetta teräskaupungissa. Helppoa vierailua ei voi silti odottaa, kun Raahekin nappasi tänään pisteen Junkkareilta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2018 klo 21.27
 24. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Hyvä tunnelma oli Oulunsalon jäähallissa, kun Kiekko-Espoon fanejakin oli saapunut iso joukko paikalle. Respect! Ottelukin oli todella vauhdikas, mutta kääntyi lopuksi kokeneemman ja taitavamman Kiekko-Espoon hyväksi 4-6.

  Laserin sarjasijoitus ei ole tällä hetkellä toivotunlainen, mutta kyllä tässä joukkueessa kovasti potentiaalia on. Kun harjoittelevat lisää ylivoimakuvioita ja syöttöjen vastaanottamista, niin alkaa niitä voittojakin kertymään. Ei heitetä kirvestä kaivoon!
   
 25. Janatuine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjoinen
  Orastavaa voittoputkea aloittelemassa. Kauden ekat kolmen pisteen voitot peleistä numerot 9 ja 10, pitkään sai odottaa. Pitkästä aikaa ehti sunnuntaina katsomaan kahden alisuorittajan vääntöä. Hirveästi ei pelissä hienouksia nähty, mutta sitäkin enemmän vauhtia ja miekkailua. Päätöntä kohellusta etten sanoisi