La 7.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 66 092
  • 779

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Perkele, sen kerran kun käyn asuntoni itäsiivessä tekemässä Remy Martinin niin joku soikhiapää silloin tehnyt maalin. Epäreilua.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Tarkkaa on Oulussa. Toisen erän toisella puoliskolla tuli kuitenkin lisää vauhtia ja peli vähän aukesi sitä kautta, mutta toisaalta aika hermostunutta oli molempien hyökkäyspeli. Oli IFK:llakin hyviä paikkoja, Kärpät on vain ollut tehokas. Kärppien peli on kyllä parantunut selkeästi ekoista puolivälieräkamppailuista. Varsinkin raastinrautaosasto pelaa todella hyvin - Sailio, Humaloja, J. Koivisto ja Ikonen. Vaikea sanoa miten tuo päättyy. Nyt vain tarkasti kolmas erä ja voitto Ouluun.
 

Valumato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes, KalPa
Rauhalan taklaus Eroseen - Youtube

Jos kyseessä oli taklaus tuomio saattoi mennä oikein...
Jos taas kyseessä ei ollut taklaus, niin tuomio meni metsään...

Siitä jokainen voi tehdä omat näkemyksensä.
En nyt lähtisi Levosta nyt täysin ristiinnaulitsemaan tuosta virheestä. Pitää kuitenkin ottaa huomioon että jääntasalla takaapäin katsottuna täydessä vauhdissa tilanne näytti varmasti erilaiselta mitä Ruudun hidastuksessa. Väärinhän se tuomio kyllä oli.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Aina hiukan pulssi nousee kun Setänen lähtee maalin taakse seikkailemaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Japa laittoi pillin taskuun tältä illalta, kiitos Japa. Kiitos.
 

deWILS

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tasainen vääntö käynnissä Oulussa. Tuomarit vetänyt hyvin. Miehon selästä taklaaminen ja Kukkosen poikittainen Haatajan selkään ainoat mitkä jäänyt puhaltamatta.

Tunnetta kaipaisi rutkasti lisää ja peliin nähden ei ole kyllä oikeutetut lukemat taululla.
 

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
Tasaista vääntöä kyllä kieltämättä. HIFKillä ollut paikkoja kyllä vetää hyvään maskiin, mutta Kärpät pystynyt blokkaamaan kiitettävästi.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Kun tässä erätauolla katsoi tuon Erosen tilanteen, niin eihän tuossa ole edes kakkosen paikkaa. Mutta en voi väittää surevani että edes joskus Tappara kärsii dumarien päätöksistä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Vahan on sama fiilis kuin ensimmaisessa ottelussa. Silla erotuksella ettei rinnalle, saatika ohitse, nouseminen ole yhta helppoa tanaan. TPS on hyva.

Tanaan oli kylla odotuksenakin se etta TPS parantaa, koska vaihtoehtoja ei ollut
 

Profaneomen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakko kyllä ihmetellä tota tapparan pelaamista, pelaajat kääntyy suosiolla vaihtoon vaikka ois paikka iskeä. Hyökkäykset otetaan aivan järkyttävän varovaisesti jne... Aika omituista tappioasemassa. Kohta 2 erää otettu vastaan, onko joku ässä hihassa ja 3 erä sit painetaan päälle ku yleinen syyttäjä. Tällä tavalla peliä ei voiteta.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jatkoajalta haiskahtaa Oulussa. Kärpät heräsi toiseen erään, ja ansaitusti voitti toisen erän. Ensimmäistä erää taas 0-1 olisi kuvannut paremmin.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Eipä tämä peli nyt vieläkään huikealta näytä. Tapparalla on ollut todella vaarallisia maalipaikkoja ja ilman Setästä oltaisiin jo 3-1 tappiolla. Samaan aikaan Tepsi ei tunnu niitä hyviä paikkoja saavan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jatkoajalta haiskahtaa Oulussa. Kärpät heräsi toiseen erään, ja ansaitusti voitti toisen erän. Ensimmäistä erää taas 0-1 olisi kuvannut paremmin.
No jaa. Kyllä IFK:ltakin puuttuu kiima aika täysin. Jos asenne muuttuu täysin ja kairaavat itsensä tasoihin & johtoon niin hattua toki nostan, kova joukkue.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös