Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sarjan katkaisupeli olisi tänään käsillä. Ennen pudotuspelejä en olisi uskonut ratkaisun olevan jo neljännessä pelissä mahdollista, mutta näin vaan on päässyt käymään tässä ennakkoon tasaiseksi povatussa taistossa.

Kaikki paineet ovat periaatteessa vierasjengillä, jännä nähdä tuleeko Loko totaalisella apinanraivolla peliin vai lähtevätkö pelaamaan vain kliinistä ja huolellista virheidenkyttäyspeliä. Vai ovatko jo täysin luovuttaneet. Jotainhan Pelinon on pakko yrittää muuttaa, kolme ensimmäistä peliä kun ovat selkeästi menneet Jokereille, vaikka viime pelissä Loko pysyikin kaksi erää jo pelissä mukana. Veikataan nyt ainakin se, että maaliin vaihdetaan jälleen nuori Konovalov.

Jokereiden puolelta nyt olisi periaatteessa sauma antaa Niemelle ottelu, mutta toisaalta haluaisin maksimoida Kalninsilla mahdollisuuden laittaa sarja poikki ja sitä myöden tulisi puolentoista viikon lepo. Norman palasi raikkaasti torstaina ja saanee jatkaa kolmosvitjassa. Haluaisin edes pelin verran nähdä vielä playoffs-Mosesia, jäisikö viime kevään tapaan jalkoihin vai näkyisikö nälkää yrittää saada paikka pelaavaan rosteriin tai edes paikka hierarkiassa ennen mestiskundi #72:a. Ertsi tai Lauridsenin voisi myös puolestani korvata Löövin tänään.

Perinteinen poff-ketjunavaaja ennustaa myös perinteisesti pelin tarvitsevan jatkoaikaa. Ikävä kyllä tässä joudun paljastamaan jonkun Lokon nuorukaisen niittaavan voittomaalin 1. jatkoerässä ja Ilmalassa nähdään maanantaina.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
jännä nähdä tuleeko Loko totaalisella apinanraivolla peliin vai lähtevätkö pelaamaan vain kliinistä ja huolellista virheidenkyttäyspeliä. Vai ovatko jo täysin luovuttaneet.
Sanoisin, että se apinanraivon ja renkaiden pumppauksen paikka oli jo edellisessä pelissä, kun kotiarenaalla tulet kolmanteen erään 0-1 tappiolla, kun sarjakin on 0-2 vastustajalle. Aika vaisuksi se yritys jäi. Vaikutti siltä, että siellä on osalla pelaajista varattu tälle päivälle alkavaksi loma paikalliselle Leville.
 
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Jara76 vaikka olisin halunnut lukea otteluketjun avauksen jo 7.30, niin käy tämäkin hyvin. Jatkossa vaikka herätyskello sitten soimaan.

‐------------------

Katkaisun paikka. Mullakin on vähän kutinoita, et maanantaina nähdään vielä. Toisaalta, kun Kronwall sanoi ennen kolmatta peliä, että pakkovoitto, niin onko Lokolla enää itselläkään uskoa sarjaan? Tuskin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Niin kyllähän Lokon pitää muuttaa jotain ja saada myös rouva fortuna avuksi jotta se voittaa edes yhden pelin. Aikanaan painija Juha Ahokas sanoi kun samaan kaavion puoleen tuli Aleksander Karelin että ”ainoa toivo voittaa Aleksander olisi että hän saisi jonkun kuolemantaudin ja vetäytyisi kisoista”.
Kyllä pelaajat siis tajuavat sen mikä on kupletin juoni.
Lokon hengettömyys on ollut silmiin pistävää ja varsinkin viime pelin lopussa se suorastaan huokui kotikatsomoihin. Jokereiden itseluottamus on tapissa ja vaikea uskoa että Marjamäen nippu lähtisi takki auki peliin.
Toki kun kysymyksessä on Jokerit niin kaikkihan on aina mahdollista :)
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Yleensä katkaisu peli ei ole se helpoin. Ja Lokolla ei ole enään mitää hävittävää. Vaan lähtee täysillä pelaa. Toivottavasti joukkue ei ota hirveesti jäähyjä tänään. Sillä pari päivää sitten nähtiin että Lokolla pyörii hyvin yv.
Tänään varmaan näkyy vastustajalla epätoivo. Ja ne tulee laukomaan tänään ihan joka paikasta. Ja tulee ryminällä.. Jokereiden tehdessä ekan maalin, niin varmaa alkaa housun puntti tutisee Lokolla ja paine kasvaa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
180 min playoff-jääkiekkoa takana ja Loko tehnyt yhden maalin. Tänään tullaan näkemään sarjan tylsin peli, jossa kaiken pelihuumorin menettänyt kotijoukkue räpiköi kliinisesti pelaavaa vierasJoukkuetta vastaan vailla todellisia mahdollisuuksia yhtään mihinkään. Sarja menee poikki tänään ja @Jara76 avaa siten ketjun ska-sarjaan, kun sen aika koittaa.

Suora yhteys alkaa 15.45.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Gemondo

Jäsen
Nyt on kolme peliä odoteltu sitä hetkeä kun Loko tulee lujaa päälle ja laittaa Jokerit ahtaalle. Ei ole tullut, eikä laittanut.

Jotenkin kovin vaikea nähdä miksi se sitten tapahtuisi juuri tänään?
Koska nyt on viimeinen mahdollisuus siihen? - Ei, se juna meni jo.
 
Kuukauden kunnianosoitus

Tom Wilson

Ruutu8

Jäsen
Jos iso-Olli ei tänäänkään ole rosterissa, taitaa ennen edellistä matsia huhuilemani loukki olla enemmän kuin tosiasia. Toki tämän sarjan kestää ilman Lauridseniakin, mutta jatkoon mennessä SKA:n rottaosasto kaipaa kyllä talonmiestä ja järjestystä ylläpitävää jokerijärkälettä oman maalin eteen kertomaan kuka täällä määrää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Jos iso-Olli ei tänäänkään ole rosterissa, taitaa ennen edellistä matsia huhuilemani loukki olla enemmän kuin tosiasia.
Olli ainakin pyöri torstaina aamujäillä hyvinvoivan näköisenä, joten eiköhän kyseessä ollut vain lepuutus. Loko on oikeastaan ollut niin surkea, että Lauridsenia on ollut varaa lepuuttaakin.

Kova luotto jengiin, että homma paketoidaan tänään. Torstaina meno näytti ajoittain aika nihkeältä, mutta odotan tänään steppiä ylöspäin hyökkäyspelaamisen suhteen. Lokon on pakko hyökätä tänään vähän riskilläkin ja siinä on Jokereiden saumat iskeä.
 
Pöö

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lokoa vastaan halutaan selvästi pitää maksimaalista kiekkokontrollia, jolloin Lauridsenia ei yksinkertaisesti kannata sinne kentälle laittaa, kun kiekollisesti parempaakin tekijää on tilalle. Vaikea myöskään uskoa, että game 4:ssä Loko lähtisi enää sikailemaan sen enempää, kun eivät ole sitä tähänkään asti tehneet.

(Mahdollinen) Ska-sarja onkin sitten täysin eri tarina, siellä on Lauridsenin oltava kokoonpanossa kiekollisista vaikeuksista huolimatta.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Lokoa vastaan halutaan selvästi pitää maksimaalista kiekkokontrollia, jolloin Lauridsenia ei yksinkertaisesti kannata sinne kentälle laittaa, kun kiekollisesti parempaakin tekijää on tilalle. Vaikea myöskään uskoa, että game 4:ssä Loko lähtisi enää sikailemaan sen enempää, kun eivät ole sitä tähänkään asti tehneet.

(Mahdollinen) Ska-sarja onkin sitten täysin eri tarina, siellä on Lauridsenin oltava kokoonpanossa kiekollisista vaikeuksista huolimatta.
Lauridsenin tilalla oli Räsänen viime pelissä maksimoimassa kiekollista osaamista?
 

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kokoonpanot tänään:

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 37 John Norman
72 Aleksi Halme – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (A)

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Lokomotivin kokoonpano:

9 Magnus Pääjärvi – 58 Anton Lander – 68 Mihail Beljajev
84 Pavel Kudrjavtsev – 55 Vladimir Tkatshjov – 77 Stephane Da Costa
16 Artur Kajumov – 91 Denis Aleksejev – 51 Nikolai Kovalenko
34 Artjom Iljenko – 15 Aleksandr Svitov – 29 Jegor Averin
14 Grigori Denisenko

87 Rushan Rafikov – 27 Staffan Kronwall
79 Andrei Markov – 22 Jakub Nakladal
73 Nikita Tsherepanov – 21 Maksim Osipov
2 Roman Savtshenko

32 Ilja Konovalov (88 Aleksandr Lazushin)
 
Montako minuuttia ykkösmaalivahti Konovalov pelaa tässä sarjassa? Nyt on koossa joku 35min ja neljä päästettyä maalia 15 vetoon tms. Meneekö tänään O/U 30,5 min, ennen kun junnu on pommitettu vaihtoon?
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Konovalov on Lazushinin sekoiluista huolimatta näyttänyt näistä kahdesta huomattavasti epävarmemmalta. Tuohon täytyy Jokereiden iskeä heti alussa.

Tykkään myös siitä, ettei Pelino hirveästi ketjuja sekoittele. Toisaalta mitä se auttaisikaan.
 
Pöö

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Tykkään myös siitä, ettei Pelino hirveästi ketjuja sekoittele. Toisaalta mitä se auttaisikaan.
Toi Pelino on aivan turisti tässä sarjassa. On kait ollut Iron-Miken aisaparina joskus menneisyydessä, mutta alkaa olla melko last season. Kuten allekirjoituksestanikin sen huomaa. Kiitos @PeteX huutiksista.
Toisaalta sainasihan Loko täksi kaudeksi McTavishin, mikä sekin on sarjaa käsittämättömät pahvit. Nyttemmin tuo turistien turisti on syrjäyttänyt V. Peltosen Sveitsissä...
 
Lokomotiv oli hävinnyt pelin jo siinä vaiheessa, kun niiden kanukkivalmentaja veti täysillä slobojen kansallislaulun. Totaalinen pelle. -PeteX
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy