Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 9.9.2017 HIFK - JYP

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Liikkuva Maski, 09.09.2017 klo 12.24.

 1. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Viideltä mennään.

  HIFK i dag:

  Thorell - Carlsson - Rask
  Tyrväinen - Malinen - Haataja
  Jääskä - Nykopp - Petrell
  Åsten - Ahtola - Tamminen

  Eronen - Varakas
  Salmela - Teppo
  Salmi - O'Connor
  Ulander

  Engren
  Bäckström

  JYP tänään:

  Tuppurainen - Immonen - Puustinen
  Kolehmainen - Hytönen - Rooba
  Turkulainen - Suomela - Nättinen
  Likola - Kanninen - Hotakainen

  Kalteva - Salmela
  Kuukka - Mäenpää
  Jokinen - Ikonen
  Yonkman

  Laurikainen
  Olkinuora

  ...

  Molempien aloittava maalivahti vaihtuu, luojan kiitos ainakin IFK:n kannalta. Bäckström oli eilen melkoinen suolapatsas tontillaan. JYP saa Yonkmanin kokoonpanoon, nuori Allén siirtyy sivuun seiskapakin tontilta. Hyökkäysketjut ovat molemmilla samat. Kotijoukkueelle olisi toivonut edes yhtä neljästä sivussa olevasta avauksen puolustajasta takaisin kokoonpanoon (Heiskanen, Laakso, Finley, Kaski), mutta eipä tämäkään yllätä. Heiskanen taitaa olla jo Pohjois-Amerikassa käymässä, en kyllä ole tuosta varma.

  Edit. Vuosi jäi puuttumaan otsikosta, modet voipi muokata. Sorge.
   
 2. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Odotukset iltaan 3pojoa ja Immosen kentän heräys. Toki se vaatii Puustiselta ja Allulta muutakin kun koohottamista, mutta kyllä se siitä, toivottavasti.

  Tänään tulee tiukempi matsi, 3-4 jatkoajalla. JYPin ratkaisija on Likola.
   
 3. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Haluaisin nähdä Turkulaisen Tuppuraisen tilalla, mutta mihin ihmeeseen se Allu sitten tungettaisiin säätämään? Ei sillä että Puustinen olisi pelannut hyvin, mutta tuskin tuo kenttä paremmin toimii tänäänkään.
   
 4. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja samalla haluaisit laittaa helvetin hyvin yhteen pelanneet Turkulaisen ja Suomelan eri ketjuihin? Eiköhän nyt anneta TIP-ketjulle muutama peli aikaa, vaikka kieltämättä Tuppurainen vaikuttaa jatkavan kallispalkkaista pehmeää pelailuaan.

  Maaleja nähtäneen runsaasti tänäänkin, joskin sellainen kutina on myös että nähdään perinteinen 2-2.
   
 5. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuohan se ongelma siinä juuri on. Mutta Tuppuraisen syötöt ovat liian epätarkkoja ja monet ratkaisut huonoja. Lisäksi Puustinen ei saa tarpeeksi kiekkoa maalipaikoille, kun kiekko menetetään nopeasti hyökkäysalueella. Yllätyn kyllä positiivisesti jos tuosta saadaan vielä toimiva ketju. Mutta ei menetetä tosiaan vielä toivoa.
   
 6. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Likola tai Kalteva, ei vaikuta voittoihin. Kiitos JYP. 2 erää aikamoista paskaa, mutta näköjään toisen erän loppu, kolmas erä ja hetki Ja:ta riittää voittoon. Siitä varmasti joukkue sai lisää usko tekemiseen.

  Ja HIFK kannattajat, ei kannata vielä heittää hanskoja tiskiin. Tänäänkin hieno tunnelma hallissa heti kun HIFK oli johdossa.
   
 7. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pakko myöntää että tässä kotistudiossa ns. selkäranka katkesi Engrenin kumiukkomoodin ja HIFK:n 3-0 maalin myötä. Onneksi joukkueelta ei murentunut mikään, kiitos Jyppi! Kolmen maalin takaa nousu jääkiekossa on aina huikea temppu ja vahvahenkisen joukkueen merkki. Täytyy vielä erikseen mainita Laurikainen joka pelasi kolmannen erän sekä jatkoajan loistavasti, vaikka Engren muutoin maalivahtien kaksintaistelun veikin nimiinsä.

  HIFK:n taklauspeli oli muuten (ainakin kaksi erää) komeaa katsottavaa ja vitutti katsella kun JYP oli fyysisessä pelissä aivan vastaantulija. Lopulta toki isoin vitutus jäi varmasti kotiyleisölle. Kaikenkaikkiaan vauhdikas peli, jossa herkuteltiin maaleilla, maalipaikoilla, taklauksilla ja hienoilla torjunnoilla. Hitaat lähdöt ja muu peruuttelu taisi olla yhden käden sormilla laskettavissa.
   
 8. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Oli ihan viihdyttävä peli. Jostakin syystä edes 3-0 -tilanteessa ei tullut sellainen fiilis, että JYP varmasti tämän pelin häviää. Maalintekovoimaa sieltä löytyy, ehkäpä se siitä johtui. HIFK hyytyi, ja mielestäni tietyllä tapaa tuo tasapeli ei ihan vääryys ollut pelitapahtumiin nähden. Kummallakin oli etsikkoaikansa, mutta Engren oli hyvä.

  Mutta kieltämättä tuo JYPin pakisto näiden parin pelin perusteella tarvitsisi vahvistusta. Toki, voihan tuossa antaa vielä löysää nykyisille pakeille kehittyä syksyllä, mutta jos kummoista kehitystä ei tapahdu, tiukkaa tulee tekemään Tavoitteen saavuttamiseksi.

  Noh, nyt mennään näillä. Kiitos JYP, 5 pistettä oli sellainen odotusarvoinen tulos, joten ei voi olla pettynyt.
   
 9. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itelläki jotenkin kummasti luotto riitti, kun peli oli 3-0 ni aattelin et nyt JYP tekee tarvittavat kolme et päästää jatkoajalle.