Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vai niin, ei tässä kauaa ehdi huilailla, kun jo taas mennään tällä kertaa Tepsin vieraspelin merkeissä. Reissu siis Espooseen, jossa vastassa kauden kohujoukkue kulisseista eli Blues. Pahin pöly lienee jo Espoossa laskeutunut hurjien myynti- ja pelaajatreidivillitysten jälkeen ja joukkue pystynyt näissä olosuhteissa pystynyt joten kuten Ahon johdolla keskittymään kiekkoon.

Eilistä TPS-KalPa otteluketjua tehdessä pienen kiinnostusvajeen vuoksi laitoin loppuun, että kiinnostuneet voivat tsekata rosterit teksti tv:n puolelta, johon TPS ja oikeastaan koko jatkoajan virallinen tilastopoliisi Mr. Fox totesi valot ja sireenit ulvoen sekä vilkkuen ytimekkään:

Käsittämättömän ylimielistä paskaa!
...joten pitää vaikka yrittää linkitellä niitä tähän threadiin, kun ne julkaistaan tai sitten mukavaa jos joku muu sitten ehtii ne julkaista, vaikka ne sieltä teksti tv:stä myös löytää (hymiö.)

Kyseessä on taas perhepeli ja siitä tuo poikkeuksellinen alkamisaika. Bluesin viikko on edennyt, niin että joukkue on saalistanut yhden pisteen, joka tuli Kookoo-pelistä tiistaina, jossa espoolaiset kaatuivat jatkoajalla. Torstaina Blues kärsi suoran tappion kirvesrintojen vieraana 4-1. Bluesin viikon tehoketju on ollut Tiivola-Mahbod-Arkiomaa. Hetken piti pohtia, että onko Tero tehnyt paluun askiin, mutta kyseessä siis poika. Tuokin toki kertoo espoolaisten pelaajatilanteesta ja olosuhteista, mutta vähättelemään ei spartalaisia pidä alkaa ryhtyä missään olosuhteissa. Kultapottana häärii edelleen vahvasti TPS:ään huhuttu Rantakari, joka ei toivottavasti tee tuhojaan tänään viivalta. Toivottavasti omakoira Makkonen ei myöskään puraise tänään mustavalkoisia vastaan. Blues on edelleen arvaamaton, vaarallinen ja ja flow:n päälle saadessaan hyvin vittumainen vastus, josta on vaikea ennustaa mitä tuleavan pitää. Jos Engstrand on maalissa, niin riski on myös että svedu innostuu torjumaan vai joko krapulaiselta kultajuhlissa vaikuttanut Kaapo on maalissa?

TPS on kohdannut tällä viikolla kahdesti Kalpan ja ne olivat tiistai ja perjantai. Tiistaina TPS hävisi hengettömän nyhjäyksen päätteeksi 3-1 Niiralassa ja ei eilinenkään mitään suuria tunnemyrskyjä aiheuttanut, mutta hyvin arvokkaat pisteet jäivät sentään Turkuun samoin numeroin. Sanomattakin selvää, että jaossa jälleen sarjataulukon kannalta 3 tärkeää pojoa, jotka nyt vain siipirikkoista Bluesia vastaan pitää ottaa, vaikka Baronalta on aiemmin ikäviä muistoja. Eilinen ottelu antoi taas toivoa, mutta kun joukkue on pelannut joka toisen pelin päin helvettiä ja joka toisen hyvin, niin......

Eilisessä pelissä Lassila oli mainio ja häntä tarvitaan tänäänkin. Tallen ja Numppa varmaan tulevat keräämään hirmuminuutit, toivottavasti vanhat veturit kestävät. Forsström oli eilen loistava ja uhrautui peliin joka lihassolultaan. Spinan, Kallion ja ehkä Talkkarinkin vastuulla lienee pisteidenteko jälleen, mutta takaa kaivataan tulivoimaa. Jäähyjä TPS on ottanut viime matseissa aivan liikaa ja jos tuo kurittomuus ei lopu, niin kyllä tässä tyhjin käsin saa TPS takaisin länteen ajella.

Liekö kansaakin olisi tulossa nyt Tapiolaan perhepelin kunniaksi vai boikotoivatko espoolaiset edelleen tätä kioskia?

Vähämaalinen kiekottelu tästä on tulossa ja 1,2-1,2 ei liene kovin kaukaa haettu.
 
Viimeksi muokattu:
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Original Six
...joten pitää vaikka yrittää linkitellä niitä tähän threadiin, kun ne julkaistaan tai sitten mukavaa jos joku muu sitten ehtii ne julkaista, vaikka ne sieltä teksti tv:stä myös löytää (hymiö.)
TPS tänään:

#12 Dave Spina - #17 Tadas Kumeliauskas - #71 Tomi Kallio
#48 Julius Vähätalo - #22 Jerry Ahtola - #43 Otto Nieminen
#84 Ilkka Pikkarainen - #91 Ville-Vesa Vainiola - #37 Patrik Virta
#44 Elias Karvonen - #29 Jonne Virtanen - #41 Oskari Siiki
#78 Patrik Moisio

# 7 Henrik Tallinder - #46 Miro Keskitalo
#20 Jani Forsström - # 3 Petteri Nummelin
#55 Harri Tikkanen - #45 Simo-Pekka Riikola

#34 Oskari Setänen
(#35 Teemu Lassila)
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
TPS tänään:....
Sieltäpä se nimim. Wizzö ehtikin jo ennen mua.

Edellisestä viestistä unohtui Vähätalon hehkutus. Siinä on sellainen jätkä, joka on nostanut pelillistä panostaan vähän kerrallaan ja on ollut viime aikoina yksi pirtempiä TPS-hyökkääjiä vaikkei varsinaisesti mikään räjähtävän oloinen hyökkääjä noin muuten ole. Lassila availee näköjään tänään luukkua ja Selin/Pikkarainen/Stouni/Norre ovat sitä mieltä, että Setäsen on parempi olla tänään maalissa. Hyväksytään, mutta toivottavasti Oskulle tarttuu koppi samalla tapaa kuin muutamissa edeltävissä matseissa ennen joulua jolloin oli suorastaan liekeissä. Toivottavasti tämä ei ole mitään Espoon vähättelyä.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
Lähtökohtaisesti toivon aina tietenkin kolmen pisteen voittoa Tepsille, mutta aiemmin päivällä Aleksi Valavuori hehkutti pistäneensä 500€ Tepsin voitolle varsinaisella, joten tänään voidaan hyvin voittaa puolestani vasta jatkoajalla.
 
"Kyllähän siellä liikutaan taas lähellä rienausta, mutta haittaako se toisaalta aurinkoakaan jos kysytään onko kuu sitä lämpimämpi?" -Nimimerkki Clocks

Jambo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues voitti! Kansaa ei kiinnosta edes perhepeli kokeilu! Itse ei tänää kerennyt paikalle joten kertokaa nyt ihmeessä oliko millainen peli. Seurannan kautta Blues dominoi?
 

Hannutic

Jäsen
Olen huono analysoimaan peliä ja missasin ensimmäiset 10min. Omaan silmään 2 erää ihan tasaista peliä, ainakaan Blues ei ollut suuressa hädässä. TPS tuli hyvin 3. erään, mutta Bluesin aikalisän jälkeen alkoi Bluesin dominointi. Todella vahva erä oli bluesilta tuo.

Jotenkin tuo aikalisä tuntuu käännekohteelta ehkä jopa kauden osalta. Aho käytti kuulemma lähinnä voimasanoja, mutta jengi pelasi sen jälkeen niin hyvin, että siitä on hyvä ammentaa. Eli jos jengi pääsee jatkossa samanlaiseen pelikiimaan, niin hyvä tulee, ja luulen että joukkue tajuaa nyt että se riittää ja että se on Ahon edellytys. Henkisesti tämä peli ja voitto oli todella suuri! Mutta tämä toki vain omaa spekulaatiotani.

Toinen perhepeli tällä kaudella Espoossa. Väkeä oli ehkä 3500, mutta kaikki ei ehkä maksaneita ja ehkä osa kausarilaisista jäi kotiin. Puolet yleisöstä jäi seisoen kiittämään/vastaanottamaan pelaajien kiiitoksia kättelyiden jälkeen. Myös aftergamessa oli hyvin porukkaa.

Tuomareilla oli tänään huono päivä.

Edit: Outo typo.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vahva peli Bluesilta. Eka erä aikamoista nyhjäystä, toisessa Blues parempi. Kolmannen alkuun hyvin vahva TPS mutta Ahon (jälleen kerran) hyvin ajoitetun aikalisän jälkeen ei käytännössä mitään hätää vaikka tuomareilta kolmannen erän toisella puoliskolla olikin haluja peliä tasoittaa.

Kaijomaa todella loistava tänään sekä kiekollisena ja kiekottomana. Rantakarilta hyvä peli vaikka saakin Frimanin kanssa ottaa TPS:n toisen maaliin piikkinsä. Suomela hyökkääjien paras ja luulen että Antista saattaa kehkeytyä todella hyvä Tomi Sallinen vol 2.0.

Pahoittelut turkulaisille kysymyksestä mutta puuttuiko hyökkäyksestä teiltä muita kuin Perrin ja Tukonen? Jollei niin onpa oudosti rakennettu hyökkäys, eihän siellä ole leveyttä nimeksikään. Tajusin vasta kolmannessa erässä kun siellä jotain töppösiä ja löppösiä pyöri. Spina on kyllä todella vahva luistelija ja Kallio oli myös hyvä. Jälkimmäinen hyödynsi sitä etteivät tuomarit näköjään hänelle halunneet jäähyä viheltää. Kokeneen pelimiehen merkki.

Bluesin toimiva johto voi sitten miettiä mitenköhän tämä loppukausi tulee menemään yleisön suhteen. Muualla tänään hyviä määriä ja meillä ihan ymmärrettävistä syistä porukka ei tunnut hallille löytyvän. Veikkaan keskiviikon jumbokamppailun yleisömääräksi 2500.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy