Lahden jäähallista Isku Areena

  • 362 924
  • 1 216

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Taloustilanne varmasti vaikuttaa, mutta kyllähän noi Nelonen/Ruutu paketit on niin halpoja, tai no halpoja lippuihin verrattuna, että on helppo päätös jäädä kotiin sohvalle katsomaan. Aatelkaapa omalle kohallenne, että näet kuukauden ajan kotisohvalta joka ikisen pelin, tai vaihtoehtoisesti ostat istumalipun yhteen peliin. Hinta samassa haarukassa. Tiedän tapauksia, jotka ovat ennen käyneet säännöllisesti peleissä, sitten hankkivat Nelonen Pron, ja enään käyvät vain silloin tällöin paikan päällä.

Olihan tätä yleisökatoa jo viime kaudellakin, ei nykyisessä määrin tosin. Päästiin joskus kyllä yli 4000, mutta ensimmäistäkään loppuunmyytyä peliä ei ollut. Ja eikös nää -näe kaikki pelit- kanavapaketit juuri viime kaudeksi tullut?
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eikös viime kaudella kuitenkin päästy tavoitteisiin, ka. yli 4000? Sikäli tämä suoranainen romahdus ihmetyttää. Edelleen, tv-sopimus ei ole tälle kaudelle uusi asia. Lippujen hinnatkin ilmeisesti hyvin lähellä viimevuotisia?

Totta kai taloustilanne vaikuttaa ja tv-sopimus samoin, mutta kyllä tälläkin kaudella pitäisi päästä lähelle 4000.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Eikös viime kaudella kuitenkin päästy tavoitteisiin, ka. yli 4000? Sikäli tämä suoranainen romahdus ihmetyttää. Edelleen, tv-sopimus ei ole tälle kaudelle uusi asia. Lippujen hinnatkin ilmeisesti hyvin lähellä viimevuotisia?

Totta kai taloustilanne vaikuttaa ja tv-sopimus samoin, mutta kyllä tälläkin kaudella pitäisi päästä lähelle 4000.
Taisi olla rapian alle 4000 (3996) keskiarvo mihin päästiin. Pari sataa jäätiin tavoitteessa. Muistelin että olisi ollut vähemmän k.a. Mutta kyllähän tää tilanne on hälyyttävä kun yli 600 katsojaa ollaan tavoitetta perässä. Tuskin aitiomyyntitavoitteessakaan ollaan. Se on persnettoa reippaasti päälle 10 000 per peli.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Kyllä mä kanssa uskon että se on tämä yleinen taloudellinen tilanne joka lähes kaikkia tai kaikkia liiga joukkueita nyt rasittaa. Jengi priorisoi €urojaan. Ja tällainen on yksi ensimmäisistä kohteista joihin se kohdistuu.
Nyky liigataipalleen ajan olen joka vuosi ollut kausikortin omistaja.Tosin omakohtaisesti täytyy todeta ja myöntää että kausikortti on taskussa suhteiden kautta ja noudattanut joka vuosi lähes kaavaa 1/2 hintaa normista.
Ja kaiken kukkuraksi 4pro liiga-pakettikin on ja sekin kohtuu hintaisena 0€/kk.:)
No ajat voi muuttua nopeastikkin omallakin kohdalla. Mutta se varmaan näkyisi aikaisintaan ensikautena?
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tästä yleisestä kiinnostuksen puutteesta Pelicansia kohtaan on maristu jo vuosia. Nyt homma vain konkretisoituu usean eri tekijän summana. Ja seuraavassa tekstissä tilannetta on kärjistetty, mutta ehkäpä sen alla piilee totuuden siemen. Ottelutapahtuma itsessään on hieno, musiikit ja videot viimeisen päälle ja hienosti on lanseerattu after game ohjelmaakin uuden Klubiravintolan avulla, mutta jokin puuttuu.

Lähtökohtaisesti ongelmana pidän organisaation tiettyä ylimielisyyttä satunnaisia katsojia ja kannattajia kohtaan. Kaikki varmasti muistavat minkälaisia vääntöjä käytiin kannattajakatsomon sijainnista ja toiminnasta yleisesti. Nyt noin kuukausi sitten tj Kaarna käytännössä myönsi Ylen aamujää ohjelmassa, ettei organisaatiolla oikeastaan ole konkreettista käsitystä mitä lahtelainen kiekkofani haluaa Pelicans nimiseltä joukkueelta nähdä, tai minkälaiseen jääkiekkoon lahtelaiset samaistuvat. Omavaraisuus ja omat nuoret pelaajat ovat tietysti yksi osa sitä, ja siinä ollaankin petrattu reilust, mutta kommentti on täysin uskomaton. Tätä asiaa puitiinkin jo Urheilu Sanomien kausiennakossa, jossa Pelicansin identiteetti rankattiin liigan toiseksi heikoimmaksi.

Näiden seikkojen lisäksi olen jo vuosia ihmetellyt kausikorttilaisten kohtelua. Tiedän, että halli on täynnä kausikortin omistajia - joista varmasti osa tällekkin palstalle kirjoittaa - joita ei ole aktiivisesti kontaktoitu vuosikausiin. 15 vuotta on kannettu rahaa sisään ja lapsenuskoisesti kannatettu seuraa läpi kaiken maailman vaikeuksien. Toki, tämä sisältää muutamia riemun hetkiäkin. Kevät 2012 varmasti monelle ainut laatuinen ja unohtumaton aikakausi tämän viihdemuodon parissa. Mutta olisko se todellakin seuralta niin iso ele pyytää toimistolle kahvittelemaan se Pertti, Matti ja Kaitsu ynnä muut, jotka ovat divariajoista istuneet kausikortilla samoilla paikoilla, ja kuunnella heidän mielipidettään mitä seura on ja mitä sen pitäisi tulevaisuudessa olla? Ja kenties dokumentoida nämä ja jossain ajankohtana kehittää toimintaa enemmän fania palvelevaan suuntaan? Tai monta kertaa perhelipun ostaneelle perheen isälle on soitettu perään ja kysytty mielipidettä tapahtumasta ja toivotettu tervetulleeksi uudestaan? Lapsillekkin tietysti olisi voinut pelin yhteydessä pelissä käydä joku loukkaantunut pelaaja antamassa vaikka huivin ja yhteiskuvan. Kenties nämä muksukaiset olisivat saaneet jääkiekko-ottelusta ainutlaatuisen elämyksen, joka synnyttää elinikäisen fanin?

Onko se ihan oikeasti ihmekkään, että ilman vahvaa yhteisöllisyyden tunnetta tuo muovinen tuote Pelicans vaihtuu muoviseen katselukorttiin?
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Tärkeitä huomioita nimim. LäJa:lta.
Nyt varsinkin seuran taholta olisi uudella tavalla havahduttava toden eteen. Jos kaukalon puolellakin joku pelaaja joskus hakeutuu mukavuusalueelle, niin se on käytännössä yhtä konkreettinen vaara myös siellä toimiston puolella. Ei siellä toimistolla tuskin ole henkilökunnan yläpuolella TJ:täkin suurempaa pomoa, joka välillä ärjäisee epäkohdista ja lepsuilusta ja jota TJ:kin "pelkäisi".

Onko kaikki tehtävissä olevat asiat todella jo tehty ja saavutettu? Onko seurajohdolla olemassa uusia tavoitteita näiden "rivikatsojien" huomioimiseksi ja satunnaisemmin matseihin tulevien katsojien houkuttelemiseksi uudelleen? Kaikki kokeilu toki kustantaa jotakin, mutta sekin kustantaa, jos yleisöä ei käy tarpeeksi.

(Mutta lopuksi yleisön kannalta tulee esiin vielä tämä lama. Minäkin olen pakkorakosessa, enkä pääse paikan päälle matseja katsomaan tässä taloustilanteessa. Laskut on maksettava ensin ja sen jälkeen ei enää juhlitakaan. Luulenpa, että kohtalokavereita minulla on "muutama sata" henkilöä. Valitettavasti. Omalta osaltani annoin tälle vaietulle ongelmalle "kasvot", jos joku katsoo asiakseen nälviä tästä, ei ole minun ongelmani).
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Hyviä pointteja nimimerkeiltä LäJa ja Rademoottori.

Itse jos organisaatiossa olisin päättämässä markkinoinnista voisin harkita erilaisia kampanjoita tyyliin osta lippu D -katsomoon tuo kaveri kaupan päälle. Tai 4 kolmen hinnalla ja popparit käteen kaikille. Tilaahan siellä katsomossa kuitenkin on.

Ja todellakin aktiivista yhteydenpitoa ja kommunikointia esimerkiksi kausikorttilaisten kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tästä kausikorttilaisten kohtelusta tuli mieleen...

Keväällä houkuteltiin hyvissä ajoin uusimaan kausikortti tälle kaudelle. Luvattiinpa vielä jotain tuotetta kaupan päälle siitä, kun kausarinsa ajoissa uusii. No uusinpa korttini silloin jo keväällä, mutta kortti tuli päivää ennen liigakauden alkua ja siitä kaupan päällisestä ei ole kuulunut mitään. Muistaakseni kolmesta tuotteesta (en enää edes muista mitä ne oli) sai valita haluamansa, mutta koskaan ei selvinnut milloin ja miten tämä valinta tehdään. En ole moisen pikkuasian ja jonkun kympin arvoisen tuotteen takia viitsinyt pääkallopaikalta mitään kyselläkään, kun tällaiset pitäisi hoitua ilman kyselemistäkin.
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eilen aloitin tekemään ketjunavausta ottelutapahtumiin ym. liittyen mutta jäi muiden kiireiden vuoksi niin vaiheeseen, että palaan tuohon projektiin tuonnempana. Nyt kun täällä on ko. keskustelua käyty niin aluksi täytyy kehasta hyvistä kirjoituksista ja toivottavasti tätä palstaa siellä hallin suunnalla luetaan.

Moneen asiaan olen ajatellut ottaa tuonnempana kantaa, mutta nyt kun nousi esille tuo kausikorttilaiset niin olen samaa mieltä, että jotain meille vois keksiä. Kannattajaporukalle on ymmärtääkseni tälle kaudelle tuotu yhtenä uutena juttuna alkupelit uudessa päädyssä. Halliin pääsee aikaisemmin ja olut on kait "halpaa". Pitää olla kannattajaporukan jäsen jotta tähän "edusta" pääse nauttimaan. Kuulostaa hyvälle idealle, mutta olisikohan mahdollista jotenkin sitouttaa meitä kausikorttilaisia vielä enemmän halliin? Jotain vastaavaa joka houkuttelisi tulemaan hallille aikaisemmin ja samalla kausikortilla saisi jonkinlaista etua ennen pelin alkua. Tässä vaiheessahan voisi joku seuran edustaja olla kausikorttilaisten parissa, tai pelaaja joka ei peliin ole osallistumassa, kuuntelemassa meidän ajatuksia. Pelin jälkeenhän tosiaan voi mennä jatkamaan iltaa klubiravintolaan kaikki ja tämän olen ajatellut jonkin päivä mennä testaamaan.
 

Isaa

Jäsen
Mitä katsojien huomioimiseen tulee, niin siellähän taidettiin juuri lauantaina palkita joitain katsojia toisen tai kolmannen erän aikana. Täysin selvää en kuulutuksesta saanut.

Joukkueessa on paljon omia poikia, mutta saako se tosissaan rivikatsojan tulemaan peliin vai pikemminkin pysymään poissa? Monelle nuo kuitenkin lienevät vain "tuntemattomia A-junnuja, jotka pääsevä pelaamaan, kun joukkueeseen ei ole ollut varaa hankkia tunnettuja nimiä".
 

Zammyp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko kommentoida tuohon ISAAn viestiin... Onhan noita katsojien "palkitsemisia" ollut aina silloin tällöin, mutta ne menevät lähes aina samoilla paikoilla istuville. Syy: Cheer girlsit käyvät nopeasti antamassa palkinnot.

Olen kyllä aika samoilla linjoilla aiempien kommenttien kanssa siitä että ei ole kausikorttilaisia turhan paljoa muistettu.
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Tästä kausikorttilaisten kohtelusta tuli mieleen...

Keväällä houkuteltiin hyvissä ajoin uusimaan kausikortti tälle kaudelle. Luvattiinpa vielä jotain tuotetta kaupan päälle siitä, kun kausarinsa ajoissa uusii. No uusinpa korttini silloin jo keväällä, mutta kortti tuli päivää ennen liigakauden alkua ja siitä kaupan päällisestä ei ole kuulunut mitään. Muistaakseni kolmesta tuotteesta (en enää edes muista mitä ne oli) sai valita haluamansa, mutta koskaan ei selvinnut milloin ja miten tämä valinta tehdään. En ole moisen pikkuasian ja jonkun kympin arvoisen tuotteen takia viitsinyt pääkallopaikalta mitään kyselläkään, kun tällaiset pitäisi hoitua ilman kyselemistäkin.

Nämä ovat niitä pikkuasioita, jotka alkavat kääntämään sitä kelkaa nopeasti sen puoleen, että kausareita ei uusita enää seuraavalle kaudelle. Monelle varmasti tuo "kaupanpäällinen" on ihan mitään sanomaton, mutta kiristyvässä taloustilanteessa voi olla, että tuolle päällisellekkin lasketaan arvoa. Voihan sen laittaa jollekkin lahjaksi tms. jos itse ei käytä.

Nyt kun noissa kausareissa on ne maksuominaisuudet yms. niin tuohan olisi kaikkein parasta hoitaa siten, että kortille ladataan se ajateltu tuotteen arvo ja jokainen saisi itse päättää mihin fanikaupassa tuon arvon käyttää. Veikkaan, että kokonaisuutena ostosten koko kasvaisi ja arvo käytettäisiin kalliimpiin tuotteisiin.

Toivon todella, että näihin kaupanpäällisiin ei oltu kasaamassa tuotteita, jotka eivät täytä laatuvaatimuksia. Omalle pojalle ostettiin keväällä myynnistä musta lippis, joka oli pari kertaa päässä ja sen jälkeen takaa kangas kahdesta kohtaa halki. Ekassa pelissä kun oltiin hallilla, käytiin fanikaupaassa reklamoimassa, sillä oletuksella, että vika on tullut kankaaseen yksittäisenä työstövirheenä. Myyjä otti pinon lippiksiä hyllystä ja ei mitenkään kovaa edes kokeillut samasta kohdasta sormin vetää; kaikki lippikset repesivät. Ainakin siinä kohtaa kaikki ko. lippikset lähti myynnistä. Toivottavasti tuo vika niissä menee valmistajan piikkiin.

Vaikka kyseessä onkin osakeyhtiö, jossa on omat toimintamallinsa, niin tämän yhtiön toimialanvuoksi ainakin itse koen, että yhtiön pitää olla läsnä ja tekemisellä pitää olla kasvot,jotka eivät ole virkamiesmäiset, poliittisesti korrekteja lausuntoja antavia. TJ voi olla asemansa puolesta vakava ja vähän julkisuudessa oleva. Vaikka en ihan hirveästi tuota jalkapalloa seuraa, niin kyllä itsellekkin Hassen tempaukset ovat pistäneet posiitivisesti silmään; kaveri laittaa itsensä likoon uskoen joukkueeseen. Kuka uskaltaa Pelsujen puolelta tehdä samassa mittakaavassa julkisesti itsensä likoonlaittamista?
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Eilen halliin sisäänleimattu alle 2100 lippua, loput ilmoitetut katsojat kausikorttilaisia, jotka eivät olleet paikalla. Aika hiljaiseksi vetää, jotain tarttis tehdä ja äkkiä.....
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten lipunhinnat muuttuivat täksi kaudeksi? Kausikorttilaisena ei tule lippujen hintoihin kiinnitettyä huomiota.

Laschin ja Smolenakin "menettäminen" Tepsiin on ainakin kahvipöytä keskusteluissa ollut aikamoinen imagotappio Pelicansille. Monella on mielikuva, että nyt mennään ihan b-luokan jengillä, kun edes Tepsille ei pystytä vastaamaan, vaikka Tepsin pitäisi olla taloudellisesti kuralla. Tämä kuva on siis monella ~5 kertaa kauden aikana hallissa käyvällä.

On ihmetyttänyt tuo kannattajakatsomo. Kyseinen katsomon osa on kuitenkin kohtuullisen täynnä jengiä, mutta ääntä lähtee todella heikosti. Ilmeisesti on parista jätkästä kiinni kuuluuko sieltä jotain vai ei. Ennen sieltä kuului edes ne muutamat perus laulut ja huudot (esim. ottelun alussa jne.), mutta nyt ei lähde edes niitä. Ujostuttaako tuo keskeinen paikka?
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Laschin ja Smolenakin "menettäminen" Tepsiin on ainakin kahvipöytä keskusteluissa ollut aikamoinen imagotappio Pelicansille. Monella on mielikuva, että nyt mennään ihan b-luokan jengillä, kun edes Tepsille ei pystytä vastaamaan, vaikka Tepsin pitäisi olla taloudellisesti kuralla. Tämä kuva on siis monella ~5 kertaa kauden aikana hallissa käyvällä.
Tämä. Nämä kaverit olisivat olleet todellisia kassamagneetteja ja veikkaisin, että sijoittamalla heihin oltaisiin saatu yleisöä halliin ja sitä kautta sijoitetut rahat takaisin. Ainakin oltaisiin tehty vähemmän tappiota, kuin tällä hetkellä.

Jälkiviisastelu on aina turhaa, mutta luulisi toimiston ammattilaiset tajunneen tämän kesällä, kun tarjouksia tehtiin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä nyt on väärä paikka keskustella Laschista ja Smolenakista sen enempää, mutta todettakoon nyt sen verran, ettei tämä nyt ihan pelkästään Pelicansin huonoista tarjouksista ollut kiinni. TPS:ään veti erityisesti Suikkanen ja CHL. Mitä Pelicansilla oli rahan lisäksi tarjota? Kyllä minäkin uskon, että Laschin kaltainen kaveri vetäisi muutaman katsojan lisää halliin, mutta jos peli olisi kunnossa, noista nykyisistä kavereista saataisiin nopeastikin uusia Lascheja ja Smolenakeja. Veikkaisin, että esim. herra Smolenak olisi nykyisessä pelisysteemissä täysi turisti. Lasch olisi varmasti ylivoimalle apu.

Montaa huonoa kautta Pelicans ei kestä. Sääli, sillä organisaatio on muuten saatu juuri seisomaan kunnolla jaloillaan. Onko lahtelainen jääkiekko tuomittu epäonnistumaan vai hoidetaanko täällä oikeasti asiat niin paljon huonommin kuin muualla?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä nyt on väärä paikka keskustella Laschista ja Smolenakista sen enempää, mutta todettakoon nyt sen verran, ettei tämä nyt ihan pelkästään Pelicansin huonoista tarjouksista ollut kiinni. TPS:ään veti erityisesti Suikkanen ja CHL. Mitä Pelicansilla oli rahan lisäksi tarjota?

Kerroin millainen mielikuva "peruspertillä" on asiasta. Ei peruspertti ajattele mitään suikkasia tai muita järkisyitä Smolenakin ja Laschin Turkuun menolle. Peruspertin mielessä Pelicans on b-luokan jengi, jota kaikenmaailman turkulaiset kyykyttää. Tämän vuoksi peruspertti jättää tulematta hallille, koska kokee, että rahalle ei saa vastinetta. Varsinkin jos liput ovat entisestään kallistuneet.
 

Lahdenpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei helvetti, ihan oikeasti :D Menkää Nordikselle, Hämeenlinnaan tai vaikka sinne Turkuun katsomaan pelejä, jos nykyinen Pelicans ei kiinosta. Hopeakaus oli ja meni, nyt katseet kohti tulevaa. Meillä on nyt jalkeilla hyviä pelaajia, joista huonoista ketjukoostumuksista johtuen ei olla saatu parasta irti, mutta vielä on aikaa.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei helvetti, ihan oikeasti :D Menkää Nordikselle, Hämeenlinnaan tai vaikka sinne Turkuun katsomaan pelejä, jos nykyinen Pelicans ei kiinosta. Hopeakaus oli ja meni, nyt katseet kohti tulevaa. Meillä on nyt jalkeilla hyviä pelaajia, joista huonoista ketjukoostumuksista johtuen ei olla saatu parasta irti, mutta vielä on aikaa.

Eli ei saada miettiä täällä miksi suuri yleisö ei löydä hallille? Sekö tarkoittaa, että meitä ei kiinnosta?
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Ei helvetti, ihan oikeasti :D Menkää Nordikselle, Hämeenlinnaan tai vaikka sinne Turkuun katsomaan pelejä, jos nykyinen Pelicans ei kiinosta. Hopeakaus oli ja meni, nyt katseet kohti tulevaa. Meillä on nyt jalkeilla hyviä pelaajia, joista huonoista ketjukoostumuksista johtuen ei olla saatu parasta irti, mutta vielä on aikaa.

Kuulostaa juuri siltä, miltä toimiston toiminta näyttää ulospäin. Katse pitää olla tulevaisuudessa, mutta ilman huomista ei ole ylihuomista.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kerroin millainen mielikuva "peruspertillä" on asiasta. Ei peruspertti ajattele mitään suikkasia tai muita järkisyitä Smolenakin ja Laschin Turkuun menolle. Peruspertin mielessä Pelicans on b-luokan jengi, jota kaikenmaailman turkulaiset kyykyttää. Tämän vuoksi peruspertti jättää tulematta hallille, koska kokee, että rahalle ei saa vastinetta. Varsinkin jos liput ovat entisestään kallistuneet.

Totta. Olisi pitänyt lainata tekstiä, niin pointtini olisi tullut selkeämmäksi. Lähinnä vastasin tuohon Ankkakaanin kommenttiin, josta ymmärsin, että Laschiin ja Smolenakiin oli oikeasti mahdollisuuksia ja vain toimiston kitsastelu aiheutti heidän lipeämisensä muualle.

Lippujen hinnat ovat kyllä järkyttävät. Seisomaan pitäisi päästä kaikkine kuluineen kympillä.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Ei helvetti, ihan oikeasti :D Menkää Nordikselle, Hämeenlinnaan tai vaikka sinne Turkuun katsomaan pelejä, jos nykyinen Pelicans ei kiinosta. Hopeakaus oli ja meni, nyt katseet kohti tulevaa. Meillä on nyt jalkeilla hyviä pelaajia, joista huonoista ketjukoostumuksista johtuen ei olla saatu parasta irti, mutta vielä on aikaa.
Sinun pitäisi kirjoittaa tuo kehotus vaikka Etlarin ja Uusi Lahden Lukijan sana-palstoille. Siellä viestisi tavoittaisi paremmin juuri ne "Perus-Pertit", jotka ehkä kokevat pettyneensä Pelicansin suhteen. Täällä jatkoaika.comin Pelicans-osiossa tuo ohjeistus menee lähes hukkaan, eikä saavuta niitä "Perus-Perttejä".

Aravirran viimekausi alkoi hyvällä alkukirillä, joukkueen oltua tämän hetkisellä ottelumäärällään sarjan kärkijoukkue.
Sarjataulukko syksyllä 2013 . Nyt oltaisiin tarvittu suunnilleen tuon suuntaista lähtökiriä tällekin kaudelle, eli vaikka neljän kärjessä mukana pysymistä uuden valmentajan komennossa. Nyt kahlataan maalin teko-ongelmissa. Viime kaudella tähän mennessä joukkue oli tehnyt jo 39 maalia 13:ssa ottelussa! --> Yleisöä kiinnosti enemmän.

Jos tämän kauden joukkue selättää vaikeudet, niin yleisömäärä nousee. Nyt Etlarin urheilusivuja lukiessaan "Perus-Pertti" menettää toivonsa. Mutta aika kiirehtii nopeasti, ei siitä mihinkään pääse. Pian täytyy tulosta näkyä.
 
Viimeksi muokattu:

Lahdenpoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Enhän mä sitä sano, että olisin ollut kauden alkuun tyytyväinen. Ihmettelen kuitenkin, miten täällä vielä jaksetaan itkeä joidenkin Lässien ja Smolenakkien perään. Eiköhän ne suurimat syyt yleisökatoon ole näissä ketjukoostumuksissa, jotka ei tarjoa laadukasta kiekkoa. Kyllä tuolta kuitenkin maalintekijöitä löytyy.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Enhän mä sitä sano, että olisin ollut kauden alkuun tyytyväinen. Ihmettelen kuitenkin, miten täällä vielä jaksetaan itkeä joidenkin Lässien ja Smolenakkien perään. Eiköhän ne suurimat syyt yleisökatoon ole näissä ketjukoostumuksissa, jotka ei tarjoa laadukasta kiekkoa. Kyllä tuolta kuitenkin maalintekijöitä löytyy.
Ei tässä kukaan ole itkenyt kenenkään perään. Nostettiin vaan esille syitä, minkä takia peruspena ei löydä hallille. Taitaa luetun ymmärtämisessä olla jotain vikaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös