La 9.1.2016 TUTO Hockey - Peliitat

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Turussa tukkapöllyä? Niin sen piti viimeksi Heinolassakin olla. Onko junnupitoisella Peliittojen miehistöllä mahdollisuuksia toiseen jymy-yllätykseen? Peliitat saa maalille maailmanmestari Emil Larmin, joka yrittää torjunnoillaan luoda pohjaa yllätyksen jatko-osalle. Tanssin tänään pakkasessa ripaskaa, jos Peliitat vierasvoitossa onnistuu.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään voittoputki pitäisi saada käyntiin ja hyvä ottelurytmi päälle. Larmi voi olla se joka estää sen. Toivon mukaan nuorten yllätysmahdollisuutta ei päästetä tällä kertaa tapahtumaan. Vain voitto kelpaa. Vaikeaa kamppailua kuitenkin odotan. Itse valmistauduin tähän otteluun käymällä luistelemassa. Nyt saunaan, ruokaa napaan ja sitten ottelun alkua odottamaan.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ripaskan polkemiseksi meni. Anteeksi naapurit. Tärkeä voitto tähän paikkaan ja tuli vielä kovasta porukasta. Peliitat ja RoKi tuntuvat olevan piikki turkulaislihassa. Valottakaa joku ottelussa käynyt hieman ottelun tapahtumia.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TOVERIT, FC Barcelona
Valottakaa joku ottelussa käynyt hieman ottelun tapahtumia.
Näin tuosta kärsimysnäytelmästä (Toverit-näkökulmasta) onneksi vain toisen ja kolmannen erän, kun pojalla oli samaan aikaan peli. Noissa erissä Toverien hyökkäys oli tehotonta, puolustajien avauspeli kelvotonta ja puolustuspelissä sattui taas suuria virheitä. Peliitat käytti tehokkaasti omat maalintekopaikkansa ja voitti siksi ottelun ansaitusti. Ja Emil Larmi pelasi hyvin Peliittojen maalissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös